Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (5 μέλη και 42 επισκέπτες)

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Περασμα σημερα μεσημερι απο ξε-κωλλετη μετα απο τις τελευταιες αποτυχημενες δοκιμες ηθελα κατι σιγουρο και δοκισμενο οποτε λεω τριτη ειναι θα παιζει αφροδιτη

αλλα εφαγα ακυρο ηταν η εφη πρωτη φορα την εβλεπα ξερω οτι εχει καλες κριτικες απο τους περισσοτερους ωραια κοπελα και ωραια μαλλια κ κωλαρακι το λιγο που την ειδα αλλα πραγματικα δεν μου περισευααν λεφτα για δοκιμη που ισως βγει αποτυχημενη
επισης ο αλλος λογος που δεν μπηκα οτι ηταν αδειο τελειως το μαγαζι κ εχω το "βιτσιο" να βλεπω ποιος μπαινει πριν κ μετα απο μενα :cheesy:

ισως περασω κ αυριο κ αν ειναι παλι εφη θα την παρω αλλα το κριμα στο λαιμο σας :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Κατάθεση πριν λίγο στο Αλιάκμωνος 8 και την Λίνα (πλέον) γνωστή κ σαν Μάρτα. Καβλοραπανορουμανάκι το οποίο πηδήχτηκε με φοιτητικό εισητήριο κ παρ'όλο που είχα φάει φόλα μαζί της 2 προηγούμενες φορές με σχεδόν μηδενική συμμετοχή αυτή τη φορά απογειωθήκαμε.

Μας λυθηκε η απορια... :grin:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Ειναι αυτη που περιεγραψα και 'γω? Μια μαυρομαλλα, με μαλλι προς το μπουκλωτο, που εξω στο σαλονακι κανει διαφορα πρόστυχα? Πολυ νεα και σφικτη?

Μαυρομάλλα, με μαλλί μαζεμένο πάνω ήταν αλλά όταν το άφησε κάτω ήταν σπαστό, έξω στο σαλόνι ήταν σαν παρθένα κορασίδα, ούτε πρόστυχα, ο'υτε τίποτα!

Νέα φάνηκε και στην ηλικία... σφιχτή δεν θα την έλεγα. Με λίγα κιλάκια παραπάνω που δεν φαινόταν και άσχημα... Το κακό είναι το μαγαζί...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Περασμα σημερα μεσημερι απο ξε-κωλλετη μετα απο τις τελευταιες αποτυχημενες δοκιμες ηθελα κατι σιγουρο και δοκισμενο οποτε λεω τριτη ειναι θα παιζει αφροδιτη

αλλα εφαγα ακυρο ηταν η εφη πρωτη φορα την εβλεπα ξερω οτι εχει καλες κριτικες απο τους περισσοτερους ωραια κοπελα και ωραια μαλλια κ κωλαρακι το λιγο που την ειδα αλλα πραγματικα δεν μου περισευααν λεφτα για δοκιμη που ισως βγει αποτυχημενη
επισης ο αλλος λογος που δεν μπηκα οτι ηταν αδειο τελειως το μαγαζι κ εχω το "βιτσιο" να βλεπω ποιος μπαινει πριν κ μετα απο μενα :cheesy:

ισως περασω κ αυριο κ αν ειναι παλι εφη θα την παρω αλλα το κριμα στο λαιμο σας :grin:
κακως δεν περασες....πρωτον η επιτυχια ειναι εγγυημενη με την εφη και δευτερον τα αδεια δωματια παντα λειτουργουν υπερ σου και στην κωλετη ειναι και σπανιο φαινομενο....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εγώ μόλις γύρισα από καταδρομική βόλτα... πήγα σε λίγα:
Κώττα και Ρούλια: Άλλη περίμενα και βγήκε... jo έλα μπορείς να μαντέψεις! Η Ελίνα! Με θυμόταν και το έπαιξα και ιστορία στην τσατσά αλλά δεν μπήκα. Σαν πολυ δε μας θυμουνται ? και μενα μια τσατσα μου ειχε πει καλως το παιδι ... εγω την δεν την ηξερα :idiot:
Αλιάκμωνος: Όνομα δεν μου είπε. Ξανθιά με καρέ μαλλί, έβγαζε λίγο  Η βικυ .. την ειδα προχθες με χαλασε λιγο φατσικα αλλα δειχνει < τρελιαρα> και μαλλον θα παω μια φορα

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
καλα το φανταστηκα....ειναι λοιπον αυτο που λεμε δεκτικη κοπελα αλλα οχι αναφτρα.....ακους τζο;γιαυτο εφαγες πατατα....εσυ και γω θελουμε αναφτρες τωρα στα γεραματα εκτος απο χαμομηλι..... ;) :P
μην κοιτας ντεκερ και σχοινοβατη που ειναι νιατα.... :grin: :grin:
Ελα ρε δεν ειχε κεφι το κοριτσι φανηκε ... το θεμα ειναι οτι δεν εχει συχνα ομως  :2funny:
δε της κραταω κακια , πηδηξα μια ωραια γκομενα  απλα δεν τελειωσα σωστα και αυτη εφυγε ...
Αυτο που με πειραξε ειναι που δεν ειπε < γεια >
 :P

εντιτ για να την δεις οταν ξυπνησεις γιαυτο λοιπον τζο προτεινω νικολ,ευα ή ακομα καλυτερα το στανταρακι ντε....[size=15pt]την ελινα [/size]του δοκιμαζω.....βραδινη στην ρουλια.....θα κανεις και Γυμναστικη στις σκαλες τωρα που κοψες το τσιγαρο....
Ρε προχθες στην κατεχακη τι μου λει η τσατσα οταν της ειπα οτι θα φυγω ...
μη πας πουθενα λεει κατσεεδω απο δω διπλα ( κωττα) ολοι τρεχοντας φευγουν , ετσι μας λενε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πρεπει να εχουν κοψει το τσιγαρο καμποσοι

Νικολ,ευα τους εχω εμπιστοσυνη με κλειστα ματια .. απλα δε με τραβανε
 :-

Nasout

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες Καλησπέρα!

Αυριο πρωί στην πόλη για δουλειά και λέω να ψαχώ για τα τεμάχια με την παρακάτω σερά προτεραιότητας:

1)Aφροδίτη Κωλλέτη
2)Σάρα Μαντζάρου
3)Νικόλ Αν.Γεωργίου 4

Νομίζω κάτι θα πιάσω από την τριάδα μου...αλλα για καλό και κακό θα κάνω και τα τηλέφωνά μου...

Καλή επιτυχία στις δικές σας ¨τριάδες¨ και ¨μονό αποδεκτά¨!!!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Παίδες Καλησπέρα!

Αυριο πρωί στην πόλη για δουλειά και λέω να ψαχώ για τα τεμάχια με την παρακάτω σερά προτεραιότητας:

1)Aφροδίτη Κωλλέτη
2)Σάρα Μαντζάρου
3)Νικόλ Αν.Γεωργίου 4

Νομίζω κάτι θα πιάσω από την τριάδα μου...αλλα για καλό και κακό θα κάνω και τα τηλέφωνά μου...

Καλή επιτυχία στις δικές σας ¨τριάδες¨ και ¨μονό αποδεκτά¨!!!

Λοιπον και γω σημερα ηεθλα να παω και Αφρο και ..

Κωλετη , θα ρθει η Εφη σε καμια ωρα μου ειπαν .. οποτε μπορει να λειπει Η αφρο αυριο , εχετε το υποψιν
Λα φαμ μαρια και το βραδυ κορινα
στο 52 η ρεββεκα
στο τσιρκο το βραδυ η μερσι (μπερδευτικε η τσατσα και μετα το εκλεισε )
αυτα...

Η Νικολ αδερφε ειναι βραδυ συνηθος αρα .. αν εισαι τυχερςο θα βρεις Σαρα μονο  :-
κανε τα ντεντεφωνα σου και καλη τυχη

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
-Κατεχάκη 13. Μικαέλα. Διάβασα εδώ για κάποιο καινούργιο ξανθό τουμπανιασμένο bimbo που ήταν τις προηγούμενες μέρες Προμηθέους 25, ένα και ένα κάνουν δυο, ήταν αυτή. Κατάθεση η οποία δυστυχώς εν τέλει ήταν απογοητευτική, πολύ ξεπέτα το bimbo, κρίμα γιατί από εμφάνιση είναι δυνατό. Δεν πρέπει να είναι η Μικαέλα που δούλευε πριν ένα χρόνο Ταντάλου 14 και Σαπφούς 20, αλλά της ψιλοφέρνει. Η Σιμόνα εκτός μάχης για μερικές μέρες.

Μύλος

-Ερημίτη. Τζέσικα, η γνωστή από Βαρδάρη. Αυτη λεει ? που ηταν να δω καμια κριτικη ?
-26ης Οκτωβρίου 52. Μαρίνα, αυτή με τα σπαστικά τικ στο πρόσωπο. η Ρουμανα του Ερως ? :think:
-Α. Γεωργίου 34. Η (βαμμένη) ξανθιά Κορίνα, λέει τίποτα αυτή παίδες; Μου αρέσει κάπως εμφανισιακά, από την άλλη το ένστικτό μου λέει όχι. και γω καπως ετσι ειμαι ... λογο Λαφαμ μπορει να τον φαει ... :zfuck:

All in all, τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου, οι ίδιες ακριβώς κοπέλες που δούλευαν και πριν έξι μήνες, δε ξέρω αν έχει νόημα δηλαδή που έγραψα το κατεβατό. Μόνο δυο καινούργιες είδα και η μια αποδείχτηκε στην πράξη μάπα.  

Ετσι .. και γω βαρεθηκα να τις βλεπω αν και τις ξερω λιγοτερο
Νοημα εχει για το κατεβατο .. αν τα σταματησουμε και αυτα παει
τουλαχιστον να μαθαθνουν οι νεροτεροι ( και γω μαζι τους που δν τις ξερω ολες )
Ριξε και μια κριτικη για  Μικαέλα να μεινει στο αρχειο
bibmo Τι ειναι ?
 :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Η Τζέσι από φρίξου είναι Γερμανίδα γκαραντί, εκτός αν ξέρει να μιλεί καλά την γλωσσά των Γερμανών, γιατί την γλώσσα του κρεβατιού δεν την ξέρει, αν  δεν δει το χρώμα του χρήματος.
Φίλος μου πήγε και πηρέ τζακούζι και του άρεσε. Εγώ με το απλό δεν την συγκίνησα φαίνετε.
Καπου το εχω ξανακουσει αυτο  :-
θα ηθελα πολυ να με πεισει και να με κανει να ονειρευομαι το τζακουζι μαζι της παντως
Τωρα θα παρει τα @@ μου  :- και δε το λεω ειρωνικα , ουτε εχω εκδικητικη διαθεση
Απλα δε το αξιζει κατ εμε

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Maximiliano Κατεχακη τηλεφωνο δεν εχω εγω .. ουτε αυτοι πρεπει να  εχουν  :cheesy:

Μαρτα Εγινε Μαρθα και μετα Λινα , το ειχαμε πει Κριτικες στο Π ερημητη και προμηθεως 25 ( νομιζω)
να τα λεει και φιλος εδω
καραμαν που σε ρε αδερφι ? τι εγινε η Ρεββεκα ?  :think:

gl ευχαριστω

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
καταθεση πριν λιγο στην πολυ αδυνατη,μελαχρινη Ρουμανα Μαρια στο Φριξου 14
Πανω στην ωρα ηρθε η πληροφορια , την ειδα προχθες και ηθελα να μαθω περρισοτερα  ;)
ωραιος ο Αλ  :thumbsup:

Κατάθεση πριν λίγο στο Αλιάκμωνος 8 και την Λίνα (πλέον) γνωστή κ σαν Μάρτα. Καβλοραπανορουμανάκι το οποίο πηδήχτηκε με φοιτητικό εισητήριο κ παρ'όλο που είχα φάει φόλα μαζί της 2 προηγούμενες φορές με σχεδόν μηδενική συμμετοχή αυτή τη φορά απογειωθήκαμε.

Θα ανεβάσω καινούργια αργότερα με την ανανεωμένη συμμετοχή της.
Την περιμενω και αυτη με αγωνια .. οταν την ειδα πρωτη φορα ηθελα να της ορμηξω , ειδικα μολις ακουσα 30 ευρα
η τσατσα με αποθησε τελικα και εμτα βλεποντας κριτικες αποθαρηνθηκα
Για φιαξε μας για φιαξε μας ... μιας και οι εππιλογες στενευουν

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
(μυνημα στον αγιο βασιλη)

αγιε μου βασιλη θελω για φετος τα χριστουγεννα να μου φερεις για καθε ενα στουντιο δυο καινουριες κοπελες και το φουλ προγραμμα να κοστιζει 70 ευρω λογω κρισης,στις 3 επισκεψεις να κανουν δωρο την επομενη,και να τους πας και μπολικα σεντονια για να τα αλλαζουν.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Maximiliano Κατεχακη τηλεφωνο δεν εχω εγω .. ουτε αυτοι πρεπει να  εχουν  :cheesy:

Μαρτα Εγινε Μαρθα και μετα Λινα , το ειχαμε πει Κριτικες στο Π ερημητη και προμηθεως 25 ( νομιζω)
να τα λεει και φιλος εδω
καραμαν που σε ρε αδερφι ? τι εγινε η Ρεββεκα ?  :think:

gl ευχαριστω

Σε διακρινω το ιδιο ''πληγωμενο'' σαν εμενα οταν εφυγα απο την Τζεσυ την πρωτη φορα, για αυτο της εδωσα δευτερη ευκαιρια, για εμενα δεν αξιζει η γκομενα μια, παρα μονο εμφανησιακα οτι ειναι ενα καλο μουνι. Ειναι κρυα σαν τα παγακια στο ψυγειο μου.! :2funny:
Δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπαω σε αυτην, καλυτερα να παω στην Καρμεν, αυτη τουλαχιστων ειναι ποιο θερμη και σε βγαζει και εξω απο τα ρουχα σου.!!

Δεν πηγα Ρεμπεκα αλλα σημερα βραδυ δεν με κραταει τιποτα λεμε.!!  :rockon:
Αλλα μαλλον δεν θα βρω ρεμπεκα, διαβασα αναφορα για Μαρινα ρουμανα χτες βραδυ. οποτε οτι καλο βρεθει θα...σφαχτει στο γονα.!! :2funny:

DimToyo

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δεν είμαι συχνός στα ρδελα και συνήθως άλλοι συναγωνιστές με προλαβαίνουν όταν έχω κάποιες πληροφορίες.

Ωστόσο μιας που δεν βλέπω κατι σχετικό:  Προχθές βράδυ (Κυριακή) στην Κωλλέτη, νεαρή (26χρονη) Αγγελική, ωραίο σώμα μέτριο πρόσωπο, από Ρουμανία όπως μου είπε.

Με 50 ευρά, συμπεριλαμβανομένου βυζομαλακίας, άψογη στο δωμάτιο και με αρκετά μεγάλη άνεση χρόνου, ιδιαίτερη δεκτική σε διάφορες στάσεις και επικοινωνιακότατη.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Λοιπον παιχτες.! Βολτα προς αναζητησης κορασιδας που να πληρει τα γουστα μου πριν 2,5 ωρων. Ωφειλω να πω αυτο το μπαζοσυννεφο που εχει κατσει πανω απο την πολη μας κρατα καλα και δεν λεει να φυγει.... :headbang:

Και παμε αναφορα...

City gate μαχαλα.! :grin:
Μαντζαρου 10. Η Εκπληξη της βραδιας θα ελεγα.! ΝΑΤΑΣΑ.! Ναι η Ρωσιδουλα μας απο Α.Γεωργιου 16, τραγουδαει εδω, καρε μαλακι δεν εχει αλαξει καθολου, σιλικονατοι τουμπανο βυζοι...Αξιζει μεσα στο δωματιο πολυ καλη θα ελεγα.
Κατεχακη 13. Η ξανθια Αντριανα απο Ν.Ουρανου 1Β...παναγια μου βυζαρες.!!! :tits: :tits: :tits: το μωρο τα τουμπανιασε για τα καλα λεμε.! ελαφρως αδυνατισμενη το βυζι φατζα καρτα εξω χτυπησα μπιελα.!! Την ειχα μπακ απ αν δεν εβρησκα κατι καλυτερο μεχρι τελευταια στιγμη...

Βαρδαρης...ελαφρια εως καθολου κινηση...
Τανταλου 14. Μια μετριου αναστηματος με καστανοξανθα μαλια ποιασμενα κοτσο, τιποτα το ιδιαιτερο. :headbang:
Τανταλου 8. Μαυρομαλα κοντοπαχουλη,  :headbang:
Σαπφως και Τανταλου. Η Ντεσυ η μαυρομαλα με το μαγαλυτερο βυζι αυτην την στιγμη στην Μπορδελοσαλονικα...
Σαπφως 20. Η μελαχρινη τζανκι Ραμονα που μετεονομαστικε σε Μονικα... :headbang: μονο το στενο μουνι της αξιζει εαν δεν την παρει ο υπνος.... :2funny:
Σαπφως 7. Η μαυρομαλα αδυνατη Μιρελα.
Σαπφως 8. Ξανθια αδιαφορη με καρε μαλι, την εχω ξαναδει αλλα δεν την θυμαμαι...
Σαπφως 5. Τζουλια λεει η τσατσα μεσα ειναι θα βγει σε λιγο, ασε της λεω μην το ενοχλεις το κοριτσι και εφυγα κοιταζοντας με η τσατσα με ενα υφος...τωρα ποια τζουλια, αδυνατη ή στρουμπουλη μου ειναι  :headbang: και οι δυο...
Προμηθεους 11.  :headbang: τα λογια ειναι περιτα, κοντη μαυρομαλα ασχημογυφτοφατσα...
Προμηθεους 25. Καρμεν... :headbang: :headbang: :headbang:

και φευγω για Μυλο μερια.. με ενα σωρο καρουμπαλα :S...
26ης Οκτωβρη 52. Η Ρουμανα η Μαρινα, και η κολογρια η τσατσα... οοοοοοοοοοουυυστττττ.!! :badair:  :headbang:
Κωλετη. Εφη.- μεσα στο δωματιο δεν περημενα να την δω γιατι θα επρεπε να μπω και δεν ηθελα...η μονη που αξιζε σε ολη την βραδια θα ελεγα.
26ης οκτωβρη 35Α Μερσι/Μαρτσι ή καπως ετσι, μαυρομαλα αδυνατη με ταψι στηθος, κωλαρακι στενο σου κωβει την ανασα, προσωπακι μετριο ποδαρες αδυνατες με μικρες γαμπουλες.! :cum:...δεν μου εκανε κλικ αλλα ειπα στον εαυτο μου μπες και δες τι καπνο φουμαρει η μικρα να κανουμε και μια αναφορα τι εστι Μαρτσι, αφου κεραστηκα καραμελα απο τα lidl.! περασα μεσα, προκαταρτικα απο μερους της μηδεν, χαδακια απο εμενα προς αυτην μπολικα μεχρι και δαχτυλο στο γρασαρησμενο μουνακι της, φιλοτιμο κοριτσακι δεν δυσανασχετισε πουθενα, τιμισε τα λεφτα του θα ελεγα, προτωβουλιες στασεων δικες τις, δεν τα εκλαψα αλλα δεν ξαναπαω,!!

στα αλλα στουντιο του μυλου δεν πηγα, πανω κατω τα ιδια σκατα δεν θα αλαξανε, δεν μπηκα...
Περαστικα μας.!! ...και του χρονου φουντουνια...οπως θα ελεγε και ο φιλτατος jo... :rockon:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
City gate μαχαλα.! :grin:
Μαντζαρου 10. Η Εκπληξη της βραδιας θα ελεγα.! ΝΑΤΑΣΑ.! Ναι η Ρωσιδουλα μας απο Α.Γεωργιου 16, τραγουδαει εδω, καρε μαλακι δεν εχει αλαξει καθολου, σιλικονατοι τουμπανο βυζοι...Αξιζει μεσα στο δωματιο πολυ καλη θα ελεγα.
Κατεχακη 13. Η ξανθια Αντριανα απο Ν.Ουρανου 1Β...παναγια μου βυζαρες.!!! :tits: :tits: :tits: το μωρο τα τουμπανιασε για τα καλα λεμε.! ελαφρως αδυνατισμενη το βυζι φατζα καρτα εξω χτυπησα μπιελα.!! Την ειχα μπακ απ αν δεν εβρησκα κατι καλυτερο μεχρι τελευταια στιγμη...

Whaaat theeee fuuuck...

Δηλαδή για μια μέρα δεν πέτυχα την Νατάσα, αύριο βουρ για Μαντζάρου.

Τώρα, χθες αυτήν που πέτυχα Κατεχάκη μου συστήθηκε ως Μικαέλα και ως ολοκαίνουργια κοπέλα, που έχει μόλις 15 μέρες στο κουρμπέτι και 2 μήνες στην Ελλάδα (ναι, καλά). Εγώ την Ανδριάνα της εκκλησίας την είχα πετύχει πολλές φορές και δεν μπήκα ποτέ, μάλλον παίζει να είναι η ίδια;;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Whaaat theeee fuuuck...

Δηλαδή για μια μέρα δεν πέτυχα την Νατάσα, αύριο βουρ για Μαντζάρου.

Τώρα, χθες αυτήν που πέτυχα Κατεχάκη μου συστήθηκε ως Μικαέλα και ως ολοκαίνουργια κοπέλα, που έχει μόλις 15 μέρες στο κουρμπέτι και 2 μήνες στην Ελλάδα (ναι, καλά). Εγώ την Ανδριάνα της εκκλησίας την είχα πετύχει πολλές φορές και δεν μπήκα ποτέ, μάλλον παίζει να είναι η ίδια;;

...η τσατσα στην κατεχακη την φωναξε ως Αντριανα, και φευγοντας μου λεει καινουρια ειναι η κοπελα περνα να την δοκιμασεις, της λεω τι καινουρια επειδη εβαλε σιλικονη ειναι καινουρια με κοιτουσε απορημενα ταχα λες και δεν ηξερε, της λεω αυτη εχει χρονο στην Σαλονικη παλια ειναι, και εφυγα...παντως το βυζι της σκιζει λεμε, ολοστρογγυλο :tits2:

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Μάλιστα επέστρεψε ο έρωτας  :smitten: :smitten: :smitten: αχ, βαχ Νατάσα....θα την τιμήσω ξανά το συντομότερο.
Ν άσε καλά ρε Karaman για το scouting :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom