Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 106 άτομα (7 μέλη και 99 επισκέπτες)

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135
Πηρα την Ρωξανη στη Ερημιτη. Πληρης απογοητευση. Περα απο το στηθος της που την ποναει λογω της πλαστικης (για ποσο καιρο?) γεμισε και τα κωλομερια της με tatoo και την πονανε κι αυτα!!!
Επιτρεποταν ελευθερα το πιασιμο στους αγκωνες και στα γονατα!!! :headbang: :headbang:

Αργκχ, την είχα στα υπόψην μου, αλλά με όλα αυτά που λέτε μάλλον θα την βγάλω από την to-do λίστα μου.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ναι, αυτη ηταν, αλλα αν και την ειχα στα υπ΄οψιν δεν την πηρα.
Πηρα την Ρωξανη στη Ερημιτη. Πληρης απογοητευση. Περα απο το στηθος της που την ποναει λογω της πλαστικης (για ποσο καιρο?) γεμισε και τα κωλομερια της με tatoo και την πονανε κι αυτα!!!
Επιτρεποταν ελευθερα το πιασιμο στους αγκωνες και στα γονατα!!! :headbang: :headbang:

Ασε .. και γω στην λιστα την ειχα αλλα δεν ξερω τι θα κανω ,

Οσο για τα γονατα αδερφε κανεις λαθος , δεν ξερω αν το προσεξες , αλλα και λιο ποιο πανω απ το ενα γονατο εχει καινουριο τατουαζ
λογικα και κεινο θα ποναει  :2funny:
Τα βυζια εχουν κλεισει 3 μηνες και βαλε , αν δε λεει μαλακιες τοτε εχει προβλημα η κοπελιτσα , εκτος αν δοκιμαζετε να τα στιβετε και την εχετε τρομαξει
(σαν την εφη στην κωλετη που φοβοταν μη της τα δαγκωσω)

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Η εφη θα είναι κωλέττη μεχρι τις 4 το πρωι μολις έκανα μια ακομα μια φορα τελεια κατάθεση.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
μεχρι τις το πρωι ? διπλοβαρδια δηλαδις ? :think:

αν καταλαβα καλα και χθες το ιδιο εκανε , ειναι δυνατον ?  :S
πηδιεται 2 24ωρα σερι ?  :idiot:

Μηπως κανουμε λαθος ?

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
εγω πήγα κατα τισ 4 και μου είπε δεν εχει πολυ ώρα που ηρθα η κατι τετοιο. Ναι και ειπε οτι δεν εχει κοριτσια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
εγω πήγα κατα τισ 4 και μου είπε δεν εχει πολυ ώρα που ηρθα η κατι τετοιο. Ναι και ειπε οτι δεν εχει κοριτσια
ε ενταξει εχει ξανασυμβει αυτο και εκει και αλλου...δεν ειναι τοσο πρωτοφανες....για λιγες μερες...απλα για κοριτσια που εχουν πολλη δουλεια ειναι καπως δυσκολο οπως η εφη....για αλλες που ψιλοβαραν μυγες δεν ειναι δα και τραγικο...

βεβαια οι συνεπειες ειναι καμια φορα γνωστες.....κοιμουνται στην κουζινα και δεν ερχονται να τις δεις στο σαλονι ή κοιμουνται και στο δωματιο μεσα.....ο καραμαν και ο τζο ειχαν νομιζω αντιστοιχες εμπειριες..... :grin: :grin: :grin: :grin:

chrismore

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
καλημέρα, δηλαδή στο Κωλέτη τί εχει το μενου σημερα το πρωί ξέρει κανείς??

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Aναφορα για την Κυριακη χθες (βραδυ).
Προμηθεως 25(τερμα πανω). Ενα ομορφο σχετικα ψηλο μελαχροινο μωρο, αδυνατο με ωραιο μακρυ μαλλι. Φαινοταν προσχαρη. Δεν την ειχα ξαναδει. Ποια ειναι?
-Προμηθεως τερμα κατω.Η Τζοανα. Ουκρανη 20χρονη (πραγματικα ειναι πολυ μικρη!) αδύνατη με τα (ωραια) βυζια της εξω φορα παρτιδα. Ομορφη, στα προσεχως.
-Σαπφους 5.Πετυχα πανω στην αλλαγη βαρδιας, εφυγε μια που εμοιαζε λιγο στην Μιρελα (αλλα δεν ηταν) και ηρθε μια ξυνισμενη (οπως μου φανηκε) μελαχροινη, σχετικα ψηλη και μικρη ηλικιακα. Οταν ξαναπερασα για να την δω (λογω του οτι επεσα σε αλλαγη βαρδιας), βγηκε απο το δωματιο που ηταν προηγουμενως ξυπολητη(!) συνοφρυωμενη.
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).Η αδυνατη ξανθια Τζουλια με το πολυ βαψιμο και γενικα ωραιο σωμα.
-Σαπφους 8(ανορθογραφο). Μια καστανη με περμαναντ μαλλι, 30+ χρονων, καλοαναθρεμμενη. Ελληνις εμοιαζε. Την εχει παρει κανεις?
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο). Μια βλαχοφατσα, χοντρουλα, μελαχροινη, κοντο μαλλι καρε. Πολλες καμπυλες και ασπρο δερματακι.
-Τανταλου 14(αλουμινατο).η ξανθια κουκλαρα Αλισια, με τις καλες κριτικες κι αυτη.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

4 στουντια κλειστα και αλλα ποσα βορδελα στον βαρδαρην και δεν εχει κοριτσια ?  :think:
αααα δε παμε καλα , πρεπει να πεσουν οι βασεις για να ρθει καινουριο αιμα  :2funny:

puaro

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα
η σαρα ειναι μια ξανθια και λιγο γεματη?

Vradinos

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
αδερφια μια καλη προταση για σημερα το απογευμα....ερχομαι θεσσαλονικη απο στρατο και δεν ξερω τι παιζει κατω...κανα μιλφ καλο υπαρχει.?ευχαριστω

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Η Βικη δεν ειναι στο προγραμμα της βιλας εδω και 2 βδομαδες που το κοιταω
πολυ νωρις την κοπανησε  :think:

ποιοι μαλακες γραψαν κριτικες και το τρομαξαν το κοριτσι ?  :headbang:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Η Βικη δεν ειναι στο προγραμμα της βιλας εδω και 2 βδομαδες που το κοιταω
πολυ νωρις την κοπανησε  :think:

ποιοι μαλακες γραψαν κριτικες και το τρομαξαν το κοριτσι ?  :headbang:

...2 απο τους 17 ηταν jo... :2funny: :2funny: :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ενω την άλλη που περιμενουμε, πως και πως, να της κουνησουμε το μαντηλι :grin: :grin: ακομα την κρατανε!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
επειδη ισως βολταρω αυριο εκανα μια τηλεφωνικη ενημερωση αλλα δεν διαφωτιστηκα επαρκως...

26ης οκτωβριου ας πουμε ποια ειναι η χριστινα που δουλευει;η αλβανιδα μιλφ ή αλλη; :think: :think:

λαφαμ ανοιγει πρωινα;και ειναι μηπως η λουνα;γιατι δεν απαντανε...

φριξου ηταν η τζεσυ και αλιακμωνος/λουξ η σαμπρινα,υποθετω η αγαπη θα ειναι κι αυτη πρωινη μαλλον...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom