jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Φανταστητε την σε στουντιο ... 20 ευρω
ποιος θα περασει πρωτος
(καλα μη ποδοπατηθητε...)
χωρις πλακα θα περνουσατε ? και με ποσα ?
( ειμαι λιγο οφφ τοπικ ε ? )
εννοειται....ο καλος μυλος.....
ποιος θα περασει πρωτος
Κωττα Ελινα
Μπαινω στο μπορντελο , βγαινει το μοντελο , ειναι και τραβελο
Κατα τις 19.15 που περασα ηταν ανοιχτο και δυλευε μια ψηλη μελαχρινη. Οταν εφευγα εσκασε μυτη η Εβελινα με πολιτικα αλλα δεν ξερω αν θα ειναι ο καινουριος χωρος εργασιας ή εκανε απλη επισκεψη.-κατεχακη λοιπον κλειστο
Συναντησα και εγω χθες την εν λογω κυρια αλλα δεν μου αφησε και τις καλυτερες εντυπωσεις.μαρινα λοιπον εκ βουλγαριας ορμωμενη με καλα ελληνικα .....ψηλη ,νταρντανα ,με μεγαλα φυσικα βυζια λιγο κρεμαστα στο ορθιο και με ζορι να τα συγκρατει το σουτιεν αλλα ωραιας εμφανισης και υφης,τσουπωτο πεταχτο κωλο καλοσχηματισμενο ,στρογγυλο ,με καμπυλες θανατο,χαμογελαστη και ευδιαθετη κοπελα....μακρυ μαυρο μαλλι,ομορφη λευκη επιδερμιδα,απαλο λαιμουδακι...
η αγαπη σημερα και αυριο ειχε ρεπο και ηταν στην βαρδια της,δεν ξερω τι θα γινεται αργοτερα απο ωραρια....
πρωτη της μερα σε αυτο το μαγαζι ειχε δουλεψει και λιγο στην ουρανου μου ειπε....
40 απλο,50 χαλαρο60 γυμνο τσιμπουκι,60 το 69,80 γυμνο και 69 ή σεξσοου ,120 τζακουζι....
πηρα με 80 για γυμνο και 69 που ειναι τεσπα μια καπως ανεκτη λογικη τιμη και περασα τελεια....
πολυ παιχνιδιαρα,γλωσσοφιλα απο δικη της πρωτοβουλια,χαδια και δαχτυλα μεσα στο μουνακι της,φτυσιματα στον πουτσο οταν με τσιμπουκωνε,καλη πιπα αλλα και χειρομαλαξη,ημουν ετοιμος νμα της τα ριξω στην μαπα αλλα κρατηθηκα γιατι ηθελα να την πηδηξω....ανεβηκε απο πανω και κουνηθηκε σε ολους τους ρυθμους τελεια....τι να πω;με δυο λογια αψογη....και τελειωμα με στησιμο της στα τεσσερα με την θεα της κωλαρας να καυλωνεις.....
οποιος μπορει να παει σημερα ή αυριο πρωι εως απογευμα εγγυωμαι προσωπικα....θα περασει φοβερα...η κοπελα ειναι δυναμιτης στο σεξ και μακαρι να παραμεινει ετσι και να μην χαλασει κι αυτη σαν κατι αλλες....
δεν θα ρωτας τετοια
ποιος θα περασει πρωτος
τα χτυπησε κ αυτα η κριση βλεπεις κ βαρανε υπερωριεςσε αναφορα το πρωι στο ραδιοφωνο ελεγαν για Γιανιτσων 7:30 το πρωι οτι εχει κοπελες μπροστα στο city
υπερωριες κανουν τα κοριστια?
δεν θα ρωτας τετοια
εχουν γαμησει μερικοι εδω μεσα μεχρι κ την αδερφη του σουγκλακου για οσους θυμουνται μια ξανθια 50αρα χοντρη ασβερκη που γυρνουσε στον βαρδαρη για πολυ καιρο απο μπουρδελο σε μπουρδελο κ πουθενα δεν στεργιωναι....γιατι αραγε?
σε αναφορα το πρωι στο ραδιοφωνο ελεγαν για Γιανιτσων 7:30 το πρωι οτι εχει κοπελες μπροστα στο city
υπερωριες κανουν τα κοριστια?
ποια λαουρα φιλος?Κουφάλα... όλα τα θυμάσαι! deker την Λάουρα εσύ την έχεις δει; Τα γούστα μου τα ξέρεις να με πεις...
ελα ρε την ειχαμε δει κ μαζιΜια Λάουρα που δουλεύει Φρίξου και στην Προμηθέως... ρε δεν θυμάμαι ονόματα και διευθύνσεις. Λες να έχω τίποτα;;;
Λέω μπας και θυμάσαι εσύ ή πήρε το μάτι σου τίποτα... Με έκανε ο gl τώρα και θέλω να δοκιμάσω...
εννοειται....ο καλος μυλος.....
jo έχεις πολύ χιούμορ
εσύ και ο Karaman είστε απολαυστικοί, ο τρόπος που τα γράφετε είναι ξεκαρδιστικός
να 'στε καλά που κάνετε το topic πολύ ευχάριστο να το διαβάζει κανείς
δεν θα ρωτας τετοια
εχουν γαμησει μερικοι εδω μεσα μεχρι κ την αδερφη του σουγκλακου?
Μερακληδες ... μπραβο τους
μπραβο στους καλους τους μυλους
εμφανισιακα περιγραφουμε την ιδια πραγματι....ευχαριστουμε για την αναφορα ......καμια σχεση με εμμανουελα πατρινια για να μην αρχισουν παλι οι ερωτησεις.....Επίσκεψη στο 25ης Οκτ.52 στις 14:00 χθές. Η κοπέλα συστήθηκε ως Εμμανουέλα (σε άλλο συνάδελφο ως Χριστίνα...)από την Ρουμανία, 21 ετών, αδύνατη με πρόστυχο ύφος ξανθοπλατινέ μαλλί. Δούλευε λέει Αθήνα τα τελευταία δύο χρόνια.Θα έπερνα όρκο ότι την έχω ξαναμαμίσει αλλά όσο και να προσπάθησα δεν μπόρεσα να θυμηθώ.Στο δωμάτιο έδειχνε να βαριέται στην λίγα πράγματα, την έβαλα από πάνω για να ξυπνήσει και μετά σφυροκόπημα για αρκετή ώρα
γιατί σε προδιαθέτει να την τιμωρήσεις...
Η κοπέλα συστήθηκε ως Εμμανουέλα (σε άλλο συνάδελφο ως Χριστίνα...)
Επίσκεψη στο 25ης Οκτ.52 στις 14:00 χθές. Η κοπέλα συστήθηκε ως Εμμανουέλα (σε άλλο συνάδελφο ως Χριστίνα...)από την Ρουμανία, 21 ετών, αδύνατη με πρόστυχο ύφος ξανθοπλατινέ μαλλί. Δούλευε λέει Αθήνα τα τελευταία δύο χρόνια.Θα έπερνα όρκο ότι την έχω ξαναμαμίσει αλλά όσο και να προσπάθησα δεν μπόρεσα να θυμηθώ.Στο δωμάτιο έδειχνε να βαριέται στην λίγα πράγματα, την έβαλα από πάνω για να ξυπνήσει και μετά σφυροκόπημα για αρκετή ώρα
γιατί σε προδιαθέτει να την τιμωρήσεις...