Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (3 μέλη και 48 επισκέπτες)

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Η ΜΙΑ,ΜΟΝΑΔΙΚΗ,ΘΕΙΚΗ,ΥΠΕΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ,ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ,ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ.ΑΦΡΟΔΙΤΙΚΗ
[move]Β.Ε.Ρ.Ο.Ν.Ι.Κ.Α[/move]

χα χα νομιζω υπερβαλλεις λιγο !! Ηταν απλα μια καλη πουτανα ισως η καλυτερη στο Βαρδαρη για την οποια ξεπαραδιαστηκε κοσμος και κοσμακης  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:. Εγω την ειχε επισκεφτει 3 φορες τις 2 φορες με εστειλε στα ουρανια την αλλη φορα ξενερωσα πολυ γιατι βιαζοταν με τον χρονο κ δν ειχα αργησει και τραγικα πολυ. Οταν επιασε γερη πελατεια κ πηγαινε απο δωματιο σε δωματιο αλλαξε πολυ στην παροχη υπηρεσιων

baycity

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
ξέρετε αν μετά της 5 το απόγευμα τη δευτέρα δουλεύει η έφη στην κωλλέτη?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
8 αλλαζει η βαρδια ( ή 7 ) η Εφη απ οτι θυμαμαι δουλευε Τε Πε Πα Σα Κυ πρωινα

της ειπε κανεις για την πουστια της τσατσας ?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ΤΖΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.!!! Που εισαι????

ΥΙΟ !
Hi bro  :rockon: :rockon:
πως παει ?

για Νικολ δεν ξερω αν ηταν αυτη που ειχα δει
εγω οταν ετρεχα στις σκαλες ειχε εμφανιστει μια με χαμογελο ...
πως ειναι της τζοκοντας ? εε καμια σχεση :tooth: :tooth: :tooth:

1so5q8.png

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Νταξει ρε δεν ειναι και τοσο χαλια η νικολ τζο....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εχει κανα δυμηνο τσε βαλε απο τοτε , (μπορει να ομορφηνε  :2funny:)

Οπως ειπα και πριν δεν ξερω ποια ειχα δει , κι ουτε εχει σημασια πια
παντως εκεινο για μιλφοσπιτο το εχω , μια φορα μια 40 ρα μου ειχε βαλει το  το ποδι στην μουρη  :rockon:
αλλα δεν με επεισε...

ποιες δουλευουν εκει τωρα ?  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Εχει κανα δυμηνο τσε βαλε απο τοτε , (μπορει να ομορφηνε  :2funny:)

Οπως ειπα και πριν δεν ξερω ποια ειχα δει , κι ουτε εχει σημασια πια
παντως εκεινο για μιλφοσπιτο το εχω , μια φορα μια 40 ρα μου ειχε βαλει το  το ποδι στην μουρη  :rockon:
αλλα δεν με επεισε...

ποιες δουλευουν εκει τωρα ?  :think:
μιλφοσπιτο ...καλα το πες...ευα και νικολ ξερω στανταρ οτι δουλευουν....δεν ηταν ετσι παντα....εχει φιλοξενησει καποια καλα εως πολυ καλα επιπεδου πορνοσταρ τεμαχια παλιοτερα το σπιτι...οι παλιοι ξερουν για ποια μιλαω!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ααα ξεχασα να σας πω
Υποψιες περι αντριαννας βιλα τελος
εχει φαει πολλες πουτσες αλλα δικη της δεν ειχε ποτε , τις επεμβασεις τις εκανε περισι απ οτι εμαθα
τζαμπα φοβομουν....

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
εγω ειμαι ηδη σε περιοδο αποχης
αν την κανουν κ οσοι ψγφισαν τοτε ισως να δουμε κ καμια ασπρη μερα

Σημερα οι Καραμεροχαριτατοι ειχαν ειδηση οτι μειωσαν τις τιμες στα μπουρδελα της Πατρας. Λετε να γινει και κατι εδω; :P

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Σημερα οι Καραμεροχαριτατοι ειχαν ειδηση οτι μειωσαν τις τιμες στα μπουρδελα της Πατρας. Λετε να γινει και κατι εδω; :P
σωπα ρε ....ειδηση σε μεγαλο καναλοα και τα μπουρδελα; :think:σε λιγο θα μας ζηταν και για συνεντευξη.... :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
καταθεση σημερα αργα τα ξημερωματα στην γνωστη Εφη στην Κωλετη στα 40ε.πλακα πλακα ειχα κανα δυο χρονια να την επισκεφτω και μετα το φιασκο με την Ελινα χρειαζομουν κατι δυνατο για να συνελθω....δε θα πρωτοτυπισω σε κατι,η κοπελα ειναι απλα απαιχτη....φιλικη,υπομονετικη,να σε χαλαρωσει,να σε χαϊδεψει,με αφησε να χωσω και τη μουρη μου στα ενισχυμενα πλεον κωλομαγουλα της.επισης κανει φοβερο καβαλημα απο πανω....στο τελος με τελειωσε με ακαποτο φραπεδακι

ηταν πραγματικα μια τονωτικη ενεση μετα το φιασκο της Ελινας(θα το λεω συνεχεια αυτο).τωρα χρειαζομαι και μια Ναντια για να στρωσω εντελως....

επισης,στην Κατεχακη επεστρεψε βραδυνη η γλυκεια καυλιτσα Σιμονα και την ωρα που πηγα εγω τα δωματια ηταν πιασμενα και αλλοι δυο πληρωσαν στο σαλονι για να παρουν σειρα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
καταθεση σημερα αργα τα ξημερωματα στην γνωστη Εφη στην Κωλετη στα 40ε.πλακα πλακα ειχα κανα δυο χρονια να την επισκεφτω και μετα το φιασκο με την Ελινα χρειαζομουν κατι δυνατο για να συνελθω....δε θα πρωτοτυπισω σε κατι,η κοπελα ειναι απλα απαιχτη....φιλικη,υπομονετικη,να σε χαλαρωσει,να σε χαϊδεψει,με αφησε να χωσω και τη μουρη μου στα ενισχυμενα πλεον κωλομαγουλα της.επισης κανει φοβερο καβαλημα απο πανω....στο τελος με τελειωσε με ακαποτο φραπεδακι

ηταν πραγματικα μια τονωτικη ενεση μετα το φιασκο της Ελινας(θα το λεω συνεχεια αυτο).τωρα χρειαζομαι και μια Ναντια για να στρωσω εντελως....

επισης,στην Κατεχακη επεστρεψε βραδυνη η γλυκεια καυλιτσα Σιμονα και την ωρα που πηγα εγω τα δωματια ηταν πιασμενα και αλλοι δυο πληρωσαν στο σαλονι για να παρουν σειρα
επισης ξεχασα να πω οτι απο αυτη τη βδομαδα η Εφη γυρναει σε πρωινη βαρδια απ'οτι μου ειπε

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Τι μίζερη αυτή η πόλη...για τον πούτσο...από τις ομάδες μέχρι τις πουτάνες της πόλης καταλαβαίνεις για τι μιζέρια μιλάμε....καλά που πάμε και στο εξωτερικό....

Είδες;;; Καλά που πας....

Άσε μας στη μιζέρια μας τώρα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Είδες;;; Καλά που πας....

Άσε μας στη μιζέρια μας τώρα...
υπερβολες...μια χαρα ειναι η εφη και μακαρι να συνεχισει οπως και αλλες παλιες καλες παρουσιες....στην τελικη για μπουρδελα μιλαμε....οποιος θελει σουπερ μοντελς να γαμησει ας παρει σιτυτουρς ή αλλες βιζιτουδες.....τα μπουρδελα ειναι για ολον τον λαο...

εγω εξακολουθω να πιστευω οτι 3-4 καλες επιλογες υπαρχουν και στις δυο βαρδιες πρωινη και βραδινη....και αρκετες φιλοτιμες κοπελες....

stathakiss

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παίδες να κάνω μια ερώτηση... ελπίζω να μην έχει ξαναγίνει... έψαξα λίγο σε παλιότερες σελίδες αλλά δε βρήκα τίποτα.

Αν πάω για τζακούζι σε στούντιο τί να περιμένω;
Είναι ψιλο-στάνταρτ ή αλλάζει πολύ από σπίτι σε σπίτι;
Πχ, είναι κάποια ώρα που κλείνεις την κοπέλα (πχ 45 λεπτά, 1 ώρα) και κάνεις μπανάκι, φουλ πρόγραμμα κλπ;
Άμα τελειώσεις τελείωσε ή μπορείς ξανά όσο έχεις χρόνο;

Ψήνομαι για Ανδ. Γεωργίου 4 με Νικόλ, αλλά δε ξέρω αμα αξίζει.. μη πάνε τζάμπα τόσα φράγκα (καμιά 100αρα δεν είναι);
Έχει πάρει κανείς τζακούζι εκεί; Τί φάση είναι; Αξίζει;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Για κάνε ενημέρωση gl? (Εκτός Έφης...)
ειχα γραψει ενα σεντονι τεσσερις σελιδες πιο πισω.....κοιταξε.. στην πρωινη πχ βαρδια η μαρια,η μαρινα,η σαρα ,η ναντια ειναι δυνατα κομματια μεσα.....ενταξει εμφανισιακα πλην μαριας οι αλλες δεν ειναι ισως μοντελα αλλα δεν τις λες και μπαζα....ακομα και η βικυ πχ ειναι ωραιο πιπινι....και η τζεσυ μου αρεσε σαν ενα ωραιο μελαχρινο κοριτσι με ομορφα χαρακτηριστικα....

αντιστοιχα για βραδυ αν και δεν ειμαι της βραδινης βαρδιας κατι θα βρεις....πχ η σιμονα που αναφερθηκε,η βουλγαρα αντζελα που την ειχα δοκιμασει στην ματζαρου κλπ.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Ρε παίδες να κάνω μια ερώτηση... ελπίζω να μην έχει ξαναγίνει... έψαξα λίγο σε παλιότερες σελίδες αλλά δε βρήκα τίποτα.

Αν πάω για τζακούζι σε στούντιο τί να περιμένω;
Είναι ψιλο-στάνταρτ ή αλλάζει πολύ από σπίτι σε σπίτι;
Πχ, είναι κάποια ώρα που κλείνεις την κοπέλα (πχ 45 λεπτά, 1 ώρα) και κάνεις μπανάκι, φουλ πρόγραμμα κλπ;

Ψήνομαι για Ανδ. Γεωργίου 4 με Νικόλ, αλλά δε ξέρω αμα αξίζει.. μη πάνε τζάμπα τόσα φράγκα (καμιά 100αρα δεν είναι);
το τζακουζι ειναι φαση απο μισαωρο και παραπανω....γεμιζει η μπανιερα,μπαινετε μεσα,παιζει τσιμπουκι ενδεχομενως και γυμνο με οσες κανουν ,69 με οσες κανουν και σεξ....στην αλιακμωνος εχει και ποτακι λεει εξτρα...απο λεφτα να υπολογιζεις απο κατοσταρικο και πανω μεχρι 120-150.....οι  δυο εκτονωσεις ειναι διαπραγματευσιμες απο πριν αλλα μπορει να σου ζητησουν και διακοσαρι....
παλια ειχα παρει και γω...τωρα πια δεν τα δινω τα λεφτα.....

για ανδρεου γεωργιου 4 δεν πολυαξιζει λογω μη υπαρξης καλου τζακουζι...το ερως ειχε καλουτσικο,η ματζαρου,η εκκλησια πολυ καλο,το κεφαλληνιας λιγο μικρο,η βιλα εχει,το λαφαμ ισως εχει το καλυτερο ολων...

θα αξιζε μονο με μια κοπελα που σε ξερει ως πελατη για να περασετε λιγο χρονο καλα μαζι....οχι για πρωτη φορα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Τις είδα όλες αυτές που λες και δεν με ενθουσίασαν...δεν ...δεν...βέβαια έχεις δίκιο ότι μιλάμε για μπουρδέλα και τι περίμενες...αλλά στην Αθήνα έχει πιο μουνάρες ακόμα και σε μπουρδέλα....

Εγώ θεωρώ ότι η τελευταία καλή που πέρασε και έδινε και κουλούρι ήταν μακράν η Εβελίνα στην Νικ.Ουρ.

Αυτή άξιζε και τζακούζι μαζί με κώλο πακέτο
το θεμα ειναι να μην βλεπεις μονο αλλα να δοκιμαζεις...τα καλυτερα γαμησια τα χω κανει με πουτανες που δεν μου γεμιζαν το ματι εξαρχης....ειναι θεμα και χημειας και επιδοσεων της καθε κοπελας....μην απορριπτεις απολυτα με κριτηρια εμφανισης και μονο.....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755

δεδομενου οτι η Νικολ καθεται κανα μισαωρο στο προγραμμα των 60ε,λογικα καμια ωριτσα θα την περασετε μαζι αν παρεις τζακουζι.να ξεξαθαριζεις παντα οτι στα λεφτα που δινεις για τζακουζι περιλαμβανονται και τα υπολοιπα εξτρα.οχι μονο δηλαδη τζακουζι,βγαινουμε απο κει και μετα κανουμε απλο προγραμμα.παλιοτερα εκαναν κατι τετοιες πουστιες...
νομιζω ειναι 100ε στη Νικολ και κανει και γυμνο και 69.σε σχεση με τα υπολοιπα ειναι η καλυτερη τιμη

στα ιδια λεφτα ειναι και στο Φριξου 14...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom