μεταξυ μας η τζεσυ ρε τζο λιγο σαν αβγαλτη εξω απο τα νερα της μου ειχε φανει οταν την ειδα το καλοκαιρι....σαν χαζο στεκοταν στο σαλονι ή σαν φοβισμενη...
λες να ναι θυμα τραφικινγκ που λεει κι ο σχοινοβατης ή απλα ενα ακομα ασχετο πιπινι απο αυτα που εχουμε γεμισει τελευταια....;τα οποια συγκεντρωνουν ως επι το πλειστον τα εξης χαρακτηριστικα....
ειναι εκ ρουμανιας οι περισσοτερες 21-22 ετων,δηλωνουν απο ισπανιδες απο βαρκελωνη εως οτι αλλο θες,εχουν μια καπως καλη εμφανιση και βοηθιουνται και απο το νεαρο της ηλικιας σαφως αλλα μεσα ειναι ή κρυες ή ασχετες με το αθλημα και νομιζουν οτι εμεις ειδικα οι τριανταρηδες φευγα ειμαστε τιποτα δεκαοχταχρονα που θα καυλωσουν με ενα μπουτι και ενα βυζι εξω...οχι κοριτσι μου θελει προσπαθεια το πραμα....θελει να την ιδρωνεις την φανελα [size=27pt]γιατι παιρνεις 40 ευρω για δεκα λεπτα[/size]...και θελει να την εχεις την πουτανια και στο αιμα σου,αμα δεν την εχεις πηγαινε καθαριστρια....τα πα και ξαλαφρωσα γιατι εδω στην λαρισα εχουμε γεμισει απο δαυτα....οχι οτι δεν εχει και καλα τεμαχια βεβαια....
εχω αδικο;
εντιτ αλλα καλα να παθεις που εν μεσω κρισης και μνημονιου πας και στηριζεις μερκελ και συναφη ιδρυματα ρε....
ενα χρονο και κατι ειμαι εδω δεν την ξερω γκειμοβερ.....