τζο μην παρεις τηλεφωνα για σημερα....ανεβαινω για βολτα μαλλον.....ενα πρωτο σκαουτ τηλεφωνικο που ευελπιστω να συμπληρωθει μετα την καταθεση.....για την οποια προβληματιζομαι...
-26 οκτ 35 η βικυ το ομολογουμενως αξιοπροσεχτο απο φατσουλα πιπινι
-26 οκτ 52 η ρεμπεκα,την εχω τιμησει αλλου ....λεει κατα την δικη μου ταπεινη γνωμη
-φριξου 9 η αντριαννα τωρα,βραδυ η κριστιν....μαλλον δεν λεει να καταθεσω εκει
-φριξου 14 η μιλφ αγαπη(θα το δω το θεμα)
-ΚΩΛΕΤΗ η Εφη....ενταξει την κραταω σαν εφεδρεια αλλα η αληθεια ειναι οτι για μενα ειναι πλεον βαρετο
-σααλ η ευα....την πηρα ,πολυ καλη στην περιποιηση,γλωσσοφιλα,πρωκτικο φτηνο 80 ευρω φουλ,αλλα δεν παει πολυς καιρος οποτε παμε για αλλα
-λαφαμ η μαρια...πολυ ομορφη ισως η ομορφοτερη κατεμε σε προμιλφ,βυζαρες κλπ αλλα ενταξει την αφηνω κι αυτην για μπακαπ....'
-ερημιτου λογικα η ναντια καυλο ρωσικο χωριατομιλφ οπως ειπε και ο απολλο αλλα και για αυτην δεν ψηνομαι σημερα
Οπότε θα εξερευνησω απο κοντα και τα αλλα και θα επανελθω το απογευμα με αναφορα επιτοπια απο τα υπολοιπα στουντιο....και ισως αν προλαβω παω και κατερινη στον γυρισμο να δω κι αυτο το καινουριο σπιτι και να σας πω εντυπωσεις....
συνεχεια λοιπον της αναφορας επι του πρακτεου πια...
-φριξου 14 η αγαπη λοιπον ομορφη δεν λεω αλλα με υφος ντιβας στο σαλονι ειδικα επειδη δεν περασα....κατα τα αλλα πρεπει να εχει πελατολογιο γιατι ανταμωσαμε στην πορτα με εναν που πρεπει να πηγαινε σφαιρα για αυτην
-νικηφορου ουρανου 26 η ελληνιδα τζενη με το φουντωτο καστανοξανθο μαλλι,θα την θυμαστε ισως και απο βαρδαρη...μιλφ με καλο σχετικα σωματακι,βυζαρες μαλλον φυσικες που κρυβονταν κατω απο ολοσωμο σετακι...απο 30 το απλο...για προγραμματα δεν ενημερωθηκα οσον αφορα τιμες αλλα τα κανει ολα πλην πρωκτικου
-26 οκτ 52 η ρεβεκκα που ηταν παλια αλιακμωνος και εχει δικη μου κριτικη εκει...δυνατο της σημειο η εμφανιση,τα νιατα,το σφριγηλο κορμι-κορμαρα και η βαθια πιπα της....40 απλο,80 το 69,50 μασαζ,70 γυμνο τσιμπουκι,110 φουλ ολα και 160 τζακουζι στο καινουριο που φτιαξαν και ειναι μεγαλυτερο λεει....
-κωλετη η εφη και απεξω ενας παππους(παππου παππου γαμας και συ ε;κερατουκλη ) και ενα κοπαδι κυριολεκτικα αδεσποτα σκυλια που περιμενουν μαλλον τον νεο δημαρχο να τα μαζεψει....
-φριξου 9...το εφευρημα του πορτρετου....την αντριαννα δεν την ειδα αλλα ειδα την πολυ ωραια προσωπογραφια της στον τοιχο απεναντι διπλα στης τζεσυς....κατα τα αλλα η παλια καλη και γνωριμη τσατσα απο κοροβαγκου ερωτηθεισα απο μενα για την αννα μαρια ετσι στο ασχετο μου ειπε και αυτη οτι εχει παντρευτει και δεν δουλευει πια οποτε τυχον αλλες πληροφοριες ακουστηκαν μεχρι διασταυρωσης ελεγχονται ως αναληθεις.....
-ρουλια και κωττα η βουλγαρα βανεσσα οπου και κατεθεσα....ψηλη γυρω στο 1,80 με κοντο ξαθο μαζεμενο κοτσο μαλλι,ωραιο σωμα και μεγαλο μαλλον φυσικο βυζι.....40 απλο ,50 χαλαρα,60 το 69,80 γυμνο τσιμπουκι και ντουζακι,110 ντουζακι και φουλ....πηρα αυτο το προγραμμα το οποιο αποδειχτηκε μεγιστη πατατα αφου η γκομενα αφενος ειναι σπαστικη και ιεροτελεστικη με τα μωρομαντηλα της και ενω ειχα κανει μπανιο καμια ωρα πριν αφετερου πολυ απαθης στο γλειφομουνι,καμια δεκτικοτητα σε δαχτυλα,πιπα γυμνη μεν αλλα οχι καυλωτικη,περισσοτερο του αερος,κανενα προκαταρκτικο ενω τελικα ουτε ντουζ καναμε μαζι στην ντουζιερα ουτε πριν ουτε εστω μετα....αν ηταν απλα να κανω ντουζ μετα το γαμησι ειχα και σπιτι μου ντουζιερα...δεν ειναι αυτο το νοημα του προγραμματος....δε ανεβηκε απο πανω αλλα στα τεσσερα ηταν φωτια παρολαυατ στενη και με πολλα βογγητα που με ξεσηκωσαν και μενα και εγινε της κολασεως....αξιζει με δυο λογια αν ειστε ηδη πολυ καυλωμενοι και με απλο και μονο συναγωνιστες.....μην ξεγελαστει κανεις και παρει προγραμμα εκει....
φευγοντας σχολιασα το υψος της και οτι με τα τακουνια ειμασταν σχεδον ισα και μου ειπε που να δεις και την βραδινη κοπελα την ελινα που ειναι πολυ ψηλη για γυναικα 190 και.....οκ θα την δω ειπα.....κριμα που δεν ειμαι της βραδινης τσαρκας και δεν θα παλεψω με τον τσατσενκο ρε γαμωτο
...ηθελα να την ξεκωλιασω κι αυτην.....
-ματζαρου 14 η πανεμορφη και χαμογελαστη αντζελα με ομορφο μαλλι με νοτα ανανεωσης με μυτες και πολυ ωραια γκομενα.....ψηλη θεωρητικη που λεμε....την κυκλοφορεις ανετα και εκτος μπουρδελου....καλη επιλογη....
-κατεχακη η ειρηνη,μπουτου γυμνασμενη γκομενα με μποτουλα και ωραιο σφιχτο σωματακι,καλο βυζακιομορφη σχετικα φατσουλα,πικαντικη,μετριου αναστηματος αν και φλατ η μποτα,απο 40 απλο,60 το 69,70 γυμνο τσιμπουκι, και 80 σαν να ακουσα κωλαρακι αλλα δεν παιρνω και ορκο...ας την δειτε οι θεσσαλονικεις....ενδιαφερουσα επιλογη φαινεται...
-αλαικμωνος λουξ η αγνωστη πουτανα αφου η τσατσα δεν ειχε την ευγενεια να μας συστησει....μακρυ μαυρο μαλλι,πολυ αδυνατη για τα δικα μου γουστα με ολοσωμο σετακι αλλα χωρις βρακι με το μουνακι σε κοινη θεα....ελα καλε τι βολτα θες;ελα να περασουμε καλα μου ειπε....καλα....απο 40 απλο κι αυτη....
μποτες αν θυμαμαι πρεπει να ειχε η ειρηνη και η ευα αν θυμαμαι καλα λοιπον ....
συμπερασματα υπαρχουν καποιες αξιογαμητες ακομη συμπεριλαμβανομενης και της βανεσας που τιμησα εγω απο πλευρας εμφανισης πχ αντζελα,βανεσα ,ρεμπεκα....υπαρχει ενας πρωινος κωλος δλδ η ευα και με επιφυλαξη και δευτερος η ειρηνη,υπαρχει βυζι για βυζολαγνους πχ βανεσα,αντριαννα,υπαρχουν αξιοπιστες κινκυ μιλφ λυσεις πχ αγαπη,ναντια....κατι γινεται....