Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (4 μέλη και 43 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.250
Πόντοι
8.535
δεν κανει παίχτη! πιπα ρηχη,χωρις deep throats.περιποιηση στα @@, πολυ γρασάρισμα στο εργαλειο για να την πηδηξεις, αν και σου κάνει καλα κλειδωματα με τα ποδια αλλά
και απλωτες όταν πας να της τον καρφωσεις στα τεσσερα :grin: :grin: :grin: :grin:
πάνε αλλου :2funny: :2funny: :2funny:
ok man,μαλλον κριμμα τις βυζαρες...thanx...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
δεν ξερω απο κοντα οποτε δεν λεω τιποτα....οι πολυ ψηλες και αγγουρες γενικα για μενα χανουν σε θηλυκοτητα ετσι κι αλλιως....160-165 με καμπυλες ειναι το ιδανικο για μενα ......

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
δεν ξερω απο κοντα οποτε δεν λεω τιποτα....οι πολυ ψηλες και αγγουρες γενικα για μενα χανουν σε θηλυκοτητα ετσι κι αλλιως....160-165 με καμπυλες ειναι το ιδανικο για μενα ......

Νομιζα την ηξερες , θα εβαζα στοιχημα οτι την πηρες κιολας
συμφωνω σ αυτο που λες για υψος και καμπυλες  :boobies:

Ουτε στα υποψιν την εχεις δηλαδις ?

( καραμαν  τοποθετησου )

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Νομιζα την ηξερες , θα εβαζα στοιχημα οτι την πηρες κιολας
συμφωνω σ αυτο που λες για υψος και καμπυλες  :boobies:

Ουτε στα υποψιν την εχεις δηλαδις ?

( καραμαν  τοποθετησου )

Σε ποιο θεμα?? Αν λες για Ελινα, δεν υπαρχει στο καρνε μου μελοντικη καταθεση στην συγγεκριμενη.! Η Λαουρα ειναι 19-20.

gl αναλογα μερικες φορες και η Λαουρα ειναι απογευματινη, και η Βικη καλο μωρακι, για μια φορα, αλλα οχι σαν την Λαουρα, η Λαουρα ειναι 10 κλικ πανω...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Περι τρανςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ( απο καπου φυσαει )

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
δεν ρωταω αν σ αρεσουν ο τρανς ρε , χαμενε α χαμενε
πως σου φανηκε η ψηλη λεω στην κωττα , καθως και τι εχεις να πεις για διαφορες σποντες που ακουγονται για αντριαννα (βιλλα)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
δεν ρωταω αν σ αρεσουν ο τρανς ρε , χαμενε α χαμενε
πως σου φανηκε η ψηλη λεω στην κωττα , καθως και τι εχεις να πεις για διαφορες σποντες που ακουγονται για αντριαννα (βιλλα)

Ειναι επειδη δεν μπωρω να βγαλω το μουνι απο το μυαλο μου.! :2funny: :2funny:

Την εχω δει την κυρια, σαν πρωτη ματια εντυπωσιακη, αλλα απο φατσα υστερει πααααααααρααααα πολυ.! μετεπειτα που την ειδα το σκεφτομουνα να παω να δοκιμασω, αλλα μετα απο μερικες κριτικες αλαξα γνωμη 180 μοιρων....απαπαπαπαπα...δεν ειμαι για κασκαντεριλικια.!! :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
εχει και σκαλες το οικημα...
δυσκολο το τρεξιμο

Εγω τρανς την εκοψα καργα
( το αρσενικο του Ελινα ποιο ειναι ? Ελληνας ?  :2funny: )
Και αν δεν θυμαστε οι παλιοι κατι αντιστοιχο , νομιζω εχουμε ιστορικο γεγονος
αντε και εις ανωτερα , κανα τραβελι να δοουμε ακομα σε στουδιο με καμια 40 ποντους πουτσαα και μετα δεσαμε !

Για την αλλη το αποκλειεις ? (βιλα)

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Για αυτήν την Τζούλια από 26ης Οκτ 52, τι λέτε;
Δουλεύει πρωινή;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Απορω γιατι ολα τα τραβελοφατσα τα βαζουν σε σπιτια με σκαλες??? :think:

Δεν μπωρω να πω αν ειναι αγορι ή κοριτσι...απο τα 2 μετρα δεν μπωρω να κρινω, αλλα απο την φωνη και απο το μηλο του αδαμ καταλαβαινεις.

Οσο για Αντριανα, γυναικα ειναι, δεν μου εδωσε υποψια για το αντιθετο, απλα τι εκανε στο πρωσωπο της αυτη ξερει...

Τωρα να μου λεγανε μετεπειτα που πηδηξα καποια οτι ηταν τρανς...ψιλα γραμματα.! δεν τρεχει τιποτα...αλλα να μου πουνε αυτη ειναι τρανς μπες να την γαμησεις, με τιποτα.! ...μονο που θα σκεφτομαι οτι στο στρατο χτυπουσε προσοχη και σκοπια 2-4 φτανει.!! :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Για αυτήν την Τζούλια από 26ης Οκτ 52, τι λέτε;
Δουλεύει πρωινή;
βραδυ θα ηταν σημερα νομιζω...εγω την πηρα....ψηλη,νταρντανα,ωραιος κωλος,πλουσιο βυζι αλλα λιγο βαριοταν στο δωματιο....κανει καλη πιπα,καθολου αλλα προκαταρκτικα ομως,στηνεται καλα αλλα συμμετοχη κρυα.....

αν σ αρεσει εμφανισιακα και σε καυλωνει μπες,αν οχι μην περιμενεις να σε απογειωσει ιδιαιτερα μεσα....

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο). Τη μια φορα μια νεα βλαχοφατσα με πολυ μεγαλα βυζια, ψηλη σχετικα. Φαινοταν νεα κι απειρη. Την αλλη φορα παλι αλλη μια στο ιδιο στυλ.

Ρε παιδιά μήπως εννοεί την Ντέσυ που 'ταν τον Απρίλη εκεί..; Δεν ξέρω, εγώ που την πήρα μια φορά κ μ' άρεσε πολυ..! Αλλά δεν την ξαναπέτυχα..!

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
gl για πιπινι και γω για Λαουρα λεω (αν κατσει) δεν την εχω δει βεβαια αλλα...

Αυτη η μαρια στο Λα φαμ ποια ειναι παλι ? Λουσι και Λουνα ηξερα
στα υποψιν  και οι 2 , η Λουση για φετος και η Λουνα για το 2012 , μιας και την πηρα προχθες  :grin:

Για βικυ εχω κριτικη , καλο , λιγο απειρο , δεν ειπε οχι
προσεχε με πιπα & cowgilr γιατι με πονουσε 2 μερες το εργαλειο ...
επισης θυμαμαι πολυ καλο δερμα , τσιτωμενο αλλα απαλο

ναι και με τις δυο πήγα.Αλλα δεν λένε και οι δυο για μένα,φυσικά μην ακους εμένα εγώ ειμαι παράξενος, και την αφρουλα δεν...και την αλλη την χριστίνα την πολονέζα δεν....
θα προτιμουσα σε μιλφ ισως την αντζελα,την σαρα και κανα δυο ακομα που εχουν χαθεί.
Αν και η Αντζελα όπως είπε κάποιος εχει χαλάσει πολυ σε συμπεριφορα, και γενικα μετα την δευτερη τριτη φορα αφου παραγνωριστεις μαζι της δεν λέει μεσα....ενω θα επρεπε να ισχυει το αντιθετο.
Για την ερωτηση ... η Μαρια ειναι η σλοβακα που δουλευε ανδρεου γεωργιου 4 και είναι πολυ καλή

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
...gl σου προτεινω πιπινακι μελαχρινο αφρατο, Λαουρα, ασκησεις εκ του ορθιου και οχι μονο.!!!  :rockon:
η κοπελια τραγουδαει 26ης 35Α & Τανταλου 14...
Απλα μην απογοητευτεις και μην γελασεις οταν βγαλει τα 25ποντα και γινει ενα με το πατωμα.!!! :2funny:

Κάραμαν σε ποιο από τα δύο παίζει μπάλα η Λάουρα; Αλλά βράδυ φάση δεν είμαστε για πρωινές ασκήσεις...

mitsos10

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Μπορει καποιος συναδελφος να μου στειλει το τηλ. απο το μπουρδελο Κατεχακη 13 σε pm? THANX.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
-κατεχακη λοιπον κλειστο
-κωλετη....τηλεφωνικα  με κοροιδεψαν οτι θα ειναι η εφη....αν ηταν δλδ καποιος συναγωνιστης που δεν την ηξερε φατσικα και διαβαζει μονο φορουμ θα μπορουσε να την πατησει...να το εχετε και αυτο υποψην οι πελατες εκτος σαλονικης....φαουλ στην τσατσα αν το κανε επιτηδες και απο πουστια....δουλευε η ντινα πολυ πιο ομορφη στο σαλονι με ροζ σετακι εσωρουχα....μεσα σε μενα τουλαχιστον ηταν μεγαλη πατατα και δεν ξαναμπαινω...οποιος γουσταρει μελανουρι πιπινι ομως ας την ριξει μια ματια
-κοροβαγκου και κεφαλληνιας...κλειστα....θυμιζουν μονο σε μενα περασμενα μεγαλεια
-λαφαμ μαρια η σλοβακα.....με λιγα παραπανω κιλα,οχι τοσο σφιχτο σωμα οσο οταν την γνωρισα.πιο ωριμη,αφρατουλα,βυζαρες με ρωγα τεραστιων διαστασεων,φυσικης υφης αλλα σαν να  μεγαλωσαν λιγο....λετε να παιξε σιλικονη;ας μιλησει κανας πιο εμπειρος....πρωτη σταση και καταθεση εδω...λιγα φιλακια με την γλωσσα να πετιεται προς την δικια μου,γλειφομουνι αλλα οχι οπως παλια(ηταν λιγο κρυα,δεν φανηκε να το απολαμβανει πολυ),πιπα τελεια χωρις καραμελωμα μεν στα αρχιδια αλλα βαθια ,αψογη στο γαμησι και απο πισω και ιεραποστολικα.....η γκομενα εχει προσωπο που σιγουρα το ερωτευεσαι,πανεμορφη και αρχοντικη στο σαλονι,ψηλη ιδιως και με τα ψηλοτακουνα,σωστο μοντελο.....τζο ορμα....η λουνα θα ειναι βραδινη....
-ερως 16 κλειστο...
-ανδρεου γεωργιου4 η βουλγαρα μιλφ ευα
-ματζαρου 1 κλειστο
-ματζαρου 14 η σαρα που δεν σκιζει μεν πλεον απο εμφανιση οπως πριν δυο τρια χρονια αλλα σκιζει ακομη απο επιδοσεις...
-ρουλια/κωττα η ντονα με μακρυ μαυρο μαλλι.καλο κωλαρακι αλλα με λιγη κυτταριτιδα,αδυνατουλα σχετικα με μικρο βυζακι
-ερημιτου η μιλφ ναντια με κορμακι και τανγκα που το σηκωσε να μου δειξει τα βυζια της....δεν μπηκα γιατι ειχα παει τις προαλλες αλλα αξιζει και αυτη και απο οικονομικης και απο αποψης επιδοσεων....γλωσσοφιλιαζει και αυτη ...
-φριξου 9 βιλα εροτικα η τζεσυ πιο ομορφη απο κοντα...οι φωτο την αδικουν....αδυνατη,καλο βυζακι,συνεσταλμενο μωρο φαινεται,θα δοκιμαστει προσεχως...
-26 ης οκτ 35 η βικυ
-26ης οκτ 52 μια χριστινα μικρη σε ηλικια φαινομενικα με πλατινε ξανθο μαλλι,αδυνατη πολυ για τα δικα μου γουστα,με τσακνιαρικα ποδια και πολυ ομορφο ομως προσωπακι...απο 40 απλο,50 χαλαρο,80 το 69 :jerking: :jerking: και 90 αυταρχικο....λιγο ελεος με αυτες τις τιμες....νεα πουτανα εισαι κανε κανα σκοντο να περασει κανενας πελατης να σε διαφημισει.... :headbang:
-εκκλησια ουρανου 1β κλειστο
-ουρανου 26 το 22χρονο ψιλομπαζακι αλεξανδρα με τις καλες τιμες ομως στα προγραμματα και πρωκτικο.....
-αλιακμωνος η νταρντανα σαμπρινα οχι η πολωνεζα η αλλη ψηλη ,ανατολιτικο προσωπο,πλουσια ελεη,εντονο βαψιμο στα ματια αλλα κατι σημερα δεν μου εκανε κλικ να μπω.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
-μποτουλες πουθενα....
-βαρδαρη δεν πηγα καθολου λογω ελλειψης χρονου
-πολλα σπιτια οντως κλειστα αλλα η κατασταση για πρωι δεν ειναι και τοσο απογοητευτικη....εχουμε ανακεφαλαιωνοντας μια σαρα,μια μαρια και μια ναντια πολυ καλες και μια τεταρτη την καινουρια μου ανακαλυψη την μαρινα στην φριξου 14 που επαιξε η δευτερη καταθεση της ημερας και με λιγα λογια ειναι ο νεος δυναμιτης στην πολη....ακολουθει ειδικο ποστ μνειας σε αυτην γιατι το αξιζει και σχετικη κριτικη......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom