Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (5 μέλη και 48 επισκέπτες)

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
...η τσατσα στην κατεχακη την φωναξε ως Αντριανα, και φευγοντας μου λεει καινουρια ειναι η κοπελα περνα να την δοκιμασεις, της λεω τι καινουρια επειδη εβαλε σιλικονη ειναι καινουρια με κοιτουσε απορημενα ταχα λες και δεν ηξερε, της λεω αυτη εχει χρονο στην Σαλονικη παλια ειναι, και εφυγα...παντως το βυζι της σκιζει λεμε, ολοστρογγυλο :tits2:

Ναι, σούπερ το βυζί της, πολύ εντυπωσιακό, με άφησε να παίξω και λίγο μαζί τους, αλλά σέρβις μάπα, ήθελε απροκάλυπτα να με ξεπετάξει μέσα στο δεκάλεπτο και τα κατάφερε. Μην κάνεις το λάθος και μπεις σήμερα!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Μάλιστα επέστρεψε ο έρωτας  :smitten: :smitten: :smitten: αχ, βαχ Νατάσα....θα την τιμήσω ξανά το συντομότερο.
Ν άσε καλά ρε Karaman για το scouting :)

Νατασα εγγυηση.! Να γυρνουσε και η Μιλανα ξεβρακωτος θα πηγαινα εκει...!! :2funny: :2funny: :2funny:

Αντε καληνυχτα σας, κριτικη αυριο για Μαρτσι...
Παντως πολυ μπαζο ρε παιδια απογοητευση σκετη, [size=13pt]μην τις γαματε λεμε να βαλουν μυαλο.!!...ΥΜΑΡΤΟΝ.!!![/size] :priest:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
τσαρκες παντου αλλα σημαντικες παραλειψεις οπως ας πουμε το γεγονος οτι η ντανιελα στην προμη8εως 25 φοραει μποτες!!!!

παρεπιπτοντως 8ελω να πω οτι τα πιπινορουμανακια ασχετως τι λενε οι πολλοι δε μ εχουν απογοητευσει συνολικα κα8οτι κ ευγενικες ειναι κ βγαζουν ολα τα γουστα! οκ μερικες τυχαινει να ειναι λιγο κωμοδινα αλλα σαν συνολο για μενα ειναι οτι καλυτερο αν εξαιρεσουμε αφρουλα  :smitten:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
γραφετε οταν βλεπετε μποτα δεν ειναι πια κατι τοσο εξεζετημενο ουτε μπορειτε να πειτε οτι ειναι λεπτομερεια που δε φαινεται! εδω προσεχετε αν εχει πεσμενο στη8ος κ τατουαζ ξερω γω κ δε βλεπετε μια μακρυα μποτα που βγαζει ματι? ελεος

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Βολτα με καταθεση πριν απο λιγο (11.00)
Προμηθεως 11: Η ουκρανη Σοφια (Σοφούλα όπως μου ειπε). Μετρια φατσα (περιεργη για ουκρανικα δεδομενα), καρε ξανθο μαλλακι, σκυλε χαρακτηριστικα, σκυλε σωμα. Καλη στα προκαταρτικα, φιλακια-χαδακια παντου. Την ξεκιναω ιεραποστολικο, οπου πηρε αρχικα μια περιεργη σταση, αλλα γρηγορα την εφερα στα νερα μου. Της σηκωσα το ενα ποδι και σφυροκοπουσα βαθια. Μετα και το αλλο και μπηκα πιο βαθια. Λιγο δυσανασχετησε, αλλα οκ, την πήρα οπως ηθελα. Μετα στα 4 οπου παλι πηρε μια σταση λιγο περιεργη, αλλα παλι της ανοιξα καλα τα ποδια. Τελειωμα ξανα σε ιεραποστολικο. Γενικα ψιλοκαλουτσικη, τιποτα το ιδιαίτερο. Μικρο βυζακι, οχι σφικτο. Επίσης ψιλοαξυριστα ποδια.
Αυτα

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Και στα υπολοιπα ειχαμε
Σαπφους 5: Η εντυπωσιακη Ηρα
Σαπφους 7: H Aλεξια. Προσχαρο κοριτσι, παντα με το χαμογελο στα χειλη. 30+, κοντουλα, καλουτσικο σωματακι, με πιασιματακια. Οι (2) τσατσαδες επεμεναν να μπω
Σαπφους 8: Ασχημο χοντρο μελαχροινο κοντοπούτανο. Ατσουμπαλη τελειως

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
καλησπερα σε ολους...ρε παιδια θελω εδω κ 2 3 μερες να παω στην σιμονα κατεχακη αλλα δεν ειναι εκει...παιζει ρεπο?γνωριζει κανεις?να ξαναπαω σημερα λετε να ειναι?αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει...ευχαριστω....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δεν είμαι συχνός στα ρδελα και συνήθως άλλοι συναγωνιστές με προλαβαίνουν όταν έχω κάποιες πληροφορίες.

Ωστόσο μιας που δεν βλέπω κατι σχετικό:  Προχθές βράδυ (Κυριακή) στην Κωλλέτη, νεαρή (26χρονη) Αγγελική, ωραίο σώμα μέτριο πρόσωπο, από Ρουμανία όπως μου είπε.

Με 50 ευρά, συμπεριλαμβανομένου βυζομαλακίας, άψογη στο δωμάτιο και με αρκετά μεγάλη άνεση χρόνου, ιδιαίτερη δεκτική σε διάφορες στάσεις και επικοινωνιακότατη.

:thumbsup:
Αδερφε οπως εχω ξαναπει εδω οι πληροφοριες χανονται γρηγορα , καλυτερα ποσταρε μια κριτικη , αυτα που εγραψες ειναι αρκετα αλλα σε <λαθος > μερος

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
ο ντεκερ που χαθηκε ρε τυποι?
δεν βγαινει καμια γυρα? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
City gate μαχαλα.! :grin:
Μαντζαρου 10. Η Εκπληξη της βραδιας θα ελεγα.! ΝΑΤΑΣΑ.! Ναι η Ρωσιδουλα μας απο Α.Γεωργιου 16, τραγουδαει εδω, καρε μαλακι δεν εχει αλαξει καθολου, σιλικονατοι τουμπανο βυζοι...Αξιζει μεσα στο δωματιο πολυ καλη θα ελεγα.
Ααα και πανω που ελεγα που ειναια αυτη που δεν προλαβα να την γνωρισω ....

Κατεχακη 13. Η ξανθια Αντριανα απο Ν.Ουρανου 1Β...παναγια μου βυζαρες.!!! :tits: :tits: :tits: το μωρο τα τουμπανιασε για τα καλα λεμε.! ελαφρως αδυνατισμενη το βυζι φατζα καρτα εξω χτυπησα μπιελα.!! Την ειχα μπακ απ αν δεν εβρησκα κατι καλυτερο μεχρι τελευταια στιγμη...
Φιρι φιρι το πας ... βυζολαγνε βλαξ , εγω δε θα ξαναμπω ακομη και 4 βυζια να βαλει  :2funny: Το ιδιο εργο θα δω , δε περιμενω κατι , οσο για το βυζι δε το ειδα ακομη .

26ης οκτωβρη 35Α Μερσι/Μαρτσι ή καπως ετσι
Με προλαβες παλιοπουστη .. το εγδαρες το πιπινι

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Ολη μερα σημερα στην δουλεια ενα πραγμα δεν μπωρω να βγαλω απο το πανω και υστερα απο το κατω κεφαλι μου...τις βυζαρες της Αντριανας.!!! :tits2: :tits2:

Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παω να την περασω ενα μανικι σημερα... :2funny:

Πηγαινε Μαρτσι...μην περημενεις τρελα πραγματα, δεν θα τα κλαψεις, βαλτηνα απο πανω και παιξτω παρθενος.!! :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Βολτα με καταθεση πριν απο λιγο (11.00)
Προμηθεως 11: Η ουκρανη Σοφια (Σοφούλα όπως μου ειπε).
new entry ?  :think:

Καλα στην βαθμολογια τους γαμησες παντως  :2funny: :2funny:

Οι (2) τσατσαδες επεμεναν να μπω
δυο ηταν ? εδω μια και δεν αντεχετε ...  :idiot:
Φανταζεστε δυο κολογριες σαν του 52 ? στερεο χτυπημα πορτας  :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ολη μερα σημερα στην δουλεια ενα πραγμα δεν μπωρω να βγαλω απο το πανω και υστερα απο το κατω κεφαλι μου...τις βυζαρες της Αντριανας.!!! :tits2: :tits2:
Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παω να την περασω ενα μανικι σημερα... :2funny:
Πηγαινε Μαρτσι...μην περημενεις τρελα πραγματα, δεν θα τα κλαψεις, βαλτηνα απο πανω και παιξτω παρθενος.!! :2funny:

Μαρτσι θα την βαφτισεις ? εμενα Μερσι μου ειπανε , ειναι η πρωτη κριτικη γιαυτο προσεχε ... Καραμαν ο Νονος  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Πανε αντραννα αλλα προσεχε μην ερθεις και ποσταρεςι κριτικες τυπου τζεσης μετα ...  :idiot:
Πανε και κλεψε της τα βυζια να παμε να τα βαλουμε στη ρεβεκκα  :rockon: :rockon: :rockon:
:2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Μαρτσι θα την βαφτισεις ? εμενα Μερσι μου ειπανε , ειναι η πρωτη κριτικη γιαυτο προσεχε ... Καραμαν ο Νονος  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Πανε αντραννα αλλα προσεχε μην ερθεις και ποσταρεςι κριτικες τυπου τζεσης μετα ...  :idiot:
Πανε και κλεψε της τα βυζια να παμε να τα βαλουμε στη ρεβεκκα  :rockon: :rockon: :rockon:
:2funny:

...η τσατσα την ειπε Μαρτσι, σιγουρα οχι Μερσι, μετα μεσα δεν θυμαμαι να την ρωτησα πως την λενε...οποτε κλειδωνει στο Μαρτσι και βλεπουμε.! :grin: θα φανει το βραδυ πως θα ειμαι μπορει να τα βγαλω  :tits2: απο το μυαλο μου :2funny: κοιτα θα παω με προηποθεσεις οτι θα πηδηξω ενα κομοδινο με βυζια τιποτα αλλο.!! :2funny:

ΥΓ. Για τα βυζια τα κανω ολα.!! :2funny:

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
μην πετας τζαμπα ρα καραμαν τα λεφτα σου. τελος παντων αν το θες τοσο πολυ πηγαινε, ρωτα και ποτε γυρναει η Σιμονα  ;)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
μην πετας τζαμπα ρα καραμαν τα λεφτα σου. τελος παντων αν το θες τοσο πολυ πηγαινε, ρωτα και ποτε γυρναει η Σιμονα   ;)

Τις τα εχω πεταξει μια φορα...αλλα εβαλε ενα βυζι...η πουτανα!!! :cum:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Θα παω μαλλον γιατι αλλιως η θα αραβωνιαστω καμια η πουστης θα γινω... στενευουν οι επιλογες
τι καλα πριν 3 μηνες ... ολες οι τανες στα ποδια μου για δοκιμη ηταν ...  ;)

30 γιουρια στο τσιρκο ??  :think:

Πανε ρε Αντριαννα .. και δωσε και χαιρετισματα
ενας που σε πηδουσε ποση ωρα πες και δεν τελειωνε γιατι εκανες ουφ και εισαι για τα μπαζα .. στο τελος το επαιξε μονος του ( το Tetris στο κινητο )
www.imagerous.com/viewer.php?file=79924875489719447884.png] [/URL]

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Θα παω μαλλον γιατι αλλιως η θα αραβωνιαστω καμια η πουστης θα γινω... στενευουν οι επιλογες
τι καλα πριν 3 μηνες ... ολες οι τανες στα ποδια μου για δοκιμη ηταν ...  ;)

30 γιουρια στο τσιρκο ??  :think:

Πανε ρε Αντριαννα .. και δωσε και χαιρετισματα
ενας που σε πηδουσε ποση ωρα πες και δεν τελειωνε γιατι εκανες ουφ και εισαι για τα μπαζα .. στο τελος το επαιξε μονος του ( το Tetris στο κινητο )
www.imagerous.com/viewer.php?file=79924875489719447884.png] [/URL]

30 ναι, εγω πηρα το 40 για ποιο χαλαρα.!! ...τρομαρα μου.! Αν παω θα την σφαλιαρισω στα κωλομερια για παρτη σου.!! :rockon:
Αλλος που θελει να την σφαλιαρισω... :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom