Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (2 μέλη και 61 επισκέπτες)
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
Δοκιμή στην Κάρμεν χθες, στην Προμηθέους 25.
Ωραία εμφάνιση,γκαβλίτσα με μεγάλο φυσικό στήθος,με αρκετή ενέργεια κ μπριο.
Ο χώρος μέτριος,με πρόβλημα ηχομονωσης.
Ξέρω ότι γενικά τρώει θάψιμο η κοπέλα,αλλά εμένα μου φάνηκε καβλιάρα και φιλότιμη.
Παρότι δεν ήμουν και στα high μου,προσπάθησε κ στην πίπα κ με χάδια,γλειψίματα,φιλιά κλπ.
Δεν είχε διάθεση ξεπέτας δλδ (με 40Ε).
Ίσως είναι κ με τα κέφια της βέβαια,δεν ξέρω
Α!Φορούσε μπότες,για τους ενδιαφερόμενους...

Επιστροφή Νατάσας πάνω στην ώρα μπορώ να πω,να βελτιωθεί λίγο η γενική μετριότητα.
Αφιερώνει αρκετό χρόνο στα ξυρισμένα παπάρια (προς τζο η επισήμανση).
Έχω μια απορία για το πρωκτικό βέβαια,κάνει τελικά ή είναι αστικός μύθος?
Όσο για Αντριάννα/Μικαέλα/Whatever ρε γμτ φοβερή εμφάνιση αλλά μιλάμε για απάθεια...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν αντεξα να μην δεν παω χθες μια βολτα κ περασα απο κατεχακη οπου επαιζε μπαλα η αντριαννα...βγαινει στο σαλονι κ το βυζι κατανικα τους νομους της βαρυτητας....λεω δεν ειναι δυνατον,θα μπω.
κατι με κρατησε ομως κ περασα απο ματζαρου οπου επαιζε μπαλα η νατασα....βγαινει εξω κ φοραει κατι ασπρες μποτουλες,μποτοφιλε για σενα,λεω αμαν αμαν αμαν αμαν....μου ειχε λειψει κ απο το ερως 16 κ περασα....το μωρο σουπερ.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
δεν αντεξα να μην δεν παω χθες μια βολτα κ περασα απο κατεχακη οπου επαιζε μπαλα η αντριαννα...βγαινει στο σαλονι κ το βυζι κατανικα τους νομους της βαρυτητας....λεω δεν ειναι δυνατον,θα μπω.
κατι με κρατησε ομως κ περασα απο ματζαρου οπου επαιζε μπαλα η νατασα....βγαινει εξω κ φοραει κατι ασπρες μποτουλες,μποτοφιλε για σενα,λεω αμαν αμαν αμαν αμαν....μου ειχε λειψει κ απο το ερως 16 κ περασα....το μωρο σουπερ.

...και καλα εκανες και δεν μπηκες, δεν θα σε αφηνε ουτε να το χαιδεψεις...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
τζο μην παρεις τηλεφωνα για σημερα....ανεβαινω για βολτα μαλλον.....ενα πρωτο σκαουτ τηλεφωνικο που ευελπιστω να συμπληρωθει μετα την καταθεση.....για την οποια προβληματιζομαι...

Πηρα ηδη ( κατα τις 12 το πρωι )  γιατι και γω ηθελα να παω

Βρεθηκα στην περιοχη εκτακτος σημερις και για μια μερα χασαμε την Αφρουλα ... θα την πετυχω που θα μου παει ...
Ειπα να παω καπου και οριστε οι υποψηφιες

Μαντζαρου Ατζελα ( Του Πετρου και της Μαριας )
Φριξου  Αγαπη ( Του Αθανασιου )
Λαφαμ Μαρια ( Του ισαακ )
Κωλετη Εφη ( Του  Ιωαννη )
Κωττα  Βανεσσα Αγνωστου πατρος ( ποια να ναι αυτη ? ) <<<<<<<<<<<
Στο 52 Ρεμπεκκα και βραδυ Αννιτα
Βλακα καραμαν εδω επρεπε να πας σημερα , πηγες εφαγες τα μουτρα σου σε δοκιμασμενα κομοδικα , κεφαλα  :tickedoff: τουλαχιστον θα δοκιμαζες καινουρια γκομενα
ξερεις ποσες μπυρες θα πιναμε με 40 γιουρια ? ... Δυσκολο να εισαι βυζομανης τελικα , ευτηχος δεν εχω κολημα (παω να δω την κριτικη σου και θα σε ξανακραξω... )

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ντασπιλεν κολοτριχεν.!!  
XAXAXAXAXAXAXAXAAAAAAAAAAAAA ξερεις και συ Γερμανικα ρε ? και γω με την Χριστινα μιλαω που και που παντως προφορα δεν εχεις καλη κωλοτΓιχεν λεγεται  :2funny: ΚαλημεΓααααα
Βγηκε με τα μουτρα μεχρι το υπογειο, τα δωματια αδεια... :badair: και να μην ξεχνιομαστε Summer Moyfa 2010.!! :rockon:
Λες να διαβασε την κριρικη μου και να στεναχωρηθηκε ?
Ρουλια και Κωττα η Εντυπωσιακη σημερα δυμετρη Ελινα
Καλα εκει απορω γιατι ανεβηκες ? μαλλον για γυμναστικη . γιατι αλλο λογο δεν βλεπω  :cheesy: (Τελικα εινια παλιοσειρα η οχι ? τι ειπε ο φιλος σου ?)
Εχω ξεχασει να αναφερω σκηνικο με ασιατη συναγωνιστη .. κατεβαινω (περπατοντας ) και τον συνανανταω να ανεβαινει ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ... με επιασαν τα γελια
πολυ αναποδοι αυτοι οι κινεζοι ... προς τα κατω τρεχουμε ρεεεεεεεεεε
 :2funny:
Κατεχακη 13....BIG FAILURE.!!!!
Δεν αντεξες τελικα ε ?
:jerking: μα το ειπα κιολας πριν 2-3 σελιδες , και βυζια να εβαλε δε τα πιανει κανεις , δε θυμαστε την Ρωξαννα ?
στο ιδιο σπιτι ηταν , στον ιδιο γιατρο πηγαν ολα τα ιδια ... διαβαστε ιστορια ( που λεει κι ο Λιακοπουλος ) κανει καλο
 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ξέρω ότι γενικά τρώει θάψιμο η κοπέλα,αλλά εμένα μου φάνηκε καβλιάρα και φιλότιμη.
Δεν εχει σημασια τι γινετε γενικα , οι κοντρα στο ρευμα κριτικες ειναι αυτες που εχουν ποιο πολυ ενδιαφερων , ριξε μια να υπαρχει
στο κατω κατω μπορει να εβαλε μυαλο ή  να αλλαξε διαθεση γεκικως

Επιστροφή Νατάσας πάνω στην ώρα μπορώ να πω,να βελτιωθεί λίγο η γενική μετριότητα.

Ναι ε ?  καραμπαLicking  :rockon: :rockon:  ωωωωωω θα τα παρω κοντρα :rockon:
ηθελα να παω ετσι κιαλλως , τωρα θα παω με λουλουδια ... μαγκες τερμα οι πουτανες .
Παντρευομαι  :2funny:
( Για Μαντζαρου λεμε ετσι ? )
Ευχαριστω για την ειδηση

Όσο για Αντριάννα/Μικαέλα/Whatever ρε γμτ φοβερή εμφάνιση αλλά μιλάμε για απάθεια...

Γραφτε την Στ @@ σας και τελος ,
Κομοδινοπουλου Αντριαννα ( χωρις βυζια ) Μικαελα (με βυζια) του Βρασιδα  :headbang:  :idiot:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τζο μην παρεις τηλεφωνα για σημερα....ανεβαινω για βολτα μαλλον.....ενα πρωτο σκαουτ τηλεφωνικο που ευελπιστω να συμπληρωθει μετα την καταθεση.....για την οποια προβληματιζομαι...

-26 οκτ 35 η βικυ το ομολογουμενως αξιοπροσεχτο απο φατσουλα πιπινι
-26 οκτ 52 η ρεμπεκα,την εχω τιμησει αλλου ....λεει κατα την δικη μου ταπεινη γνωμη
-φριξου 9 η αντριαννα τωρα,βραδυ η κριστιν....μαλλον δεν λεει να καταθεσω εκει
-φριξου 14 η μιλφ αγαπη(θα το δω το θεμα)
-ΚΩΛΕΤΗ η Εφη....ενταξει την κραταω σαν εφεδρεια αλλα η αληθεια ειναι οτι για μενα ειναι πλεον βαρετο
-σααλ η ευα....την πηρα ,πολυ καλη στην περιποιηση,γλωσσοφιλα,πρωκτικο φτηνο 80 ευρω φουλ,αλλα δεν παει πολυς καιρος οποτε παμε για αλλα
-λαφαμ η μαρια...πολυ ομορφη ισως η ομορφοτερη κατεμε σε προμιλφ,βυζαρες κλπ αλλα ενταξει την αφηνω κι αυτην για μπακαπ....'
-ερημιτου λογικα η ναντια καυλο ρωσικο χωριατομιλφ οπως ειπε και ο απολλο αλλα και για αυτην δεν ψηνομαι σημερα

Οπότε θα εξερευνησω απο κοντα και τα αλλα και θα επανελθω το απογευμα με αναφορα επιτοπια απο τα υπολοιπα στουντιο....και ισως αν προλαβω παω και κατερινη στον γυρισμο να δω κι αυτο το καινουριο σπιτι και να σας πω εντυπωσεις....
συνεχεια λοιπον της αναφορας επι του πρακτεου πια...

-φριξου 14 η αγαπη λοιπον ομορφη δεν λεω αλλα με υφος ντιβας στο σαλονι ειδικα επειδη δεν περασα....κατα τα αλλα πρεπει να εχει πελατολογιο γιατι ανταμωσαμε στην πορτα με εναν που πρεπει να πηγαινε σφαιρα για αυτην

-νικηφορου ουρανου 26 η ελληνιδα τζενη με το φουντωτο καστανοξανθο μαλλι,θα την θυμαστε ισως και απο βαρδαρη...μιλφ με καλο σχετικα σωματακι,βυζαρες μαλλον φυσικες που κρυβονταν κατω απο ολοσωμο σετακι...απο 30 το απλο...για προγραμματα δεν ενημερωθηκα οσον αφορα τιμες αλλα τα κανει ολα πλην πρωκτικου

-26 οκτ 52 η ρεβεκκα που ηταν παλια αλιακμωνος και εχει δικη μου κριτικη εκει...δυνατο της σημειο η εμφανιση,τα νιατα,το σφριγηλο κορμι-κορμαρα και η βαθια πιπα της....40 απλο,80 το 69,50 μασαζ,70 γυμνο τσιμπουκι,110 φουλ ολα και 160 τζακουζι στο καινουριο που φτιαξαν και ειναι μεγαλυτερο λεει....

-κωλετη η εφη και απεξω ενας παππους(παππου παππου γαμας και συ ε;κερατουκλη ) και ενα κοπαδι κυριολεκτικα αδεσποτα σκυλια που περιμενουν μαλλον τον νεο δημαρχο να τα μαζεψει....

-φριξου 9...το εφευρημα του πορτρετου....την αντριαννα δεν την ειδα αλλα ειδα την πολυ ωραια προσωπογραφια της στον τοιχο απεναντι διπλα στης τζεσυς....κατα τα αλλα η παλια καλη και γνωριμη τσατσα απο κοροβαγκου ερωτηθεισα απο μενα για την αννα μαρια ετσι στο ασχετο μου ειπε και αυτη οτι εχει παντρευτει και δεν δουλευει πια οποτε τυχον αλλες πληροφοριες ακουστηκαν μεχρι διασταυρωσης ελεγχονται ως αναληθεις.....

-ρουλια και κωττα η βουλγαρα βανεσσα οπου και κατεθεσα....ψηλη γυρω στο 1,80 με κοντο ξαθο μαζεμενο κοτσο μαλλι,ωραιο σωμα και μεγαλο μαλλον φυσικο βυζι.....40 απλο ,50 χαλαρα,60 το 69,80 γυμνο τσιμπουκι και ντουζακι,110 ντουζακι και φουλ....πηρα αυτο το προγραμμα το οποιο αποδειχτηκε μεγιστη πατατα αφου η γκομενα αφενος ειναι σπαστικη και ιεροτελεστικη με τα μωρομαντηλα της και ενω ειχα κανει μπανιο καμια ωρα πριν αφετερου πολυ απαθης στο γλειφομουνι,καμια δεκτικοτητα σε δαχτυλα,πιπα γυμνη μεν αλλα οχι καυλωτικη,περισσοτερο του αερος,κανενα προκαταρκτικο ενω τελικα ουτε ντουζ καναμε μαζι στην ντουζιερα ουτε πριν ουτε εστω μετα....αν ηταν απλα να κανω ντουζ μετα το γαμησι ειχα και σπιτι μου ντουζιερα...δεν ειναι αυτο το νοημα του προγραμματος....δε ανεβηκε απο πανω αλλα στα τεσσερα ηταν φωτια παρολαυατ στενη και με πολλα βογγητα που με ξεσηκωσαν και μενα και εγινε της κολασεως....αξιζει με δυο λογια αν ειστε ηδη πολυ καυλωμενοι και με απλο και μονο συναγωνιστες.....μην ξεγελαστει κανεις και παρει προγραμμα εκει....

φευγοντας σχολιασα το υψος της και οτι με τα τακουνια ειμασταν σχεδον ισα και μου ειπε που να δεις και την βραδινη κοπελα την ελινα που ειναι πολυ ψηλη για γυναικα 190 και.....οκ θα την δω ειπα.....κριμα που δεν ειμαι της βραδινης τσαρκας και δεν θα παλεψω με τον τσατσενκο ρε γαμωτο  :headbang: :headbang:...ηθελα να την ξεκωλιασω κι αυτην..... :grin: :grin:

-ματζαρου 14 η πανεμορφη και χαμογελαστη αντζελα με ομορφο μαλλι με νοτα ανανεωσης με μυτες και πολυ ωραια γκομενα.....ψηλη θεωρητικη που λεμε....την κυκλοφορεις ανετα και εκτος μπουρδελου....καλη επιλογη....

-κατεχακη η ειρηνη,μπουτου γυμνασμενη γκομενα με μποτουλα και ωραιο σφιχτο σωματακι,καλο βυζακιομορφη σχετικα φατσουλα,πικαντικη,μετριου αναστηματος αν και φλατ η μποτα,απο 40 απλο,60 το 69,70 γυμνο τσιμπουκι, και 80 σαν να ακουσα κωλαρακι αλλα δεν παιρνω και ορκο...ας την δειτε οι θεσσαλονικεις....ενδιαφερουσα επιλογη φαινεται...

-αλαικμωνος λουξ η  αγνωστη πουτανα αφου η τσατσα δεν ειχε την ευγενεια να μας συστησει....μακρυ μαυρο μαλλι,πολυ αδυνατη για τα δικα μου γουστα με ολοσωμο σετακι αλλα χωρις βρακι με το μουνακι σε κοινη θεα....ελα καλε τι βολτα θες;ελα να περασουμε καλα μου ειπε....καλα....απο 40 απλο κι αυτη....

μποτες αν θυμαμαι πρεπει να ειχε η ειρηνη και η ευα αν θυμαμαι καλα λοιπον ....

συμπερασματα  υπαρχουν καποιες αξιογαμητες ακομη συμπεριλαμβανομενης και της βανεσας που τιμησα εγω απο πλευρας εμφανισης πχ αντζελα,βανεσα ,ρεμπεκα....υπαρχει ενας πρωινος κωλος δλδ η ευα και με επιφυλαξη και δευτερος η ειρηνη,υπαρχει βυζι για βυζολαγνους πχ βανεσα,αντριαννα,υπαρχουν αξιοπιστες κινκυ μιλφ λυσεις πχ αγαπη,ναντια....κατι γινεται....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
πηγα τελικα και Κατερινη οπου συναντησα μια παλια γνωστη....την ντονα απο λαφαμ και ρουλια κωττα την ρουμανα.....αναλυτικα στο θρεντ της Κατερινης αυτα.....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Καλα ρε πουστη gl δε προλαβα να ρωτησω και εγραψες και κριτικη ? εισαι φοβεορος !!!

πηγα τελικα και Κατερινη οπου συναντησα μια παλια γνωστη....την ντονα απο λαφαμ και ρουλια κωττα την ρουμανα.....αναλυτικα στο θρεντ της Κατερινης αυτα.....
AAAAAAXAXAXAXAXAXAXA
Γαμω την που τανα μου μεσα , ακομα και στην ερημο να παμε αυτες θα βλεπουμε ?  :2funny:
πωπω αν εκανα καμια κατοστη χιλιομετρα με ορεξη για να δω εναν νεο χορο .. μια νεα γκομενα , και εβλεπα την Ντονα  :2funny:
θα της ζητουσα λεφτα για την Βενζινη  :idiot:

Ντονα την λεγαν παλι η την βαφτισαν και αυτη ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Καλα ρε πουστη gl δε προλαβα να ρωτησω και εγραψες και κριτικη ? εισαι φοβεορος !!!
για να μαθαινεις ρε νεε πως γινεται το ρεπορταζ και η ενημερωση..... :grin: :grin: :grin: :grin:

φευγω τωρα...επιστρεφω το βραδυ,εχω μια υποχρεωση :sunglasses:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Πηρα ηδη ( κατα τις 12 το πρωι )  γιατι και γω ηθελα να παω

Βρεθηκα στην περιοχη εκτακτος σημερις και για μια μερα χασαμε την Αφρουλα ... θα την πετυχω που θα μου παει ...
Ειπα να παω καπου και οριστε οι υποψηφιες

Μαντζαρου Ατζελα ( Του Πετρου και της Μαριας )
Φριξου  Αγαπη ( Του Αθανασιου )
Λαφαμ Μαρια ( Του ισαακ )
Κωλετη Εφη ( Του  Ιωαννη )
Στο 52 Ρεμπεκκα και βραδυ Αννιτα
Βλακα καραμαν εδω επρεπε να πας σημερα , πηγες εφαγες τα μουτρα σου σε δοκιμασμενα κομοδικα , κεφαλα  :tickedoff: τουλαχιστον θα δοκιμαζες καινουρια γκομενα
ξερεις ποσες μπυρες θα πιναμε με 40 γιουρια ? ... Δυσκολο να εισαι βυζομανης τελικα , ευτηχος δεν εχω κολημα (παω να δω την κριτικη σου και θα σε ξανακραξω... )

Τα θελα και τα παθα ο κακομοιρης.!! ...και σημερα βρηκανε και τις δυο σε μια μερα τις βγαλανε, Ρεμπεκα και Ανιτα??? Σημερα??? Που μετα το χθεσινο κομοδινογαμημα θα κανω να ξαναβγω του χρονου.!! :2funny: :2funny: :2funny:
Συμπερασμα με Ελινα δεν βγαλαμε, οπως ειπα αλλα ο αλλος επαθε πλακα.! μεσα σε 2 λεπτα εκανε στροφη 180 μοιρων , ειπα να των παω και Νικολ αλλα τον λυπηθηκα.! :2funny: Αλλα χτες η Ελινα ηταν ποιο εντυπωσιακη απο ποτε, αλλα δεν μου περναει με την καμια να παω να την δοκιμασω ετσι για να πω οτι πηγα με μια που οταν την κοιτας παθαινεις αυχενικο.!! :2funny:...θα δω κανα μηλο του αδαμ κατα το ιερεαποστολικο και θα ταραχτουν τα ψυχικα μου.! :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
συγνωμη ρε παιδια αλλα ελεος με αυτην την αντριαννα.....απο εναμιση χρονο ειναι δοκιμασμενη πατατα....τουλάχιστον απο μενα.....ακομη με αυτην ασχολειστε; :headbang: :headbang:
τοσα καινουρια φρουτα εχει για δοκιμη...

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
714
Πόντοι
7.135
Ωραία εμφάνιση,γκαβλίτσα με μεγάλο φυσικό στήθος,με αρκετή ενέργεια κ μπριο.
Ο χώρος μέτριος,με πρόβλημα ηχομονωσης.
Παρότι δεν ήμουν και στα high μου,προσπάθησε κ στην πίπα κ με χάδια,γλειψίματα,φιλιά κλπ.
Δεν είχε διάθεση ξεπέτας δλδ (με 40Ε).
Ίσως είναι κ με τα κέφια της βέβαια,δεν ξέρω
Α!Φορούσε μπότες,για τους ενδιαφερόμενους...

Έχω μια απορία για το πρωκτικό βέβαια,κάνει τελικά ή είναι αστικός μύθος?

Φίλε τουμπανιστή γράφε πιο συχνά, τα review σου ήταν άψογα!

Για την Κάρμεν η Σιμόνα μου είπε ότι της έκανε φροντιστήριο για το πως να είναι μέσα, οπότε φαντάζομαι ότι κάποια βελτίωση θα υπήρξε.

Η Νατάσα πρωκτικό ως ξεχωριστό πρόγραμμα δεν κάνει, αλλά το κάνει μόνο μαζί με τζακούζι και όχι πάντα.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
714
Πόντοι
7.135
συγνωμη ρε παιδια αλλα ελεος με αυτην την αντριαννα.....απο εναμιση χρονο ειναι δοκιμασμενη πατατα....τουλάχιστον απο μενα.....ακομη με αυτην ασχολειστε; :headbang: :headbang:
τοσα καινουρια φρουτα εχει για δοκιμη...

Που τα είδες τα καινούργια φρούτα; :/ Πλην 2-3 εξαιρέσεων οι ίδιες και οι ίδιες είναι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Που τα είδες τα καινούργια φρούτα; :/ Πλην 2-3 εξαιρέσεων οι ίδιες και οι ίδιες είναι.
ε ας φαν αυτες τις δυο τρεις και βλεπουμε.....πχ αν εμενα σαλονικη προσωπικα και εβγαινα κι αυριο τσαρκα βαση της αναφορας θα ειχα περιεργεια να δοκιμασω την ειρηνη που ανεφερα στην κατεχακη  

εντιτ  επειτα ρε απολλο δεν ειναι θεμα ποιες πηδηξες εσυ και γω και ο καραμαν.....σημασια εχει τι τονο δινουν τρια τεσσερα ατομα που πρωταγωνιστουν στο θρεντ καθε μερα και δινουν τροφη σε εκατονταδες αλλους αφανεις και αδαεις πιθανως συναγωνιστες....οταν το παραζαλιζουμε το θεμα ακομη και η κακη  διαφημιση διαφημιση ειναι....παρα τα οσα γραφονται δυο μερες τωρα πμ εξακολουθουν να μου ερχονται που με ρωταν:ειναι καλη η αντριαννα;που τραγουδαει η αντριαννα;το βυζι ειναι φυσικο;ημαρτον....κανεις δεν διαβαζει επι της ουσιας; :think: :priest: :priest: :priest:

Το μεγα θεμα ενα ειναι...ΤΑ ΜΠΑΖΑ.!! ...20+ σπιτια και μια γκομενα της προκοπης δεν υπαρχει...μας πασαρουν μπαζα, και να δειτε θα αρχισουν να τα στελνουν και στην Κατερινη.!! :2funny:
Ειχα να βγω 2 βδομαδες+ και δεν ειδα καμια μα καμια αλαγη.!! Μπαζα, μπαζα, μπαζα, μπαζα....Αυτη την Τζεσυ και η Αντριανα στην φριξου εχουνε ριζωσει απο το καλοκαιρι και δεν λενε να τις ανανεωσουνε, που δεν υπαρχει περηπτωσει αφου δωσανε λεφτα για ποστερ 3μχ3μ...μεχρι το καλοκαιρι εδω θα τις εχουμε... οπως και σε αλλα μαγαζια δεν λεω, ολες οι ιδιες και οι ιδιες, αλαζουν τις τσατσαδες και δεν αλαζουν τις πουτανες...την αλλη την μετρια την Ανιτα την ξανθια την εχουνε κανει μπαλακι απο μπουρδελο σε μπουρδελο...
οι λογοι ειναι προφανεις και εξηγησιμοι.....
-θεσσαλονικη με εικοσι σπιτια και πολυ πεσμενη πια δουλεια για τις πουτανες-οικονομικη κριση-αυξημενες τιμες --->φαυλος κυκλος
-τα τυχον καλα παιζουν σε αλλα επιπεδα πρωταθλημα....επιπεδο τσαμπονς λιγκ ...ανεξαρτητες κολγκερλ και κλειστα κυκλωματα ελιτιστικα...τα στουντιο μας υποβαθμιστηκαν σε ιντερτοτο
-η πουτανια δεν εχει πια ισως τοσο χρημα
-οι καλες πουτανοπαραγωγες χωρες δεν μας διοχετευουν πια υλικο οπως την χρυση δεκαετια του 90 και 2000....γεμισαμε γυφτορουμανες και δεν ειμαι ρατσιστης που το λεω....
-τα κριτηρια και τα στανταρς ακομα και το επιπεδο του μεσου μπουρδελιαρη εχει ανεβει πολυ

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
714
Πόντοι
7.135
ε ας φαν αυτες τις δυο τρεις και βλεπουμε.....πχ αν εμενα σαλονικη προσωπικα και εβγαινα κι αυριο τσαρκα βαση της αναφορας θα ειχα περιεργεια να δοκιμασω την ειρηνη που ανεφερα στην κατεχακη 

Η συγκεκριμένη εμφανισιακά δεν είναι του γούστου μου καθόλου, αλλά πρέπει να είναι καλή μέσα έτσι όπως την έχω κόψει και στο σαλόνι και μια φορά που είχα μπει πρωι Προμηθέους 25 και ήταν στο δωμάτιο, πατούσε κάτι βογγητά στη διαπασών μέσα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Το μεγα θεμα ενα ειναι...ΤΑ ΜΠΑΖΑ.!! ...20+ σπιτια και μια γκομενα της προκοπης δεν υπαρχει...μας πασαρουν μπαζα, και να δειτε θα αρχισουν να τα στελνουν και στην Κατερινη.!! :2funny:
Ειχα να βγω 2 βδομαδες+ και δεν ειδα καμια μα καμια αλαγη.!! Μπαζα, μπαζα, μπαζα, μπαζα....Αυτη την Τζεσυ και η Αντριανα στην φριξου εχουνε ριζωσει απο το καλοκαιρι και δεν λενε να τις ανανεωσουνε, που δεν υπαρχει περηπτωσει αφου δωσανε λεφτα για ποστερ 3μχ3μ...μεχρι το καλοκαιρι εδω θα τις εχουμε... οπως και σε αλλα μαγαζια δεν λεω, ολες οι ιδιες και οι ιδιες, αλαζουν τις τσατσαδες και δεν αλαζουν τις πουτανες...την αλλη την μετρια την Ανιτα την ξανθια την εχουνε κανει μπαλακι απο μπουρδελο σε μπουρδελο...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τα θελα και τα παθα ο κακομοιρης.!! ...και σημερα βρηκανε και τις δυο σε μια μερα τις βγαλανε, Ρεμπεκα και Ανιτα??? Σημερα??? Που μετα το χθεσινο κομοδινογαμημα θα κανω να ξαναβγω του χρονου.!! :2funny: :2funny: :2funny:
Ωχωχ ..  πολυ βαρια το πηρε... Λοιπν αν αυτο το ΣΚ δεν δω κριτικη ερχομαι δευτερα και σε παιρνω απ το σπιτι σηκωτο

Για την Κάρμεν η Σιμόνα μου είπε ότι της έκανε φροντιστήριο για το πως να είναι μέσα, οπότε φαντάζομαι ότι κάποια βελτίωση θα υπήρξε.

www.imagerous.com/viewer.php?file=51980340633481625035.png] [/URL]

Μακαρι ...

.Αυτη την Τζεσυ και η Αντριανα στην φριξου εχουνε ριζωσει απο το καλοκαιρι και δεν λενε να τις ανανεωσουνε, που δεν υπαρχει περηπτωσει αφου δωσανε λεφτα για ποστερ 3μχ3μ...μεχρι το καλοκαιρι εδω θα τις εχουμε...
.την αλλη την μετρια την Ανιτα την ξανθια την εχουνε κανει μπαλακι απο μπουρδελο σε μπουρδελο...

Και γω αυτο σκευτικα με τα ποστερ

τηνς αννιτας στο φριξου 14 δε το ειδες ? μονιμοποιηθηκε και αυτη

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Ωχωχ ..  πολυ βαρια το πηρε... Λοιπν αν αυτο το ΣΚ δεν δω κριτικη ερχομαι δευτερα και σε παιρνω απ το σπιτι σηκωτο

www.imagerous.com/viewer.php?file=51980340633481625035.png] [/URL]

Μακαρι ...

Και γω αυτο σκευτικα με τα ποστερ

τηνς αννιτας στο φριξου 14 δε το ειδες ? μονιμοποιηθηκε και αυτη

Τι??? της κανανε και αυτης ποστερ??? :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom