steve03301
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σαπφούς με Ταντάλου αυτή η Ντέση που ακούγεται οτι είναι καλή και έχει big boobs λέει τίποτα ρε παιδιά ;Την έχει δοκιμάσει κανένας ;Ευχαριστώ !
Τζεσικα (μια ξανθια ) Ερημητη
Ναταλι ( που την ειπαν και καπως αλλιως ) Ν ουρανου
Υποθετω ετσι .. αυτες ειχα δει το Σαββατο τουλαχιστον
Αν βγεις ασε τα καρφια και περνα να δεις να μας πεις κιολας
Για που ψηνεσαι ?![]()
Σαπφούς με Ταντάλου αυτή η Ντέση που ακούγεται οτι είναι καλή και έχει big boobs λέει τίποτα ρε παιδιά ;Την έχει δοκιμάσει κανένας ;Ευχαριστώ !
Ρουλια κωττα ?
Βασικα βαρα ενα ντεντεφωνακι , μπορει να εχει περιοδο ο Ελινα![]()
Δε λεω να πας ρε κεφαλα , να παρεις να δεις μποας και λειπει λεω και εχει τιποτα αλλο ...
Ποτε θα κανουμε καναπεδατο να δουμε εκει μεσα..
Στο σαπφούς 8 σύμφωνα με την τσατσά η μόνη βυζαρού που παίζει μπάλα είναι η Εβελίνα οπότε...![]()
![]()
Αυτή που μου έκανε εντύπωση ήταν η Τζούλια στην Κωλέττη, φαινόταν πολύ καλό πιπινάκι. Αναρωτιέμαι αν είναι μια παλιά που δούλευε στο Σαπφούς 20. Στο συγκεκριμένο μιας κ το έφερε η κουβέντα ήταν η Μόνικα, μια ψηλή κοπελίτσα -αν κ εκεί οι πιό πολλες φαίνονται ψηλές λόγω του χαμηλού ταβανιού- με βαριεστημένο ύφος αλλά ωραίο σώμα και πολύ όμορφα σχηματισμένα μικρομέτρια βυζάκια. Εντύπωση επίσης μου έκανε η Μαρία η Τσέχα από το Λαφάμ την οποία είχα να δω παααααάρα πολύ καιρό από τότε που δούλευε στο Ανδ.Γεωργίου 4 και ήταν αδύνατη σαν στέκα, τώρα μου φάνηκε σε κανονικά προς το πιασίματα από άποψη κιλών με μερικά σημάδια χαλαρού σώματος. Σταμάταω τον πρόλογο τώρα όμως κ να πω για το βυζί της. Τι βυζούμπα φαινόταν να έχει! Αν μπορεί ας με διαφωτίσει κάποιος σχετικά με μέγεθος σχήμα κ αντιστάσεις στο νόμο της βαρύτητας...
Τελικά η κατάθεση έγινε στην πολυγαμημένη (από εμένα) Πιπινοβίκυ στο τσίρκο με ισπανικό στα 50 κ πολλά παρελκόμενα.
Προς Κάραμαν. Νατάσα Ταντάλου 8 Κομοδίνο - Βυζάρα.
Προς μποτόφιλο. Μιρέλα Σαπφούς 7 Μπότες κ κωλαράκι κΩλαση.
Καλό βράδυ![]()
Γιατι εγω που πηγα τι καταλαβα ?
δεν διαπιστωσα τιποτα , απο σιλικονες στη μαρια ( την σλοβακα δεν λεμε ?)
Θα πας τελικα ?![]()
εγω που την ξαναπηρα αυγουστο και την ξερω τρια χρονια μου φανηκε πιο μεγαλο και ψωμωμενο γενικα το βυζι...τι βυζι δλδ βυζαραΣτο σαπφούς 8 σύμφωνα με την τσατσά η μόνη βυζαρού που παίζει μπάλα είναι η Εβελίνα οπότε...![]()
![]()
Αυτή που μου έκανε εντύπωση ήταν η Τζούλια στην Κωλέττη, φαινόταν πολύ καλό πιπινάκι. Αναρωτιέμαι αν είναι μια παλιά που δούλευε στο Σαπφούς 20. Στο συγκεκριμένο μιας κ το έφερε η κουβέντα ήταν η Μόνικα, μια ψηλή κοπελίτσα -αν κ εκεί οι πιό πολλες φαίνονται ψηλές λόγω του χαμηλού ταβανιού- με βαριεστημένο ύφος αλλά ωραίο σώμα και πολύ όμορφα σχηματισμένα μικρομέτρια βυζάκια. Εντύπωση επίσης μου έκανε η Μαρία η Τσέχα από το Λαφάμ την οποία είχα να δω παααααάρα πολύ καιρό από τότε που δούλευε στο Ανδ.Γεωργίου 4 και ήταν αδύνατη σαν στέκα, τώρα μου φάνηκε σε κανονικά προς το πιασίματα από άποψη κιλών με μερικά σημάδια χαλαρού σώματος. Σταμάταω τον πρόλογο τώρα όμως κ να πω για το βυζί της. Τι βυζούμπα φαινόταν να έχει! Αν μπορεί ας με διαφωτίσει κάποιος σχετικά με μέγεθος σχήμα κ αντιστάσεις στο νόμο της βαρύτητας...