Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (2 μέλη και 42 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Τελικα η Σαρα αφανη... :( απο αυριο το πρωι παλι εκει ομως για οποιον ενδιαφερετε, δεν εκανα γυρα ψιλοβαριομουνα, περασα πριν λιγο...ηταν η Αντζελα η Βουλγαρα με το νεο της look ξανθο μαλι χτενισμενο μαλιστα, της παει πολυ, την ειχα δοκιμασει Α.Γεωργιου 16, ενα βραδυ μετα απο ανελπιδες προσπαθειες αναζητησης καλου τεμαχιου, την ειδα σαν να πηρε λιγα κιλακια τα οποια την ομορφηναν στο προσωπο...μου εκανε κλικ.! και λεω δεν γαμας μπες να γαμησεις.!! :grin: μπηκα, ομολογω οτι η Αντζελα παντα σε σχεση με την προηγουμενη εμπειρια μου ανεβασε το level της...πολυ ποιο θερμη απο την προηγουμενη φορα, τουλαχιστων μου φυγαν τα χοντρα, αλλα μου εμεινε το αχτι για την Σαρα.!... :-
ΥΓ. Η τσατσα την παρουσιαζει ως Αντζελικα...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Φιλε τζο, την ρωξαννη την ειχα παρει ενα απογευμα του χειμωνα στο αλιακμωνος, περασα στο δωματιο καραγοητευμενος απο την παρουσια της στο σαλονι με τα χαμογελα και την τσαχπινια που εξεπεμπε. Βεβαια μεσα στο δωματιο μπηκε πολυ πιο μαζεμενη και ψυχρη χωρις να μπορουμε να συνεννοηθουμε (ουτε αγγλικα ουτε ελληνικα), τις ελεγα "μη βγαζεις τα τακουνια, με ταυλωνεις περισσοτερο ετσι" αλλα ΠΟΥ? φαινεται ηταν ορμηνεμενη απο την τσα2 να βγαζει τα παπουτσακια στο κρεβατι για να μην λερωνει  :2funny:  θυμαμαι εντονα οτι το μωρο ηταν τοσο φρεσκο και μυρωδατο που παρολη την μετρια συμμετοχη, οπως οι περισσοτεροι συναγωνιστες εχουν προλαλησει κι εγω θα προσθεσω οτι αν εισαι στο mood για την φαση περνα στα ενδοτερα και μονο για την πιπινοεμπειρια. Να φανταστεις δεν θελησα να τελειωσω γιατι εφυγε νωρις, (και μετα πηγα καπακι βαρδαρη σε τακουνατο μωρο :2funny: Αυτο το μωρο ειναι μονο για ολονυχτια γουστα αλλα να γουσταρει και αυτη αλλιως αστο καλυτερα. Οταν την ειδα απο πισω  :kissass: καθως εφευγε απο το δωματιο ηθελα να ξαναμπω αλλα "Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού" ή αλλιως "παρακαλετο νιμου, ξινο μαμησι". Ελπιζω να σε βοηθησα

Ευχαριστω , αν την πετυχω και θα προσπαθησω ετσι για τη τιμη των οπλων
Τουλαχιστον θα ξερω τι να πετιμενω
:rockon: :rockon:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Προηνη βαρδια (που σχολασε πια)

Π ερημητη Ναντια
Ν ουρανου 26 Το μπαζο που τα κανει ολα με 60 70 ευρω , Δεν μαρεσε
Βιλα η Αντριανα
Φριξου 14 Αγαπη
Εκκλησια Σφραγισμενη τελιακα , εχει ενα χαρτι κολημενο στην πορτα
Αφριδιτη & ερως κλειστα
Λα φαμ Λουσι
Στο Α Γεωργιου 4 δεν πηγα
Κωλετη αννιτα
Ματζαρου 14 Αντζελα
Ματζαρου 1 κλειστο
Αλλιακμωνος μια Μαιρη
Κωττα Ντονα
Κατεχακη δεν πηγα
Τσιρκο Βικυ
Στο αλλο στον δρομο δεν πηγα

Πηδηξα την Αντζελα , γενικα καλη αλλα δεν τρελαθηκα
( Δεν γλυφει σρεσκοξυριμενα @@ )

Εφυγα για εκθεση αφου δεν ειχα πια στον Μυλο μοιρα....
( Ψιλοδραμα η κατασταση)

Στον γυρισμο περασα απο βαρδαρη ... ωωω μάι γκοντ
ειχα να παω απο Ιουλιο , τσατσαδες στα προθυρα νευρικης κρισης
ψιλοακυρα ρουμανο-ρωσο πιπινια σε χωρους μετριους και κατω
(καλομαθα στα στουντιο ?)
5-6 χασικληδες  κλτ , φανταζομαι τι γινετε το βραδυ...

Ψιλοαναφορα
Μπλε κλειστο
16 υπο ανακαινηση ή εκλεισε και θα γινει κατι αλλο
Σαπφους 5 κλειστο
8 τρελη τσατσα βγηκε στη πορτα και κραζει τον κοσμο
προμηθεως 25 μια που μαρεσε λιγο αλλα ξεχασα το ονομα
ενα αλλο με καθρευτες στις πορτες των δοματιων , ΒΡΟΜΟΥΣΕ !!
γενικα μπλιαξ δεν μπορουσα να την βρω εκει και την εκανα

Ρωτησα 4-5 αν γλυφουν @@ και αυτη στο προμηθεως 11 λεει οχι ,
μονο αυτες που κανουν γυμνα τα κανουν αυτα , εχουν και δικιο . με τα φρικια που κυκλοφορουν τι @@ να γλυψουν...
Τες πα  δεν πρεπει να μπηκα σε ολα , την εκανα με ελαφρα ....

Hi light μια κυρια που  μπηκε μαζι μας στο ενα , βγηκε μετα απο μας και
μπηκε μαζι μας στο επομενο , η τσατσα την ρωτησε τι θελει και απαντησε και γω την κοπελα θελω , τελικα πουλυσε βρακια , φουστανακια και λοιπα πουτανοαξεσουαρ , την πετυχα και στην βιλα απου φευγοντας εριξα μια τσουτσου στην Αντριαννα
Hi light 2ο Η Μαρια (ή Μαρινα) απο ερως 16 με το αμαξι της και μια αλλη μεσα εκαναν τσαρκα στον βαρδαρη

Φευγοντας περασα απο βιλα > Αντριανα
Μαλακια μου που δεν πηγα εκει το πρωι θα περνουσα καλυτερα γυρισα σπιτι με 2 μετριες εμπειριες
Τουλαχιστον η αντριανα μου εγλυψε τα @@  :rockon:

Καλα γαμησια σε οσους βγουν σημερα , επλιζω η βραδυνη βαρδια να ειναι ποιο καλη
Μετα απο 2 πουτσες , παω να χτυπησω και καμια πιτσα τωρα , ποιος ξερει τι μαλακιες θα ονειρευομαι το βραδυ
τα λεμε αργοτερα ή αυριο

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Προηνη βαρδια (που σχολασε πια)

Π ερημητη Ναντια
Ν ουρανου 26 Το μπαζο που τα κανει ολα με 60 70 ευρω , Δεν μαρεσε
Βιλα η Αντριανα
Φριξου 14 Αγαπη
Εκκλησια Σφραγισμενη τελιακα , εχει ενα χαρτι κολημενο στην πορτα
Αφριδιτη & ερως κλειστα
Λα φαμ Λουσι
Στο Α Γεωργιου 4 δεν πηγα
Κωλετη αννιτα
Ματζαρου 14 Αντζελα
Ματζαρου 1 κλειστο
Αλλιακμωνος μια Μαιρη
Κωττα Ντονα
Κατεχακη δεν πηγα
Τσιρκο Βικυ
Στο αλλο στον δρομο δεν πηγα

Πηδηξα την Αντζελα , γενικα καλη αλλα δεν τρελαθηκα
( Δεν γλυφει σρεσκοξυριμενα @@ )

Εφυγα για εκθεση αφου δεν ειχα πια στον Μυλο μοιρα....
( Ψιλοδραμα η κατασταση)

Στον γυρισμο περασα απο βαρδαρη ... ωωω μάι γκοντ
ειχα να παω απο Ιουλιο , τσατσαδες στα προθυρα νευρικης κρισης
ψιλοακυρα ρουμανο-ρωσο πιπινια σε χωρους μετριους και κατω
(καλομαθα στα στουντιο ?)
5-6 χασικληδες  κλτ , φανταζομαι τι γινετε το βραδυ...

Ψιλοαναφορα
Μπλε κλειστο
16 υπο ανακαινηση ή εκλεισε και θα γινει κατι αλλο
Σαπφους 5 κλειστο
8 τρελη τσατσα βγηκε στη πορτα και κραζει τον κοσμο
προμηθεως 25 μια που μαρεσε λιγο αλλα ξεχασα το ονομα
ενα αλλο με καθρευτες στις πορτες των δοματιων , ΒΡΟΜΟΥΣΕ !!
γενικα μπλιαξ δεν μπορουσα να την βρω εκει και την εκανα

Ρωτησα 4-5 αν γλυφουν @@ και αυτη στο προμηθεως 11 λεει οχι ,
μονο αυτες που κανουν γυμνα τα κανουν αυτα , εχουν και δικιο . με τα φρικια που κυκλοφορουν τι @@ να γλυψουν...
Τες πα  δεν πρεπει να μπηκα σε ολα , την εκανα με ελαφρα ....

Hi light μια κυρια που  μπηκε μαζι μας στο ενα , βγηκε μετα απο μας και
μπηκε μαζι μας στο επομενο , η τσατσα την ρωτησε τι θελει και απαντησε και γω την κοπελα θελω , τελικα πουλυσε βρακια , φουστανακια και λοιπα πουτανοαξεσουαρ , την πετυχα και στην βιλα απου φευγοντας εριξα μια τσουτσου στην Αντριαννα
Hi light 2ο Η Μαρια (ή Μαρινα) απο ερως 16 με το αμαξι της και μια αλλη μεσα εκαναν τσαρκα στον βαρδαρη

Φευγοντας περασα απο βιλα > Αντριανα
Μαλακια μου που δεν πηγα εκει το πρωι θα περνουσα καλυτερα γυρισα σπιτι με 2 μετριες εμπειριες
Τουλαχιστον η αντριανα μου εγλυψε τα @@  :rockon:

Καλα γαμησια σε οσους βγουν σημερα , επλιζω η βραδυνη βαρδια να ειναι ποιο καλη
Μετα απο 2 πουτσες , παω να χτυπησω και καμια πιτσα τωρα , ποιος ξερει τι μαλακιες θα ονειρευομαι το βραδυ
τα λεμε αργοτερα ή αυριο
δες τι προσεξα απο ολο το ποστ ετσι?
το χαρτι αυτο γραφει να χτυπαμε την πορτα γιατι το κουδουνι δεν λειτουργει
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
βλακο νταβαδες φτανει με το να προμοταρετε με μουφα κριτικες την ψιλη τραβελοφατσα στην κωττα.Πηγαν συναγωνιστες και αυτο το ψιλο αγγουρι που τραβελοφερνει δοκιμαστηκε και ηταν σκατα οποτε μην μας τα πρηζετε να φτιαχνετε μουφα λογραιασμους και να γραφετε μουφα κριτικες και κανετε το σαιτ σαν την φατσα σας η μαλλον σαν το ξενερωτο γαμησι του τραβελου του...ευα.Απορω πως τον λεγαν οταν ειχε πουλακι αν μπορειτε και γνωριζετε λυστε μας αυτη την απορια και αφηστε τις μαλακιες.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σωστος...παρολαυτα εγω παλι το κουδουνι χτυπουσα..... :grin: :grin: :grin:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
βλακο νταβαδες φτανει με το να προμοταρετε με μουφα κριτικες την ψιλη τραβελοφατσα στην κωττα.Πηγαν συναγωνιστες και αυτο το ψιλο αγγουρι που τραβελοφερνει δοκιμαστηκε και ηταν σκατα οποτε μην μας τα πρηζετε να φτιαχνετε μουφα λογραιασμους και να γραφετε μουφα κριτικες και κανετε το σαιτ σαν την φατσα σας η μαλλον σαν το ξενερωτο γαμησι του τραβελου του...ευα.Απορω πως τον λεγαν οταν ειχε πουλακι αν μπορειτε και γνωριζετε λυστε μας αυτη την απορια και αφηστε τις μαλακιες.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
σκανε μυτη και νταβαδες-ποιητες
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755

Ποιος ειναι αυτος ρε παιδια...νεα εκδοση του takis_free????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εμενα σε γενικες γραμμες δε με ενοχλει το να μπει καποιος και να διαφημισει το μαγαζι του στην ουσια με μια μουφα κριτικη.ετσι κι αλλιως,ας μην κοροϊδευομαστε,διαφημιστικο ειναι το σαϊτ στο μεγαλυτερο βαθμο του....

επισης με ενοχλουσε οταν καποιος αναδημοσιευε εδω το λινκ καποιας κριτικης...τι νοημα ειχε δηλαδη??

παραδεχομαι ομως οτι δεν πολυδιαβαζα τις κριτικες που γραφονται για καθε σπιτι χωριστα...

με τις μαλακιες που διαβασα ομως γι'αυτην την απαραδεκτη την Ελινα,αναγκαστηκα να γραψω κι εγω μια κριτικη και ελπιζω να δημοσιευθει οπως την εγραψα.δουλευομαστε και μεταξυ μας δηλαδη??

.....η γκομενα του takis_free μπορει να ηταν μαλακισμενη και εκνευριστικη και εκεινη αλλα τουλαχιστον εκανε ενα τσιμπουκι που σου επαιρνε και το μυαλο

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

την πατησες ... το ξερω το χαρτι που λες  , αλλο χαρτι λεω εχει και κατι σφραγιδες και οι πρτες ηταν κλειστες

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Δεν βγηκα χθες, παραγγειλα 2 γυρακια απο τον Πρ.... ξερεις ειναι και τεραστια τα γαμημενα και τα χτυπησα καθως εβλεπα dvd, στο 2ο ομολογω οτι κατεβαλα τεραστειες προσπαθειες να το φαω.!! :2funny: :2funny: :2funny:

Θα παω μια βολτα ειμαι ειδη ψιμενος.!..για Σαρα.!! :grin:

Πρ α σ σ α ??

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
κανας κλωνος του τζο..... :grin: :grin: :grin: :grin: πολυ ποιητικα μας τα λεει.... :grin: :grin: :grin: :grin:
μπα , αποκλειετε , εγω πασχω απο τραβελοφοβια αλλωστε και δεν την εχω δει καν την Ελινα
Με την αντριαννα παντως που πηγα ομολογω οτι σε μια στιγμη το σκευτικα ...
ειδηκα οταν δεν ειδα κλειτοριδα ( αν και δεν την εψαξα )
λες ?  :think:

παντως η κριτικη της ελινας καθολου ψευτικη  δεν ειναι  :2funny:

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
μπα , αποκλειετε , εγω πασχω απο τραβελοφοβια αλλωστε και δεν την εχω δει καν την Ελινα
Με την αντριαννα παντως που πηγα ομολογω οτι σε μια στιγμη το σκευτικα ...
ειδηκα οταν δεν ειδα κλειτοριδα ( αν και δεν την εψαξα )
λες ?  :think:

παντως η κριτικη της ελινας καθολου ψευτικη  δεν ειναι  :2funny:

σωστος....και για την αντριαννα ,το ιδιο πράγμα σκεφτηκα και εγω,
οσο για την ελίνα είμαι βέβαιος πλεον τι είναι.
Αλλα δεν με χαλάει κιολας.
Σε άλλους αρεσει να γαμανε ενα δυμετρο μουνί(τροπος του λέγειν)
και σε αλλους αρέσουν αλλου είδους γυναικες όπως η σαρα ας πουμε που για μένα αν και εχω να παω καιρο , ειναι τοπ
Οσο για αντριαννα και ελινα νομίζω πως η ελινα γουσταρει τον πουτσο....αλλα τα πολυ ζογκλερικα, στα ορθια τσιμπουκια και αλλα τετοια δεν αρεσουν σε πολλους....

το θεμα ειναι οτι κανει μπαμ τι είναι και η μια και η άλλη....και σε εμενα μονο η σκεψη με χάλασε...για να συμφωνησω σε οσα είπε ο αλ πατσινο

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

+1

την πατησες ... το ξερω το χαρτι που λες  , αλλο χαρτι λεω εχει και κατι σφραγιδες και οι πρτες ηταν κλειστες

Παω στοιχημα τους το εκλησε ο εμπορικος συλογος.!!  ;)

εμενα σε γενικες γραμμες δε με ενοχλει το να μπει καποιος και να διαφημισει το μαγαζι του στην ουσια με μια μουφα κριτικη.ετσι κι αλλιως,ας μην κοροϊδευομαστε,διαφημιστικο ειναι το σαϊτ στο μεγαλυτερο βαθμο του....

επισης με ενοχλουσε οταν καποιος αναδημοσιευε εδω το λινκ καποιας κριτικης...τι νοημα ειχε δηλαδη??

παραδεχομαι ομως οτι δεν πολυδιαβαζα τις κριτικες που γραφονται για καθε σπιτι χωριστα...

με τις μαλακιες που διαβασα ομως γι'αυτην την απαραδεκτη την Ελινα,αναγκαστηκα να γραψω κι εγω μια κριτικη και ελπιζω να δημοσιευθει οπως την εγραψα.δουλευομαστε και μεταξυ μας δηλαδη??

.....η γκομενα του takis_free μπορει να ηταν μαλακισμενη και εκνευριστικη και εκεινη αλλα τουλαχιστον εκανε ενα τσιμπουκι που σου επαιρνε και το μυαλο

και εγω συμφωνω να μπενουν νταβαδες και ας διαφημιζουν τις κοπελες τους στα ισια, πχ να μπει καποιος ειτε εδω, ειτε γραφοντας μια κριτικη και να μας παρουσιασει την κοπελα του, αλλα οχι να μας πει οτι την πηδηξε και οτι ηταν η Νο1...υποτιμαει την νοημοσυνη ολων μας...λες και καποιος αν θελει να παει πχ στην Ελινα δεν θα ρωτησει εδω μεσα τι ρολα βαραει η συγγεκριμενη...
Οσο για την Ντιανα...για μενα ηταν απο τα καλυτερα που περασαν στον Βαρδαρη, ασχετα με τις μουφα κριτικες τοτε...

goro87

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ξερετε αν ι χριστινα δουλευει σημερα στο ωιλα εροτικα? αν ναι τι βαρδεια? ευχαριστω.

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
σκανε μυτη και νταβαδες-ποιητες
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

"μπαινω στο ντελο και σκαει ενα μοντελο" αχχαχααχχααχαχαχ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

αδικειται ο συγκεκριμενος εχει ποιητικη φλεβα καποια στιγμη θα φιγουραρει διπλα στον καβαφη τον σεφερη και λοιπους ποιηταδες !  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
το θεμα ειναι οτι κανει μπαμ τι είναι και η μια και η άλλη....και σε εμενα μονο η σκεψη με χάλασε...για να συμφωνησω σε οσα είπε ο αλ πατσινο

Μπαμ ? τι κανει μπαμ ? για πες ( στειλε Πμ αν δεν θες εδω)
Για Ελινα δεν ξερω δεν την εχω δει
Για Αντριαννα αν και την πηρα χθες ακομα εχω υποψιες
πειτε με μαλακα , ασχετο , ηλιθιο πειτε  οτι θελετε αλλα ακομα εχω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom