Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (3 μέλη και 66 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Για την τζεσυ συμφωνω και επαυξανω με τον φίλο jo....το σαββατο απόγευμα όλο what μου ήταν και μένα....άσε που ούτε το σκούφο έβαλε καλα...μισο λίτρο αέρα αφησε μεσα....γενικα τρωει μεγαλο Χ
οσο για το φριξου 14...η τσατσα οταν είδε οτι φεύγω με ρώτησε απο μόνη για 30...( το ίδιο είχε γινει και αλιακμωνος πριν 10 μερες... )
θα το σπασουμε το 40αρι...ΓΕΡΑΑΑΑ

Γεραααααα και γάμα τα μουνιά....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
παιδιά, σιμόνα δουλεύει σήμερα? απο γκόμενα με μπότες τι προτείνετε?/

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
μεταξυ μας η τζεσυ ρε τζο λιγο σαν αβγαλτη εξω απο τα νερα της μου ειχε φανει οταν την ειδα το καλοκαιρι....σαν χαζο στεκοταν στο σαλονι ή σαν φοβισμενη...λες να ναι θυμα τραφικινγκ που λεει κι ο σχοινοβατης ή απλα ενα ακομα ασχετο πιπινι απο αυτα που εχουμε γεμισει τελευταια....;τα οποια συγκεντρωνουν ως επι το πλειστον τα εξης χαρακτηριστικα....

ειναι εκ ρουμανιας οι περισσοτερες 21-22 ετων,δηλωνουν απο ισπανιδες απο βαρκελωνη εως οτι αλλο θες,εχουν μια καπως καλη εμφανιση και βοηθιουνται και απο το νεαρο της ηλικιας σαφως αλλα μεσα ειναι ή κρυες ή ασχετες με το αθλημα και νομιζουν οτι εμεις ειδικα οι τριανταρηδες φευγα ειμαστε τιποτα δεκαοχταχρονα που θα καυλωσουν με ενα μπουτι και ενα βυζι εξω...οχι κοριτσι μου θελει προσπαθεια το πραμα....θελει να την ιδρωνεις την φανελα [size=27pt]γιατι παιρνεις 40 ευρω για δεκα λεπτα[/size]...και θελει να την εχεις την πουτανια και στο αιμα σου,αμα δεν την εχεις πηγαινε καθαριστρια....τα πα και ξαλαφρωσα γιατι εδω στην λαρισα εχουμε γεμισει απο δαυτα....οχι οτι δεν εχει και καλα τεμαχια βεβαια....

εχω αδικο; :think:

εντιτ αλλα καλα να παθεις που εν μεσω κρισης και μνημονιου πας και στηριζεις μερκελ και συναφη ιδρυματα ρε....
ενα χρονο και κατι ειμαι εδω δεν την ξερω γκειμοβερ.....
Τα χουν πει και αλλοι παλιοτερα αυτα. Αυτα ακριβως! Ετσι ειναι!! 40 ολοκληρα ευρω για 10 λεπτα!! δεν δικαιολογειται τιποτα.ουτε ξυπνησα στραβα ουτε δεν εχω ορεξη.οπως ειχε πει ενας παλιοτερα και τα ειχε πει ςραια για αυτο το θεμα, ας κρεμανε ταμπελες απο εξω απο το ρδελο να λενε ''Δεν ειμαι και στα καλυτερα μου σημερα''. τα τσακανε τα χρηματα και το παιζουν και ξινες. ουστ

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Τζέσυ όχι... μόνο κακά ακούω... ή ακούω λάθος;;;

Οι άλλες δύο που παίζουν μπάλα;;; Άντε βοήθα γιατί δεν είμαστε καλά λέμε!
εγω με την τζεσυ εχω περασει παρα πολυ καλα παντως

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Κ με μενα καλη ηταν, αλλα ειχε λιγο παραξενη, θλιμμενη διαθεση..
Αλλα το καναμε κανα 20λεπτο περιπου..! Ισως να την πειραξε κι αυτο, οτι αργησα να τελειωσω..
Γιατι εφυγε λιγο αποτομα..

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εμενα οσες φορες πηγα μεχρι κ κουβεντα πιαναμε κ ηταν παντα μεσα στο χαμογελο

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Εμενα παλι τ' ακριβως αντιθετο..! Καλη στο σεξ, αλλα κλειστη κ λιγομιλητη..
Ισως να την πετυχα σε κακη μερα, ή να μη με γουσταρε..!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εμενα παλι τ' ακριβως αντιθετο..! Καλη στο σεξ, αλλα κλειστη κ λιγομιλητη..
Ισως να την πετυχα σε κακη μερα, ή να μη με γουσταρε..!
το καλη στο σεξ πως το οριζεις;αυτη που δεν κανει τιποτα αλλα δεν λεει και μη και αφηνει να την πασπατευεις οπως θες που μπορει να ειναι καυλωτικο κι αυτο δεν λεω ή αυτη που παιρνει και πρωτοβουλιες....ειναι ενας διαχωρισμος που εγω τον κανω παντα στο μυαλο μου.....η τζεσυ τι απο τα δυο ειναι; :think:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
εμενα οσες φορες πηγα μεχρι κ κουβεντα πιαναμε κ ηταν παντα μεσα στο χαμογελο

Είναι που είσαι γλυκοτσούτσουνο αγόρι!!!

Εγώ μόλις γύρισα από καταδρομική βόλτα... πήγα σε λίγα:

Κώττα και Ρούλια: Άλλη περίμενα και βγήκε... jo έλα μπορείς να μαντέψεις! Η Ελίνα! Με θυμόταν και το έπαιξα και ιστορία στην τσατσά αλλά δεν μπήκα.
Αλιάκμωνος: Όνομα δεν μου είπε. Ξανθιά με καρέ μαλλί, έβγαζε λίγο αθωότητα αλλά υπέβοσκε σκυλίσια διάθεση. Ίσως αναγνώρισε τον λύκο μέσα μου και μου "γρύλισε" λέγοντας πριν φύγω ότι αν πας βόλτα και θες έλα να μας χτυπήσεις μετά...
Σαπφούς 7 (έναντι Ανορθόγραφου): Η Μιρέλλα με μπότες ως το γόνατο και extensions στο μαλλί που βγάζανε μάτι!
Δίπλα στο άλλο δίδυμο: Πάλι άλλη περίμενα... και βγήκε η Τζέσυ! Λίγο ξυνισμένη μάλλον επειδή δεν την προτιμούσαν... ξέρουμε τίποτα για την εν λόγω κορασίδα;
Προμηθέως τέρμα κάτω: Δεν ήθελα να μάθω. Ουρά στα σκέλια και ντου στην πόρτα. Κοντή, στραβοκάνα και γυφτόφερνε... Δεν ήξερα ότι έχουν Ισπανούς οι γύφτοι.. συγνώμη κιόλας αν έθιξα κανέναν...
Σαπφούς με Ταντάλου (πράσινο): Η Τέσσι από Βουλγαρία. Κατέθεσα. Είδα βυζί και δεν μπορούσα. 4άρι στο νερό! Πολύ καλή κοπέλα, δεν ξέρω αν είναι νέα στο επάγγελμα ή λόγω νεότητας ηλικιακά αλλά δεν έλεγε όχι. Και χουφτωματάκι στο αιδοίο έπαιξε και βυζάκι αρμέξαμε... εν γένει καλή παρουσία αλλά ο χώρος χρίζει φλογοβόλου!

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
μεταξυ μας η τζεσυ ρε τζο λιγο σαν αβγαλτη εξω απο τα νερα της μου ειχε φανει οταν την ειδα το καλοκαιρι....σαν χαζο στεκοταν στο σαλονι ή σαν φοβισμενη...λες να ναι θυμα τραφικινγκ που λεει κι ο σχοινοβατης ή απλα ενα ακομα ασχετο πιπινι απο αυτα που εχουμε γεμισει τελευταια....;τα οποια συγκεντρωνουν ως επι το πλειστον τα εξης χαρακτηριστικα....

ειναι εκ ρουμανιας οι περισσοτερες 21-22 ετων,δηλωνουν απο ισπανιδες απο βαρκελωνη εως οτι αλλο θες,εχουν μια καπως καλη εμφανιση και βοηθιουνται και απο το νεαρο της ηλικιας σαφως αλλα μεσα ειναι ή κρυες ή ασχετες με το αθλημα και νομιζουν οτι εμεις ειδικα οι τριανταρηδες φευγα ειμαστε τιποτα δεκαοχταχρονα που θα καυλωσουν με ενα μπουτι και ενα βυζι εξω...οχι κοριτσι μου θελει προσπαθεια το πραμα....θελει να την ιδρωνεις την φανελα [size=27pt]γιατι παιρνεις 40 ευρω για δεκα λεπτα[/size]...και θελει να την εχεις την πουτανια και στο αιμα σου,αμα δεν την εχεις πηγαινε καθαριστρια....τα πα και ξαλαφρωσα γιατι εδω στην λαρισα εχουμε γεμισει απο δαυτα....οχι οτι δεν εχει και καλα τεμαχια βεβαια....

εχω αδικο; :think:

εντιτ αλλα καλα να παθεις που εν μεσω κρισης και μνημονιου πας και στηριζεις μερκελ και συναφη ιδρυματα ρε....
ενα χρονο και κατι ειμαι εδω δεν την ξερω γκειμοβερ.....

Τωρα ειδα το σχολιο σου..!
Γενικα, λογω γενικοτερης διαθεσης που μου εδειξε θα μπορουσε να μπει σ' αυτην την κατηγορια, που μ' εχει βαλει σ' υποψιες, αλλα δηλωνει Γερμανιδα κ το θεωρω απιθανο να 'ναι θυμα τραφικινγκ.. Εκτος κι αν λεει ψεματα.. Υπαρχει καποιος Γερμανοφωνος να μας πει αν ειναι οντως Γερμανιδα..;

Όσο για το αλλο που ρωτας.. Δεν ειχε καποια φοβερη τεχνικη, απλα επειδη τη βρισκω πολλη ωραια γυναικα, μου βγαλε μεγαλη ερωτικη διαθεση..! Κ γενικα ειχε ωραια αισθηση.. Δεν ξερω αν ειναι στενο το μουνακι της, ή αν δεν εβαλε πολη κρεμα, οπως κανουν αλλες, παντως δεν ενιωθα οτι πηδαω αερα..!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

Κώττα και Ρούλια: Άλλη περίμενα και βγήκε... jo έλα μπορείς να μαντέψεις! Η Ελίνα! Με θυμόταν και το έπαιξα και ιστορία στην τσατσά αλλά δεν μπήκα.
Αλιάκμωνος: Όνομα δεν μου είπε. Ξανθιά με καρέ μαλλί, έβγαζε λίγο αθωότητα αλλά υπέβοσκε σκυλίσια διάθεση. Ίσως αναγνώρισε τον λύκο μέσα μου και μου "γρύλισε" λέγοντας πριν φύγω ότι αν πας βόλτα και θες έλα να μας χτυπήσεις μετά...
Σαπφούς 7 (έναντι Ανορθόγραφου): Η Μιρέλλα με μπότες ως το γόνατο και extensions στο μαλλί που βγάζανε μάτι!
Δίπλα στο άλλο δίδυμο: Πάλι άλλη περίμενα... και βγήκε η Τζέσυ! Λίγο ξυνισμένη μάλλον επειδή δεν την προτιμούσαν... ξέρουμε τίποτα για την εν λόγω κορασίδα;
Προμηθέως τέρμα κάτω: Δεν ήθελα να μάθω. Ουρά στα σκέλια και ντου στην πόρτα. Κοντή, στραβοκάνα και γυφτόφερνε... Δεν ήξερα ότι έχουν Ισπανούς οι γύφτοι.. συγνώμη κιόλας αν έθιξα κανέναν...
Σαπφούς με Ταντάλου (πράσινο): Η Τέσσι από Βουλγαρία. Κατέθεσα. Είδα βυζί και δεν μπορούσα. 4άρι στο νερό! Πολύ καλή κοπέλα, δεν ξέρω αν είναι νέα στο επάγγελμα ή λόγω νεότητας ηλικιακά αλλά δεν έλεγε όχι. Και χουφτωματάκι στο αιδοίο έπαιξε και βυζάκι αρμέξαμε... εν γένει καλή παρουσία αλλά ο χώρος χρίζει φλογοβόλου!
κρυβε λογια
δεν με πηρες για να παμε....εχυσα με την μπαρτσα ομως οποτε δεν εχω παραπονο

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Δεν σε πήρα... ήταν έκτακτη! 5 οι Καταλανοί ή είδα λάθος αγώνα;;;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τωρα ειδα το σχολιο σου..!
Γενικα, λογω γενικοτερης διαθεσης που μου εδειξε θα μπορουσε να μπει σ' αυτην την κατηγορια, που μ' εχει βαλει σ' υποψιες, αλλα δηλωνει Γερμανιδα κ το θεωρω απιθανο να 'ναι θυμα τραφικινγκ.. Εκτος κι αν λεει ψεματα.. Υπαρχει καποιος Γερμανοφωνος να μας πει αν ειναι οντως Γερμανιδα..;

Όσο για το αλλο που ρωτας.. Δεν ειχε καποια φοβερη τεχνικη, απλα επειδη τη βρισκω πολλη ωραια γυναικα, μου βγαλε μεγαλη ερωτικη διαθεση..! Κ γενικα ειχε ωραια αισθηση.. Δεν ξερω αν ειναι στενο το μουνακι της, ή αν δεν εβαλε πολη κρεμα, οπως κανουν αλλες, παντως δεν ενιωθα οτι πηδαω αερα..!
καλα το φανταστηκα....ειναι λοιπον αυτο που λεμε δεκτικη κοπελα αλλα οχι αναφτρα.....ακους τζο;γιαυτο εφαγες πατατα....εσυ και γω θελουμε αναφτρες τωρα στα γεραματα εκτος απο χαμομηλι..... ;) :P
μην κοιτας ντεκερ και σχοινοβατη που ειναι νιατα.... :grin: :grin:

εντιτ για να την δεις οταν ξυπνησεις γιαυτο λοιπον τζο προτεινω νικολ,ευα ή ακομα καλυτερα το στανταρακι ντε....[size=15pt]την ελινα [/size]του δοκιμαζω.....βραδινη στην ρουλια.....θα κανεις και γυμναστικη στις σκαλες τωρα που κοψες το τσιγαρο....

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357

Ποιά Τζεσυ λες..; Γι' αυτη που λεμε..;
Η Ντεσυ ειναι αυτη που 'ταν κ την ανοιξη στο πρασινο..;
Την ειχα παρει κ περασα πολυ καλα, αλλα μετα εξαφανιστηκε..!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Δεν σε πήρα... ήταν έκτακτη! 5 οι Καταλανοί ή είδα λάθος αγώνα;;;
το ιδιο βλεπαμε φιλος

gl εγω αυτο που κοιταω πρωτα επειδη τα στανταρ μου στις γυναικες ειναι να εχουν εμφανιση γιατι αλλιως δεν τραβαει η ομαδα....
μεσα τι θελω καλες αλλα δεν παω στα μπουρδελα για να με γαμησουν κ να ξεκαυλωσω αλλα για να γαμησω ενα ωραιο 2μετρο σιλικονατο κ με τρελο κωλαρακι μωρο....

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Δεν πέρασα άνοιξη από εκεί... μία μαυρομάλλα. Ντέσυ - Τέσσι μικρή διαφορά έχουν σε γεροντικά αυτιά...

Βασικά άλλη Τζέσυ λέω γιατί αυτή που είδα ήταν πολύ γυμνασμένη (κάτι κοιλιακοί που ζήλεψα!) και καστανόξανθη! Άσε που ξέρω ότι η Τζέσυ η Γερμανίς (???) είναι Φρίξου... (νομίζω)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Δεν πέρασα άνοιξη από εκεί... μία μαυρομάλλα. Ντέσυ - Τέσσι μικρή διαφορά έχουν σε γεροντικά αυτιά...

Βασικά άλλη Τζέσυ λέω γιατί αυτή που είδα ήταν πολύ γυμνασμένη (κάτι κοιλιακοί που ζήλεψα!) και καστανόξανθη! Άσε που ξέρω ότι η Τζέσυ η Γερμανίς (???) είναι Φρίξου... (νομίζω)
ρε χαμενε κ η τζεσυ στο φριξου ειναι γυμνασμενη αρκετα αλλα δεν ειναι γερμανιδα αλλα ισπανιδα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλα διμετρη δεν την λες την τζεσυ αλλα οτι εχει μια αθωα ομορφια ειδικα στο προσωπο την εχει.....προσωπικα βεβαια την θεωρω αντικαυλε αλλα περι ορεξεως ....πιτσα....

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Ε τι Γερμανίδα τι Ισπανίδα... σιγά την διαφορά. Δηλαδή εσύ ρώτησες τον Χοσέ Αφνάρ αν είναι όντως Ισπανίδα; Ρώτα τον Κόκε και τον Χαβίτο ή τον Βιτόλο λόγω ομάδας μπορεί να την ξέρουν... άσε μας μωρέ η καθεμία πλασάρετε και ότι χώρα θέλει!

Έχω δει φωτός από την Τζέσυ που λέτε στο άλλο σάιτ και δεν ήταν... αμάν πια...

Α ναι και τώρα που θυμήθηκα... Οι τσοιμπά είναι αδέρφια μας και εμείς αδελφοκτόνοι Μπα.Γου.Δο. Για κάτι "δημόσιους λειτουργούς" που νομίζουν ότι κάποιοι έγιναν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom