Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (2 μέλη και 49 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
ο θρυλικος και αγαπημενος ολων σας al pacino συμπληρωσε την τεταρτη αποτυχημενη σερι καταθεση του.αυτα δε γινονται...εχει χαλασει τοσο πολυ το πραμα ή φταιω εγω??(το πρωτο πειτε για να με ανεβασετε).καταθεση πριν λιγο στην Οικονόμου-Κώττα Ρούλια στη μουναρα Ελινα.βγαινει ενα μουνι 2 μετρα γυμνο,με λωριδα μουνοτριχας και ναζι.μπαινω για 40ε,με το  που μπαινει βαζει αμεσως καποτα στο ψοφιμι,αντε να σου σηκωθει μετα και παιρνει και αερα η καποτα.πιπα της πλακας,στησιματα της πλακας και πολυ μπλα μπλα και θεωρια.εφυγα χωρις να χυσω.η κοπελα δειχνει προθυμη και ευγενικη αλλα απο σεξ ΔΕΝ εχει ιδεα και φυσικα ΔΕΝ την προτεινω σε κανεναν

Η κατασταση εχει ξεφυγει.! Ειναι στο απροχωρητο.! ...ολοκληρο καλοκαιρι περασε και εκτος απο το φριξου 9 που ανανεωσε τις κοπελες του ολα τα αλλα κανανε ενα καλο μπουρδελο-ανακατεμα.!
Θα μας αναγκασουνε να βρουμε γκομενα.!! :2funny: :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Θα μας αναγκασουνε να βρουμε γκομενα.!! :2funny: :2funny:
αυτο ειναι που φοβαμαι κι εγω...
το παραδοξο ειναι οτι οταν πεφτει η δουλεια σου,εκτος απο τον δικαιολογημενο εκνευρισμο που εχεις,προσπαθεις να ικανοποιησεις εστω τους λιγους που απομειναν και κανουν ακομα τσαρκες.
εδω νομιζω συμβαινει το αντιθετο.ειναι σα να μη τους νοιαζει καθολου...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ο θρυλικος και αγαπημενος ολων σας al pacino συμπληρωσε την τεταρτη αποτυχημενη σερι καταθεση του.αυτα δε γινονται...εχει χαλασει τοσο πολυ το πραμα ή φταιω εγω??(το πρωτο πειτε για να με ανεβασετε).καταθεση
Αδερφε δεν ξερω αν χαλασε η οχι , εγω ετσι το βρηκα ,(χαλασμενο) Τις μισες φορες με την εντυπωση οτι ειμαι πουστης εφυγα ,
κοιτουσα μια γυμνη γκομενα διπλα μου και απορουσα γιατι δεν της πεταξα τα ματια εξω  :think:
Εκτος απο κανα δυο φορες αν δεν με 'αρμεγαν' δεν τελειωνα ουτε του Αγιου Χυστη ανημερα  :cum:
γιαυτο το φοβαμαι το δοκιμαζειν , ισως καμια Αφρο αν την πετυχω 'η αν ερθει τιποτα καινουριο και μ αρεσει ( οπως εκανα στην Βικυ - βιλλα)
απ οσες εχω δει δεν με τραβαει τιποτα προς το παρων

-Ερημιτη.η Ρωξανα απο Αλιακμωνος.μελαχρινη λεπτη γυφτοφατσα.τωρα εβαλε τους βυζους???

Μεταγραφη... αναγκαστικη μαλλον καποιο προβλημα πρεπει να εχει η εκκλησια  :think:
Αλλη μια που θελω να δω τουλαχιστων και ισως παρω , παρα τις κακες κριτικες μονο και μονο επιδι την εψαχνα πριον φυγει και μετα εγυφε διακοπες και γυρισε τωρα
( μηνα και βαλε )
Τα βυζια τα εβαλε τον Ιουνιο , ενας φιλος που την ειχε παρει τοτε του ειπε οτι ειναι μιας βδομαδας , απο κει και περα αν δεις κριτικες οσοι πηγαν τους ελεγε οτι πονουσαν και δεν τα < εδινε >
μπορει να ελεγε και αληθεια ....

Εσενα πως σου φανηκε ( εμφανισιακα -  χαρακτηρας ) ?

Εδιτ
Πως βλεπεις τις κριτικες καποιου απ το προφιλ του ?  :think:

Επισκέπτης
εκανα χτες μια απογευματινη βολτα στο βαρδαρη ...σχεδον ολες μπαζα ...φυσικα δεν κατεθεσα ...απλα ειδα 2 που θα μπορουσα αλλα δεν ειχα πληροφορηση ...1η στο πρασινο μια ξανθια τοπλες με μαγκικο στυλακι (μιλαει ελληνικα με λιγο περιεργη σαν ρωσοποντιακη προφορα) ..και στην προμηθεως χαμηλα μια νεαρη μελαχρινη με μεγαλο ωραιο θυλικο στηθος και μεγαλη σχετικα ρωγα (οχι η Τζοαννα) ,

ξερουμε τιποτα ??

Είναι η Αγγελική με φτιαγμένα δόντια πλέον κ ελαφρώς αδυνατισμένη! Τσέκαρα σήμερα το απόγευμα.

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
δεν βλεπω κανενα review για αυτην την αγγελικη φιλε ..ξερεις αν λεει τπτ μεσα ..αν και δυσκολο να μπω σε αυτο το βρωμοσπιτο ....τελευταια φορα ηταν πριν 10 χρονια  ...κυριολεκτικα

Επισκέπτης
Κωμοδινέ, φιλότιμη κοπέλα όμως κ από τις αγαπημένες μου.

The choice is yours!  ;)

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
213
Πόντοι
1
Κάποιος για την ερώτηση που έκανα? :huh:

bprelli_13

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
-26ης Οκτωβριου 35.η ξανθια Εμαννουελα.ωραιο αδυνατο γκομενακι με βυζακια εξω.δε ξερω τι ρολο βαραει μεσα
Αυτή η Εμμανουέλα είναι η Πατρινιά?γιατί από το εν λόγω ''ίδρυμα'' έχει περάσει η Εμμανουέλα η Πατρινιά μετά από την φυγή της από Κεφαλληνίας εάν θυμάμαι καλά..Εάν ξέρει κάποιος ας ενημερώσει γιατί ήταν πολύ σούπερ το μωρό!!!!!

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ρε τυποι απο πανω ενα μπαρακι στον ευοσμο νομιζω μου ειπαν new york legete,ti leei?

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
παιδια καλησπερα αν και τετια ωρα καλημερα επρεπε να γραψω.. σημερα κατεθεση στην ΝΑΝΤΙΑ πετρου εριμ. σερβις αριστο και διαθεσει ακομη καλητερη. ξερει κανης τιποτα για την νεαρη που ειναι το πρωι στην  Νικηφόρου Ουρανού 26? μπηκα μεσα και εδειχνε πολυ καλη διαθεσει, κατι ομος με σταματησε. η νεαρη ειναι μια μελαχρηνη που καθετε και στην αγκαλια σου και παιζει και μπαλαμουτιασμα.περημενο ενημερωσει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Αυτή η Εμμανουέλα είναι η Πατρινιά?γιατί από το εν λόγω ''ίδρυμα'' έχει περάσει η Εμμανουέλα η Πατρινιά μετά από την φυγή της από Κεφαλληνίας εάν θυμάμαι καλά..Εάν ξέρει κάποιος ας ενημερώσει γιατί ήταν πολύ σούπερ το μωρό!!!!!
λες;παντως η πατρινια δεν δουλευε βραδια συνηθως και αυτο με κανει να πιστευω οτι δεν εννοουσε αυτην ο αλ....ας μας πει κι ο ιδιος.....

Εδιτ
Πως βλεπεις τις κριτικες καποιου απ το προφιλ του ?  :think:
με την νεα διαμορφωση του προφιλ δεν γινεται πια...πρεπει μονο να μπεις σε μια κριτικη ενος συγκεκριμενου και εκει εχει επιλογη δες ολες τις κριτικες του ταδε......οπως και την καταταξη του βασει αριθμου κριτικων κλπ....

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
o gl επιτελους εβγαλε το "μεγαλο" signature και μπορω να βλεπω το σαιτ ! λολ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
o gl επιτελους εβγαλε το "μεγαλο" signature και μπορω να βλεπω το σαιτ ! λολ
ναι αλλα κατω απο τα βυζια ειχε και ισκιο.....τωρα να  σε δω..... :grin:
τι νεα τετσουο;πηγες αφρο  αυτην την βδομαδα;δεν αδυνατισε πολυ ρε αυτη;πες της τιποτα.....

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Ναι περασα μια βολτα. μπα εμενα η ιδια μου φαινεται... λες να αδυνατισε? δν το προσεξα.κ μην ανυσηχεις μαλλον βλεπει τι γραφουμε εδω οποτε θα το δει.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
λες;παντως η πατρινια δεν δουλευε βραδια συνηθως και αυτο με κανει να πιστευω οτι δεν εννοουσε αυτην ο αλ....ας μας πει κι ο ιδιος.....
αν και δεν γνωρισα ποτε την Πατρινια,η συγκεκριμενη δε φαινοταν και πολυ Πατρινια.ειχε ιδιο ακριβως σωματοτυπο με τη Τζουλια την αδυνατη απο τριδυμα

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
6.045
-Τανταλου 14(αλουμινατο).η γλυκεια Λαουρα με το ομορφο προσωπακι και την καλη περιποιηση.αυτη δοκιμαστε την αξιζει...

την δοκιμασα και εχω να πω ενα ευγε στο κοριτσι. γλυφει αρχιδια, η πιπα της καλη, στο γαμισι δεν βιαζεται και η συμμετοχη της με φωνουλες και φιλακια ειναι αψογη. εμφανιση μπορεις να την πεις γλυκοκαβλιτσα με ωραιο πατο και λιγα πιασιματα. και το βυζη πολυ καλο. περασα υπεροχα μαζι της. μεχρι την τριτη θα ειναι εκει αφου μετα θα παει προς στουντιο μερια.

stathakiss

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες, αύριο θα έρθω μια γρήγορη βόλτα από Σαλόνικα και θέλω να περάσω να δώ μια από τις 3 μαμάδες:
Νικόλ (Ανδ. Γ.) ή Σάρα (Μαντζάρου) ή Νάντια (Ερημίτη).

Ξέρει κανείς με σίγουρια (όσο γίνεται...) ποιες ώρες μπορώ να τις πετύχω;

Πήγα 6,7 σελίδες πίσω και βρήκα κανα 2 αναφορές αλλά έχω μπερδευτεί λίγο .. πρωινές είναι... μεσημεριανές είναι... τι γίνεται;

Thanks!

Edit: Α! Και η Μαιρούλα από Προμηθέως αν ξέρει κανείς... μου λείψανε η βυζούμπες της! Αυτή απ'όσο θυμάμαι είναι μεσημεριανή αλλά παίζει ακόμα;

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.361
Πόντοι
266
παιδια καμια γνωμη για εκεινο το ψηλο στην ρουλια κωτα που τραβελοφερνει
αξιζει;

Stories

Νέο!