al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
Kατεχακη λεμε.το γραφω στην προηγουμενη σελιδαπαιδια τα κλειστα στουντιο λετε να ανοιξουν ποτε???
και κατι αλλω η μαρινα που δουλευει?
Kατεχακη λεμε.το γραφω στην προηγουμενη σελιδαπαιδια τα κλειστα στουντιο λετε να ανοιξουν ποτε???
και κατι αλλω η μαρινα που δουλευει?
μπελας ειναι μωρε...πρεπει να'χεις και εντονη ποιητικη διαθεση εκεινη τη στιγμη.επισης δε το θεωρουσα σημαντικο αν κρινω απο το οτι εγω σπανιοτατα μπαινω εκει να διαβασω κριτικες.τελοσπαντων μολις ανεβασα τις κριτικες για Μιρελα και Ναντια.Αλ κριτικες γιατι δε γραφεις ?
al για εριμιτι με τα λεγαμενα σου πρεπει να εχει ενδιαφερον το πραγμα.....καμοια καλι προταση για τωρα...???βγαινουμε αργα απο το στρατοπεδο και δεν προλαβαινουμε τιν αλλη βαρδια....΄(
προφανως παμε σε βραδυνη βαρδια...al για εριμιτι με τα λεγαμενα σου πρεπει να εχει ενδιαφερον το πραγμα.....καμοια καλι προταση για τωρα...???βγαινουμε αργα απο το στρατοπεδο και δεν προλαβαινουμε τιν αλλη βαρδια....΄(
βολτα πριν λιγο και καταθεση....οπως παλια
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).το αγγουρι η Μαριαννα.ψηλη μελαχρινη,ταχα Ελληνιδα,πολυ ωραιο προσωπο αλλα μακρυααααα.πεταμενα λεφτα.ενα αλλονταπο ηταν σε εξαλλη κατασταση,ζητουσε τα λεφτα πισω γιατι εκατε μονο 5 λεπτα,η τσατσα θα φωναζε τον μπραβο....ωραιο σκηνικο αλλα τους βαρεθηκα κι εφυγα
προφανως παμε σε βραδυνη βαρδια...
Σαπφους 5-Βερονικα
Σαπφους 7-Μιρελλα
Προμηθεως 25-Μιραμπελα σουπερ δυναμη
τουλαχιστον προχθες τη νυχτα ηταν αυτες και ειναι πολυ δυνατες.για δοκιμασε...
εκει πρεπει να ναι....35αρα+....ΑΛ; οταν λες μιλφ την ναντια ποσο χρονων περιπου δηλαδη; ανω των 35;
40 σιγουρα....δεν μου αρεσε καθολου :Sεκει πρεπει να ναι....35αρα+....
κανει καλο κρεβατι ομως....πολυ παθιασμενο....ενταξει μοντελο δεν ειναι προφανως....αλλα στα μπουρδελα πας ή για να πηδηξεις μοντελο κομοδινε ή για ενα δυνατο γαμησι....και τα δυο δυσκολα θα τα συνδυασει μια κοπελα ....εμενα αυτο μου λεει η εμπειρια μου....εξαιρεσεις ολιγες.....40 σιγουρα....δεν μου αρεσε καθολου :S
40 σιγουρα....δεν μου αρεσε καθολου :S
ναι κι εγω εκει γυρω την κοβω,35-38....ΑΛ; οταν λες μιλφ την ναντια ποσο χρονων περιπου δηλαδη; ανω των 35;
εχεις δικιο gl αλλα η συγκεκριμενη δεν ειναι στα γουστα μου.κανει καλο κρεβατι ομως....πολυ παθιασμενο....ενταξει μοντελο δεν ειναι προφανως....αλλα στα μπουρδελα πας ή για να πηδηξεις μοντελο κομοδινε ή για ενα δυνατο γαμησι....και τα δυο δυσκολα θα τα συνδυασει μια κοπελα ....εμενα αυτο μου λεει η εμπειρια μου....εξαιρεσεις ολιγες.....
δεν ειπα οτι θα παω...ειπα οτι για τοσο μελαχρινη γυναικα που ειναι εξω απο τα γουστα μου,γενικα μ'αρεσε.αλ; Για ναταλι ποτε θα πας;