Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (3 μέλη και 54 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε παιδες,να σας πω κατι το οποιο μου εκανε τρομερη εντυπωση?
σημερα που εκανα τσαρκα το πρωι κατα τυχη.... ;)
περασα απο καποια,συμπληρωσα κ μια αναφορα πριν απο ωρα με ρδελα που ελειπαν απο ποστ,προσεξα αναμεσα σε αυτα που περασα οτι το διαστημοπλοιο καποτε ειχε 30αρι το απλο για ολες τις κοπελες κ ξαφνικα το εκανε 40αρι ενω κραζουμε συνεχεια να τα κατεβασουν ολοι
πριν απο 2 μηνες γαμουσες την ντονα μαντονα οπως μου την ειπε η τσατσα θελοντας να γελασουμε....κ τωρα με 40ε?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
ρε παιδες,να σας πω κατι το οποιο μου εκανε τρομερη εντυπωση?
σημερα που εκανα τσαρκα το πρωι κατα τυχη.... ;)
περασα απο καποια,συμπληρωσα κ μια αναφορα πριν απο ωρα με ρδελα που ελειπαν απο ποστ,προσεξα αναμεσα σε αυτα που περασα οτι το διαστημοπλοιο καποτε ειχε 30αρι το απλο για ολες τις κοπελες κ ξαφνικα το εκανε 40αρι ενω κραζουμε συνεχεια να τα κατεβασουν ολοι
πριν απο 2 μηνες γαμουσες την ντονα μαντονα οπως μου την ειπε η τσατσα θελοντας να γελασουμε....κ τωρα με 40ε?
εμ τοσος φωτισμος το διαστημοπλοιο....τοσα εξοδα για γρηγορο adsl internet να μπαινει κι ο νταβας να γραφει κριτικες...τι περιμενες; :grin: :grin:

wioul

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φιλε gl ποια ειναι η γκομεναρα στο αβαταρ σου... την ξερω αλλα εχω κολλησει. θα σκασω.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135
Η Τζεσυ απο κορμι λαμπαδα ,αλλα μεσα λεει τιποτα ??

Τα πάντα όλα θα πούμε για την Τζέσυ σήμερα, που λέει και ο lastpontian:

Γρήγορη καταδρομική στην περιοχή, αν και πτώμα στην κούραση και έχοντας πάρει ήδη την Έφη το μεσημέρι, οι γκάβλες καλά κρατούσαν, πρέπει να φταίει η πανσέληνος!

-Π. Ερημίτη 2. Η Ρωξάνη, μου σηκώθηκε αμέσως μόλις βγήκε στο σαλόνι. Αν κατάλαβα καλά, κάνει ακάπωτο+69+ισπανικό+κωλαράκι με 100ε το οποίο είναι πολύ καλή τιμή. Να το πάρουμε το κορίτσι κάποια στιγμή, ο αντικειμενικός σκοπός όμως σήμερα ήταν η Τζέσυ.
-Ν. Ουρανού 26. Μια ψηλή ξανθιά Τζούλια, μήπως ήταν η Τζούλια η πολωνέζα που ήταν το χειμώνα στο Βαρδάρη; Δεν είμαι σίγουρος.
-Φρίξου 14. Η Αγάπη-Ελένη.
-Φρίξου 9. Η Τζέσυ, ήμουν κωλόφαρδος και δεν είχε κόσμο να περιμένει στα δωμάτια.

Πήρα το απλό των 40ε, ήρθε γρήγορα φορώντας ένα σέξυ κολλητό λευκό φορεματάκι-κορμάκι, εγώ ήδη φτιαγμένος κάργα, εισέπραξα δεύτερο για την ημέρα κομπλιμέντο για τον γιαννούκο μου μετά την Έφη. Ξεντύθηκε και ομολογουμένως εντυπωσιακό το στήθος της, αλλά όχι τόσο τέλεια δουλειά όσο της Νατάσας. Το προσωπάκι της επίσης από κοντά δεν είναι τόσο σούπερ όσο νόμιζα. Λίγο αμήχανη στην αρχή, είπαμε μερικές κουβεντούλες για να σπάσει ο πάγος, μισές στα ελληνικά, μισές στα αγγλικά, χαμουρευτήκαμε λίγο και σχετικά γρήγορα έβαλε καπότα και άρχισε μια οκ πίπα, τίποτε το συγκλονιστικό, αλλά όχι και άσχημα. Μετά ανέβηκε από πάνω, όπου το δούλεψε καλά και με κέφι και μετά τελείωμα στα τέσσερα. Κάθησε αρκετούτσικη ώρα μετά, αν και έμπαινε κόσμος συνεχώς. Συνολικά κάτι αρνητικό δεν έχω να πω, είναι συμπαθητική και γλυκειά κοπέλα, πέρασα καλά, αλλά δεν ξετρελάθηκα κιόλας. Στο μυαλό μου αμέσως ήρθε η σύγκριση με την Νατάσα, γιατί και οι δυο είναι φινετσάτες με λεπτό κορμί και μεγάαααλα πλαστικά μπαλόνια, στουντιοκόριτσα ολκής δηλαδή από εμφάνιση, με την Νατάσα να υπερτερεί σε όλες τις κατηγορίες, σε άλλες στα σημεία, σε άλλες κατά κράτος.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
...μηπως ηταν η Βικη που λενε και καλα ειναι Σερβα?? Η Αντζελα πρεπει να ειναι γυρω στα 30+ οταν την ειχα παρει στο Α.Γεωργιου 16 ηταν ποιο σπασμενη, τωρα πρεπει να περηποιηθηκε λιγακι θα εκανε κανα σπα ισως.! :2funny: αλλα προχθες ηταν διαφορετικη εξωτερικα...ποιο περηποιημενη

οχι αλλη ηταν ,μια  ποιο σεξι  :rockon:
Ουτε η Βικη ειναι σερβα ? και αυτη βουλγαρα σαν την Αντζελικα ?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μου ειχε πει θα μεινει κανα δυο μηνες

Αυτο που θυμαμαι απ αυτην ειναι που ανεβηκε απο πανω και κοντεψε να σπασει το κρεβατι  :rockon:
για οσους ενδιαφερονται υπαρχει και κριτικη , παντως στο προγραμα δεν την εχει μεχρι και την κυριακη

κατα τ αλλα καληνυχτες , απ το πρωι τωρα ηρθα σπιτι ( τι να κανουμε , λευτα μαζευουμε να τα φαμε το ΣΚ)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
οποτε παιζει κ να ξαναρθει.......

Μαλλον ναι...αν δεις στο θρεντ με τις φωτο, αυτες οι φωτογραφιες ειναι αυτη 100%, ...αλλα στο αθενς δεν πρεπει να ειναι αυτη...

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα παιδια.μπορει καποιος να με ενημερωσει για την ελινα που ειναι στο Oικονομου και  Ρουλα κωττα? λιγοπεριεργη την ειδα.αξιζει?μπορειτε να μοθ δωσετε καποια πληροφορια?αν ειναι ευκολο με pm  αλλιιως εδω.διαβασα μονο μια κριτικη απο τον al pacino.αν εχει καποιος αλλος παει μαζι της ασ με ενημερωσει.ευχαριστω

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
τελικα Guys η απεργια θα γινει; Βγηκε κανα συμνπερασμα για το τι ειναι τελικα η Αντριαννα του villa;;;

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
τελικα Guys η απεργια θα γινει; Βγηκε κανα συμνπερασμα για το τι ειναι τελικα η Αντριαννα του villa;;;

Η Αντριάννα; Τι είναι;;; Κοπέλα την άφησα... λες να φύτρωσε κάτι μπροστά;;; Καταραμένο Chernobil...

Όσο για την αποχή (και όχι απεργία - γιατί πληρώνουμε και δεν μας πληρώνουν!) μπες στο ανάλογο θρεντ ψήφισε και μίλα μας...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Η Αντριάννα; Τι είναι;;; Κοπέλα την άφησα... λες να φύτρωσε κάτι μπροστά;;; Καταραμένο Chernobil...
Και προχθες που την πηρα , δεν ειχε κατι να με ενοχλει μπροστα της  :2funny:

Τωρα αν ειχε καποτε και την ενοχλουσε και το αφαιρεσε ... ντεν ξερω
Αν και δεν εκανα καλη παρατηρηση αιδοιου , κατι δεν μαρεσε....
και τα τραβελοχειλα με χαλουσαν απ την πρωτη στιγμη
Οποιος εχει φραγκα , ας παει να κανει 69 να της το δει καλυτερα

Την αλλη στο Ρουλια κωττα δεν την εχω δει , παντως αν αρχισαμε να <τραβελιζουμε>
και δω σαν την Αθηνα ... δε θα μαρεσει και πολυ :/

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Την αλλη στο Ρουλια κωττα δεν την εχω δει , παντως αν αρχισαμε να <τραβελιζουμε>
και δω σαν την Αθηνα ... δε θα μαρεσει και πολυ :/

Την είδα εγώ... όχι από πολύ κοντά και όχι σε ιδιαίτερες στιγμές... αλλά με χαλάει... έχει κάτι το πολύ ανδρικό πάνω της...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Την είδα εγώ... όχι από πολύ κοντά και όχι σε ιδιαίτερες στιγμές... αλλά με χαλάει... έχει κάτι το πολύ ανδρικό πάνω της...

Τιμοντας το ενδοξο ονομα σου πρεπει να πας λιγο ποιο κοντα  :grin:

Η αντριαννα παντως δεν μου εβγαλε τιποτα ανδρικο ,
μπορεει να εχω λιγες αμφιβολιες διοτι εκτος των τρεβελοχειλων κατι δε μαρεσε στο αιδοιον
το οποιο ξαναλεω ειδα οχι πολυ καλα

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
γυναικα ειναι ρε μη φοβαστε