Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 402 άτομα (8 μέλη και 394 επισκέπτες)

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
5
Like
1.010
Πόντοι
361
Έχει περάσει κανείς με μια candy λατίνα από Belarus?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.334
Πόντοι
9.297
Για το pimp, όχι, δεν έχω εικόνα.
Για τη Νικόλ, αν λες τη γνωστή Γαλλίδα Νικόλ, πριν 4-5 χρόνια που πέρασα τελευταία μαζί της ήταν πολύ καλή αλλά ήδη "σπασμένη"... Φαινόταν πλέον η ηλικία...
Διαχρονικη δύναμις η Νικόλ...ψυχούλα!

Grouzin

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2025
Like
81
Πόντοι
0
κάποιοι είναι σε όμαδες,δεν τους βάζουν όλους,αυτοί που είναι κάνουν κύκλο,π.χ υπάρχουν 20 γυναίκες στην ομάδα,πάνε και με τις 20 κτλπ,περισσότερες λεπτομέρειες δε ξέρω γιατί ουτε κι εγώ είμαι σε ομάδα,τα έχω ακούσει αυτα από άλλους....κι εγώ στα μπουρδέλα γαμαω,δηλαδη πληρώνω για να γαμησω.
Αδερφέ πρόσεχε τι καπνίζεις

MasterGr

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
301
Πόντοι
21
κάποιοι είναι σε όμαδες,δεν τους βάζουν όλους,αυτοί που είναι κάνουν κύκλο,π.χ υπάρχουν 20 γυναίκες στην ομάδα,πάνε και με τις 20 κτλπ,περισσότερες λεπτομέρειες δε ξέρω γιατί ουτε κι εγώ είμαι σε ομάδα,τα έχω ακούσει αυτα από άλλους....κι εγώ στα μπουρδέλα γαμαω,δηλαδη πληρώνω για να γαμησω.
Αυτοί φίλε είναι οι Ιλλουμινατι δεν θέλεις να μπλέξεις μαζί τους :buck2:

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
2
Like
1.086
Πόντοι
201
Πιμπ πρεπει να λεγεται. Διπλα απο το Μονα Λιζα. Αρχη Νικ. Ουρανου.
Καταλαβα εκει που ειναι τα 4σπιτακια, λες τα δυο πισω.
Με μπερδεψες με την Χριστινα που ειπες το σκηνικο και νομιζα για φριξου, μαλλον λες για την αλβανιδα μιλφ!

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
769
Πόντοι
7.135
Καταλαβα εκει που ειναι τα 4σπιτακια, λες τα δυο πισω.
Με μπερδεψες με την Χριστινα που ειπες το σκηνικο και νομιζα για φριξου, μαλλον λες για την αλβανιδα μιλφ!
Η Χριστίνα η Αλβανίδα είναι ίσως η πιο παλιά καραβάνα στην περιοχή (πιο παλιά από Νικόλ ας πούμε) και καλή περίπτωση για κάποιον που θέλει mature για αλλαγή. Δεν την έχω πετύχει ποτέ σε τρελή φάση όλα αυτά τα χρόνια, μιλάμε για δεκαετίες, θα έλεγα από πάνω ότι είναι και πολύ συμπαθητικός άνθρωπος.

Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
336
Πόντοι
21
Η Χριστίνα η Αλβανίδα είναι ίσως η πιο παλιά καραβάνα στην περιοχή (πιο παλιά από Νικόλ ας πούμε) και καλή περίπτωση για κάποιον που θέλει mature για αλλαγή. Δεν την έχω πετύχει ποτέ σε τρελή φάση όλα αυτά τα χρόνια, μιλάμε για δεκαετίες, θα έλεγα από πάνω ότι είναι και πολύ συμπαθητικός άνθρωπος.
Εγω την ξερω απο εποχες les ami στον οροφο πανω. 2008-2009 νομιζω, τοτε που εδινε αβερτα κωλο. Ειναι πραγματι καλος ανθρωπος αλλα τα χρονια περνανε και ολοι μας αλλαζουμε. Μπορει να αντεδρασε υπερβολικα επειδη ειμαι καλος πελατης της και την δινω παντα παραπανω γιατι κοιμαμαι και μεσα μερικες φορες. Δεν ξερω. Εβγαλε λιγο νευρο παραπανω τι να πω.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.117
Πόντοι
13.755
Ναι είναι σίγουρα η πιο παλιά, εγώ την ξέρω από Κεφαλληνίας γύρω στο 2007 νομίζω, αλλά και σε μένα τις δύο τελευταίες φορές που την είχα δει έβγαλε περίεργο χαρακτήρα στο σαλόνι εως επιθετικότητα θα έλεγα.
Και κατάλαβα ότι η γυναίκα πλέον δε στέκει καλά ενώ παλιά την συμπαθούσα

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
398
Πόντοι
21
Ναι είναι σίγουρα η πιο παλιά, εγώ την ξέρω από Κεφαλληνίας γύρω στο 2007 νομίζω, αλλά και σε μένα τις δύο τελευταίες φορές που την είχα δει έβγαλε περίεργο χαρακτήρα στο σαλόνι εως επιθετικότητα θα έλεγα.
Και κατάλαβα ότι η γυναίκα πλέον δε στέκει καλά ενώ παλιά την συμπαθούσα
Η κοπελα ειναι "psycho" σε τσαρκα που εκανα και την ειδα μολις πηγα να φυγω αρχισε να βριζει και βγηκε και εξω απο το μπουρδελο και συνεχιζε να βριζει και να φωναζει....για πολλες σφαλιαρες ειναι σιγουρα κατι περνει...

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.426
Πόντοι
456
Καταδρομικη σημερα με σκοπο να καψω 1 ωρα που ειχα ελευθερη. Ειχα ενα απροσμενο επεισοδιο με την Χριστινα την θεια. Μαλλον τις λειπει χαρτι απο την τραπουλα αυτης. Το λοιπον. Κατα τις 4 το απογευμα χτυπαω στην Χριστινα η οποια δεν μου ανοιγει μιας και ηθελα να κοιμηθω καμμια ωριτσα με πιπα. Τσουπ πηγαινω στο διπλα το οποιο ανοιγει μια τσατσα και μου λεει ελα και δεν θα χασεις.. Χυστες πεταγεται απο το διπλα ρδελο η Χριστινα και αρχιζει και φωναζει . Αν δεν ερθεισ σε μενα μην ξαναπατησεις εδω και κατι τετοια.. Την ξερω καιρο και την σεβομαι αλλιως θα ετρωγε καμμια χοντραδα. Επαθα πλακα. Δεν σ αρεσω εγω και κατι τετοια, Ουτε γκομενα μου να ηταν. Σοκ.. Τεσπα περναω μεσα στο διπλα. Βγαινει η κοπελα ωραιο σωμα αδυνατη Ζωη στο ονομα. Περναω με 50 γυμνο και χυσιμο στο στομα. Κανει πρωκτικο με 80. Εχω μονο καλα λογια να πω. Πολυ ευγενικη. Απταιστα Ελληνικα σαν Ελληνιδα δεχεται κωλοδαχτυλο και μουνοδαχτυλο απλα σου λεει με διαφορετικα δαχτυλα. Κανει γλυφοκωλι σε οσους αρεσει και γενικα ειναι πολυ δεκτικη γλωσοφιλα τα παντα ολα εκτος πουτσοτριψιμο. Βεβαια ηταν η πρωτη μας φορα.. Νομιζω οτι με τον καιρο θα γινει πολυ πιο δεκτικη. Κανει βρωμκο και φουλ GFE.
Σε αυτά τα στούντιο όποτε πήγα κάτι θείες και κάτι δράκαινες δουλεύανε... Τα είχα πολύ υποβαθμισμένα.Μόνο μια περίοδο μια Καρολίνα μούναρος δούλεψε για πολύ λίγο, αφού πριν έκανε ένα περασμα από venus ένα καλοκαίρι και δούλευε βάρδια συνήθως με μια Βερόνικα ψηλή Βουλγάρα. Τρομερό δίδυμο!

Χριστίνα εννοείς αυτή που δούλευε στο inside επί εποχής Γιασμίν που έχει ένα σημάδι στην κοιλιά;

Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
336
Πόντοι
21
Σε αυτά τα στούντιο όποτε πήγα κάτι θείες και κάτι δράκαινες δουλεύανε... Τα είχα πολύ υποβαθμισμένα.Μόνο μια περίοδο μια Καρολίνα μούναρος δούλεψε για πολύ λίγο, αφού πριν έκανε ένα περασμα από venus ένα καλοκαίρι και δούλευε βάρδια συνήθως με μια Βερόνικα ψηλή Βουλγάρα. Τρομερό δίδυμο!

Χριστίνα εννοείς αυτή που δούλευε στο inside επί εποχής Γιασμίν που έχει ένα σημάδι στην κοιλιά;
Μεγαλη σε ηλικια ξανθια. Σημαδι στην κοιλια δεν νομιζω αλλα δεν ειμαι και σιγουρος.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
2
Like
1.086
Πόντοι
201
Live
Πιμπ. Ζωη Ελληνιδα 30+ ηλικια, αδυνατη με ωραιο κωλο! αλλα δεν τον εδινε σημερα, θα περασω μαζι της μελοντικα.
Μπελα ντονα. Λαρα στο δωματιο, σημερα αυριο και τεταρτη τελευταια μερα δουλευει χωρις ραντεβου! επιστροφη μαιο.
Ποιζον. Ινα
Ιν σαιντ. Μαρια απο κολομβια..ωραιο κωλο εχει αυτη.
Διπλα απο το μεδουσα, δεν θυμαμαι πως λενε το μαγαζι, Μυρα, πιτσιρικα μαυρομαλα με μεγαλο τατου στο ποδι.
Τριδυμα. το δυδιμο Εβελινα, Ελενα.. θα μπω στην δευτερη μου αρεσε στο σαλοναρισμα, αδυνατησε λιγο και τα βυζια ειναι σουπερ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom