Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
χαλια βυζι.....ξανθια,αδυνατη......ασε δεν θα παρω....
Βυζι ωραιο φυσικο, ξανθια αδυνατη, δες εχω ανεβασει κριτικη...αλλα δυσκολα θα την ξαναεπερνα...
χαλια βυζι.....ξανθια,αδυνατη......ασε δεν θα παρω....
που την πετυχες ρε τρελε κ ποτε?Βυζι ωραιο φυσικο, ξανθια αδυνατη, δες εχω ανεβασει κριτικη...αλλα δυσκολα θα την ξαναεπερνα...
εμ τοσος φωτισμος το διαστημοπλοιο....τοσα εξοδα για γρηγορο adsl internet να μπαινει κι ο νταβας να γραφει κριτικες...τι περιμενες;ρε παιδες,να σας πω κατι το οποιο μου εκανε τρομερη εντυπωση?
σημερα που εκανα τσαρκα το πρωι κατα τυχη.... ;)
περασα απο καποια,συμπληρωσα κ μια αναφορα πριν απο ωρα με ρδελα που ελειπαν απο ποστ,προσεξα αναμεσα σε αυτα που περασα οτι το διαστημοπλοιο καποτε ειχε 30αρι το απλο για ολες τις κοπελες κ ξαφνικα το εκανε 40αρι ενω κραζουμε συνεχεια να τα κατεβασουν ολοι
πριν απο 2 μηνες γαμουσες την ντονα μαντονα οπως μου την ειπε η τσατσα θελοντας να γελασουμε....κ τωρα με 40ε?
εμ τοσος φωτισμος το διαστημοπλοιο....τοσα εξοδα για γρηγορο adsl internet να μπαινει κι ο νταβας να γραφει κριτικες...τι περιμενες;
Η Τζεσυ απο κορμι λαμπαδα ,αλλα μεσα λεει τιποτα ??
...μηπως ηταν η Βικη που λενε και καλα ειναι Σερβα?? Η Αντζελα πρεπει να ειναι γυρω στα 30+ οταν την ειχα παρει στο Α.Γεωργιου 16 ηταν ποιο σπασμενη, τωρα πρεπει να περηποιηθηκε λιγακι θα εκανε κανα σπα ισως.! αλλα προχθες ηταν διαφορετικη εξωτερικα...ποιο περηποιημενη
που την πετυχες ρε τρελε κ ποτε?
τωρα που ειναι?
οποτε παιζει κ να ξαναρθει.......Στην βιλα ρεσυ, εχει καιρο κανα μηνα πριν, την πηρε και ο Τζο πριν απο εμενα ομως...
οποτε παιζει κ να ξαναρθει.......
τελικα Guys η απεργια θα γινει; Βγηκε κανα συμνπερασμα για το τι ειναι τελικα η Αντριαννα του villa;;;
Και προχθες που την πηρα , δεν ειχε κατι να με ενοχλει μπροστα τηςΗ Αντριάννα; Τι είναι;;; Κοπέλα την άφησα... λες να φύτρωσε κάτι μπροστά;;; Καταραμένο Chernobil...
Την αλλη στο Ρουλια κωττα δεν την εχω δει , παντως αν αρχισαμε να <τραβελιζουμε>
και δω σαν την Αθηνα ... δε θα μαρεσει και πολυ :/
Την είδα εγώ... όχι από πολύ κοντά και όχι σε ιδιαίτερες στιγμές... αλλά με χαλάει... έχει κάτι το πολύ ανδρικό πάνω της...
Τιμοντας το ενδοξο ονομα σου πρεπει να πας λιγο ποιο κοντα