Γύρω στις 11 χθες το βράδυ, σε γενικές γραμμές τα ίδια πράγματα όπως τους τελευταίους μήνες εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Δεν πήγα σε όλα.
Βαρδάρης
-Προμηθέους 25. Πέτυχα αλλαγή βάρδιας από Ντανιέλα (αυτή που ήταν Ερημίτη) σε Κάρμεν.
-Σαπφούς 7. Μιρέλλα.
-Σαπφούς 5. Τζούλια η μοντελίσια στην θέση της Βερόνικας.
-Προμηθέους 11. Τζούντυ, μια καινούργια κοντούλα πεταχτούλα μελαχρινή, μέτρια εμφάνιση αλλά με διάθεση.
-Σαπφούς 20. Ραμόνα.
Citygate
-Κατεχάκη 13. Μικαέλα. Διάβασα εδώ για κάποιο καινούργιο ξανθό τουμπανιασμένο bimbo που ήταν τις προηγούμενες μέρες Προμηθέους 25, ένα και ένα κάνουν δυο, ήταν αυτή. Κατάθεση η οποία δυστυχώς εν τέλει ήταν απογοητευτική, πολύ ξεπέτα το bimbo, κρίμα γιατί από εμφάνιση είναι δυνατό. Δεν πρέπει να είναι η Μικαέλα που δούλευε πριν ένα χρόνο Ταντάλου 14 και Σαπφούς 20, αλλά της ψιλοφέρνει. Η Σιμόνα εκτός μάχης για μερικές μέρες.
-Κώττα. Ελίνα.
-Μαντζάρου 10. Άντζελα.
Μύλος
-Κωλέττη. Έφη.
-Φρίξου 9. Αντριάννα.
-Φρίξου 14. Αννίτα. Το λεπτό Μαράκι από Πέμπτη.
-Ν. Ουρανού 26. Νάταλι (η οποία συστηνόταν εκεί και ως Ανδριάνα).
-Ερημίτη. Τζέσικα, η γνωστή από Βαρδάρη.
-26ης Οκτωβρίου 52. Μαρίνα, αυτή με τα σπαστικά τικ στο πρόσωπο.
-Α. Γεωργίου 4. Νικόλ, η τσατσά μου είπε πάνω στην κουβεντούλα ότι δεν πρόκειται να της δώσουν άδεια ποτέεεεεε, κάπου φρίκαρα, πέντε μήνες σερί κάθε βράδυ;;
-Α. Γεωργίου 34. Η (βαμμένη) ξανθιά Κορίνα, λέει τίποτα αυτή παίδες; Μου αρέσει κάπως εμφανισιακά, από την άλλη το ένστικτό μου λέει όχι.
All in all, τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου, οι ίδιες ακριβώς κοπέλες που δούλευαν και πριν έξι μήνες, δε ξέρω αν έχει νόημα δηλαδή που έγραψα το κατεβατό. Μόνο δυο καινούργιες είδα και η μια αποδείχτηκε στην πράξη μάπα.