Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (4 μέλη και 64 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Οχι εν την εχω ξαναδει , μονο στις φωτο στο θεμα του καραμαν
Θα της τον σφυριξω μαλλον να μου φυγει απ το κεφαλι παρα τις κακες κριτικες
το μονο καλο ειναι οτι περασε καιρος και λογικα δε θα της πονανε τα βυζακια πια  :grin:
μενω εκτος πολης ομως και δε με παιρνει για καταδρομικες με την βενζινα στο 1,5 εουρο να ουμε
γιαυτο ειπα να ρωτησει καποιος. θα την περιμενω να παει <σπιτι> της στην εκκλησια ( αν ανοιξει ποτε)
εκτος αν την πετυχω στην τυχη , δε βλεπω αλλη λυση ...
Και αυτοι οι μαλακες κοψαν και το τηλεφωνο  , κατα τ αλλα εχουν στουντιο....

Μαι αντζελα μιλφ που αναφερθηκε να υποθεσω ειναι αλλη , οχι αυτη στο μαντζαρου που πηραμε προχθες ετσι ?

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
το οτι δεν γραφουμε συχνα γιατι το pc ειναι στο ιδιο χωρο με τη γυναικα δεν συμενει οτι ειμαστε νταβαδες

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Μαι αντζελα μιλφ που αναφερθηκε να υποθεσω ειναι αλλη , οχι αυτη στο μαντζαρου που πηραμε προχθες ετσι ?
ναι αλλη ειναι.να σε βαλω σε λιγο πειρασμο???αφου λες θα τη δοκιμασεις ετσι κι αλλιως παρα τις αρνητικες κριτικες,γιατι δεν πας να δεις και την Καρμεν???που ειναι ενα πανεμορφο πιπινακι αλλα εχει μονο αρνητικες κριτικες και αυτη....τουλαχιστον να ειναι πιο γλυκεια η πατατα που θα φας δηλαδη....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
.τουλαχιστον να ειναι πιο γλυκεια η πατατα που θα φας δηλαδη....
:2funny: :2funny:
ωραια το εθεσες
κατσε να τις πετυχω πρωτα με το καλο να τις δω και κατι θα κανω

που ειναι αυτη η καρμεν ? βαρδαρη ?
μονο σε κεινο που εχει καθρεφτες στις πορτες και μυριζει μην ειναι ( ως το λεμε αυτο δε θυμαμαι)
δε νομιζω η ευαισθητη  μυτουλα μου να αφησει την τσουτσου μου να σηκωθει εκει μεσα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
:2funny: :2funny:
ωραια το εθεσες
κατσε να τις πετυχω πρωτα με το καλο να τις δω και κατι θα κανω

που ειναι αυτη η καρμεν ? βαρδαρη ?
μονο σε κεινο που εχει καθρεφτες στις πορτες και μυριζει μην ειναι ( ως το λεμε αυτο δε θυμαμαι)
δε νομιζω η ευαισθητη  μυτουλα μου να αφησει την τσουτσου μου να σηκωθει εκει μεσα
αυτες τις μερες ειναι νυχτα στην Κατεχακη...αλλα πηγαινει και Προμηθεως τερμα πανω

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135
Aν και καθυστερημενη, μια αναφορα για το περασμενο Π-Σ-Κ
Προμηθεως 25(τερμα πανω). Μια φορα πέτυχα την εξαιρετικα αδύνατη και ασχημόφατσα Κοσμινα, με τα στραβα δοντακια (η τσατσα έλεγε τις κλασικες μαλακιες οτι αν δεν μεινεις ικανοποιημενος τα λεφτα σου πίσω)
Μακριά σε γενικές γραμμές, είναι πολύ άπειρη και άτεχνη. Μου αρέσει όμως πολύ ο τύπος του κορμιού της.

-Σαπφους 5.Η Μιρελα με τις καλες κριτικες (δεν ξερω γιατι, μου βγαζει κατι το υπεροπτικο το υφος της), στα προσεχως...
Και εγώ αυτή την εντύπωση είχα από το σαλόνι, αλλά μέσα είναι σούπερ φιλική και γλυκειά. Άλλο που δεν το ευχαριστήθηκα μέσα, πιο πολύ κουβέντα κάναμε.

-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).η αδυνατη ξανθια Τζουλια με το πολυ βαψιμο και γενικα ωραιο σωμα
Αυτή έχει κάποιες αρνητικές κριτικές, εγώ πέρασα καλά πάντως. Πήγα με σούπερ γκάβλες και εκείνη ανταποκρίθηκε πλήρως, ήταν μια θετική έκπληξη και ένα πολύ καλό 30άρι πήδημα. Τώρα μπορεί να ήμουν τυχερός και να μου έκατσε η φάση, θα ξαναπάω και θα δούμε.

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Kαλησπερα,
σημερα το απογευμα κατέθεσα στο μαγαζι στην Ρούλια Κώττα.
Ηταν μια ντώνα μικροκαμωμένη, αλλα πολύ καβλιαρα για εμενα, ωραιο καβλιαρικο κωλαρακι και πολυ καβλωτική πίπα.
αψογο μουνακι και ξυρισμα και οχι βιαστικη.
ενημερωτικα για οσους ενδιαφέρονται.

meliritos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια,η Ηρα τι γινεται?Ποτε γυριζει?Της προτεινε κανεις να βγουνε μαζι?Εξτρα κανει?

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
αυτη που ανεφερα ποιο πανω στην ρουλια κωτα ειναι ρουμανα οπως μου ειπε.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αυτη που ανεφερα ποιο πανω στην ρουλια κωτα ειναι ρουμανα οπως μου ειπε.
ειναι η γνωστη ντονα φιλε
ειχα θεσει κ ενα ερωτημα γιατι ειχα μια απορεια σχετικα με τα χρηματα που εχει φτασει το μπουρδελακι αυτο

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αποφευγω τις βολτες Το Σαββατο κυριως γιατι μου βγαινει ολη η κουραση της εβδομαδας και δεν εχω πολυ ορεξη , και γενικως η < πεολογικη > μου κατασταση δεν ειναι στο μαξ
σημερα εκανα μια εξαιρεση....

Βολτα μετα τις 8

Π ερημητη roxanne
Πρωτη φορα την ειδα , ποιο αδυνατη απ οτι την περιμενα  και λιγο ποιο <ασχημη> , εχει κανει καινουρια τατουαζ , λιγο ποιo πανω απ το γονατο
και στα 2 κωλομερια !! δεν ειμαι σιγουρος αν μ αρεσαν .. μαλλον οχι
Χαμογελαστη ηταν παντως , αλλα δεν μιλησε καθολου
Μπηκε φιλος σε ασχημη < πεολογικη > κατασταση και βγηκε οπως μπηκε
Οπως δηλωσε δεν φταιει η ρωξαννη αλλα αυτος... ( κρατηστε το αυτο )
Ουρανου 26 μια Τζουλια ( ποια ειναι αυτη ? )
Εκκλησια - Ερως - ματζαρου 4 (ποσο ειναι) - Αφροδιτη κλειστα
Νικολ στο Α γεωργιου 4 ( δε μαρεσε πολυ ...)
Ματζαρου 14 Η βικυ
Κατεχακη Καρμεν
βαριομουν να την περιμενω και ξεχασα να ξαναπερασω
ΛΑ φαμ Λουνα
Φριξου 14 , το ξεχασα (παλι)... Οπως και τα δυο στη 26 Οκτωμβριου
Κωττα Ελινα
Μπαινω στο μπορντελο , βγαινει το μοντελο , ειναι και τραβελο
δυο μετρα πραμμα ... ειναι δεν ειναι τρανς δεν μπορω να γαμησω τετοια γκομενα εγω
αυτη θελει 2 ατομα τουλαχιστον με διπλωμα για νταλικα , αλλιως δεν κουμανταρετε ευκολα

Κωλετη ... σηκωθητε απο κρεβατια , καρεκλες , πολυθρονες
Η Εφη
Μπηκε φιλος σε ασχημη < πεολογικη > κατασταση και βγηκε οπως ΕΠΡΕΠΕ

Βιλλα Χριστινα
Ημουν και γω σε ασχημη <πεολογικη> κατασταση , τοσο που δεν ηθελα να χαλασω την εικονα που εχω για την Χριστινα με την πιπα που ακομα σκευτομαι , της ειπα οτι την εψαχνα εδω και δυο βδομαδες και οτι < πηδηξα τον κοσμο > μεχρι να την  βρω ( βλεπε Βικυ & Αντριαννα)
και τωρα που την βρηκα δεν εχω ορεξη
η τσατσα ηθελε να με βαλει μεσα , σε καποια φαση εβγαλα τα φραγκα , αλλα η Χριστινα εκανε κατι που με εξεπληξε μπορω να πω
Αμα δεν εχεις ορεξη λεει , δεν θελω και γω ετσι .. καλυτερα ελα αυριο !
οποια δηποτε αλλη ψωλαρπαχτρα- Ευρωεισπρακτορας θα τα ειχε παρει και θα με ξεπετουσε
αδιαφοροντας για πως θα περασω , αν θα ξαναπαω , τι θα πω στους αλλυος κλτ

Πουτανες με <Π> κεφαλαιο Εφη & Χριστινα.DE για διαφορετικους λογους η καθεμια
και αν δεν σας αρεσει η λεξη πουτανα , αντικαταστηστε την με το < Επαγκελματιας>
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
( και οι τσατσαδες σημερα πολυ cool ...)

Καληνυχτες και καλα γαμισια .... :fuck2:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
:think:

δε θα το ελεγα ετσι...
γαμευσιμη γκομενα αλλα δεν τρελαθηκα κιολας

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
:think:

δε θα το ελεγα ετσι...
γαμευσιμη γκομενα αλλα δεν τρελαθηκα κιολας
μηπως ηταν αυτη που στο αλλο σαιτ εχει φωτο και αναφερεται ως Αλικη???την ψαχνω γι'αυτο ρωταω....αυτη ειναι η Τζουλια απο Προμηθεως 11 η λιγο γεματουλα

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
παντως αδυνατη δεν την λες , ειχε αφρατο μπουτακι
μαλλι κοκκινοπο  ( με επιφυλλαξη)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Αξιος ο Τζο.! Για την ενημερωση, μια απο τα ιδια και εγω σημερα αν και δεν ειχα ορεξη βγηκα μια μικρη βολτα κατα της 23.30, πηγα Βαρδαρη πρωτα, κοσμος λιγος αν εξαιρεσεις τις γνωστες τσακαλοπαρεες των 15-18χρωνων, Τανταλου 14 τρια δωματια κλειστα και βγενει η Αλισια, ρωσιδα ξανθια πολυ καλη στο δωματιο, βυζαρα φυσικη, σκεφτομαι στιγμιαια εδω αξιζει σημερα να ξαναρθω αν και εχω περασει 2 φορες στο παρελθον και η Αλισια αν και αξιζει καταθεση εκανε κατι που με ξεκλικαρησε.! κινηση RTR.!! δηλαδη??? room to room.! βγηκε απο το ενα δωματιο και περασε απευθειας στο αλλο.! τα συμπερασματα δικα σας, εμενα παντως με ξενερωσε, και της εριξα ενα Χ για σημερα. Τανταλου 8 Η συνηθης μαυρουλα στο ποστο της, ριζες θα βγαλει η κοπελα.! Σαπφως 20 Η μελαχρινη πιτσιρικα Βανεσα με τα ωραια βυζακια της εξω, συν ωραιο σωματακι. Σαπφως & Τανταλου Η επιστροφη της...γυφτοτσατσας.!!! :2funny: και στις επαλξης μια μαυρομαλα πιτσιρικα με τα βυζακια οξω και αυτη, ειπε ονομα αλλα δεν το σηγγρατησα, ωραιο κοματι ψιλο, μετριο πρωσοπο, και τα δυο δωματια κλειστα. Σαπφως 8 Βγαινει μια κοντουλα (μετα ειδα και τα ψιλοτακουνα που φορουσε) μεσα σε ενα ασπρο φορεμα με ξανθα μαλια ψιλοφουντωτα, ωραιο προσωπακι. Προμηθεους 11 Η Τζοανα με τα βυζια της και αυτη φορα παρτιδα εξω.

Τανταλου 9, Προμηθεους 14 & 19, παραμενουν κλειστα.

Εφυγα να κανω μια γυρα μυλο που τελικα δεν εκανα, και να ξαναγυρησω Σαπφως 8. Κωλετη γινοταν χαμος δεν ειχε παρκιν απο εξω  παρα μονο μπροστα απο το μπουρδελο και δεν σταματησα.
Κεφαληνιας, Α.Γεωργιου 16, κλειστα. Ανοιξανε και τα μαγαζια στην περιοχη και οι βολτες για ΠΣ λιγο απαγορευμενες λογω κινησης
26ης Οκτωβρη 35Α Η πιτσιρικα Λαουρα, δεν ηθελα και πολυ και περασα μεσα για ακομα μια φορα.! Η συνεδρια περιελαμβανε επιθεση απο μερους της στα ορθια και πιπα στα ορθια και εξτρα-εξτρα καραμελωμα στα μπαλακια παλι στα ορθια.! :rockon: ειχα σκοπο να την παρω και στα ορθια.! αλλα δεν προλαβα :headbang: πιπα παλι στο κρεβατι, χερια στην μουναρα της καθως με πιπωνε και μολις πηγα να βαλω δαχτυλα τραβηχτηκε και σταματησε να γαμηθουμε ρωτωντας πως θελω, αρχισαμε απο κατω οπου τα εδωσε ολα για ολα η Λαουρα.! Αλαγη στα 4αρα οπου ανελαβε αυτη τις ποιο πολες κινησεις και με τελειωσε μπαμ μπαμ.! Για ακομα μια φορα τιμησε τα λεφτα της.! Μακαρι να συνεχισει ετσι η νεαρα και θα ανεβει πολυ ψιλα.!

Αυτα πουτσουληδες.!! Τωρα τα κεφαλακια μεσα και ΑΠΟΧΗ.!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
ρε γαμωτο ακόμα κλειστό είναι το ερως και θέλω να τα σκάσω στη νατασα  :headbang: :headbang:. Η Έφη σήμερα δουλεύει? Αν ναι τώρα ή το βράδυ?

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
μηπως ηταν αυτη που στο αλλο σαιτ εχει φωτο και αναφερεται ως Αλικη???την ψαχνω γι'αυτο ρωταω....αυτη ειναι η Τζουλια απο Προμηθεως 11 η λιγο γεματουλα
Ναι, αυτη ηταν, αλλα αν και την ειχα στα υπ΄οψιν δεν την πηρα.
Πηρα την Ρωξανη στη Ερημιτη. Πληρης απογοητευση. Περα απο το στηθος της που την ποναει λογω της πλαστικης (για ποσο καιρο?) γεμισε και τα κωλομερια της με tatoo και την πονανε κι αυτα!!!
Επιτρεποταν ελευθερα το πιασιμο στους αγκωνες και στα γονατα!!! :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom