gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
ασε ασε....Παμε[size=15pt] ΑΠΟΧΗ.???? ...ΤΩΡΑ.!!![/size]
Μεσα ειμαι...
ασε ασε....Παμε[size=15pt] ΑΠΟΧΗ.???? ...ΤΩΡΑ.!!![/size]
Μεσα ειμαι...
εγω να δειςΠαμε[size=15pt] ΑΠΟΧΗ.???? ...ΤΩΡΑ.!!![/size]
Μεσα ειμαι...
καλα καλαΘα τις κοψω τις πουτανες που θα παει.!
εγω να δεις
αν κ απο αυριο θα ειμαι πολυ δυσκολος...
πιανω δουλεια κ δεν θελετε να ξερετε που ειναι η εδρα....
υπομονη.......Εσυ καλα εισαι που ποιανεις, εμεις σε λιγο θα ποιασουμε ταμειο ανεργειας.! Τουλαχιστων θα γαμαμε με τα λεφτα του Κρατους.!
καλως την κ ας αργησεΕγώ έχω αρχίσει αποχή... Λίγο η οικονομική κρίση, λίγο ο Ηρακλής... τι να πάω να κάνω;;;
καλησπερα παιδιακαλως την κ ας αργησε
λοιπον λεω να μεταφερθουμε στο θεμα της αποχης κ να το κανουμε μπαχαλο μεχρι να τον παρω γιατι ειμαι πτωμα
τι επιασαν οι κεραιεσ μοθ παμε για απεργια?ρε παιδια σταματισαν οι φορτηγατζηδεσ να σταματησοθμε και εμεισ θα παραλυσει το κρατοςκαλησπερα παιδια
σε ποια αντριαννα αναφερεσαι?
την ρωξανα στου πετρου ερημιτη θα την βρεις
εχουν γραψει φιλοι οτι την εχουν πετυχει εκει
Τωρα που το θυμηθηκα .. την Ατζελικα για Σερβα την παρουσιασε η τσατσα , Βουλγαρα δηλωσε
ποσων ετων ειναι ?
ετων ?
προχθες ηταν ενα μπλε ,
το οδηγουσε μια ξανθια καλο μουνι φανηκε
οταν ξαναπηγα την πετυχα με τερμα μουσικη , καπου ειχε ειχε παει και εχοταν με ψωνια και πηκε στο στουδιο
κοντο μαλι , ΚΑΘΟΛΟΥ δεν πουτανοφερνε
μπορει να ειναι καμια καινουρια που περιμενει τα χαρτια της .. αντε να ανανεοθουμε λιγο
αυτη θα ηταν.....εχει μια φατσα λιγο σαν χαζο.......μηπως ηταν η Βικη που λενε και καλα ειναι Σερβα?? Η Αντζελα πρεπει να ειναι γυρω στα 30+ οταν την ειχα παρει στο Α.Γεωργιου 16 ηταν ποιο σπασμενη, τωρα πρεπει να περηποιηθηκε λιγακι θα εκανε κανα σπα ισως.! αλλα προχθες ηταν διαφορετικη εξωτερικα...ποιο περηποιημενη
ναι αυτη ειναι.απο κοντα ειναι πιο ωραια.για να μη γραφει μπορει να'χει ρεπο αυτες τις μερες...Ο Αλ είχε αναφέρει για μια Μπιανκα στο Ν.Ουρανού 26..
Είναι η ξανθιά που 'χει φωτος στο Γκρις Λέιντις..;
Γιατί δε γράφει που δουλεύει..
Από φατσα δε λέει πολύ, αλλά το βυζί τούμπανο..!