-κατεχακη λοιπον κλειστο
-κωλετη....τηλεφωνικα με κοροιδεψαν οτι θα ειναι η εφη....αν ηταν δλδ καποιος συναγωνιστης που δεν την ηξερε φατσικα και διαβαζει μονο φορουμ θα μπορουσε να την πατησει...να το εχετε και αυτο υποψην οι πελατες εκτος σαλονικης....φαουλ στην τσατσα αν το κανε επιτηδες και απο πουστια....δουλευε η ντινα πολυ πιο ομορφη στο σαλονι με ροζ σετακι εσωρουχα....μεσα σε μενα τουλαχιστον ηταν μεγαλη πατατα και δεν ξαναμπαινω...οποιος γουσταρει μελανουρι πιπινι ομως ας την ριξει μια ματια
-κοροβαγκου και κεφαλληνιας...κλειστα....θυμιζουν μονο σε μενα περασμενα μεγαλεια
-λαφαμ μαρια η σλοβακα.....με λιγα παραπανω κιλα,οχι τοσο σφιχτο σωμα οσο οταν την γνωρισα.πιο ωριμη,αφρατουλα,βυζαρες με ρωγα τεραστιων διαστασεων,φυσικης υφης αλλα σαν να μεγαλωσαν λιγο....λετε να παιξε σιλικονη;ας μιλησει κανας πιο εμπειρος....πρωτη σταση και καταθεση εδω...λιγα φιλακια με την γλωσσα να πετιεται προς την δικια μου,γλειφομουνι αλλα οχι οπως παλια(ηταν λιγο κρυα,δεν φανηκε να το απολαμβανει πολυ),πιπα τελεια χωρις καραμελωμα μεν στα αρχιδια αλλα βαθια ,αψογη στο γαμησι και απο πισω και ιεραποστολικα.....η γκομενα εχει προσωπο που σιγουρα το ερωτευεσαι,πανεμορφη και αρχοντικη στο σαλονι,ψηλη ιδιως και με τα ψηλοτακουνα,σωστο μοντελο.....τζο ορμα....η λουνα θα ειναι βραδινη....
-ερως 16 κλειστο...
-ανδρεου γεωργιου4 η βουλγαρα μιλφ ευα
-ματζαρου 1 κλειστο
-ματζαρου 14 η σαρα που δεν σκιζει μεν πλεον απο εμφανιση οπως πριν δυο τρια χρονια αλλα σκιζει ακομη απο επιδοσεις...
-ρουλια/κωττα η ντονα με μακρυ μαυρο μαλλι.καλο κωλαρακι αλλα με λιγη κυτταριτιδα,αδυνατουλα σχετικα με μικρο βυζακι
-ερημιτου η μιλφ ναντια με κορμακι και τανγκα που το σηκωσε να μου δειξει τα βυζια της....δεν μπηκα γιατι ειχα παει τις προαλλες αλλα αξιζει και αυτη και απο οικονομικης και απο αποψης επιδοσεων....γλωσσοφιλιαζει και αυτη ...
-φριξου 9 βιλα εροτικα η τζεσυ πιο ομορφη απο κοντα...οι φωτο την αδικουν....αδυνατη,καλο βυζακι,συνεσταλμενο μωρο φαινεται,θα δοκιμαστει προσεχως...
-26 ης οκτ 35 η βικυ
-26ης οκτ 52 μια χριστινα μικρη σε ηλικια φαινομενικα με πλατινε ξανθο μαλλι,αδυνατη πολυ για τα δικα μου γουστα,με τσακνιαρικα ποδια και πολυ ομορφο ομως προσωπακι...απο 40 απλο,50 χαλαρο,80 το 69
και 90 αυταρχικο....λιγο ελεος με αυτες τις τιμες....νεα πουτανα εισαι κανε κανα σκοντο να περασει κανενας πελατης να σε διαφημισει....
-εκκλησια ουρανου 1β κλειστο
-ουρανου 26 το 22χρονο ψιλομπαζακι αλεξανδρα με τις καλες τιμες ομως στα προγραμματα και πρωκτικο.....
-αλιακμωνος η νταρντανα σαμπρινα οχι η πολωνεζα η αλλη ψηλη ,ανατολιτικο προσωπο,πλουσια ελεη,εντονο βαψιμο στα ματια αλλα κατι σημερα δεν μου εκανε κλικ να μπω.....