Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (6 μέλη και 55 επισκέπτες)

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
λαφαμ ανοιγει πρωινα;και ειναι μηπως η λουνα;γιατι δεν απαντανε...

Ήμουν περαστικός από την περιοχή χθες το μεσημέρι και περιέργως η κάτω πόρτα της οικοδομής του La Femme ήταν κλειστή. Ούτε καν το γνωστό κοπρόσκυλο δεν ήταν εκεί...πάντως αν τους βρεις ανοιχτά, θα είναι μάλλον η Μαρία και όχι η Λούνα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ήμουν περαστικός από την περιοχή χθες το μεσημέρι και περιέργως η κάτω πόρτα της οικοδομής του La Femme ήταν κλειστή. Ούτε καν το γνωστό κοπρόσκυλο δεν ήταν εκεί...πάντως αν τους βρεις ανοιχτά, θα είναι μάλλον η Μαρία και όχι η Λούνα.
μαλιστα.....ευχαριστω....θα δω αν ερθω τελικα και θα πω.....καλη και η μαρια απλα ηθελα λιγο λουνα και ολο δεν την πετυχαινα τελευταια... :headbang:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
μαλιστα.....ευχαριστω....θα δω αν ερθω τελικα και θα πω.....καλη και η μαρια απλα ηθελα λιγο λουνα και ολο δεν την πετυχαινα τελευταια... :headbang:

Θα απογοητευτείς λίγο με τα κλειστά μαγαζιά, αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο πάντως, σου προτείνω την Εύα στην Α.Γεωργίου 4 (δεν την έχεις πάρει, έτσι;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Θα απογοητευτείς λίγο με τα κλειστά μαγαζιά, αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο πάντως, σου προτείνω την Εύα στην Α.Γεωργίου 4 (δεν την έχεις πάρει, έτσι;)
οχι και το σκεφτομαι να ενδωσω επιτελους εκτος αν παω αγαπη....λογικα θα στοχευσω ενα μιλφ και ενα πιπινι μαλλον.....φανταζομαι οτι θα ειναι πραγματι λιγες οι επιλογες οπως λες..... >:(

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
οχι και το σκεφτομαι να ενδωσω επιτελους εκτος αν παω αγαπη....λογικα θα στοχευσω ενα μιλφ και ενα πιπινι μαλλον.....φανταζομαι οτι θα ειναι πραγματι λιγες οι επιλογες οπως λες..... >:(

Οκ, γράψε μας κιόλας και μια αναφορά να δούμε αν παίζουν τίποτε αλλαγές, αλλά δεν το περιμένω. Πιπίνια σούπερ δύσκολα να βρεις, είναι η Τζέσυ που δεν πολυαπογειώνει μέσα, αλλά και δεν είναι τόσο κακή όσο λένε imo και η Ντόνα που δεν την έχω πάρει και είναι στα ψιλουπόψην. Wildcard η Αλιάκμωνος που συνεχώς αλλάζουν τις πρωινές τους, βρίσκεις τα πάντα όλα εκεί, όλη την γκάμα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Οκ, γράψε μας κιόλας και μια αναφορά να δούμε αν παίζουν τίποτε αλλαγές, αλλά δεν το περιμένω. Πιπίνια σούπερ δύσκολα να βρεις, είναι η Τζέσυ που δεν πολυαπογειώνει μέσα, αλλά και δεν είναι τόσο κακή όσο λένε imo και η Ντόνα που δεν την έχω πάρει και είναι στα ψιλουπόψην. Wildcard η Αλιάκμωνος που συνεχώς αλλάζουν τις πρωινές τους, βρίσκεις τα πάντα όλα εκεί, όλη την γκάμα.
ντονα την εχω παρει παλια με μετριες εντυπωσεις αν και ωριμασε απο τοτε.....οποτε παω σε ενα προγραμμα την πετυχαινω....ολοι τζακουζια παιρνουν εκει; :think: :grin: :grin:

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
^χμμμμ για λίγα πράγματα ειναι η ντόνα...ωρίμασε αλλα δεν λεει πολλά μεσα....ακομα και αν παρεις τον αερα της.
θεωρω πως η σαρα ειναι ισως η μοναδικη καλη περιπτωση αυτη τη στιγμη και δεν ξέρω αλλα πέρασα απο εκει που ειναι η αγαπη το βράδυ και είδα εκεινη την πιτσιρικα την χριστίνα και μόλις την είδα με εφτιαξε.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
^χμμμμ για λίγα πράγματα ειναι η ντόνα...ωρίμασε αλλα δεν λεει πολλά μεσα....ακομα και αν παρεις τον αερα της.
θεωρω πως η σαρα ειναι ισως η μοναδικη καλη περιπτωση αυτη τη στιγμη και δεν ξέρω αλλα πέρασα απο εκει που ειναι η αγαπη το βράδυ και είδα εκεινη την πιτσιρικα την χριστίνα και μόλις την είδα με εφτιαξε.....
η αγαπη βραδινη ειναι;μην μου λες τετοια ...ουτε αυτην θα την πετυχω ρε γμτ; :headbang:

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
οχι οχι ...η αγαπη ειναι λογικα πρωι.
Λαθος εκφραση δικη μου , στο μαγαζι οπου ειναι η αγαπη εννοουσα.Απλα το βραδυ εκεινη η ρουμάνα η χριστινα μου άρεσε.
Όσο για εναν φίλο που με ρώτησε καποια στιγμη για ελίνα και αντριάννα ....
εγω φίλε δεν προκειται να ξαναπαω με καμμια απο τις δυο...και οχι γιατι δεν ηταν ενταξει...ισα ισαι ειχαν αψογη συμπεριφορα ,απλα ειχαν πολλά που με χαλούσαν πολλά "αντρικα"στοιχεια....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.856
Πόντοι
11.585
...gl σου προτεινω πιπινακι μελαχρινο αφρατο, Λαουρα, ασκησεις εκ του ορθιου και οχι μονο.!!!  :rockon:
η κοπελια τραγουδαει 26ης 35Α & Τανταλου 14...
Απλα μην απογοητευτεις και μην γελασεις οταν βγαλει τα 25ποντα και γινει ενα με το πατωμα.!!! :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
...gl σου προτεινω πιπινακι μελαχρινο αφρατο, Λαουρα, ασκησεις εκ του ορθιου και οχι μονο.!!!  :rockon:
η κοπελια τραγουδαει 26ης 35Α & Τανταλου 14...
Απλα μην απογοητευτεις και μην γελασεις οταν βγαλει τα 25ποντα και γινει ενα με το πατωμα.!!! :2funny:
μαλλον στην βικυ θα πεσω πρωι ε; :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
οχι οχι ...η αγαπη ειναι λογικα πρωι.
Λαθος εκφραση δικη μου , στο μαγαζι οπου ειναι η αγαπη εννοουσα.Απλα το βραδυ εκεινη η ρουμάνα η χριστινα μου άρεσε.
Όσο για εναν φίλο που με ρώτησε καποια στιγμη για ελίνα και αντριάννα ....
εγω φίλε δεν προκειται να ξαναπαω με καμμια απο τις δυο...και οχι γιατι δεν ηταν ενταξει...ισα ισαι ειχαν αψογη συμπεριφορα ,απλα ειχαν πολλά που με χαλούσαν πολλά "αντρικα"στοιχεια....

πηγες και με τις 2 ?  :think:

Ελινα ειδα προχθες , τρομαξα λεμε  πολυ ψηλο εργαλειο , αχαρο και οχι πολυ θυλικο ....
Τωρα για την αλλη ,στην βιλα την πηρα κιολας , νοιωθω λιγο χαζος που εχω ακομα αμφιβολιες
ισως απλα να φταινε τα χειλη....
Οι αλλοι τι πιστευετε ?  :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
gl για πιπινι και γω για Λαουρα λεω (αν κατσει) δεν την εχω δει βεβαια αλλα...

Αυτη η μαρια στο Λα φαμ ποια ειναι παλι ? Λουσι και Λουνα ηξερα
στα υποψιν  και οι 2 , η Λουση για φετος και η Λουνα για το 2012 , μιας και την πηρα προχθες  :grin:

Για βικυ εχω κριτικη , καλο , λιγο απειρο , δεν ειπε οχι
προσεχε με πιπα & cowgilr γιατι με πονουσε 2 μερες το εργαλειο ...
επισης θυμαμαι πολυ καλο δερμα , τσιτωμενο αλλα απαλο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
gl για πιπινι και γω για Λαουρα λεω (αν κατσει) δεν την εχω δει βεβαια αλλα...

Αυτη η μαρια στο Λα φαμ ποια ειναι παλι ? Λουσι και Λουνα ηξερα
στα υποψιν  και οι 2 , η Λουση για φετος και η Λουνα για το 2012 , μιας και την πηρα προχθες  :grin:

Για βικυ εχω κριτικη , καλο , λιγο απειρο , δεν ειπε οχι
προσεχε με πιπα & cowgilr γιατι με πονουσε 2 μερες το εργαλειο ...
επισης θυμαμαι πολυ καλο δερμα , τσιτωμενο αλλα απαλο
:priest: :priest: :priest: :priest: ημαρτον ρε 50 φορες την εχουμε πει....η τσεχοσλοβακα η παλια....

για βικυ δεν εχω προβλημα με απο πανω λογικα......λογω γομαροειδους κατασκευης.... :2funny: :2funny: :2funny:  αλλο με προβληματιζει που αν και καλη εμφανισιακα δεν μου βγαζει πουτανια στο σαλονι....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
δεν εχει να κανει με τα κιλα , πολυ αχαρο κουνημα ειχε , θα μου τον ξεριζωνε  :2funny:

Ξερουμε ηλικιες για Λαουρα - Μαρια ( αυτη τη σλοβακα ) και Μαρινα (ερως) ? :think:

gl εσυ για αντιανα βιλα τι λες ?  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν εχει να κανει με τα κιλα , πολυ αχαρο κουνημα ειχε , θα μου τον ξεριζωνε  :2funny:

Ξερουμε ηλικιες για Λαουρα - Μαρια ( αυτη τη σλοβακα ) και Μαρινα (ερως) ? :think:

gl εσυ για αντιανα βιλα τι λες ?  :think:
30αρα;καπου εκει....για την αλλη μαλλον στα 28 κατι

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
παιδες ασχετο αλλα αν ανεβω πανω ψηνομαι για το tραβελοmilf Nikol...διαβασα κριτικες αλλα δεν με καλυπτουν....θελω βυζαρα κ κωλαρα?θα μου δωσει τον πουτσο στο χερι ή θα απογοητευτώ??η βυζαρα της τι μεγεθος εκτιμαται?? :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
δεν κανει παίχτη! πιπα ρηχη,χωρις deep throats.περιποιηση στα @@, πολυ γρασάρισμα στο εργαλειο για να την πηδηξεις, αν και σου κάνει καλα κλειδωματα με τα ποδια αλλά
και απλωτες όταν πας να της τον καρφωσεις στα τεσσερα :grin: :grin: :grin: :grin:
πάνε αλλου :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom