Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (0 μέλη και 55 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ναιιιιι

Καλα δε διαβαζεις τι γραφω ρε ?
και για το ποστερ το ειπα και για τα βυζια του κομοδινου που θα πονανε

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Το μεγα θεμα ενα ειναι...ΤΑ ΜΠΑΖΑ.!! ...20+ σπιτια και μια γκομενα της προκοπης δεν υπαρχει...

ΙΣΩΣ με τις αδειες των Γιορτων αλλαξει κατι και εμφανιστει τιποτα καλο απ το πουθενα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τωρα σωθηκες....θα βγουν οι θειτσες οι ρεπατζουδες απο την ναφθαλινη..... :grin: :grin: :grin:
ΙΣΩΣ με τις αδειες των Γιορτων αλλαξει κατι και εμφανιστει τιποτα καλο απ το πουθενα
οπως το πες απο το πουθενα θα ρθουν.....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Σημερα το μεσημερι ενοιωσα κορεσμο ... ηθελα να παω καπου αλλα ... δε με τραβουσε κατι  :-

Εδιτ

η τελευταια με λιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγη φαντασια μοιαζει στην σιμονα ?  :think:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Εχω μια ενημερωση οτι σε λιγο καιρο ερχεται η Μαντυ για οποιον ενδιαφερεται..!
Εγω δεν τα πηγα πολυ καλα μαζι της..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εμ βεβαια αφου κατω την κραζαν καθε μερα....
Εχω μια ενημερωση οτι σε λιγο καιρο ερχεται η Μαντυ για οποιον ενδιαφερεται..!
Εγω δεν τα πηγα πολυ καλα μαζι της..
κανενας δεν ενδιαφερεται πια για υστερικες γερμανιδες αλλα τεσπα χρησιμη η πληροφορια....καμια πενυ ,ανναμαρια,ρομινα αν φερναν αυτο θα ταν ειδηση βεβαια..... :sunglasses:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
εμ βεβαια αφου κατω την κραζαν καθε μερα....κανενας δεν ενδιαφερεται πια για υστερικες γερμανιδες αλλα τεσπα χρησιμη η πληροφορια....καμια πενυ ,ανναμαρια,ρομινα αν φερναν αυτο θα ταν ειδηση βεβαια..... :sunglasses:

...τι λες τωρα και τα μπαζα που εχουμε τι θα τα κανουμε????  :2funny: :2funny: :2funny:

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
μαγκες τηλεφωνο για κατεχακη δεν υπαρχει απ οτι βλεπω...θελω να πετυχω σιμονα...ξερει κανεις αν ειναι σημερα?γτ χθες κ προχθες π πηγα δεν ηταν...ευχαριστω..

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
το κυνηγι της σιμονας συνεχιζεται....μια μικρη αναφορα..οτι μπορεσα....
κατεχακη 13 η νατασσα για μενα αδιαφορη εντελως..φυσικα δεν ξερω τι κανει μεσα..μιλω μονο για εμφανιση
ματζαρου 14(πρωην 10) ειρηνη ωραια κοπελα μπορω να πω..τουμπανο βυζι..αλλα δεν με τραβηκσε να μπω..η τσατσα εγγυηθηκε τα λεφτα μας πισω.
σαπφους 5 βερονικα
σαπφους 7 μιρελλα ,σωματαρα ομως η ατιμη ε???
σαπφους 8 μια με ουρα τα μαλλια ψηλη καλουτσικο κορμι..καστανη..η τσατσα δεν ελεγε ονομα..επρεπε να  την ανακρινω μαλλον...
τανταλου 14 η αλισια.πρωτη φορα την ειδα μου αρεσε αρκετα..ειχα διαασει κ καποιες καλουτσικες κριτικες κ μπηκα για καταδρομικη.στα 30 το απλο(το οποιο κ μπηκα) 40 χαλαρο 50 μασαζ 60 σεξ σοου 70 το 69, 80 κωλαρακι(φτηηνο κ καλο δεν ξερω αν ειναι πηγαδι ομως)και 100 ολα μαζι.πολυ καλες εντυπωσεις παιδια...το μονο αρνητικο οτι στα 4 οταν σφυροκοπουσα μου ελεγε πως ποναει κ να κανω λιγο πιο σιγα..παντως να πω την αληθεια φανηκεπως δεν ελεγε ψεματα...εγω παντως την πιστεψα...θα ανεβασω κ κριτικη φυσικα...
να πω οτι παρατηρησα το εξης τανταλου 9 ειχε λουκετο απ εξω οπως παντα αλλα απο μεσα ειχε φωτα αναμμενα δεν ξερω τι γινεται ...νομιζω πως ειδα καλα...
αυτα λοιπον..

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
βολτα με καταθεση αποψε τη νυχτα...
στο Βαρδαρη ακριβως οπως τα'πε και ο παραπανω και στα υπολοιπα
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η Καρμεν το υπεροχο πλασμα.με ξενερωσε ομως γιατι φορουσε μια γελοια ξανθια περουκα και αυτη και εχασε ολη τη χαρη της.τι μοδα ειναι αυτη παλι με τις περουκες??
-Προμηθεως τερμα κατω.η Ουκρανη ξανθια Τζουλια η μοντελισια.ωραιο γκομενακι αλλα μετριες κριτικες
-Σαπφους 20.η Κελλυ με τις μονο αρνητικες κριτικες.δε τη βαρεθηκατε ακομα?
-Τανταλου 8.η Νατασα με τις βυζαρες και μελαχρινη πλεον και τα βυζια απο μεσα αυτη τη φορα
-Κωλλετη 17.η Τζουλια.ενα καλο θηριο με σκυλοφατσα και ελαφρως μεγαλη περιφερεια.αυριο πρωινη η Εφη
-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).η Ναταλι.εχουμε ξαναπει...μελαχρινη γυφτοφατσα με ωραιες βυζαρες
-Ερημιτη.η ξανθια milf Τζεσικα.η γνωστη απο Βαρδαρη.μαλακισμενη εντελως....
-Κατεχακη.αδυνατο παρκαρισμα λογω κοσμοσυρροης στο μπουτικ.
-Μαντζαρου 10.ειναι σε προγραμμα η κοπελα....καινουριο συστημα αυτο.δε σου ανοιγει η μαλακισμενη η τσατσα στο λεει απο μεσα.οταν ξαναπερασα μετα απο καμια ωρα ειχε κλεισει.
υποψιαζομαι οτι ο johnsimp τα ειπε αντιστροφα για τα 2 τελευταια σπιτια...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Οικονόμου-Κώττα Ρούλια.εδω μου γυρισαν τα μυαλα.....μπαινω και μου λεει η κωλογρια
-δεν ηρθες πριν λιγες μερες που δουλευε η Χριστινα που την ψαχνεις
-εχεις δικιο δεν ηρθα,ειδα που το εγραψαν στο ιντερνετ ομως...η λεξη κλειδι
-η Ελινα δουλευει,την ξερεις.θα περασεις??
-μπορω να την ξαναδω μηπως και θελησω να μπω??

παει στην κουζινα η κωλογρια και βγαινει και μου λεει η κοπελα δε θα βγει γιατι ξερει οτι δεν περνας ποτε μαζι της.προφανως με ειδε απ'την καμερα ο λεβεντης....
το παραδοξο ομως ειναι οτι απο τον Σεπτεμβριο που την γαμησα,αλλες 2-3 φορες που ξαναπερασα οταν μου ειπε οτι ειναι αυτη σηκωθηκα και εφυγα.δεν ξαναειδωθηκαμε δηλαδη....οποτε ο διαλογος μου με την τσατσα περι ιντερνετ μαλλον δε της αρεσε...

φευγοντας ειπα με το τρομερο σνομπ υφος που διαθετω....αφου η κοπελα ειναι τοσο επιλεκτικη που δε βγαινει ουτε στο σαλονι...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
μετα τον εκνευρισμο ηρθε και η φολα....
-Φριξου 14.η μελαχρινη Αννιτα,ταχαμου Ιταλιδα που δουλευε και 26ης 52 πριν λιγες μερες.συννενοουμε με την μαλακισμενη τσατσα για 60ε με γυμνο τσιμπουκι και 69.ηταν η ιδια με Κυριακη βραδυ οπου ειχα καταθεσει εκει....με θυμοταν δηλαδη
μπαινει το πτωμα,βγαζει το φορεμα και αρχιζουν και ξεχυνονται κοιλιες,κωλομερια και βυζια σταφιδες.ελα να στον πλυνω λιγο στο νιπτηρα μου λεει(τον ειχα πλυνει πριν μπει αλλα επεμενε)
παω στο νιπτηρα και μου λεει πλυντον μονος σου τωρα γιατι κρυωνουν τα χερια μου απ'το νερο...

ξεκιναει η πιπα-επιφανειακο πιπιλισμα,με το ζορι μου τον σηκωσε....γυρνα να κανουμε και 69 τωρα της λεω.δεν εχει 69 λεει με 60ε.
μα συννενοηθηκα με την κοντη της λεω.βγαινει εξω την ρωταει....ξενερωσα εγω,μου επεσε κιολας
επιστρεφει και μου λεει ενταξει γλυψε με.απλυτο το μουνι της καθοτι δεν ειχε προετοιμαστει γι'αυτο...βρωμουσε κι ο κωλος της οποτε την αφησα
πολυ gel στο μουνι στη συνεχεια,απο πανω δεν ανεβαινει,την εστησα απο κατω και κατα εναν περιεργο τροπο καταφερα και την εχυσα.

η κοπελα ειναι το απολυτο τιποτα και φυσικα δε την προτεινω σε κανεναν.....

Επισκέπτης
-Φριξου 14.η μελαχρινη Αννιτα,ταχαμου Ιταλιδα που δουλευε και 26ης 52 πριν λιγες μερες.συννενοουμε με την μαλακισμενη τσατσα για 60ε με γυμνο τσιμπουκι και 69.ηταν η ιδια με Κυριακη βραδυ οπου ειχα καταθεσει εκει....με θυμοταν δηλαδη
μπαινει το πτωμα,βγαζει το φορεμα και αρχιζουν και ξεχυνονται κοιλιες,κωλομερια και βυζια σταφιδες.ελα να στον πλυνω λιγο στο νιπτηρα μου λεει(τον ειχα πλυνει πριν μπει αλλα επεμενε)
παω στο νιπτηρα και μου λεει πλυντον μονος σου τωρα γιατι κρυωνουν τα χερια μου απ'το νερο...

ξεκιναει η πιπα-επιφανειακο πιπιλισμα,με το ζορι μου τον σηκωσε....γυρνα να κανουμε και 69 τωρα της λεω.δεν εχει 69 λεει με 60ε.
μα συννενοηθηκα με την κοντη της λεω.βγαινει εξω την ρωταει....ξενερωσα εγω,μου επεσε κιολας
επιστρεφει και μου λεει ενταξει γλυψε με.απλυτο το μουνι της καθοτι δεν ειχε προετοιμαστει γι'αυτο...βρωμουσε κι ο κωλος της οποτε την αφησα
πολυ gel στο μουνι στη συνεχεια,απο πανω δεν ανεβαινει,την εστησα απο κατω και κατα εναν περιεργο τροπο καταφερα και την εχυσα.

Μπλιάααξ ρε,αηδία... :S

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

πω ρε φιλε πως την παλεψες?καλα που δεν σε επιασε κανενα κεφαλοκλειδωμα!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
-Ερημιτη.η ξανθια milf Τζεσικα.η γνωστη απο Βαρδαρη.μαλακισμενη εντελως....

έγραψε ο Al...

αλλά χθες δεν μπήκα νετ....Βαρδάρη δεν πηγαίνω....οπότε να η φώλα...

ενώ το ξεκίνησε σαν την τρελότζενη....
μέσα....
πίπα μέτρια...
βυζί....πλαδαρό και κρεμαστό....αλήθεια πως κάνει ισπανικό με το φρουί ζελέ???
όταν της είπα βάλτα λίγο μου είπε ισπανικό με 40...με 30 δεν το κάνω με τίποτα...
είπα να της πω...και 3...33
ιεραποστολικό μέτριο....
στα 4 μέτρια...στο δυνατό μπατσάκι στο κωλομέρι ξύνισε...μου λέει αν είναι να σε βαρέσω κ εγώ δυνατά...της λέω τέτοια γουστάρεις?
λέει φέρνω το μαστίγιο αν θες....της λέω κ εγώ καραμπίνα...
αφού την έχυσα....έκανε 2-3 στριφογυρίσματα στα 4 και μου λέει είδες που σου είπα να μην ανέβω από πάνω...αφού το κατέχω...ναι ναι ότι πεις της λεω...
γενικά...αν μου δώσει ξανά αυτή 30....θα της κάνω ένα απλό....

aristos238

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
26
Πόντοι
1
τελικα ρε συναδελφοι μαλλον πρεπει να κανουμε μια καλη σταση εργασιας και να το κοψουμε για ενα μεγαλο διαστημα (πολυ δυσκολο!!!) τις επισκεψεις μας στα εν λογο ιδρυματα μηπως και συμορφοθουν λιγο γιατι τα euro δεν τα γενναμε!!!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Κατ αρχας καλησπερες
Κωλετη Εφη για λιγο ακομη και μετα Τζουλιαααα
Στην κωττα η βανεσσα και μετα ... μαλλον Ελινα
αυτα ξερω μονο απο σποντα μαλιστα

aristos238

Λιγα μολις ποστ πριν ειπα
Σημερα το μεσημερι ενοιωσα κορεσμο ... ηθελα να παω καπου αλλα ... δε με τραβουσε κατι
με βλεπω να το κοβω αναγαστικα ... νατε θα πηδηξω 4-5 -6 φορες τις ιδες .. ποσο να παει
Δε με βλεπω να τον βγαζω τον χειμωνα :/

gagarin +Al περαστικα
Μη ξεχασετε τις κριτικες μπας και τις δει και σωθει κανας φουκαρας

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
gagarin +Al περαστικα
Μη ξεχασετε τις κριτικες μπας και τις δει και σωθει κανας φουκαρας
εμενα ρε πουστη κανεις δεν μου λεει περαστικα που πεταξα 110 ευρω για προγραμμα των 40; :birdman: :2funny: :2funny: :think: :headbang: :headbang: :headbang:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Θα σου ελεγα και σενα, τωρα τα βλεπω ...

δειτε εδω την αιτια για τις πατατες ...

Φαινετε δεν ειναι μονο γερμανικο το εθιμο ... γαμω την παγκοσμιοποιηση μου  :tickedoff:

ΕΔΙΤ ξεχασα να πω φριξου 14
Αννιτες σημερα  η ξανθια μεχρι τις 9 και η μελαχρινη το βραδυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom