Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (2 μέλη και 51 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μαρινα λοιπον εκ βουλγαριας ορμωμενη με καλα ελληνικα .....ψηλη ,νταρντανα ,με μεγαλα φυσικα βυζια λιγο κρεμαστα στο ορθιο και με ζορι να τα συγκρατει το σουτιεν αλλα ωραιας εμφανισης και υφης,τσουπωτο πεταχτο κωλο καλοσχηματισμενο ,στρογγυλο ,με καμπυλες θανατο,χαμογελαστη και ευδιαθετη κοπελα....μακρυ μαυρο μαλλι,ομορφη λευκη επιδερμιδα,απαλο λαιμουδακι...
η αγαπη σημερα και αυριο ειχε ρεπο και ηταν στην βαρδια της,δεν ξερω τι θα γινεται αργοτερα απο ωραρια....
πρωτη της μερα σε αυτο το μαγαζι ειχε δουλεψει και λιγο στην ουρανου μου ειπε....
40 απλο,50 χαλαρο60 γυμνο τσιμπουκι,60 το 69,80 γυμνο και 69 ή σεξσοου ,120 τζακουζι....
πηρα με 80 για γυμνο και 69 που ειναι τεσπα μια καπως ανεκτη λογικη τιμη και περασα τελεια....

πολυ παιχνιδιαρα,γλωσσοφιλα απο δικη της πρωτοβουλια,χαδια και δαχτυλα μεσα στο μουνακι της,φτυσιματα στον πουτσο οταν με τσιμπουκωνε,καλη πιπα αλλα και χειρομαλαξη,ημουν ετοιμος νμα της τα ριξω στην μαπα αλλα κρατηθηκα γιατι ηθελα να την πηδηξω....ανεβηκε απο πανω και κουνηθηκε σε ολους τους ρυθμους τελεια....τι να πω;με δυο λογια αψογη....και τελειωμα με στησιμο της στα τεσσερα με την θεα της κωλαρας να καυλωνεις.....
οποιος μπορει να παει σημερα ή αυριο πρωι εως απογευμα εγγυωμαι προσωπικα....θα περασει φοβερα...η κοπελα ειναι δυναμιτης στο σεξ και μακαρι να παραμεινει ετσι και να μην χαλασει κι αυτη σαν κατι αλλες....

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
Παιδια καλησπερα .
θα θελα τη γνωμη σας για την χριστινα και αν γνωριζετε που βρισκεται και ποια βαρδια δουλευει..η αν εχετε καποια καλη προταση για σημερα το βραδυ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Παιδια καλησπερα .
θα θελα τη γνωμη σας για την χριστινα και αν γνωριζετε που βρισκεται και ποια βαρδια δουλευει..η αν εχετε καποια καλη προταση για σημερα το βραδυ
ποια χριστινα φιλε; :think:ειναι πολλες.....

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
απο οτι διαβασα στις προηγουμενες σελιδες ηταν στο βιλλα αυτη η χριστινα που εννοω.μεχρι πριν λιγες ημερες.αλλα δεν γνωριζω αν ειναι ακομη.η εστω μια προταση για καποια μικρουλα για μια καταθεση σημερα το βραδυ που να αξιζει.γιατι αυτεσ που ειδα πριν λιγες μερες στον βαρδαρη εκτοσ απο μια ξανθια που ειδα στην σαπφους στο δευτερο οι αλλες δεν ηταν κατι ιδιαιτερο.

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Κάθομαι και βλέπω που και που τα στούντιο στην Αθήνα και τα παίρνω στο κρανίο γαμώ το καντήλι μου μέσα...
Τι οργάνωση είναι αυτή ρε πούστη.. Εμείς μέσα στη μιζέρια. Κοντεύει τις 1.000 σελίδες το εν λόγω φόρουμ και οι πουτανονταβάδες κοιμούνται...
Πάλι καλά έχουν και απέξω φωτογραφίες των μπουρδέλων τους... :2funny: :2funny:
Α και κάποια μας δείχνουν και τα σεντονοκρέβατά τους ουάουουου ... :2funny: :2funny: Φοβερή εξέλιξη πραγμάτων..
Σε 10 χρόνια οι Αθηναίοι θα διαλέγουν ον λάιν ποια πουτάνα θα πηδήξουν στην επόμενη ώρα κι εμείς τότε θα αρχίζουμε να βγάζουμε καμιά πουτάνα σε φωτό...

Φίλε gl είσαι νούμερο ένα...ούτε νταβάς να ήσουν δεν θα ήξερες τόσα πολλά... ;) Υπό και κλίνομαι!! :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Κάθομαι και βλέπω που και που τα στούντιο στην Αθήνα και τα παίρνω στο κρανίο γαμώ το καντήλι μου μέσα...
Τι οργάνωση είναι αυτή ρε πούστη.. Εμείς μέσα στη μιζέρια. Κοντεύει τις 1.000 σελίδες το εν λόγω φόρουμ και οι πουτανονταβάδες κοιμούνται...
Α και κάποια μας δείχνουν και τα σεντονοκρέβατά τους ουάουουου ... :2funny: :2funny: Φοβερή εξέλιξη πραγμάτων..
Σε 10 χρόνια οι Αθηναίοι θα διαλέγουν ον λάιν ποια πουτάνα θα πηδήξουν στην επόμενη ώρα κι εμείς τότε θα αρχίζουμε να βγάζουμε καμιά πουτάνα σε φωτό...

Φίλε gl είσαι νούμερο ένα...ούτε νταβάς να ήσουν δεν θα ήξερες τόσα πολλά... ;) Υπό και κλίνομαι!! :rockon:
μου κανει εντυπωση ομως οτι κριτικες ξερουν να γραφουν για να υποστηριξουν τα μπαζα τους....ενημερωση επισημη δεν μπορουν να δινουν για τα στουντιο τουλαχιστον; :think:τεσπα τα εχουμε ξαναπει αυτα....εδω ειναι ακομη χωριο....

για ονλαιν που λες μονο σιτυτουρ να παιρνεις αλλα ειναι ακριβο σπορ....αν τα χεις δες το εσκορτ.eu.....

επειτα ειδες και οι αθηναιοι τι παθαινουν...ποσταρουν οι πουτανες με νικ ,μιλανε με πελατες,τις γλειφουν και ονλαιν καποιοι κλασικοι αγαπουληδες και μετα οταν σκασει μια αρνητικη κριτικη βριζουν και απειλουν μελη με δημοσιοποιηση προσωπικων στιγμων και μαλιστα με τις πλατες και την πισινη οτι αν δεν αποσυρθει η κριτικη θα αποσυρουν τις διαφημισεις τους απο το σαιτ... :jerking:κανονικος εκβιασμος δηλαδη ....

νταβας δεν ειμαι αν και στο μελλον  με τετοια κριση πολυ θα θα θελα να την πεσω σε καμια να της τρωω τα λεφτα λολ...το θεμα ειναι να βρεθει χαζη πουτανα,δυσκολο πια.... :2funny:απλα ασχολουμουν με το σπορ απο χρονια...χιουμορακι κανω φυσικα....

mitsos10

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
μαρινα λοιπον εκ βουλγαριας ορμωμενη με καλα ελληνικα .....ψηλη ,νταρντανα ,με μεγαλα φυσικα βυζια λιγο κρεμαστα στο ορθιο και με ζορι να τα συγκρατει το σουτιεν αλλα ωραιας εμφανισης και υφης,τσουπωτο πεταχτο κωλο καλοσχηματισμενο ,στρογγυλο ,με καμπυλες θανατο,χαμογελαστη και ευδιαθετη κοπελα....μακρυ μαυρο μαλλι,ομορφη λευκη επιδερμιδα,απαλο λαιμουδακι...
η αγαπη σημερα και αυριο ειχε ρεπο και ηταν στην βαρδια της,δεν ξερω τι θα γινεται αργοτερα απο ωραρια....
πρωτη της μερα σε αυτο το μαγαζι ειχε δουλεψει και λιγο στην ουρανου μου ειπε....
40 απλο,50 χαλαρο60 γυμνο τσιμπουκι,60 το 69,80 γυμνο και 69 ή σεξσοου ,120 τζακουζι....
πηρα με 80 για γυμνο και 69 που ειναι τεσπα μια καπως ανεκτη λογικη τιμη και περασα τελεια....

πολυ παιχνιδιαρα,γλωσσοφιλα απο δικη της πρωτοβουλια,χαδια και δαχτυλα μεσα στο μουνακι της,φτυσιματα στον πουτσο οταν με τσιμπουκωνε,καλη πιπα αλλα και χειρομαλαξη,ημουν ετοιμος νμα της τα ριξω στην μαπα αλλα κρατηθηκα γιατι ηθελα να την πηδηξω....ανεβηκε απο πανω και κουνηθηκε σε ολους τους ρυθμους τελεια....τι να πω;με δυο λογια αψογη....και τελειωμα με στησιμο της στα τεσσερα με την θεα της κωλαρας να καυλωνεις.....
οποιος μπορει να παει σημερα ή αυριο πρωι εως απογευμα εγγυωμαι προσωπικα....θα περασει φοβερα...η κοπελα ειναι δυναμιτης στο σεξ και μακαρι να παραμεινει ετσι και να μην χαλασει κι αυτη σαν κατι αλλες....
Αφου ειναι κλειστο στη κατεχακη (ψαχνω για την Σιμονα) και η Εβελινα λειπει σε αδεια λεω να τιμησω την κοπελια σημερα. Ξερεις μεχρι τι ωρα δουλευει?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αφου ειναι κλειστο στη κατεχακη (ψαχνω για την Σιμονα) και η Εβελινα λειπει σε αδεια λεω να τιμησω την κοπελια σημερα. Ξερεις μεχρι τι ωρα δουλευει?
μεχρι 7-8 που αλλαζουν φανταζομαι.....και αυριο πρωι θα ειναι γιατι η αγαπη θα χει ρεπο μου ειπαν....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
να προσθεσω κ γω κατι...ο gl ειναι αξιος ανταποκριτης κ του θεσ/κου καμπου,εχει κανει απιστευτη δουλεια σε αυτο το θεμα...δεν μου αρεσει να ευλογω τα γενια κανενος,αλλα αυτην ειναι η αληθεια..κ απο μενα respect.sorry για το οφ τοπικ. :grin: :grin:

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

ισως να θεωρουν οτι αυτη ειναι αρκετη πελατεια και δεν θελουν περισσοτερο να μην γινετε συνοστισμος [αστειευομε]
δεν προσελκυουν το κοσμο τι να τους πεις

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
ισως να θεωρουν οτι αυτη ειναι αρκετη πελατεια και δεν θελουν περισσοτερο να μην γινετε συνοστισμος [αστειευομε]
δεν προσελκυουν το κοσμο τι να τους πεις

Ίδια νοοτροπία ακριβώς με όλους τους παράγοντες των ομάδων της πόλης μας και το 90% των οπαδών...
Καραάσχετο και σόρρυ για το εκτός θέματος, αλλά σχετικότατο με τη νοοτροπία που μας δέρνει γαμώ την τρέλα μου μέσα...
gl αν ποτέ ανοίξω μπουρδέλο ψήνεσαι για δημοσιοσχετίστας? Θα σου κόβω καλά ποσοστά... :2funny: :2funny:
Σας χαιρετώ.

Παλαίουρας στο σάιτ (από το 2007), νεότατος στο σχετικό θρεντ, περιμένω αύριο να διαβάσω κανά πικάντικο ριβιού... ;)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Λογο φορτου εργασιας δεν εμπαινα πολυ , ο gl παντως επαινε (γιουτσο)

Τι κανεις ρε ατομο ? παρτουζες βλεπω , αναφορες αναλυτικες , δοκιμες , καινουριες ανακαλυψεις
Τα σεβη μου  :rockon: :rockon: :rockon:

Αυτο με την Εφη πραγματι πουστια μαυρο στην τσατσα  :birdman:
Να το πει και στην Εφη αν παει καποιος να το ξερει , πουλανε το ονομα της
και θα το χαλασουν κιολας αν η καθε Ντινα( για την καραμπινα ) το παιζει Εφη
Ξυλο στην τσατσα  :s&m_1:

Μαρια σλοβακα , με εψησες , την βαζω στα υποψιν
τουλαχιστον θα  παω να την δω...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Μαρια σλοβακα , με εψησες , την βαζω στα υποψιν
τουλαχιστον θα  παω να την δω...

Η Μαρία είναι τόσο παλιά στην πιάτσα... παλιά όμως ήταν αξιόπιστη επιλογή! Την είχα πάρει θυμάμαι από τις πρώτες μέρες της στη Θεσσαλονίκη...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Η Μαρια ειναι .. εγω δεν ειμαι  :cheesy:
πρεπει να την πετυχω λοιπον πριν παρει συνταξη....

gl καθαρισαν τις σκαλες στο λα φαμ ?  :think:
αν οχι κακως εβαλες 9 στην καθαριοτητα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Τελικά η Λάουρα που παίζει μπάλα ρε παιδιά;;;

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Στο τσιρκο βραδυ απ οτι θυμαμαι

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Τι;;; Έφυγε η ψηλή που έφερνε σε άνδρα;;;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Η Μαρια ειναι .. εγω δεν ειμαι  :cheesy:
πρεπει να την πετυχω λοιπον πριν παρει συνταξη....

gl καθαρισαν τις σκαλες στο λα φαμ ?  :think:
αν οχι κακως εβαλες 9 στην καθαριοτητα
κοιτα την μαρια θα την παρει εστω και μια φορα για την εμπειρια....το πως θα του κατσει σχετικο....αν δειτε την κριτικη μου στο τελος λεω και δυο αρνητικα σημεια,με ζαλισε με τα βυζια της πχ....αλλα ειναι μοντελα η πουτανα :cum: :cum:...και γω ως γνωστον δινω πολυ σημασια στην εμφανιση κι ας ειναι και λιγο μπλαζε η γκομενα....οι σκαλες ακομα βρωμικες ηταν αλλα το κοπροσκυλο ηταν απεξω και αραζε....το εννια μπηκε για το δωματιο.... :think:

εκεινο που θελω να προσθεσω ως θετικο για την μαρινα παλι ειναι η διαθεση της για κουβεντουλα και το μινι σεξσοου που μου προσεφερε με το δικο της χερι να τριβει αρκετα το καυλωμενο μουνακι της μεχρι τελικης πτωσεως....μαλακια μου που δεν πηρα κανονικο σεξσοου με δονητη....θα γινοταν της πουτανας κυριολεκτικα... :rockon:
Η Μαρία είναι τόσο παλιά στην πιάτσα... παλιά όμως ήταν αξιόπιστη επιλογή! Την είχα πάρει θυμάμαι από τις πρώτες μέρες της στη Θεσσαλονίκη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom