Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (3 μέλη και 39 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Κωττα Ελινα
Μπαινω στο μπορντελο , βγαινει το μοντελο , ειναι και τραβελο

jo έχεις πολύ χιούμορ  :2funny: :2funny: :2funny:

εσύ και ο Karaman είστε απολαυστικοί, ο τρόπος που τα γράφετε είναι ξεκαρδιστικός
να 'στε καλά που κάνετε το topic πολύ ευχάριστο να το διαβάζει κανείς

mitsos10

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
-κατεχακη λοιπον κλειστο
Κατα τις 19.15 που περασα ηταν ανοιχτο και δυλευε μια ψηλη μελαχρινη. Οταν εφευγα εσκασε μυτη η Εβελινα με πολιτικα αλλα δεν ξερω αν θα ειναι ο καινουριος χωρος εργασιας ή εκανε απλη επισκεψη.
μαρινα λοιπον εκ βουλγαριας ορμωμενη με καλα ελληνικα .....ψηλη ,νταρντανα ,με μεγαλα φυσικα βυζια λιγο κρεμαστα στο ορθιο και με ζορι να τα συγκρατει το σουτιεν αλλα ωραιας εμφανισης και υφης,τσουπωτο πεταχτο κωλο καλοσχηματισμενο ,στρογγυλο ,με καμπυλες θανατο,χαμογελαστη και ευδιαθετη κοπελα....μακρυ μαυρο μαλλι,ομορφη λευκη επιδερμιδα,απαλο λαιμουδακι...
η αγαπη σημερα και αυριο ειχε ρεπο και ηταν στην βαρδια της,δεν ξερω τι θα γινεται αργοτερα απο ωραρια....
πρωτη της μερα σε αυτο το μαγαζι ειχε δουλεψει και λιγο στην ουρανου μου ειπε....
40 απλο,50 χαλαρο60 γυμνο τσιμπουκι,60 το 69,80 γυμνο και 69 ή σεξσοου ,120 τζακουζι....
πηρα με 80 για γυμνο και 69 που ειναι τεσπα μια καπως ανεκτη λογικη τιμη και περασα τελεια....

πολυ παιχνιδιαρα,γλωσσοφιλα απο δικη της πρωτοβουλια,χαδια και δαχτυλα μεσα στο μουνακι της,φτυσιματα στον πουτσο οταν με τσιμπουκωνε,καλη πιπα αλλα και χειρομαλαξη,ημουν ετοιμος νμα της τα ριξω στην μαπα αλλα κρατηθηκα γιατι ηθελα να την πηδηξω....ανεβηκε απο πανω και κουνηθηκε σε ολους τους ρυθμους τελεια....τι να πω;με δυο λογια αψογη....και τελειωμα με στησιμο της στα τεσσερα με την θεα της κωλαρας να καυλωνεις.....
οποιος μπορει να παει σημερα ή αυριο πρωι εως απογευμα εγγυωμαι προσωπικα....θα περασει φοβερα...η κοπελα ειναι δυναμιτης στο σεξ και μακαρι να παραμεινει ετσι και να μην χαλασει κι αυτη σαν κατι αλλες....
Συναντησα και εγω χθες την εν λογω κυρια αλλα δεν μου αφησε και τις καλυτερες εντυπωσεις.
Εμφανιση πολυ μετρια. Σπασμενο προσωπο με πολλα περιττα κιλα και στηθος χειροτερο απο λεχωνας (μεγαλο πεμενο και καθολου σφιχτο).
Συμμετοχη επισης πολυ μετρια. Τσιμπουκι πολυ αγαρμπο με γρηγορες και αποτομες κινησεις, απο πανω ηρθε για πολυ λιγο με την προφαση οτι ηταν κουρασμενη και ολοι οι πελατες την βαζουν σ αυτη τη σταση, δεν αφηνε δαχτυλακια στο επιμαχο σημειο και δεν ειχε καθολου υπομονη στο δωματιο.
Κατα τα αλλα γενικα προσχαρη κοπελα, φιλικη, πολυ καλο στουντιο με καθαρα και ανετα δωματια και καλη τσατσα η οποια μου εκοψε 10ευρω χωρις να κανω παζαρια.
Βεβαια υπαρχει μια δικαιολογια και ενα ελαφρυντικο οτι η κοπελα ηταν λιγο πριν αλλαξει βαρδια και ηταν εμφανως κουρασμενη.

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
καλησπερα,
ενα στουντιο στην οδο αλιακμωνος που ονομαζεται στουντιο λουξ το γνωριζετε?
σημερα γαμησα την ρεμπέκα (ρωσιδα) πανεμορφη! και πολύ γλυκια! εκανε τελειο κρεβατι, ειπε πως ηταν στο βαρδάρι.
παιδια ειναι πολύ κουκλα αψογη.

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
απο στηθος εχει τιποτα?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

:think: :think: :think:

Φανταστητε την σε στουντιο ... 20 ευρω
ποιος θα περασει πρωτος
(καλα μη ποδοπατηθητε...)

χωρις πλακα θα περνουσατε ? και με ποσα ?
( ειμαι λιγο οφφ τοπικ ε ? )
δεν θα ρωτας τετοια
εχουν γαμησει μερικοι εδω μεσα μεχρι κ την αδερφη του σουγκλακου για οσους θυμουνται μια ξανθια 50αρα χοντρη ασβερκη που γυρνουσε στον βαρδαρη για πολυ καιρο απο μπουρδελο σε μπουρδελο κ πουθενα δεν στεργιωναι....γιατι αραγε?

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
σε αναφορα το πρωι στο ραδιοφωνο ελεγαν για Γιανιτσων 7:30 το πρωι οτι εχει κοπελες μπροστα στο city
υπερωριες κανουν τα κοριστια?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
σε αναφορα το πρωι στο ραδιοφωνο ελεγαν για Γιανιτσων 7:30 το πρωι οτι εχει κοπελες μπροστα στο city
τα χτυπησε κ αυτα η κριση βλεπεις κ βαρανε υπερωριες

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
δεν θα ρωτας τετοια
εχουν γαμησει μερικοι εδω μεσα μεχρι κ την αδερφη του σουγκλακου για οσους θυμουνται μια ξανθια 50αρα χοντρη ασβερκη που γυρνουσε στον βαρδαρη για πολυ καιρο απο μπουρδελο σε μπουρδελο κ πουθενα δεν στεργιωναι....γιατι αραγε?

Κουφάλα... όλα τα θυμάσαι! deker την Λάουρα εσύ την έχεις δει; Τα γούστα μου τα ξέρεις να με πεις...

Σχολάσανε και περιμένανε ταξί βρε... αμέσως!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Μια Λάουρα που δουλεύει Φρίξου και στην Προμηθέως... ρε δεν θυμάμαι ονόματα και διευθύνσεις. Λες να έχω τίποτα;;;

Λέω μπας και θυμάσαι εσύ ή πήρε το μάτι σου τίποτα... Με έκανε ο gl τώρα και θέλω να δοκιμάσω...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μια Λάουρα που δουλεύει Φρίξου και στην Προμηθέως... ρε δεν θυμάμαι ονόματα και διευθύνσεις. Λες να έχω τίποτα;;;

Λέω μπας και θυμάσαι εσύ ή πήρε το μάτι σου τίποτα... Με έκανε ο gl τώρα και θέλω να δοκιμάσω...
ελα ρε την ειχαμε δει κ μαζι
καλο ειναι
θεωρω οτι θα σ αρεσει τρλε μου

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
εννοειται....ο καλος μυλος..... :idiot: :s&m_3: :2funny: :2funny:

Ευγε νεε μου , ετσι σε θελω
Εγω ρε πουστη δε πρεπει να ειμαι και πολυ καλος μυλος :/
(και σιγουρα ειμαι πολυ χειροτερος βαρδαρης  :2funny: )

jo έχεις πολύ χιούμορ  :2funny: :2funny: :2funny:

εσύ και ο Karaman είστε απολαυστικοί, ο τρόπος που τα γράφετε είναι ξεκαρδιστικός
να 'στε καλά που κάνετε το topic πολύ ευχάριστο να το διαβάζει κανείς

θενξ  :)

δεν θα ρωτας τετοια
εχουν γαμησει μερικοι εδω μεσα μεχρι κ την αδερφη του σουγκλακου?

:2funny: :2funny: :2funny:

Μερακληδες ... μπραβο τους
μπραβο στους καλους τους μυλους  :rockon:

Bed knight

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
79
Πόντοι
0
Επίσκεψη στο 25ης Οκτ.52 στις 14:00 χθές. Η κοπέλα συστήθηκε ως Εμμανουέλα (σε άλλο συνάδελφο ως Χριστίνα...)από την Ρουμανία, 21 ετών, αδύνατη με πρόστυχο ύφος ξανθοπλατινέ μαλλί. Δούλευε λέει Αθήνα τα τελευταία δύο χρόνια.Θα έπερνα όρκο ότι την έχω ξαναμαμίσει αλλά όσο και να προσπάθησα δεν μπόρεσα να θυμηθώ.Στο δωμάτιο έδειχνε να βαριέται στην  :pipa2:λίγα πράγματα, την έβαλα από πάνω για να ξυπνήσει και μετά σφυροκόπημα για αρκετή ώρα
:fuck1:γιατί σε προδιαθέτει να την τιμωρήσεις...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Επίσκεψη στο 25ης Οκτ.52 στις 14:00 χθές. Η κοπέλα συστήθηκε ως Εμμανουέλα (σε άλλο συνάδελφο ως Χριστίνα...)από την Ρουμανία, 21 ετών, αδύνατη με πρόστυχο ύφος ξανθοπλατινέ μαλλί. Δούλευε λέει Αθήνα τα τελευταία δύο χρόνια.Θα έπερνα όρκο ότι την έχω ξαναμαμίσει αλλά όσο και να προσπάθησα δεν μπόρεσα να θυμηθώ.Στο δωμάτιο έδειχνε να βαριέται στην  :pipa2:λίγα πράγματα, την έβαλα από πάνω για να ξυπνήσει και μετά σφυροκόπημα για αρκετή ώρα
εμφανισιακα περιγραφουμε την ιδια πραγματι....ευχαριστουμε για την αναφορα ......καμια σχεση με εμμανουελα πατρινια για να μην αρχισουν παλι οι ερωτησεις.....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Η κοπέλα συστήθηκε ως Εμμανουέλα (σε άλλο συνάδελφο ως Χριστίνα...)

Γκομενα ψευτρα που μασαει τα λογια της....  :rockon:

καληνυχτα μαγκες παω να γραψω ενα ποιημα και να κοιμηθω

καλα γαμισια τους νυχτερινους

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135

Πρέπει να είναι αυτή που ήταν Κεφαλληνίας για ένα διάστημα πρόσφατα, έτσι; Σέξυ από εμφάνιση, αλλά στο σαλόνι δίνει σινιάλα ότι μέσα δε λέει πολλά.

Και πότε θα ξανανοίξει η Α. Γεωργίου 16, μου λείπει η Νατάσα, κλαψ.

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
παιδιά, για σήμερα το βράδυ τι προτείνετε??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom