Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

PazzFuzz

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
66
Πόντοι
0
Παιδια τη Δευτερα κατα τις 13,00 περασα απο Νικ. Ουρανου 13 στο Bella Donna το σπιτι αριστερα οπως μπαινεις στην αυλη. Ειχε μια κουκλα, μπαρμπι νομιζω την λενε Ελενα -αλλα ισως κανω λαθος. Γνωριζει κανεις? Ξανθια, ψηλη, νεα, κουκλα εκφυλη με προσωπαρα ... εκανα μια γυρα και οταν επεστρεψα περιμεναν 3ης. Εφυγα και πηγα φριντα -οπου και περασα πολυ ωραια.. Θα ηθελα να μαθω αν αξιζει και στο δωματιο το εν λογω κοριτσι γιατι συνηθως δεν επιλεγω τοσο ραφιναρισμενες περιπτωσεις αλλα εδω σκεφτηκα αμαρτια ειναι να μην μπεις...,

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.486
Πόντοι
1.056
Παιδια τη Δευτερα κατα τις 13,00 περασα απο Νικ. Ουρανου 13 στο Bella Donna το σπιτι αριστερα οπως μπαινεις στην αυλη. Ειχε μια κουκλα, μπαρμπι νομιζω την λενε Ελενα -αλλα ισως κανω λαθος. Γνωριζει κανεις? Ξανθια, ψηλη, νεα, κουκλα εκφυλη με προσωπαρα ... εκανα μια γυρα και οταν επεστρεψα περιμεναν 3ης. Εφυγα και πηγα φριντα -οπου και περασα πολυ ωραια.. Θα ηθελα να μαθω αν αξιζει και στο δωματιο το εν λογω κοριτσι γιατι συνηθως δεν επιλεγω τοσο ραφιναρισμενες περιπτωσεις αλλα εδω σκεφτηκα αμαρτια ειναι να μην μπεις...,
Από την Μπάρμπι πως κατέληξες στην Φρίντα ένας θεός ξέρει.

PazzFuzz

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
66
Πόντοι
0
Γενικά οι φριντες μου αρέσουν... αλλά μπροστά σε αυτό που είδα σκέφτηκα να κάνω μια εξαίρεση..

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
3
Like
1.188
Πόντοι
201
Μετα το χθεσινό φιασκο πηγα και σημερα πρωινη βαρδια αλλα πάλι εφυγα απρακτος.
Μινι βόλτα
Godiva κλειστο. Las Vegas η Βλαντα το σκέφτηκα λιγο και αλλα δεν νομιζω να ξαναδοκιμάσω
Ειδα μετα το hot lady ανοιχτο και θυμηθηκα που ειχε γραφτει κατι καλο αλλα δεν θυμομαι τι ακριβως.
Αυτο που αντικρισα σιγουρα δεν ηταν καλο. Μια κοπελα στα ορια της ανορεξιας Αγγελικη ελληνιδα ειπε ο τσατσος και εγω εψαχνα την πορτα.
Inside και Poison ηταν ανοιχτα. Ειπα να δω στο inside και ηταν μια Τζοανα μετρια εμφανιση το σαλοναρισμα δεν με κερδισε μονη παρατηρηση οτι φοραει πορνογυαλλια και ισως καποιοι να γουσταρουν.
Φευγοντας λεω δεν περναω απο το Casad amore μπας και πετυχω Εβελινα. Ενα μονο απο τα σπιτακια ηταν ανοιχτο και βγηκε μια χοντρουλα με μεγαλο βυζια. Δεν συγκρατησα ονομα γιατι παλι εκανα βηματα πισω και εψαχνα την πορτα. Αυτη μου εκλεισε την εξοδο με το σωμα της και αρχισε την παρλα. Εγω σκεφτομουνα ποσο γκαντεμης ειμαι και τι αμαρτιες πληρωνω. Εχω απογοητευτει πολυ και δεν βλεπω φως στο τουνελ.
Ελενα-Εβελινα δουλευουν βραδυ, καμια φορα κανουν και μια μερα πρωι.. οπως χθες.
Αυτη που συναντησες στο πισω στουντιο στα τριδυμα ειναι η πιο καλτ μορφη τις περιοχης, η Βασω!
οσοι την ξερουν καταλαβαινουν τι λεω..
Για τζοανα θα διαφωνησω, ειναι ομορφη κοπελα!

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
3
Like
1.188
Πόντοι
201
Μαλλον θα λες την Ελενα την Αλβανιδα, παλια δουλευε στο στουντιο μπροστα απο το Pimp και στο Free House

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.965
Πόντοι
38.177
Αυτή η Χρύσα ρε τσακάλια που δουλεύει;

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
673
Πόντοι
81
εκτος απο προσωπο , κωλο βυζι ;

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
3
Like
1.188
Πόντοι
201
Αυτό που λες για το ακάποτο είναι σοβαρό! Εγώ πάντως όποτε βρέθηκα μαζί της ήταν τυπική. Όχι το αποστειρωμένο αλλά τους βασικούς κανόνες τους τηρεί. Πάντως και λόγω ανταγωνισμού πολλά μπορει να λέγονται από την μια κοπέλα για την άλλη...
Ολες στην αρχη αποστειρωμενο κανουν,μετα αμα δεν εχουν πελατεια... ποιος γνωριζει τι γινεται μεσα στα δωματια, διαφορα ακουγονται κατα καιρους.

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.486
Πόντοι
1.056
Ελενα-Εβελινα δουλευουν βραδυ, καμια φορα κανουν και μια μερα πρωι.. οπως χθες.
Αυτη που συναντησες στο πισω στουντιο στα τριδυμα ειναι η πιο καλτ μορφη τις περιοχης, η Βασω!
οσοι την ξερουν καταλαβαινουν τι λεω..
Για τζοανα θα διαφωνησω, ειναι ομορφη κοπελα!
Μου επιτέθηκε μια φορά αλλά πρόλαβα και έφυγα αν και σπίνιαρα στα χαλίκια. Από τότε ευτυχώς δεν την έχω πετύχει ξανά.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.366
Πόντοι
746
Εγω οταν δω κοπελες να περνουν ολους τους γυφτους-πακια απλα φευγω.....η εβελινα τους περνει ολους.
Πριν απο λιγα χρονια η εβελινα δουλευε για λιγο στις βιλες και την εδιωξαν γιατι γαμιοταν ακαποτα...μου το ειχε πει αλλη πουτανα που την γνωριζα πολυ καλα..η εβελινα ειναι υγιονομικη βομβα
Τα ιδια κανει και η καρινα απλα δεν γανιετε ακαποτα αλλα περνει πιπα ακαποτα σε ολα τα πακια....
Η καρίνα περνει πακια;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom