Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (2 μέλη και 49 επισκέπτες)

steve03301

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Σαπφούς με Ταντάλου αυτή η Ντέση που ακούγεται οτι είναι καλή και έχει big boobs λέει τίποτα ρε παιδιά ;Την έχει δοκιμάσει κανένας ;Ευχαριστώ !

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Τζεσικα (μια ξανθια ) Ερημητη
Ναταλι ( που την ειπαν και καπως αλλιως ) Ν ουρανου

Υποθετω ετσι .. αυτες ειχα δει το Σαββατο τουλαχιστον
Αν βγεις ασε τα καρφια και περνα να δεις να μας πεις κιολας  :P

Για που ψηνεσαι ?  :think:

Ψινομαι για Ικεα.!  :tits: :2funny:, αλλα διαβασα μερικες κριτικες και μαζι και την δικια μου και ψιχοπλακοθηκα.! :grin:
Θελω ΒΥΖΑΡΕΣ.! :grin:   :tits: :tits: :tits:
Εχω αλλο ενα μισαωρο στην διαθεση μου να αποφασισω...να παω λες Νικολ?? :2funny: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ρουλια κωττα ?  :dancing:

Βασικα βαρα ενα ντεντεφωνακι , μπορει να εχει περιοδο ο Ελινα  :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Σαπφούς με Ταντάλου αυτή η Ντέση που ακούγεται οτι είναι καλή και έχει big boobs λέει τίποτα ρε παιδιά ;Την έχει δοκιμάσει κανένας ;Ευχαριστώ !

Δες εχει κριτικες,δεν λεει και πολλα μεσα, μεγαλο βυζι χυμα κρεμαει αχαρα, κοριτσακι αθωω, αν αρχισει και μηλαει δεν βαζει γλωσσα μεσα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Ρουλια κωττα ?  :dancing:

Βασικα βαρα ενα ντεντεφωνακι , μπορει να εχει περιοδο ο Ελινα  :think:

Ελινα?? :think: Ρε μου ριχνει καμια 2-3 κεφαλια.! Θα με παρει αγγαλια οπως τον ρομπ σναιντερ στο γιουροπιαν ζιγκολο η αλλη η νταρντανα.!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δε λεω να πας ρε κεφαλα , να παρεις να δεις μποας και λειπει λεω και εχει τιποτα αλλο ...

Ποτε θα κανουμε καναπεδατο να δουμε εκει μεσα..

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Δε λεω να πας ρε κεφαλα , να παρεις να δεις μποας και λειπει λεω και εχει τιποτα αλλο ...

Ποτε θα κανουμε καναπεδατο να δουμε εκει μεσα..

αααα....με βλεπω ετσι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
επεστρεψε η νατασα απο το ερως 16?
με φτιαξατε παναθεμα σας μπαγασες....
η αντριαννα που πηγε κ στου πετρου ερημιτη εθεαθει στην κατεχακη?
αυτη δεν θα ηταν απο δευτερα,την προηγουμενη,στου πετρου ερημιτη?

Επισκέπτης
Στο σαπφούς 8 σύμφωνα με την τσατσά η μόνη βυζαρού που παίζει μπάλα είναι η Εβελίνα οπότε...  :huh: :huh: :huh:

Αυτή που μου έκανε εντύπωση ήταν η Τζούλια στην Κωλέττη, φαινόταν πολύ καλό πιπινάκι. Αναρωτιέμαι αν είναι μια παλιά που δούλευε στο Σαπφούς 20. Στο συγκεκριμένο μιας κ το έφερε η κουβέντα ήταν η Μόνικα, μια ψηλή κοπελίτσα -αν κ εκεί οι πιό πολλες φαίνονται ψηλές λόγω του χαμηλού ταβανιού- με βαριεστημένο ύφος αλλά ωραίο σώμα και πολύ όμορφα σχηματισμένα μικρομέτρια βυζάκια. Εντύπωση επίσης μου έκανε η Μαρία η Τσέχα από το Λαφάμ την οποία είχα να δω παααααάρα πολύ καιρό από τότε που δούλευε στο Ανδ.Γεωργίου 4 και ήταν αδύνατη σαν στέκα, τώρα μου φάνηκε σε κανονικά προς το πιασίματα από άποψη κιλών με μερικά σημάδια χαλαρού σώματος. Σταμάταω τον πρόλογο τώρα όμως κ να πω για το βυζί της. Τι βυζούμπα φαινόταν να έχει! Αν μπορεί ας με διαφωτίσει κάποιος σχετικά με μέγεθος σχήμα κ αντιστάσεις στο νόμο της βαρύτητας...
Τελικά η κατάθεση έγινε στην πολυγαμημένη (από εμένα) Πιπινοβίκυ στο τσίρκο με ισπανικό στα 50 κ πολλά παρελκόμενα.

Προς Κάραμαν. Νατάσα Ταντάλου 8 Κομοδίνο - Βυζάρα.

Προς μποτόφιλο. Μιρέλα Σαπφούς 7 Μπότες κ κωλαράκι κΩλαση.

Καλό βράδυ  :)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Στο σαπφούς 8 σύμφωνα με την τσατσά η μόνη βυζαρού που παίζει μπάλα είναι η Εβελίνα οπότε...  :huh: :huh: :huh:

Αυτή που μου έκανε εντύπωση ήταν η Τζούλια στην Κωλέττη, φαινόταν πολύ καλό πιπινάκι. Αναρωτιέμαι αν είναι μια παλιά που δούλευε στο Σαπφούς 20. Στο συγκεκριμένο μιας κ το έφερε η κουβέντα ήταν η Μόνικα, μια ψηλή κοπελίτσα -αν κ εκεί οι πιό πολλες φαίνονται ψηλές λόγω του χαμηλού ταβανιού- με βαριεστημένο ύφος αλλά ωραίο σώμα και πολύ όμορφα σχηματισμένα μικρομέτρια βυζάκια. Εντύπωση επίσης μου έκανε η Μαρία η Τσέχα από το Λαφάμ την οποία είχα να δω παααααάρα πολύ καιρό από τότε που δούλευε στο Ανδ.Γεωργίου 4 και ήταν αδύνατη σαν στέκα, τώρα μου φάνηκε σε κανονικά προς το πιασίματα από άποψη κιλών με μερικά σημάδια χαλαρού σώματος. Σταμάταω τον πρόλογο τώρα όμως κ να πω για το βυζί της. Τι βυζούμπα φαινόταν να έχει! Αν μπορεί ας με διαφωτίσει κάποιος σχετικά με μέγεθος σχήμα κ αντιστάσεις στο νόμο της βαρύτητας...
Τελικά η κατάθεση έγινε στην πολυγαμημένη (από εμένα) Πιπινοβίκυ στο τσίρκο με ισπανικό στα 50 κ πολλά παρελκόμενα.

Προς Κάραμαν. Νατάσα Ταντάλου 8 Κομοδίνο - Βυζάρα.

Προς μποτόφιλο. Μιρέλα Σαπφούς 7 Μπότες κ κωλαράκι κΩλαση.

Καλό βράδυ  :)

Αρα δεν αξιζει η Νατασα στο Τανταλου να την διαγραψω?? Ουτε για μια δοκιμη?? Παντως εχει βυζαρα η ατιμη.

Τελευταια το καλοκαιρι που ειχα παει στην Μαρια ΑΓεωργιου ειχε φυσικο βυζι, μετριου μεγεθους, το σουτιεν την παραπλανει το κραταει ορθιο αλλα οταν βγει κρεμαει, λιγο ασχημα αλλα γεμιζει την χουφτα ανετα, αργοτερα βγηκανε φημες οτι εβαλε σιλικονη αλλα δεν πηγα να δω μονος μου

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Γιατι εγω που πηγα τι καταλαβα ?  :2funny:

δεν διαπιστωσα τιποτα , απο σιλικονες στη μαρια ( την σλοβακα δεν λεμε ?)

Θα πας τελικα ?  :think:

Επισκέπτης
Για μια φορά Κάραμαν καλή είναι, απ'ότι θυμάμαι είχε σφιχτό βαρύ βυζί!

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
714
Πόντοι
7.135
Πολύ γρήγορη καταδρομική στη Νατάσα Μαντζάρου για ποδαρικό, πέρασα με απλό, το τζακούζι δυστυχώς καλά κρατεί εκεί στα 160ε, τουλάχιστον έχει και πρωκτικό μέσα μαζί με όλα τα άλλα.

steve03301

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Αυτή που δούλευε σήμερα βραδυνή Σαπφούς με Τανταάου δεν ξέρω πως την λένε αλλά δούλευε παλιά και στον Μύλο και Βαρδάρη στο πάνω ,απλώς τώρα έβαλε σιλικόνη και λίγα κιλά παραπάνω !Καταδρομική στην Τζέση στην Ερημίτη στα φορτηγά,τίποτα ιδιαίτερο !!Για μια φορά ακόμα κατάλαβα γιατί περιμένουν ουρά στην Σιμόνα !!Όλες οι άλλες είναι Klein !!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

εγω που την ξαναπηρα αυγουστο και την ξερω τρια χρονια μου φανηκε πιο μεγαλο και ψωμωμενο γενικα το βυζι...τι βυζι δλδ βυζαρα  :tits:.....μονο που δεν αφηνε πολυ γλειψιμο στην ρωγα....κατα  τα αλλα οντως γενικα ειχε παρει καποια αξιοπροσχτα καλα κιλακια....χαλαρο στην υφη και δεν κρεμεται ιδιαιτερα....στα τεσσερα βεβαια δεν εκανα τετοιες παρατηρησεις....χαζευα την κωλαρα....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Εχουμε και λεμε, σε αυτα που δεν πηγα χτες...
Φριξου 14 Η Ξανθια πολωνεζα Ανιτα.
Φριξου 9 Η Κρυοκωλη μαυρομαλα Τζεσυ, Γερμανιδα????? :2funny: :2funny: :2funny: Μηπως Τσιγγανορουμανα??? Παντως αυτη η γλωσσα που μηλανε με την ΑΓΕΝΗ τσιγγανοτσατσα ΔΕΝ ειναι γερμανικα.! ντασπιλεν κολοτριχεν.!! :2funny: :2funny:
Βγηκε με τα μουτρα μεχρι το υπογειο, τα δωματια αδεια... :badair: και να μην ξεχνιομαστε Summer Moyfa 2010.!! :rockon:
Ν.Ουρανου 26. Η μελαχρινη Ναταλι με φορα εξω τα βυζια της, ωραια θα ελεγα αλλα κατι δεν μου κολησε καλα στο σωμα της αλιως θα εμπενα.
Πετρου Ερημιτη Η Ξανθια Τζεσικα σπασμενη στο προσωπο προς μιλφ, αδυνατη.
Α.Γεωργιου 34. Κορινα λεει η τσατσα δεν περημεναμε ηταν μεσα με προγραμμα, λεει καινουρια κοπελα :think:
Ρουλια και Κωττα η Εντυπωσιακη σημερα δυμετρη Ελινα, μεσα σε ενα μαυρο φορεμα με μεγαλο ντεκολτε, επεισα ενα φιλαρακι μου να ερθει μαζι τσαρκα να την δει, μολις του ειπα για δυμετρη ψιθηκε με την μια, θα μπω ελεγε, μολις την αντικρισε εμηνε με το στομα ανοιχο.!! Τι λες ρε θα μας δειρει αυτη...μου ειπε στις σκαλες τρεχοντας.!! :2funny: Συμπερασμα δεν βγαλαμε για το sex της.!
και τελικος προορισμος Κατεχακη 13....BIG FAILURE.!!!! Ηξερα τι θα αντικριζα επεξα και εχασα πανυγηρικα, απλα το κοριτσι δεν κανει για αυτη την δουλεια με την καμια, το βυζι της οπτικα ειναι πολυ σουπερ, στην αφη απο το λιγο που το εποιασα γιατι η πρωτη κουβεντα της οταν μπηκε και εκανα κινηση να το χουφτωσω ηταν το ΜΗ.! μετα απο λιγη επιμονη το εποιασα, απλα χαλια, παλαια εμφυτευματα απο αυτα που ζαρωνουν στον πλαι και κανουν γραμμες, απλα φτηνοδουλεια...εκατσα την εχυσα και εφυγα, απλα η κοπελα την πηραν χαμπαρι τι κομοδινο ηταν, τωρα εβαλε βυζια για να τραβηξει κοσμο, να ξερετε για 2 μηνες δεν θα αφηνει να τα αγγιζουν αλλοι ποναει λεει, και της απαντησα τοτε τι τα εβαλες??? με κοιτουσε και χαμογελουσε με το βοιδισιο βλεμα της...Τεσπα. Αυριο εχει κριτικη θαψιμο και ειχαμε ενα θεμα με Μαυρο σε πουτανες :think: για να το βρω και αυτο... :2funny:

Καληνυχτα σας και περαστικα μου :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τζο μην παρεις τηλεφωνα για σημερα....ανεβαινω για βολτα μαλλον.....ενα πρωτο σκαουτ τηλεφωνικο που ευελπιστω να συμπληρωθει μετα την καταθεση.....για την οποια προβληματιζομαι...

-26 οκτ 35 η βικυ το ομολογουμενως αξιοπροσεχτο απο φατσουλα πιπινι
-26 οκτ 52 η ρεμπεκα,την εχω τιμησει αλλου ....λεει κατα την δικη μου ταπεινη γνωμη
-φριξου 9 η αντριαννα τωρα,βραδυ η κριστιν....μαλλον δεν λεει να καταθεσω εκει
-φριξου 14 η μιλφ αγαπη(θα το δω το θεμα)
-ΚΩΛΕΤΗ η Εφη....ενταξει την κραταω σαν εφεδρεια αλλα η αληθεια ειναι οτι για μενα ειναι πλεον βαρετο
-σααλ η ευα....την πηρα ,πολυ καλη στην περιποιηση,γλωσσοφιλα,πρωκτικο φτηνο 80 ευρω φουλ,αλλα δεν παει πολυς καιρος οποτε παμε για αλλα
-λαφαμ η μαρια...πολυ ομορφη ισως η ομορφοτερη κατεμε σε προμιλφ,βυζαρες κλπ αλλα ενταξει την αφηνω κι αυτην για μπακαπ....'
-ερημιτου λογικα η ναντια καυλο ρωσικο χωριατομιλφ οπως ειπε και ο απολλο αλλα και για αυτην δεν ψηνομαι σημερα

Οπότε θα εξερευνησω απο κοντα και τα αλλα και θα επανελθω το απογευμα με αναφορα επιτοπια απο τα υπολοιπα στουντιο....και ισως αν προλαβω παω και κατερινη στον γυρισμο να δω κι αυτο το καινουριο σπιτι και να σας πω εντυπωσεις....

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395
Για να δούμε τι έχουμε στη Θεσσαλονίκη αυτή την ώρα...

Ανδρέα Γεωργίου 4, "Saal Sex": Η Εύα είναι τώρα το πρωΐ! Η υπηρεσία λέει ότι θα με περιμένει...  :think: :think: :think:  :2funny: :2funny: :2funny:

Φρίξου 9, "Villa Erotica": Μέχρι τις 20:00 είναι η ξανθιά Αντριάννα και μετά την διαδέχεται η Κριστίν...

Ανδρέου Γεωργίου 34, "Studio La Femme": Σήμερα μέχρι τις 19:30 θα είναι η Μαρία η Τσέχα... Η Λούση έχει τις "απαγορευμένες μέρες" της, όπως μου είπε η υπηρεσία και θα επιστρέψει την άλλη βδομάδα...  :grin: :grin: :grin:

26ης Οκτωβρίου 52, "Alisa Sex House": Η Ρεβέκκα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom