Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 103 άτομα (7 μέλη και 96 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αλ κριτικες γιατι δε γραφεις ?  :think:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Αλ κριτικες γιατι δε γραφεις ?  :think:
μπελας ειναι μωρε...πρεπει να'χεις και εντονη ποιητικη διαθεση εκεινη τη στιγμη.επισης δε το θεωρουσα σημαντικο αν κρινω απο το οτι εγω σπανιοτατα μπαινω εκει να διαβασω κριτικες.τελοσπαντων μολις ανεβασα τις κριτικες για Μιρελα και Ναντια.
jo αστα πολλα λογια και πιασε τη δουλεια.εχεις κενα βλεπω....βαλε ενα προγραμμα και γαμα τες ολες με τη σειρα

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Το κανα ρε συ απο τον Αυγουστο που ανακαλυψα τα στουδια  καθε βδομαδα εκει ημουν σχεδων πηδηξα καμια 15 ρια , εφαγα και 1 χιλιαρικο και νταξυ ...
Ψιλοβαρεθηκα τελευταια μαλλον χρειαζομαι διαλειμα ( και οικονομικη ανακαμψη)

Το φανταστηκα οτι βαριεσαι για τις κριτικες αλλα ειναι κριμα , καποιος που γυρναει αρκετα σαν εσενα πρεπει να αφηνει ενα στιγμα ...
Εγω ξεκινησα για πλακα αλλα τελικα μαρεσε , αν μη τι αλλο τις διαβαζω καμια φορα , τα θυμαμαι , και χαμογελαω μονος  :cheesy:
Ειναι κατι σαν ημερολογιο , ενω βοηθαει μερικους . Ποιο σημαντικες θεωρω τις αρνητικες ετσι οστε να αποφευγουμε τα χαμενα 40 ρια  :rockon: :rockon: :rockon:

Σε καλω να γραφεις λοιπων εστω συνοπτικα γιατι σε κοβω < γερο χαρτι >
Εγω μια μερα θα χαθω ,και θα αναρωτιεστε που ειναι εκεινος ο μαλακας ... πουστρεψε ?  :2funny: :2funny:

Vradinos

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
al για εριμιτι με τα λεγαμενα σου πρεπει να εχει ενδιαφερον το πραγμα.....καμοια καλι προταση για τωρα...???βγαινουμε αργα απο το στρατοπεδο και δεν προλαβαινουμε τιν αλλη βαρδια....΄( :(

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
al για εριμιτι με τα λεγαμενα σου πρεπει να εχει ενδιαφερον το πραγμα.....καμοια καλι προταση για τωρα...???βγαινουμε αργα απο το στρατοπεδο και δεν προλαβαινουμε τιν αλλη βαρδια....΄( :(

Αδερφε (ψαρουκλα  :2funny:) αν δεν κανεις μια λιστα δε θα βγαλεις ακρη , κανε μια γυρα σταμπαρε εμφανισιακα μερικες δες κριτικες και ορμα
με το να ψαχνεις < καμια καλη > δε θα βρεις , ενω αν εχεις στοχους του πουστη καποια θα βρεις
τι προταση να σου κανει καπιος απο δω , ουτε τα γουστα σου ξερει ουτε ποιες εχει παρει ...  :-

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
προφανως παμε σε βραδυνη βαρδια...
Σαπφους 5-Βερονικα
Σαπφους 7-Μιρελλα
Προμηθεως 25-Μιραμπελα σουπερ δυναμη

τουλαχιστον προχθες τη νυχτα ηταν αυτες και ειναι πολυ δυνατες.για δοκιμασε...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Βγηκαν οι κριτικες σου Αλ , μια χαρα  ;)

gl βγαλτου μια ταυτοτητα κριτικογραφου να την δειχνει στις γκομενες να ψαρωνουν  :2funny:

mystery777

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
βολτα πριν λιγο και καταθεση....οπως παλια
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).το αγγουρι η Μαριαννα.ψηλη μελαχρινη,ταχα Ελληνιδα,πολυ ωραιο προσωπο αλλα μακρυααααα.πεταμενα λεφτα.ενα αλλονταπο ηταν σε εξαλλη κατασταση,ζητουσε τα λεφτα πισω γιατι εκατε μονο 5 λεπτα,η τσατσα θα φωναζε τον μπραβο....ωραιο σκηνικο αλλα τους βαρεθηκα κι εφυγα

Μαριάννα, γαλανομάτα με μικρό βυζί αν δεν απατώμαι έτσι? Ακολουθεί το πάτερν και αυτή. Μη χαλάσει την πιάτσα.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
τοσες σελιδες κ για μποτα δε γραφετε τπτ ενω αναφερθηκε κ μια κοπελα που ειχα πετυχει με μποτες ψηλες κιολας απ αυτες που δεν περνανε απαρατηρητες  :s&m_2: :'(

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
προφανως παμε σε βραδυνη βαρδια...
Σαπφους 5-Βερονικα
Σαπφους 7-Μιρελλα
Προμηθεως 25-Μιραμπελα σουπερ δυναμη

τουλαχιστον προχθες τη νυχτα ηταν αυτες και ειναι πολυ δυνατες.για δοκιμασε...

ΑΛ; οταν λες μιλφ την ναντια ποσο χρονων περιπου δηλαδη; ανω των 35;

puaro

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Προσφατα ανακαλυψα αυτο το site και θελω να πω 2-3 λογια για καποιες κοπελες απο προσωπικη μου εμπειρια 
- Σαρα ζεστη γυναικα,καλη στο κρεβατι απλα η εμφανιση της δεν ειναι στα γουστα μου
-Ηρα πραγματι πολυ ωραια γυναικα,υπομονητικη αλλα δεν ειναι για μπουρδελο
-Εβελινα χαμογελαστη κοπελιτσα,ωραιο σωματακι και δεχτικη σε ολα.
-Αφροδιτη πολυ γλυκια κοπελιτσα,ομορφο προσωπακι,φιδισιο σωματακι,υπομονητικη και επισης δεχτικη.

Παιδια η Εφη ποτε δουλευει?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
40 σιγουρα....δεν μου αρεσε καθολου  :S
κανει καλο κρεβατι ομως....πολυ παθιασμενο....ενταξει μοντελο δεν ειναι προφανως....αλλα στα μπουρδελα πας ή για να πηδηξεις μοντελο κομοδινε ή για ενα δυνατο γαμησι....και τα δυο δυσκολα θα τα συνδυασει μια κοπελα ....εμενα αυτο μου λεει η εμπειρια μου....εξαιρεσεις ολιγες.....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
ΑΛ; οταν λες μιλφ την ναντια ποσο χρονων περιπου δηλαδη; ανω των 35;
ναι κι εγω εκει γυρω την κοβω,35-38....
οταν τις βλεπεις ημιγυμνες και βαμμενες και στο μισοσκοταδο ειναι δυσκολο να καταλαβεις ηλικια.
για παραδειγμα οταν αναρωτιουνται καποιοι αν η Αντριαννα του Βιλα ειναι τρανσεξουαλ,πρωτα πρεπει να αναρωτηθουν αν ειναι 26 χρονων που γραφει στο αλλο σαϊτ :2funny: :2funny: :2funny:
26 χρονων η Αντριαννα ρε πουστη μου....
οποτε μη σ'απασχολει η ηλικια

puaro

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
κανει καλο κρεβατι ομως....πολυ παθιασμενο....ενταξει μοντελο δεν ειναι προφανως....αλλα στα μπουρδελα πας ή για να πηδηξεις μοντελο κομοδινε ή για ενα δυνατο γαμησι....και τα δυο δυσκολα θα τα συνδυασει μια κοπελα ....εμενα αυτο μου λεει η εμπειρια μου....εξαιρεσεις ολιγες.....
εχεις δικιο gl αλλα η συγκεκριμενη δεν ειναι στα γουστα μου.

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
αλ; Για ναταλι ποτε θα πας;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
αλ; Για ναταλι ποτε θα πας;
δεν ειπα οτι θα παω...ειπα οτι για τοσο μελαχρινη γυναικα που ειναι εξω απο τα γουστα μου,γενικα μ'αρεσε.
εχει μπολικα ασπρουλιαρικα μπουμπουκακια στη λιστα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom