steve03301
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σαπφούς με Ταντάλου αυτή η Ντέση που ακούγεται οτι είναι καλή και έχει big boobs λέει τίποτα ρε παιδιά ;Την έχει δοκιμάσει κανένας ;Ευχαριστώ !
Τζεσικα (μια ξανθια ) Ερημητη
Ναταλι ( που την ειπαν και καπως αλλιως ) Ν ουρανου
Υποθετω ετσι .. αυτες ειχα δει το Σαββατο τουλαχιστον
Αν βγεις ασε τα καρφια και περνα να δεις να μας πεις κιολας
Για που ψηνεσαι ?
Σαπφούς με Ταντάλου αυτή η Ντέση που ακούγεται οτι είναι καλή και έχει big boobs λέει τίποτα ρε παιδιά ;Την έχει δοκιμάσει κανένας ;Ευχαριστώ !
Ρουλια κωττα ?
Βασικα βαρα ενα ντεντεφωνακι , μπορει να εχει περιοδο ο Ελινα
Δε λεω να πας ρε κεφαλα , να παρεις να δεις μποας και λειπει λεω και εχει τιποτα αλλο ...
Ποτε θα κανουμε καναπεδατο να δουμε εκει μεσα..
Στο σαπφούς 8 σύμφωνα με την τσατσά η μόνη βυζαρού που παίζει μπάλα είναι η Εβελίνα οπότε...
Αυτή που μου έκανε εντύπωση ήταν η Τζούλια στην Κωλέττη, φαινόταν πολύ καλό πιπινάκι. Αναρωτιέμαι αν είναι μια παλιά που δούλευε στο Σαπφούς 20. Στο συγκεκριμένο μιας κ το έφερε η κουβέντα ήταν η Μόνικα, μια ψηλή κοπελίτσα -αν κ εκεί οι πιό πολλες φαίνονται ψηλές λόγω του χαμηλού ταβανιού- με βαριεστημένο ύφος αλλά ωραίο σώμα και πολύ όμορφα σχηματισμένα μικρομέτρια βυζάκια. Εντύπωση επίσης μου έκανε η Μαρία η Τσέχα από το Λαφάμ την οποία είχα να δω παααααάρα πολύ καιρό από τότε που δούλευε στο Ανδ.Γεωργίου 4 και ήταν αδύνατη σαν στέκα, τώρα μου φάνηκε σε κανονικά προς το πιασίματα από άποψη κιλών με μερικά σημάδια χαλαρού σώματος. Σταμάταω τον πρόλογο τώρα όμως κ να πω για το βυζί της. Τι βυζούμπα φαινόταν να έχει! Αν μπορεί ας με διαφωτίσει κάποιος σχετικά με μέγεθος σχήμα κ αντιστάσεις στο νόμο της βαρύτητας...
Τελικά η κατάθεση έγινε στην πολυγαμημένη (από εμένα) Πιπινοβίκυ στο τσίρκο με ισπανικό στα 50 κ πολλά παρελκόμενα.
Προς Κάραμαν. Νατάσα Ταντάλου 8 Κομοδίνο - Βυζάρα.
Προς μποτόφιλο. Μιρέλα Σαπφούς 7 Μπότες κ κωλαράκι κΩλαση.
Καλό βράδυ
Γιατι εγω που πηγα τι καταλαβα ?
δεν διαπιστωσα τιποτα , απο σιλικονες στη μαρια ( την σλοβακα δεν λεμε ?)
Θα πας τελικα ?
εγω που την ξαναπηρα αυγουστο και την ξερω τρια χρονια μου φανηκε πιο μεγαλο και ψωμωμενο γενικα το βυζι...τι βυζι δλδ βυζαρα .....μονο που δεν αφηνε πολυ γλειψιμο στην ρωγα....κατα τα αλλα οντως γενικα ειχε παρει καποια αξιοπροσχτα καλα κιλακια....χαλαρο στην υφη και δεν κρεμεται ιδιαιτερα....στα τεσσερα βεβαια δεν εκανα τετοιες παρατηρησεις....χαζευα την κωλαρα....Στο σαπφούς 8 σύμφωνα με την τσατσά η μόνη βυζαρού που παίζει μπάλα είναι η Εβελίνα οπότε...
Αυτή που μου έκανε εντύπωση ήταν η Τζούλια στην Κωλέττη, φαινόταν πολύ καλό πιπινάκι. Αναρωτιέμαι αν είναι μια παλιά που δούλευε στο Σαπφούς 20. Στο συγκεκριμένο μιας κ το έφερε η κουβέντα ήταν η Μόνικα, μια ψηλή κοπελίτσα -αν κ εκεί οι πιό πολλες φαίνονται ψηλές λόγω του χαμηλού ταβανιού- με βαριεστημένο ύφος αλλά ωραίο σώμα και πολύ όμορφα σχηματισμένα μικρομέτρια βυζάκια. Εντύπωση επίσης μου έκανε η Μαρία η Τσέχα από το Λαφάμ την οποία είχα να δω παααααάρα πολύ καιρό από τότε που δούλευε στο Ανδ.Γεωργίου 4 και ήταν αδύνατη σαν στέκα, τώρα μου φάνηκε σε κανονικά προς το πιασίματα από άποψη κιλών με μερικά σημάδια χαλαρού σώματος. Σταμάταω τον πρόλογο τώρα όμως κ να πω για το βυζί της. Τι βυζούμπα φαινόταν να έχει! Αν μπορεί ας με διαφωτίσει κάποιος σχετικά με μέγεθος σχήμα κ αντιστάσεις στο νόμο της βαρύτητας...