Λοιπον παιχτες.! Βολτα προς αναζητησης κορασιδας που να πληρει τα γουστα μου πριν 2,5 ωρων. Ωφειλω να πω αυτο το μπαζοσυννεφο που εχει κατσει πανω απο την πολη μας κρατα καλα και δεν λεει να φυγει....
Και παμε αναφορα...
City gate μαχαλα.!
Μαντζαρου 10. Η Εκπληξη της βραδιας θα ελεγα.! ΝΑΤΑΣΑ.! Ναι η Ρωσιδουλα μας απο Α.Γεωργιου 16, τραγουδαει εδω, καρε μαλακι δεν εχει αλαξει καθολου, σιλικονατοι τουμπανο βυζοι...Αξιζει μεσα στο δωματιο πολυ καλη θα ελεγα.
Κατεχακη 13. Η ξανθια Αντριανα απο Ν.Ουρανου 1Β...παναγια μου βυζαρες.!!!
το μωρο τα τουμπανιασε για τα καλα λεμε.! ελαφρως αδυνατισμενη το βυζι φατζα καρτα εξω χτυπησα μπιελα.!! Την ειχα μπακ απ αν δεν εβρησκα κατι καλυτερο μεχρι τελευταια στιγμη...
Βαρδαρης...ελαφρια εως καθολου κινηση...
Τανταλου 14. Μια μετριου αναστηματος με καστανοξανθα μαλια ποιασμενα κοτσο, τιποτα το ιδιαιτερο.
Τανταλου 8. Μαυρομαλα κοντοπαχουλη,
Σαπφως και Τανταλου. Η Ντεσυ η μαυρομαλα με το μαγαλυτερο βυζι αυτην την στιγμη στην Μπορδελοσαλονικα...
Σαπφως 20. Η μελαχρινη τζανκι Ραμονα που μετεονομαστικε σε Μονικα...
μονο το στενο μουνι της αξιζει εαν δεν την παρει ο υπνος....
Σαπφως 7. Η μαυρομαλα αδυνατη Μιρελα.
Σαπφως 8. Ξανθια αδιαφορη με καρε μαλι, την εχω ξαναδει αλλα δεν την θυμαμαι...
Σαπφως 5. Τζουλια λεει η τσατσα μεσα ειναι θα βγει σε λιγο, ασε της λεω μην το ενοχλεις το κοριτσι και εφυγα κοιταζοντας με η τσατσα με ενα υφος...τωρα ποια τζουλια, αδυνατη ή στρουμπουλη μου ειναι
και οι δυο...
Προμηθεους 11. τα λογια ειναι περιτα, κοντη μαυρομαλα ασχημογυφτοφατσα...
Προμηθεους 25. Καρμεν...
και φευγω για Μυλο μερια.. με ενα σωρο καρουμπαλα :S...
26ης Οκτωβρη 52. Η Ρουμανα η Μαρινα, και η κολογρια η τσατσα... οοοοοοοοοοουυυστττττ.!!
Κωλετη. Εφη.- μεσα στο δωματιο δεν περημενα να την δω γιατι θα επρεπε να μπω και δεν ηθελα...η μονη που αξιζε σε ολη την βραδια θα ελεγα.
26ης οκτωβρη 35Α Μερσι/Μαρτσι ή καπως ετσι, μαυρομαλα αδυνατη με ταψι στηθος, κωλαρακι στενο σου κωβει την ανασα, προσωπακι μετριο ποδαρες αδυνατες με μικρες γαμπουλες.!
...δεν μου εκανε κλικ αλλα ειπα στον εαυτο μου μπες και δες τι καπνο φουμαρει η μικρα να κανουμε και μια αναφορα τι εστι Μαρτσι, αφου κεραστηκα καραμελα απο τα lidl.! περασα μεσα, προκαταρτικα απο μερους της μηδεν, χαδακια απο εμενα προς αυτην μπολικα μεχρι και δαχτυλο στο γρασαρησμενο μουνακι της, φιλοτιμο κοριτσακι δεν δυσανασχετισε πουθενα, τιμισε τα λεφτα του θα ελεγα, προτωβουλιες στασεων δικες τις, δεν τα εκλαψα αλλα δεν ξαναπαω,!!
στα αλλα στουντιο του μυλου δεν πηγα, πανω κατω τα ιδια σκατα δεν θα αλαξανε, δεν μπηκα...
Περαστικα μας.!! ...και του χρονου φουντουνια...οπως θα ελεγε και ο φιλτατος jo...