Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η δαναη που μπαινει στα τοπ σου gl?  ;) αλη8εια την πετυχες καθολου μηπως?  :rolleyes:
η δαναη ειναι εκτος συναγωνισμου απο αποψη καθαρα προσωπικης καυλας και λιγο πελατειακης γνωριμιας ετων αλλα δεν την συνιστω στα πληθη ετσι γενικα....ειναι αλλη φαση οπως ηταν και με την αννα μαρια.....

δεν πηγα βαρδαρη καθολου μποτοφιλε  και ετσι δεν την πετυχα.....τον αυγουστο μου ειχε πει πως θα επεστρεφε καπου μεσα σεπτεμβρη οντως αλλα δεν ξερω σιγουρα.....αν μαθεις κανα νεο ενημερωσε.....'

και μποτα επισης δεν θυμαμαι γενικα να ειδα...θα σε γελασω μονο για  αφρουλα....δεν προσεξα καλα ισως και να ειχε..... :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
δεν πηγα βαρδαρη καθολου μποτοφιλε  και ετσι δεν την πετυχα.....τον αυγουστο μου ειχε πει πως θα επεστρεφε καπου μεσα σεπτεμβρη οντως αλλα δεν ξερω σιγουρα.....αν μαθεις κανα νεο ενημερωσε.....'
τη Δευτερα το μεσημερι η Δαναη ηταν στο πρασινο Σαπφους-Τανταλου γωνια.ελαφρως αδυνατισμενη κιολας

την Αγαπη δοκιμασε την,απλα εμενα με δυσαρεστησε επειδη με ειχε συνηθησει αλλιως.ισως παραγνωριστηκαμε και τη βαρεθηκα....

επισης μην αποφευγεις την Ευα στο Αν.Γεωργιου 4.ειναι λιγο σπασμενη σαν εμφανιση αλλα πολυ δυνατη μεσα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τη Δευτερα το μεσημερι η Δαναη ηταν στο πρασινο Σαπφους-Τανταλου γωνια.ελαφρως αδυνατισμενη κιολας

την Αγαπη δοκιμασε την,απλα εμενα με δυσαρεστησε επειδη με ειχε συνηθησει αλλιως.ισως παραγνωριστηκαμε και τη βαρεθηκα....

επισης μην αποφευγεις την Ευα στο Αν.Γεωργιου 4.ειναι λιγο σπασμενη σαν εμφανιση αλλα πολυ δυνατη μεσα
thanks man,αν ηξερα απο πριν θα περναγα αν και ο βαρδαρης τετοιες ωρες ειναι και δυσκολος για παρκινγκ......

δεν την αποφευγω την ευα....απλα ειχα λιγο χρονο για πολλες επιλογες και πχ την σαρα την ειχα πεθυμησει.....και καπου δεν μου κανει τοσο κλικ οσο πχ η νικολ που βγαζει μια πιο προστυχη πουτανια... :grin:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Thanx χυσταρες για τις info σχετικα με το ποντιακο πορνιδιο.Θα δοκιμασω καποια στιγμη να δω τι ψαρια πιανει.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
...gl Πως τα ειδες τα φρουτα μας??? Δεν μας βλεπω να την βγαζουμε καθαρη φετος το χειμωνα.!! :headbang: :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
...gl Πως τα ειδες τα φρουτα μας??? Δεν μας βλεπω να την βγαζουμε καθαρη φετος το χειμωνα.!! :headbang: :headbang:
ενταξει μωρε ....καλα ειναι...ολες τις περνας ενα χερακι ανετα τις πρωινες που ειδα....

πλην αλεξανδρας και μαρινας ενδεχομενως ολες ειναι fuckable....

kristin σεξυ,βικυ πιπινι,σαμπρινα τζουλια νταρντανομωρα,αφρο σαρα σταθερες αξιες,λουσι καλη,ντονα ωραιο κωλαρακι,αγαπη  ευα αξιογαμητα μιλφ,ναντια οχι σουπερ εμφανιση αλλα σουπερ επιδοσεις.....

ακομη και η αλεξανδρα κατι δινει ρε παιδι μου...δινει κωλο φτηνο....κατι ειναι κι αυτο...απλα εσεις τις εχετε ψιλοβαρεθει και λογικο γιατι βλεπετε τις ιδιες καθε μερα

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
και ρωτω.Μια μελαχρινη που δουλευει Σαπφους 20 πριν την Κελυ την εχει παρει κανεις?Λεει τπτ μεσα?Η τσατσα την παρουσιαζει ως "ποντια" (LOL) στο σαλονι.

Edit.Επισης (η τσατσα) στην παρουσιαση λεει οτι κανει πολυ δυνατο γαμησι και οτι θα το νιωσεις σε ολα τα κοκκαλα σου,ενα-ενα :2funny: :2funny:
Είναι η Χριστίνα η Ελληνίδα που είπε και ο Μααν.
Την είχα δοκιμάσει στην Προμηθέως τέρμα κάτω με πολύ μέτριες εντυπώσεις.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Είναι η Χριστίνα η Ελληνίδα που είπε και ο Μααν.
Την είχα δοκιμάσει στην Προμηθέως τέρμα κάτω με πολύ μέτριες εντυπώσεις.
Κριμα γαμωτο,γιατι φανηκε προθυμη και χαμογελαστη.

Επισης τι καταντια ειναι αυτη σε πολλα μπουρδελα να μη βγαινουν οι γκομενες να τις δεις κανονικα,και να μουτρωνουν κιολας -τσατσα και πουτανα- οταν ζητας να βγουνε λιγο πιο εξω να τσεκαρουμε κωλο.
Πως την ειδαν ρε?Ποιος τους εδωσε το δικαιωμα να εχουν τετοιον τσαμπουκα?
Βγες μωρη πουτανα να σε δουμε καλα και να σκεφτουμε αν θα σε γαμησουμε,αν δε γουσταρεις τραβα στη σκατοχωρα σου να κανεις χωραφι.

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
ενταξει μωρε ....καλα ειναι...ολες τις περνας ενα χερακι ανετα τις πρωινες που ειδα....

πλην αλεξανδρας και μαρινας ενδεχομενως ολες ειναι fuckable....

kristin σεξυ,βικυ πιπινι,σαμπρινα τζουλια νταρντανομωρα,αφρο σαρα σταθερες αξιες,λουσι καλη,ντονα ωραιο κωλαρακι,αγαπη  ευα αξιογαμητα μιλφ,ναντια οχι σουπερ εμφανιση αλλα σουπερ επιδοσεις.....

ακομη και η αλεξανδρα κατι δινει ρε παιδι μου...δινει κωλο φτηνο....κατι ειναι κι αυτο...απλα εσεις τις εχετε ψιλοβαρεθει και λογικο γιατι βλεπετε τις ιδιες καθε μερα

gl εχεις παρει Μαρίνα απο Κατεχάκη και δε σου αρεσε? Εγω πριν κανα 6άμηνο που την πήρα είχε καλές επιδόσεις πάντως. έκανε και περιποίηση μπαλακιών. για μιλφ καλή ειναι πιστεύω

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
gl εχεις παρει Μαρίνα απο Κατεχάκη και δε σου αρεσε? Εγω πριν κανα 6άμηνο που την πήρα είχε καλές επιδόσεις πάντως. έκανε και περιποίηση μπαλακιών. για μιλφ καλή ειναι πιστεύω
δεν αμφιβαλλω απλα δινω μεγαλη εμφαση στο θεμα εμφανιση ...και απο εμφανιση δεν μου κανει κλικ...αυτο

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Κριμα γαμωτο,γιατι φανηκε προθυμη και χαμογελαστη.

Επισης τι καταντια ειναι αυτη σε πολλα μπουρδελα να μη βγαινουν οι γκομενες να τις δεις κανονικα,και να μουτρωνουν κιολας -τσατσα και πουτανα- οταν ζητας να βγουνε λιγο πιο εξω να τσεκαρουμε κωλο.
Πως την ειδαν ρε?Ποιος τους εδωσε το δικαιωμα να εχουν τετοιον τσαμπουκα?
Βγες μωρη πουτανα να σε δουμε καλα και να σκεφτουμε αν θα σε γαμησουμε,αν δε γουσταρεις τραβα στη σκατοχωρα σου να κανεις χωραφι.

Την ειδανε πλουσιοι, μεχρι και ο "κοντος" της κωλεττη τις προαλλες τον ειδα με το καινουριο του Q7 η Q5 ητανε. τωρα βγαζουν λεφτα οι πουτανες και οι γυφτοι.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
για την πρωην συναδελφο της ειρηνουλα(ακους αβραμη;) που παντρευτηκε πια και ξεδηλωθηκε και πως ειχε πολλα λεφτα ο πατερας της αλλα μπηκε σε αυτην την δουλεια απο αντιδραση προς το σπιτι της και καλα ;) :grin: :grin:

Τώρα το θυμήθηκα αυτό... Ρε την Ειρηνούλα... Χάσαμε και την Ειρηνούλα γμτ...

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους.Γνωρίζει κανείς κάτι για την Ναταλί στην Σαπφούς απέναντι απο το ανορθόγραφο καθώς και για την Τζένη την ελληνίδα milf στην Προμηθέως?Είναι οι μόνες που μου άρεσαν απο τη βόλτα που έκανα.Γενικά πολύ μπάζο και αγένεια και θράσος απο της τσατσάδες.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
τα ιδια κ με εμενα ακριβως gl μονο που εγω την πηρα στο σαπφους 20 με ενα 30 αρικο,αλλα ιδιο σκηνικο,ψιλοκομοδινο,μονο τα βυζια τα πλουσια αξιζαν στην ολη φαση...για κανα ξελαφρωμα με ενα 30 αρικο καλη ειναι,για παραπανω οχι με τιποτα... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom