εκει που δουλευε
την δευτερα 11 του μηνος...
*χαιρετησματα απο το χαβιτο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (2 μέλη και 54 επισκέπτες)
kastanoksanthos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παίδες καλησπέρα! Για σήμερα Βραδυνή τι καλό έχετε να προτείνετε; Πιο πολύ όχι ομορφιά άλλα υπηρεσίες και συμπεριφορά κοπέλας! Δώστε λίγο τα φώτα σας!!Ευχαριστώ!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τα μισα νομιζω πρεπει να ναι στο τριανταρι....μαγκακια στον βαρδαρι τα σπιτακια εχουν και με 30 τιμεσ η ολα 40ρησαν και αν ναι ποσα περιπου βρισκεισ στα 30 γιουρια.ευχαριστο.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
συμφωνουμε....αλλα ειναι αλλο θεμα αυτο.....επειτα ολη η ζωη μας εχει γεμισει κοροιδιες παντου,ακριβεια και υποβαθμιση της ποιοτητας και των υπηρεσιων....παντοσ βρε παιδια αν το δουμε σοβαρα τωρα τα ρδελα συμφωνα με αυτα που σου προσφερουν χρονο,υπυρεσιεσ κτλ.εγω πιστευω οτο θα επρεπε να νε το πολυ 20 ευρω.ειδικα ομωσ αυτα τα 40αρια ειναι κοροιδια σκετη εσυσ τη λετε.
καποτε οχι πολυ πισω χρονικα περπατουσα στον δρομο του μυλου και ειχα τρεις τεσσερις επιλογες σχεδον μοντελες να πηδηξω και τωρα πια γεμισαμε μπαζα.....
η υποβαθμιση της χωρας μας θα υποβαθμισει και την ποιοτητα της πορνειας,τι νομιζεις;...απο την αλλη ομως ολοι ξυπνησαν νταβαδες και πουτανες και σε δυσκολες μερες αυτοι κοιταν να βγαλουν τα σπασμενα απο τον πελατη και χρεωνουν οτι ναναι...
extramask
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 50
- Like
- 163
- Πόντοι
- 3.285
Βόλτα πριν από λίγο στο Βαρδάρη:
Ταντάλου 14: Σιμόνα. Μην κάνετε καν τον κόπο να μπείτε να τη δείτε. Η εμφάνισή της είναι παραπλανητική, μέσα στο δωμάτιο είναι πολύ βιαστική και σπαστική. [size=16pt]ΜΑΥΡΟ[/size]
Ταντάλου 8Α: Νατάσα
Σαπφούς 20: Βανέσα
Σαπφούς 8: Μαριάννα
Σαπφούς 7: κάποιο μιλφοειδές
Σαπφούς 5: Μιρέλα
Προμηθέως 11: Τζούλια
Προμηθέως 25: Κάρμεν
τα υπόλοιπα κλειστά
Σχεδόν σε όλα ήταν 30 το απλό και 40 το χαλαρό, σε κάποια είχε με 50 ακάποτο στοματικό
Ταντάλου 14: Σιμόνα. Μην κάνετε καν τον κόπο να μπείτε να τη δείτε. Η εμφάνισή της είναι παραπλανητική, μέσα στο δωμάτιο είναι πολύ βιαστική και σπαστική. [size=16pt]ΜΑΥΡΟ[/size]
Ταντάλου 8Α: Νατάσα
Σαπφούς 20: Βανέσα
Σαπφούς 8: Μαριάννα
Σαπφούς 7: κάποιο μιλφοειδές
Σαπφούς 5: Μιρέλα
Προμηθέως 11: Τζούλια
Προμηθέως 25: Κάρμεν
τα υπόλοιπα κλειστά
Σχεδόν σε όλα ήταν 30 το απλό και 40 το χαλαρό, σε κάποια είχε με 50 ακάποτο στοματικό
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
gl, όπως πάντα ΣΩΣΤΟΣ !!!συμφωνουμε....αλλα ειναι αλλο θεμα αυτο.....επειτα ολη η ζωη μας εχει γεμισει κοροιδιες παντου,ακριβεια και υποβαθμιση της ποιοτητας και των υπηρεσιων....
καποτε οχι πολυ πισω χρονικα περπατουσα στον δρομο του μυλου και ειχα τρεις τεσσερις επιλογες σχεδον μοντελες να πηδηξω και τωρα πια γεμισαμε μπαζα.....
η υποβαθμιση της χωρας μας θα υποβαθμισει και την ποιοτητα της πορνειας,τι νομιζεις;...απο την αλλη ομως ολοι ξυπνησαν νταβαδες και πουτανες και σε δυσκολες μερες αυτοι κοιταν να βγαλουν τα σπασμενα απο τον πελατη και χρεωνουν οτι ναναι...
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
extramask μιλας για τη σιμονα που δουλευε στην κατεχακη?
Και εγω αυτη την ερωτηση ηθελα να κανω αλλα η περιγραφη ειναι εντελως αντιθετη με αυτα που με εχει προσφερει η Σιμονα της Κατεχακη.extramask μιλας για τη σιμονα που δουλευε στην κατεχακη?
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Ειναι αλλη Σιμονα αυτη στο Τανταλου 14, και στο παρελθον καποιος μπηκε και ανεφερε οτι δεν κανει η κοπελα.
Η original Σιμονα ειναι κατεχακη και οταν δουλευει Βαρδαρη ειναι συνηθως στο Προμηθεους 25...Η Σιμονα ειναι εγγυηση.!!
Περισοτερες διευκρινησεις θα μας πει ο extramask, και αν μας την περιεγραφε λιγο πως ειναι εξωτερικα γιατι εγω δεν την εχω πετυχει.
Η original Σιμονα ειναι κατεχακη και οταν δουλευει Βαρδαρη ειναι συνηθως στο Προμηθεους 25...Η Σιμονα ειναι εγγυηση.!!
Περισοτερες διευκρινησεις θα μας πει ο extramask, και αν μας την περιεγραφε λιγο πως ειναι εξωτερικα γιατι εγω δεν την εχω πετυχει.
Έχει κανείς υπόψη που βρίσκουμε την Χριστίνα την ρουμάνα και σε ποιά βάρδυα ;;;
Για να μην μπερδευόμαστε είναι αυτή -->
Την είχα πετύχει μια φορά και θυμάμαι ωραία στησίματα και περιποίηση.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
φριξου 14 θα γυρισει αν καταλαβα καλα ποια λες αλλα προς το παρον ειναι στην πατριδα της μαθαινω...Έχει κανείς υπόψη που βρίσκουμε την Χριστίνα την ρουμάνα και σε ποιά βάρδυα ;;;
extramask
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 50
- Like
- 163
- Πόντοι
- 3.285
Ειναι αλλη Σιμονα αυτη στο Τανταλου 14, και στο παρελθον καποιος μπηκε και ανεφερε οτι δεν κανει η κοπελα.
Αυτή η Σιμόνα που λέω είναι ψηλή, περίπου 1,70, μακρύ ίσιο μαλλί μελαχρινό νομίζω, αδύνατη, ωραίο στητό βυζί και πολύ καλό πατούρι. Τι να το κάνεις όμως...
Αν κατάλαβα καλά, γιατί ό,τι και αν της έλεγα απαντούσε "ντεν καταλαβαίνει ελληνικά", είπε ότι είναι από Ρουμανία
Δεν ξέρω αν ήταν και Κατεχάκη
extramask
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 50
- Like
- 163
- Πόντοι
- 3.285
Αρα ειναι Σιμονα-ιμιτασιον.!!!
Η Σιμονα παντως η καλη.! ειναι αδυνατη με μικρο βυζακι, μακρια μαλια καστανη με ξανθιες ανταυιες, μετριου αναστηματος και μηλαει πολυ καλα ελληνικα...
Όχι ρε γμτ, τη λάθος Σιμόνα πέτυχα Δεν ήξερα να ζητήσω τη Σιμόνα την καλή
Τι έγινε ρε παιδιά;;;;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Κανόντας μια τηλεφωνικη μινι γυρα γιατι μπορει να περασω σκ καμια βολτα εχουμε και λεμε...
.λαφαμ λουνα
κωλετη εφη
βιλα τζεσυ
φριξου αγαπη
26 οκτ 52 ζωη
αλιακμωνος ρεμπεκα
και 26 οκτ 35 μου ειπαν μια αντρέ....δεν θα γραφα αν δεν ηταν αυτο το ονομα που μου κινησε το ενδιαφερον...προκειται για την αντριαννα απο εκκλησια ξερει κανεις ή ειναι καινουριο τεμαχιο?δοκιμασε κανεις μηπως ή την ειδε απο κοντα?
.λαφαμ λουνα
κωλετη εφη
βιλα τζεσυ
φριξου αγαπη
26 οκτ 52 ζωη
αλιακμωνος ρεμπεκα
και 26 οκτ 35 μου ειπαν μια αντρέ....δεν θα γραφα αν δεν ηταν αυτο το ονομα που μου κινησε το ενδιαφερον...προκειται για την αντριαννα απο εκκλησια ξερει κανεις ή ειναι καινουριο τεμαχιο?δοκιμασε κανεις μηπως ή την ειδε απο κοντα?
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Κανόντας μια τηλεφωνικη μινι γυρα γιατι μπορει να περασω σκ καμια βολτα εχουμε και λεμε...
.λαφαμ λουνα
κωλετη εφη
βιλα τζεσυ
φριξου αγαπη
26 οκτ 52 ζωη
αλιακμωνος ρεμπεκα
Οχι δεν ειναι η Αντριανα, ειναι μια καινουρια πιτσιρικα την οποια δεν την εχω τεσταρει, τιποτα το συγγηνιτικο.! μαυρομαλα με μυτερο βυζι αν θυμαμαι καλα αδυνατη, μετριο προσωπο, ειχα ξεκινησει ενα βραδυ να την φαω αλλα αλαξα γνωμη...δεν θυμαμαι γιατι.!
Αν και απεχω περιμενω ρεπορταζ σου αν ανεβεις... ;)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
α μαλιστα....αν ανεβω θα ενημερωσω,οkΟχι δεν ειναι η Αντριανα, ειναι μια καινουρια πιτσιρικα την οποια δεν την εχω τεσταρει, τιποτα το συγγηνιτικο.! μαυρομαλα με μυτερο βυζι αν θυμαμαι καλα αδυνατη, μετριο προσωπο, ειχα ξεκινησει ενα βραδυ να την φαω αλλα αλαξα γνωμη...δεν θυμαμαι γιατι.!
Αν και απεχω περιμενω ρεπορταζ σου αν ανεβεις... ;)
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Η αποχη τελειωσε ?
26 οκτ 52 ζωη
who is she ?
αλιακμωνος ρεμπεκα
Σου ειπαν ονομα ? εγω κανα δυο φορες που πηρα τηλ μου ελεγε η θεια , ελα να δεις και τις αλλαζουμε συχνα , και πες ποια ξερεις να σου πω κλτ
γενικα ηθελε να αποφυγει να πει ονομα ...
και 26 οκτ 35 μου ειπαν μια αντρέ
Αν ειοναι η Αντριαννα της εκκλησιας να τρεξουμε ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις