Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (3 μέλη και 75 επισκέπτες)

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.Φιλε τα εχω πει πολλες φορες εδω μεσα εγω.δες και το αρθρο μου για τις τιμες των μπουρδελων(πολυ ακριβα) που δυστυχως δεν συζητηθηκε πολυ.τι να κανουμε....ετσι ειναι αυτα.40 εδω 20 στην αθηνα  η ταριφα.και κλασης ανωτερης κοπελες.1 φορα γαμας εδω 2 στην αθηνα.

Στην Αθηνα ειναι πολλη μεγαλη η προσφορα και η ζητηση, οπως κι ο ανταγωνισμος αναμεσα στα σπιτια.. Εχει εκατονταδες εκει..! Εδω ειναι μετρημενα στα δακτυλα..
Κι η πιεση χρονου στο δωματιο μεγαλυτερη.. Πρεπει να τελειωνεις σε 5-10 λεπτα..

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε μηπως μπερδευεσαι με την αντριαννα παλι;
ποτε δεν μπερδευα την τζεσυ κ την αντριανα
την βλεπεις γεματη?
μια χαρα ειναι η τζεσυ
δεν χτυπιεται στα γυμναστηρια αλλα ειναι πολυ πιο γυμνασμενη απο τις περισσοτερες φακλανες τις πολης μας

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επισης η αθηνα δουλευει με [size=17pt]πενηνταρικο[/size].....δλδ πιο ακριβη στο απλο....

[size=15pt]αλλα[/size]
οχι την κοροιδια που ειχα ακουσει μια φορα απο μια δικια μας....  :jerking: 40 απλο,50 να ανεβω απο πανω,60 χαλαρο....δλδ σε απλα ελληνικα 40 κομοδινο,50 κομοδινο και λιγο απο πανω,60 γαμας σαν ανθρωπος....λεμε τωρα..... :headbang:

απλο με απο ολα,γιατι ετσι κι αλλιως οι πιο πολλοι απο σας δεν θελετε γλειφομουνια και μασαζ....χρονο και διαθεση καλη θελετε....και 100 φουλ ολα και γυμνο τσιμπουκι αν δινει και 69 και σεξσοου.....και με 100 φουλ και κωλο πηρα στην φυλης 104 και στο σπεσιαλ δωματιο αμα λαχει....επαγγελματισμος :rockon:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
ρε χαμενε κ η τζεσυ στο φριξου ειναι γυμνασμενη αρκετα αλλα δεν ειναι γερμανιδα αλλα ισπανιδα

Εμενα μου 'πε οτι ειναι Γερμανιδα, κ το ιδιο μου χε 'πει κι η Αντριανα, που μενουν μαζι κι ειναι Ισπανιδα..! Αλλωστε το λεει κ στ' αλλο το σαιτ οτι ειναι απο Γερμανια..

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εμενα μου 'πε οτι ειναι Γερμανιδα, κ το ιδιο μου χε 'πει κι η Αντριανα, που μενουν μαζι κι ειναι Ισπανιδα..! Αλλωστε το λεει κ στ' αλλο το σαιτ οτι ειναι απο Γερμανια..
το οτι μενουν μαζι το ξερω γιατι ειναι κ φιλες,δεν θα σας πω ομως που μενουν.... :grin:
αλλα λεει συνεχεια οτι ειναι ισπανιδα,απο βαρκελωνη.η χριστινα ειναι γερμανιδα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ποτε δεν μπερδευα την τζεσυ κ την αντριανα
την βλεπεις γεματη?
μια χαρα ειναι η τζεσυ
δεν χτυπιεται στα γυμναστηρια αλλα ειναι πολυ πιο γυμνασμενη απο τις περισσοτερες φακλανες τις πολης μας
Setcard
Τζέσυ
Τηλέφωνο 6934 917169

Εθνικότητα: Γερμανία

Ύψος: 1.62

Βάρος: 50

Μάτια: πράσινα

Μαλλιά: καστανά

Setcard
Αντριάνα
Τηλέφωνο 6934 917169

Εθνικότητα: Ισπανία

Ύψος: 1.80

Βάρος: 55

Μάτια: καστανά

Μαλλιά: ξανθά

πηγη το γνωστο σαιτ που δεν κανει να το λεμε :headbang: :headbang: :grin:

συμπερασματα  απο το ανωθεν ποστ....η αντριαννα ειναι υποσιτισμενη αφου  ειναι μολις 55 κιλα με υψος 180...... :jerking: :jerking: :jerking: η τζεσυ παλι καλη ειναι....
τα κοριτσια εχουν και το ιδιο τηλεφωνο για οικονομια.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
επειδη εχω μιλησε μαζι της μου εχει πει ισπανιδα
τωρα αν πουλουσε παπα δεν το ξερω
εμενα ετσι μου ειπε
κ μαλιστα ενας λογος που εγιναν φιλες ηταν η χωρα....
τωρα ψαξε βρες τι ειναι κ απο που ειναι

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
επειδη εχω μιλησε μαζι της μου εχει πει ισπανιδα
τωρα αν πουλουσε παπα δεν το ξερω
εμενα ετσι μου ειπε
κ μαλιστα ενας λογος που εγιναν φιλες ηταν η χωρα....
τωρα ψαξε βρες τι ειναι κ απο που ειναι

Από Αννόβερο είναι η Τζέσυ.

Αυτή που λέει ο dokimazo Σαπφούς 5 είναι η Τζούλια η μοντελίσια.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Γύρω στις 11 χθες το βράδυ, σε γενικές γραμμές τα ίδια πράγματα όπως τους τελευταίους μήνες εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Δεν πήγα σε όλα.

Βαρδάρης

-Προμηθέους 25. Πέτυχα αλλαγή βάρδιας από Ντανιέλα (αυτή που ήταν Ερημίτη) σε Κάρμεν.
-Σαπφούς 7. Μιρέλλα.
-Σαπφούς 5. Τζούλια η μοντελίσια στην θέση της Βερόνικας.
-Προμηθέους 11. Τζούντυ, μια καινούργια κοντούλα πεταχτούλα μελαχρινή, μέτρια εμφάνιση αλλά με διάθεση.
-Σαπφούς 20. Ραμόνα.

Citygate

-Κατεχάκη 13. Μικαέλα. Διάβασα εδώ για κάποιο καινούργιο ξανθό τουμπανιασμένο bimbo που ήταν τις προηγούμενες μέρες Προμηθέους 25, ένα και ένα κάνουν δυο, ήταν αυτή. Κατάθεση η οποία δυστυχώς εν τέλει ήταν απογοητευτική, πολύ ξεπέτα το bimbo, κρίμα γιατί από εμφάνιση είναι δυνατό. Δεν πρέπει να είναι η Μικαέλα που δούλευε πριν ένα χρόνο Ταντάλου 14 και Σαπφούς 20, αλλά της ψιλοφέρνει. Η Σιμόνα εκτός μάχης για μερικές μέρες.
-Κώττα. Ελίνα.
-Μαντζάρου 10. Άντζελα.

Μύλος

-Κωλέττη. Έφη.
-Φρίξου 9. Αντριάννα.
-Φρίξου 14. Αννίτα. Το λεπτό Μαράκι από Πέμπτη.
-Ν. Ουρανού 26. Νάταλι (η οποία συστηνόταν εκεί και ως Ανδριάνα).
-Ερημίτη. Τζέσικα, η γνωστή από Βαρδάρη.
-26ης Οκτωβρίου 52. Μαρίνα, αυτή με τα σπαστικά τικ στο πρόσωπο.
-Α. Γεωργίου 4. Νικόλ, η τσατσά μου είπε πάνω στην κουβεντούλα ότι δεν πρόκειται να της δώσουν άδεια ποτέεεεεε, κάπου φρίκαρα, πέντε μήνες σερί κάθε βράδυ;;
-Α. Γεωργίου 34. Η (βαμμένη) ξανθιά Κορίνα, λέει τίποτα αυτή παίδες; Μου αρέσει κάπως εμφανισιακά, από την άλλη το ένστικτό μου λέει όχι.

All in all, τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου, οι ίδιες ακριβώς κοπέλες που δούλευαν και πριν έξι μήνες, δε ξέρω αν έχει νόημα δηλαδή που έγραψα το κατεβατό. Μόνο δυο καινούργιες είδα και η μια αποδείχτηκε στην πράξη μάπα.  

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
παιδια ειμαι με πρωινες καβλες.
θα φυγω σε λίγο για να χωσω οποσδήποτε αλλιως θα σκασω....
τι προτείνετε....?
εκτος απο εφη,,,,και παντα περιοχή μυλου...

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
Αφροδιτη Κωλεττη δοκιμασες; Πρωι ειναι συνηθως και Ευα Ανδ Γεωργιου 4 μιλφ κατασταση. Δεν εχω ξερω τι παιζει αλλου

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
Γύρω στις 11 χθες το βράδυ, σε γενικές γραμμές τα ίδια πράγματα όπως τους τελευταίους μήνες εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Δεν πήγα σε όλα.

-Κατεχάκη 13. Μικαέλα. Διάβασα εδώ για κάποιο καινούργιο ξανθό τουμπανιασμένο bimbo που ήταν τις προηγούμενες μέρες Προμηθέους 25, ένα και ένα κάνουν δυο, ήταν αυτή. Κατάθεση η οποία δυστυχώς εν τέλει ήταν απογοητευτική, πολύ ξεπέτα το bimbo, κρίμα γιατί από εμφάνιση είναι δυνατό. Δεν πρέπει να είναι η Μικαέλα που δούλευε πριν ένα χρόνο Ταντάλου 14 και Σαπφούς 20, αλλά της ψιλοφέρνει. Η Σιμόνα εκτός μάχης για μερικές μέρες.  

Για ποσο η Σιμονα off; σου ειπε; τελικα τηλεφωνο απο Κατεχακη παιζει;

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Ποιά Τζεσυ λες..; Γι' αυτη που λεμε..;
Η Ντεσυ ειναι αυτη που 'ταν κ την ανοιξη στο πρασινο..;
Την ειχα παρει κ περασα πολυ καλα, αλλα μετα εξαφανιστηκε..!

Ειναι αυτη που περιεγραψα και 'γω? Μια μαυρομαλλα, με μαλλι προς το μπουκλωτο, που εξω στο σαλονακι κανει διαφορα πρόστυχα? Πολυ νεα και σφικτη?

Veros

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Η Τζέσι από φρίξου είναι Γερμανίδα γκαραντί, εκτός αν ξέρει να μιλεί καλά την γλωσσά των Γερμανών, γιατί την γλώσσα του κρεβατιού δεν την ξέρει, αν  δεν δει το χρώμα του χρήματος. Φίλος μου πήγε και πηρέ τζακούζι και του άρεσε. Εγώ με το απλό δεν την συγκίνησα φαίνετε.

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
γεια σας συναγωνιστες...μολις ειδα πως στο αλλο σιτε εχουν ανεβει φτογραφιες απο μια λινα...πρωτη φορα νομιζω πως την βλεπω...ξερουμε κατι γι αυτη?που τραγουδαει ?η αν την ξερει καποιος?εγω παντως νομιζω πως δεν την εχω δει πουθενα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γεια σας συναγωνιστες...μολις ειδα πως στο αλλο σιτε εχουν ανεβει φτογραφιες απο μια λινα...πρωτη φορα νομιζω πως την βλεπω...ξερουμε κατι γι αυτη?που τραγουδαει ?η αν την ξερει καποιος?εγω παντως νομιζω πως δεν την εχω δει πουθενα...
αν κρινω απο το τηλεφωνο μαλλον στην αλιακμωνος θα τραγουδησει.....αλλα δεν την ξερω....και ουτε η φωτο εχει ξαναμπει νομιζω....

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11

όντως είναι πρωινή στην αλιάκμωνος ... πιπινάκι χαμογελαστό, φανταστικό σφριγηλότατον κουλουράκι το οποίο δίνει στα 80 € αν θυμάμαι καλά. Πετίτ σωματότυπος με μικρό στήθος αλλά ωραίες ρωγίτσες. Στην πίπα χρειάζεται να βελτιωθεί, και να μην περνάει το καποτίδιο σαν κάλτσα. Ωραία θέα πισωκολλητό και 69. Νοτ μπαντ ...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
όντως είναι πρωινή στην αλιάκμωνος ... πιπινάκι χαμογελαστό, φανταστικό σφριγηλότατον κουλουράκι το οποίο δίνει στα 80 € αν θυμάμαι καλά. Πετίτ σωματότυπος με μικρό στήθος αλλά ωραίες ρωγίτσες. Στην πίπα χρειάζεται να βελτιωθεί, και να μην περνάει το καποτίδιο σαν κάλτσα. Ωραία θέα πισωκολλητό και 69. Νοτ μπαντ ...

Εχει καμια σχεση με την Μαρθα/Μαρτα που δουλευει εκει?? Λεω μηπως ειναι η ιδια??? και της αλαξανε το ονομα...παντως γαμιμαμπλε.!

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Αν έχει σχέση με την Μάρτα ;;; Τώρα αν σου πώ οτι σκεφτόμουν να ρωτήσω το ίδιο ;;;  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom