Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (4 μέλη και 36 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
καλη ειναι αλλα οχι σαν τις φωτο.ειδικα η πρωτη με τον κωλο τουρλα ειναι μεγαλη απατη.ο κωλος της ειναι μισος απ'αυτον και αν στηθει στα 4 εξαφανιζεται τελειως.

για οσους γνωριζουν.....δεν μοιαζει τρομερα με την τρανσεξουαλ Νανσυ απο 26ης Οκτωβριου???

Αυτο λεγαμε πριν αν ειδες , μαλλον μαλακια εκανε στα χειλη και τραβελοφερνει λιγο ... 3 φορες την ειδα μεχρι να πειστω να την πηδηξω  :grin:

Ποια ειναι αυτη η Νανσυ παλι ? :o :o :o :o
Δε μας εφτανε ο ψηλος ο Ελληνος ? και αλλο κρουσμα ?  :think:

Για τον κωλο πραγματι , ειναι επεξεργασμενος , και γω οπως και ο καραμαν αναρωτηθηκα αν εβλεπα καλα
τεςπα υπολογιστε γυρο στο 20 με 30 % κατω απ αυτο που βλεπετε στις φωτος , και αν σας αρεσει.. καλα να περασετε

Εκτος απο κουλουρι ( το οποιο θα δοκιμασω με Εβελινα η Xριστινα.de  )

Λεω να δοκιμασω και Ισπανικο , οχι του δευτερολεπτου , βυζογαμιασι μεχρι εξσπερματωσης
Αν ειναι κανεις γνωστης θελω να μου πει , αν ειναι καλυτερα με φυσικα η με φτιαγμενα βυζια , και ποσο παει το μαλλι αν θυμαστε  :tits:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Λεω να δοκιμασω και Ισπανικο , οχι του δευτερολεπτου , βυζογαμιασι μεχρι εξσπερματωσης
Αν ειναι κανεις γνωστης θελω να μου πει , αν ειναι καλυτερα με φυσικα η με φτιαγμενα βυζια , και ποσο παει το μαλλι αν θυμαστε  :tits:
τη Χριστινα.de στο προγραμα των 70ε με 69 την ειχα χυσει στα βυζια κανονικοτατα.δε νομιζω οτι εχει ιδιαιτερο κολλημα η κοπελα να στο κανει απο μονη της....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Τσάτσος παρακαλώ... μόνο στον στρατό επιτέλεσα τον ρόλο του τσάτσου όμως...

Καλά η Κριστίν ή Χριστίνα είναι Γερμανίδα γι' αυτό πιο σκληρή. gfe δεν θα την έλεγες εκτός αν βρεις τα κουμπιά της... η αδερφή της αν ξέρει κανένας θα έρθει;
σου λειψε η μαντυ; :grin:παντως στην αθηνα οσες κριτικες εχω διαβασει τελευταια απο οπου περασε την κραζουν οι συναγωνιστες.....πολυ ιδιοτροπη  εχει γινει και κομοδινε...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
σου λειψε η μαντυ; :grin:παντως στην αθηνα οσες κριτικες εχω διαβασει τελευταια απο οπου περασε την κραζουν οι συναγωνιστες.....πολυ ιδιοτροπη  εχει γινει και κομοδινε...

Αρα σε λιγο θα την φερουνε σε μας.!!  :2funny: :2funny:

Παρεμπιπτοντως...1 βδομαδα (για μενα) αποχης απο τις Πουτανες.!! :rockon: :rockon: :rockon:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αρα σε λιγο θα την φερουνε σε μας.!!  :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ατυο ακριβως σκευτομουν
τα μεγαλα πνευματα συναντηθηκαν  :grin:

Αυτο που ελεγες για το τσιγαρο πριν... do it
εγω το εκανα πριν 2 μηνες και τωρα πηδαω με 20 ευρω το μηνα  :rockon:
( 5 ευρω την ημερα χ 7 = 35 απ τα τσιγαρα , οπoτε το γαμισι μου βγαινει ενα ταλιρο , τζαμπα πραμμα  :rockon: :rockon: :rockon:)

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135
Ψήνομαι για Ανδ. Γεωργίου 4 με Νικόλ, αλλά δε ξέρω αμα αξίζει.. μη πάνε τζάμπα τόσα φράγκα (καμιά 100αρα δεν είναι);
Έχει πάρει κανείς τζακούζι εκεί; Τί φάση είναι; Αξίζει;

Τα τζακούζια στην πόλη παίζουν από 100ε (26ης Οκτωβρίου 52) μέχρι 160ε (Μαντζαρομάγαζα και Eros) με συνηθέστερη τιμή τα 120ε στα περισσότερα. Στην Α. Γεωργίου 4 η στάνταρ τιμή είναι 110ε για 45 λεπτά μέσα πλήρες πρόγραμμα πλην πρωκτικού όμως. Μπορείς βέβαια να παζαρέψεις αναλόγως την τσατσά στα περισσότερα μαγαζιά από το νο κόψεις στην τιμή μέχρι να προσθέσεις ώρα, extraballs etc. με παραπάνω χρήματα. Στην Α. Γεωργίου 4 λόγου χάρη είχα παζαρέψει και πάρει τζακούζι με 110ε και κωλαράκι μέσα. Το δωμάτιο τους είναι συμπαθητικό και εμένα μου αρέσει πολύ.

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Aναφορα για την Κυριακη 3/10 ωρα απογευματινη 18.00
Προμηθεως 25(τερμα πανω). Ενα ομορφο προστυχο μουτρακι, ωραιο σωματακι, ναζιαρικο βλεμμα (λολιτα style) με tα βυζια εξω φορα παρτιδα (ασύμμετρα με το υπόλοιπο σωμα καθοτι μεγαλα και ατσούμπαλα), κοντο καστανο μαλλι ισιο. Η Καρμεν ειναι αυτη? Μονη της ειπε τις υπηρεσίες που προσέφερε με ναζιαρικο υφος.
-Προμηθεως τερμα κατω. Η Τζεσικα.  Τι σωμα ειναι αυτο? Πολυ καλο-λαμπαδα και περπάτημα καβλωτικο. Απο φατσα δε λεει και πολλα.
-Σαπφους 5. Η γνωστη Ηρα, με καποια κιλακια παραπανω. Προσωπικα μου αρεσε παραπάνω, εφυγε εκείνο το τελείως αθλητικο σωμα και εγινε περισσοτερο θηλυκο.
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).Ενα ωραιο μωρο, ψηλο, μαλλι καστανο πιασμενο πίσω, με καμπύλες στα σημεια που χρειάζεται. Ομορφο προσωπο και γενικα ωραια παρουσία. Η τσατσα την παρουσίασε για νεα. Ποια ειναι?
-Σαπφους 8(ανορθογραφο). Μια επίσης νεα (σε μενα), ψιλογεματουτσικη, μαλλι ισιο καρε καστανοξανθο, πανω σε παπουτσα γονδολες. Ομορφο προσωπο κι αυτη (περισσοτερο κοπελα της διπλανης πόρτας την εκανες). Και τα 3 δωματια ηταν γεματα.
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο). Δεν θυμαμαι.
-Τανταλου 14(αλουμινατο).μια πρόστυχη ψηλη αδυνατη μελαχροινη, με μακρυ μαλλι. Βγηκε απο το δωματιο μασώντας τσιχλα επειδεικτικα. Βυζι ανύπαρκτο. Ωραιο σωμα παντως.

mhtsos_85

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Like
2
Πόντοι
1
αν ειναι αληθεια οτι επιστρεφει η βερονικα ενημερωσε φιλε που θα τραγουδαει.thanks!

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
95
Πόντοι
1
αγαπητοι συναγωνιστες!
ελενα, στο πρασινο οπως κατεβαινουμε την τανταλου αριστερα. βραδυ. πριν 5-6 μερες.
ψηλη κανονικη στα κιλα. εμφανιζεται τοπλες. παρα πολυ καλο γαμισι. γκαβλωνε και αυτη και για αυτο συμμετειχε.
και ο φιλος μου που την πηρε ειπε πολυ καλα λογια. ο χωρος δεν ειναι καλος αλλα το μωρο ειναι.

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
τιμη 30 η 40 φιλε.εχει 30αρια στον βαρδαρη,μπορει καποιοσ να γραψει τιμεσ απο ολλα τα σπιτακια.

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
αγαπητοι συναγωνιστες!
ελενα, στο πρασινο οπως κατεβαινουμε την τανταλου αριστερα. βραδυ. πριν 5-6 μερες.
ψηλη κανονικη στα κιλα. εμφανιζεται τοπλες. παρα πολυ καλο γαμισι. γκαβλωνε και αυτη και για αυτο συμμετειχε.
και ο φιλος μου που την πηρε ειπε πολυ καλα λογια. ο χωρος δεν ειναι καλος αλλα το μωρο ειναι.

Δωσε περισσοτερες πληροφοριες φιλε, ψηλη-κοντη-μελαχροινη κλπ.

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
καλησπερα,
ενα στουντιο στην οδο αλιακμωνος που ονομαζεται στουντιο λουξ το γνωριζετε?
σημερα γαμησα την ρεμπέκα (ρωσιδα) πανεμορφη! και πολύ γλυκια! εκανε τελειο κρεβατι, ειπε πως ηταν στο βαρδάρι.
παιδια ειναι πολύ κουκλα αψογη.

απλα το ξαναυπενθυμίζω το μηνυμα μου γιατι κατεθεσα και σημερα και εβγαλα καλα γουστα, δεν νομιζω πως εχει γίνει αναφορά στην ρεμπέκα.
ας παει ενας συναδελφος για να με επιβεβαιωσει!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
απλα το ξαναυπενθυμίζω το μηνυμα μου γιατι κατεθεσα και σημερα και εβγαλα καλα γουστα, δεν νομιζω πως εχει γίνει αναφορά στην ρεμπέκα.
ας παει ενας συναδελφος για να με επιβεβαιωσει!
βραδινη βαρδια; :think:

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
95
Πόντοι
1
τιμη απο 30. μελαχρινη λιγο ψηλη. βραδυνη βαρδια.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
η βερονικα οντως θα ερθει παιδες?
ξερουμε ποτε κ που?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
η βερονικα οντως θα ερθει παιδες?
ξερουμε ποτε κ που?

Παντως αν ερθει η βερονικα...γαμησα και αποχες...απεργοσπαστης θα γινω.!! :knockinb: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγω παντως την αρχισα την αποχη.! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom