gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
οχιgl έχεις ασχοληθεί καθόλου με μασατζίδικα?
οχιgl έχεις ασχοληθεί καθόλου με μασατζίδικα?
χανεις.
τι χανω;την λαδιλα;χανεις.
καλησπερα αλανια.θα θελα να ρωτησω αν γνοριζει κανεις για την κριστιν που ειναι σημερα κ αυριο προωινα στο βιλλα εροτικα.αν αξιζει κτλ.δεν θα σας κουραζα αλλα εψαξα πιο πισω αλλα δεν βρηκα τιποτα
40€ έχει το απλό απ' όσο θυμάμαι...
Τώρα σε σχέση με Τζέσυ... πάνε και θα κάνεις την αντιπαραβολή μόνος σου. Γιατί τα γούστα είναι υποκειμενικά!
dokimazo ... θα σου πηγαινε να γινεις τσατσα
καταθεση σημερα αργα τα ξημερωματα στην γνωστη Εφη στην Κωλετη στα 40ε.πλακα πλακα ειχα κανα δυο χρονια να την επισκεφτω και μετα το φιασκο με την Ελινα χρειαζομουν κατι δυνατο για να συνελθω....δε θα πρωτοτυπισω σε κατι,η κοπελα ειναι απλα απαιχτη....φιλικη,υπομονετικη,να σε χαλαρωσει,να σε χαϊδεψει,με αφησε να χωσω και τη μουρη μου στα ενισχυμενα πλεον κωλομαγουλα της.επισης κανει φοβερο καβαλημα απο πανω....στο τελος με τελειωσε με ακαποτο φραπεδακι
Και γω με φραπεδακι ειχα τελειωσει εκει , δε ξερω γιατι αλλα δε μου εβγαινε να χυσω αν και ημουν ηδη μυοχαλαρομενος
Εσυ γιατι φραπεδακι ? το επελεξες ?
ηταν πραγματικα μια τονωτικη ενεση μετα το φιασκο της Ελινας(θα το λεω συνεχεια αυτο).τωρα χρειαζομαι και μια Ναντια για να στρωσω εντελως....
Να μη το λες , για να το ξεχασεις ποιο γρηγορα . Περαστηκα
και χαρα στο κουραγιο σου
επισης,στην Κατεχακη επεστρεψε βραδυνη η γλυκεια καυλιτσα Σιμονα και την ωρα που πηγα εγω τα δωματια ηταν πιασμενα και αλλοι δυο πληρωσαν στο σαλονι για να παρουν σειρα
Η Εβελινα ξεσπιτωμενη ειναι δηλαδις ?
Τσάτσος παρακαλώ... μόνο στον στρατό επιτέλεσα τον ρόλο του τσάτσου όμως...
Καλά η Κριστίν ή Χριστίνα είναι Γερμανίδα γι' αυτό πιο σκληρή. gfe δεν θα την έλεγες εκτός αν βρεις τα κουμπιά της... η αδερφή της αν ξέρει κανένας θα έρθει;
Ειναι σιγουρα αδερφη της ?
Ειμαι πολυ περιφανος ... εγω της το εμαθα αυτο το κολποφραπεδακι γιατι κι εμενα δε μου ερχοταν.αυτη εβγαλε την καποτα και μου τον επαιξε με δικη της πρωτοβουλια
στις φωτο τις Αντριαννας εχει πεσει τρελο φωτοσοπ μιλαμε....Περι Βιλας λοιπων...
Αν δεν το ειδατε η Αντριαννα εβαλε καινουριες φωτο παρακαλειτε ο κυριος καραμαν να ενημερωσει το σχετικο θεμα
Για Χριστινα συμφωνω , οχι gfe βρεις δε βρεις κουμπια , το στυλ της ειναι λιγο hard
τωρα , οταν την ειχα ρωτησει ποια ειναι αυτη , (δειχνοντας την Μαντυ στο φυλλαδιο) μου ειπε οτι ειναι πωλονεζα και οτι δουλευει αλλου
Ειναι σιγουρα αδερφη της ?
στις φωτο τις Αντριαννας εχει πεσει τρελο φωτοσοπ μιλαμε....
Οντως φαινετε λιγακι ποιο ... φτιαγμενη
παντως μοιαζει
δεν ειναι αδερφες.εμπορικο κολπο ηταν
Θα κανω και γω ενα κολπο τοτε , θα παω να γαμησω και θα φυγω , θα πω ερχετε ο αδερφος μου τωρα να γαμησει και αυτος , θα τα πληρωσει και τα 2
καλη ειναι αλλα οχι σαν τις φωτο.ειδικα η πρωτη με τον κωλο τουρλα ειναι μεγαλη απατη.ο κωλος της ειναι μισος απ'αυτον και αν στηθει στα 4 εξαφανιζεται τελειως.παιδια η αντριανα που βλεπω στις φωτο του σαιτ της βιλλας ειναι πραγματικες? ειναι τοσο μουναρα?
Οντως τις κοιταζω τωρα και σκεφτομαι...αυτο το μουνι γαμησα????στις φωτο τις Αντριαννας εχει πεσει τρελο φωτοσοπ μιλαμε....
δεν ειναι αδερφες.εμπορικο κολπο ηταν
Αν δεν το ειδατε η Αντριαννα εβαλε καινουριες φωτο παρακαλειτε ο κυριος καραμαν να ενημερωσει το σχετικο θεμα