Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
να σας το χαλασω λιγο ακομα??...καταθεση χθες στην κατα τ'αλλα αγαπημενη μου milf Αγαπη στο Φριξου 14.καμια σχεση με την γνωστη Αγαπη,ψοφια,δεν ανεβηκε απο πανω,βαριοταν και μετα μ'αρχισε τα τελειωνε.ισως της δωσω αλλη μια ευκαιρια αφου περασει λιγος καιρος.μετα θα διαγραφει οριστικα.
υπενθυμιζω οτι προσφατα εχω διαγραψει τη milf Aντζελα η οποια πλεον ειναι απαραδεκτη,φερεται ειρωνικα στο σαλονι στους πελατες και βριζει οσους δε μπαινουν

τελικα ορισμενες τις παινεψαμε πολυ αλλα στην πορεια αρχισαν να κουραζονται.

θελει ανανεωση ο στολος αλλιως χειμωνας δε βγαινει(γι'αυτες).και η γνωστη μαλακια των τσατσαδων....εγω μ'αυτην κανουμε 25 μαρκες την μερα....τριχες κατσαρες.οποιος γυρναει βλεπει και καταλαβαινει ποια ειναι η κατασταση

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Κωλετομαχιες ... σιγα μη μαλωσουμε κιολας , αποψεις και εμπειριες ανταλασουμε
Εγω πιστεω οπως ειπε και ο gl πως σε καποια φαση της καριερας τους ειχαν τρελανει κοσμο μερικες ,
φυσικο ειναι να φθαρουν ως επαγγελματιες και να επιστρεψουν στα < νορμαλ > τους
πουτανοπηδουκουλες πρεπει να ειμαστε και οχι πουτανοψυχολογοι . Γεια σου Εφη με την μουναρα σου  :rockon:
τελος

δε μου ειπατε για την κριτικη μου ομως , πως  < ακουγετε > ?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
...το βασικοτερο πιστευω ειναι να μην ξαναεχουμε "Κωλετομαχιες".Ειναι ενα εργο που εχει παιξει πολλες φορες στις οθονες μας και εχει κουρασει υπερβολικα.Καλυτερα να ασχολουμαστε με τη μπουρδελοκατασταση γενικοτερα παρα με ενα συγκεκριμενο μαγαζι.
και ρωτω.Μια μελαχρινη που δουλευει Σαπφους 20 πριν την Κελυ την εχει παρει κανεις?Λεει τπτ μεσα?Η τσατσα την παρουσιαζει ως "ποντια" (LOL) στο σαλονι.

Edit.Επισης (η τσατσα) στην παρουσιαση λεει οτι κανει πολυ δυνατο γαμησι και οτι θα το νιωσεις σε ολα τα κοκκαλα σου,ενα-ενα :2funny: :2funny:

Μια πιτσιρικα μαυρομαλα με σχεδον φουντωτο μαλι λες??? Το Σαββατο που περασα, πριν την Κελυ ηταν αυτη, η Βανεσα, αν λες αυτη, αυτη δουλευε πριν Τανταλου 14, εγω την ειχα δοκιμασει 26ης-35Α, μεσα οχι τιποτα το ιδιετερο τοτε...τωρα μπορει να εχει αλαξει, δεν ξερω, αλλα απο εμφανιση σκιζει.!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
πουτανοπηδουκουλες πρεπει να ειμαστε και οχι πουτανοψυχολογοι
Δε νομιζω να γινεται κανεις πουτανοψυχολογος.Λεω οτι το θεμα της Ξεκωλετη εχει παιξει υπερβολικα και βαρεθηκαμε.Τεσπα...

Μια πιτσιρικα μαυρομαλα με σχεδον φουντωτο μαλι λες??? Το Σαββατο που περασα, πριν την Κελυ ηταν αυτη, η Βανεσα, αν λες αυτη, αυτη δουλευε πριν Τανταλου 14, εγω την ειχα δοκιμασει 26ης-35Α, μεσα οχι τιποτα το ιδιετερο τοτε...τωρα μπορει να εχει αλαξει, δεν ξερω, αλλα απο εμφανιση σκιζει.!
Χμμ οταν την ειδα εγω το μαλι το ειχε ισιο ως τους ωμους.Μου φανηκε οτι την εβλεπα πρωτη φορα,γιατι ειχα δει και τη Βανεσα στο αλουμινατο αλλα δε μου εμοιασε.Μπορει να κανω και λαθος ομως γιατι ηταν αρκετα σκοτεινα κ μπορει να μην ειδα καλα.

tamtiriri

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια μπορειτε να δωσετε πληροφοριες για την μαυρουλα απο τανταλου 8?? Εμφανιση,συμμετοχη κλπ

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
καθε περσι και καλυτερα που λεει κι ο λαος.....τωρα βεβαια δεν ξερω τι ακριβως προσδοκατε και σεις απο τον αγοραιο ερωτα  :think:.....μην τρεφουμε και ψευδαισθησεις γυρω απο κοπελες που περναν απο πανω τους δεκα και εικοσι ατομα την μερα....επι χρονια

Μόνο..; Εμένα η Κάρολαϊν στην Αθήνα μου 'πε ότι συνήθως είχε 30-40 πελάτες τη βραδιά σε στούντιο που το απλό είναι 50αρικο, ενώ στα μπουρδέλα που το απλό είναι 20αρικο τα κορίτσια μπορεί να 'χουν κ πάνω από 100 πελάτες..!
Βέβαια, άλλο η Αθήνα να μου πεις..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Μόνο..; Εμένα η Κάρολαϊν στην Αθήνα μου 'πε ότι συνήθως είχε 30-40 πελάτες τη βραδιά σε στούντιο που το απλό είναι 50αρικο, ενώ στα μπουρδέλα που το απλό είναι 20αρικο τα κορίτσια μπορεί να 'χουν κ πάνω από 100 πελάτες..!
Βέβαια, άλλο η Αθήνα να μου πεις..
καλα μην συγκρινεις αθηνα....θεσσαλονικη τετοια νουμερα πιθανον μονο τα κοριτσια της κωλετη να χτυπουσαν.... ;)
οι αλλες και παλιες ακομα υπηρχαν μερες που βαρουσαν μυγες πιστεψε με....ενας,δυο πελατες στην βαρδια ...μιλαμε για μυλο και μετα κριση εποχης ετσι;

Επισκέπτης
Μια μελαχρινη που δουλευει Σαπφους 20 πριν την Κελυ την εχει παρει κανεις?Λεει τπτ μεσα?Η τσατσα την παρουσιαζει ως "ποντια" (LOL) στο σαλονι.

Είναι λογικά η ελληνίδα Κρίστυ που έχει περάσει από προμηθέως τερμα κάτω και Ν.Ουρανού 26 μπλάστ, αδοκίμαστη από εμένα οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω.

για μοναστηριου 220 τι reviews υπάρχουν;

Δεν υπάρχουν αλλά μακρυά και αγαπημένοι. Είχα βρεί το τηλέφωνο για το συγκεκριμένο κρυφό μπουρδέλο σε αγγελία, αποφάσισα να πάω κ αφού ακολούθησα τις οδηγίες για να το βρώ απογοητεύτηκα από την εμφάνιση της πουτάνας. Πετίτ, 30άρα, άβυζη. Τώρα μέσα εφόσον κ είναι κρύφο το μέρος θα είναι κ πιο ήσυχα κ μπορεί λογικά κάποιος να περάσει καλύτερα από ένα φυσιολογικό μπουρδέλο. Όπως σκέφτεται ο καθένας μάγκες.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
για μοναστηριου 220 τι reviews υπάρχουν;
και γω εχω να παω χρονια απο τοτε που δουλευε μια σαν τραβελι αννα και εφερνε και κατι αλλα μιλφ.....μια δυο φορες ειχε κατι καλο μια ελληνιδα τριανταρα και μια μαυρουλα.....η μονη μαυρη που γαμησα και ηταν καλη....απο 2006 και επειτα εχω να ξαναπατησω....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Είναι λογικά η ελληνίδα Κρίστυ που έχει περάσει από προμηθέως τερμα κάτω και Ν.Ουρανού 26 μπλάστ, αδοκίμαστη από εμένα οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω.

Δεν υπάρχουν αλλά μακρυά και αγαπημένοι. Είχα βρεί το τηλέφωνο για το συγκεκριμένο κρυφό μπουρδέλο σε αγγελία, αποφάσισα να πάω κ αφού ακολούθησα τις οδηγίες για να το βρώ απογοητεύτηκα από την εμφάνιση της πουτάνας. Πετίτ, 30άρα, άβυζη. Τώρα μέσα εφόσον κ είναι κρύφο το μέρος θα είναι κ πιο ήσυχα κ μπορεί λογικά κάποιος να περάσει καλύτερα από ένα φυσιολογικό μπουρδέλο. Όπως σκέφτεται ο καθένας μάγκες.

- αν ειναι η χριστινα εχει περασει και απο Π ερημητη , μια κριτικη πρεπει να εχει και στην κωλετη καθως και Α γεωργιου 4

- για 220 κατι ειχα ακουσει αλλα εχει πολυ καιρο , Maaneskyggen για ποτε μιλας εσυ ? (χρονικα)

- Η εκκλησια ειναι κλειστη ειπαμε ?  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
λοιπον μεσημεριανη μεγαλη στουντιοτσαρκα και αν και δοθηκε και προσφατα πρωινη ενημερωση εχουμε και λεμε
-26 οκτ35 η ομορφουλα βικυ με τα ωραια ματια και τα νεανικα πετιτ βυζακια χυμα εξω και μια τσατσα η συμπαθης που δουλευε παλια στο βενζιναδικο απο πανω να επιμενει να μπω και οτι χανω....καλη παρουσια δεν λεω αλλα κατι δεν με τραβηξε παλι...σημειωτεον δεν παιχτηκε το γνωστο καθισμα επι του πουτσου στο σαλονι γιατι εκατσα ορθιος αυτην την φορα....λολ :grin:
-26 οκτ 52 η ρουμανα τζουλια που νομιζω δουλευε και βαρδαρη στην σαπφους,ψηλη,νταρντανα με θεορατες βυζαρες και μακρυ μαυρο μαλλι γενικα εντυπωσιακη γκομενα μπηκε στο στοχαστρο για καταθεση αυριο καθοτι σημερα υπηρχαν αλλες προτεραιοτητες..
-κεφαλληνιας κλειστο με αποφαση του δημου και χαρτι και βουλοκερι ισπανικο παρακαλω... :grin:
-κοροβαγκου σταθερα κλειστη...πιασαμε αραχνες μου φαινεται...κριμα...
-φριξου 9 η κριστιν
-φριξου 14 η μιλφ αγαπη πιο ομορφη απο ποτε μου φανηκε με το ωραιο της ξανθο μακρυ σε μπουκλες μαλλι και το κοκκινο στριγκακι της να τονιζει το κωλαρακι της...οι αρνητικες κριτικες ομως του αλ με αποθαρρυναν να περασω...
-κωλετη η αφρουλα πιο αδυνατισμενη καπως ειδικα απο την πισω οψη που την ειδα οταν γυρισε να μπει στην κουζινα....κανενα δωματιο γεματο και ουτε αυτοκινητα εξω παραδοξως πως....
-εκκλησια κλειστη....δεν ειχε λειτουργια σημερα ο παπας φαινεται :grin: :grin: :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
και τελικα πηγες citygate για καφε ?

περιμενουμε κριτικη για την σεβιτορα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

edit εκκλησια απλα κλειστη ¨η σφραγισμενη ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
-λαφαμ  η λουσι που δουλευει καλα το συστημα με διπλο διαφορικο απο πανω οταν ανεβαινει απο οσο θυμαμαι.... :grin:
-ν ουρανου 26 μια νταρντανα μπουταρου και λιγο βυζαρου με μακρυ μαυρο μαλλι για λατρεις των παχουλων και μονο μωρων αλλα και του κουλουριου ενδεχομενως καθοτι απο το απλο που ξεκινα απο τριαντα παμε στα σαραντα με ισπανικο,πενηντα με γυμνο τσιμπουκι και 60 (!) με κωλαρακι,ντουζακι και γυμνο ....καλο ακουγεται για μια φορα μεν αλλα η γκομενα δεν πολυβλεπεται...τεσπα γουστα ειν αυτα...το ονομα της ειναι αλεξανδρα και η τσατσα επεμενε οτι ειναι 22 μαιων.. :headbang: :grin: :grin:
-ρουλια και κωττα η ντονα με το ωραιο κωλαρακι...παντα εχει εναν πελατη στο δωματιο δειγμα οτι καλα παν οι δουλειες...'
-αλιακμωνος λουξ η σαμπρινα οχι η σαμπρελα που ειχαμε πει παλιοτερα στην ματζαρου  :grin: αλλη...ψηλη κι αυτη,νταρντανουλα γκομενα με ωραια καμπυλωτα κυβικα,ομορφουτσικο προσωπο και ματια ,χαρακτηριστικα λιγο προς το ρωσικο-ανατολιτικα,εντονα βαμμενη....απο σαραντα το απλο.πενηντα ισπανικο ή μασαζ ή γλειψιμο,60 το 69 και εκατο τζακουζι νομιζω....γαμευσιμη γενικα
-ματζαρου 1 κλειστο
-κατεχακη μαρινα
-ματζαρου 14 η θεα σαρα και δεν δεχομαι κουβεντα.... :sunglasses:ενταξει επειδη εγω περναω αραια και που και οποιος βλεπει εναν ανθρωπο απο καιρο σε καιρο αντιλαμβανεται καλυτερα τις διαφορες θα ελεγα οτι οπωσδηποτε δεν ειναι ακριβως η σαρα του 2007 με 2008 ετσι;ο χρονος περναει δυστυχως απο πανω απο ολους μας και αφηνει καποια σημαδια ....κατα τα αλλα ουτε καμια χοντρελω εγινε ουτε τιποτα...εξακολουθει να ειναι η πιο περιποιητικη γκομενα μεσα στο δωματιο απλα αρχιζει να τεινει προς το μιλφ....ωριμασε αρκετα ...οι βυζαρες βυζαρες και η κωλαρα κωλαρα.....εδω κατεθεσα πρωτα καθως ηταν το απωθημενο μου απο την προηγουμενη φορα που δεν την ειχα πετυχει πρωι....γλειφομουνι και πολυ καλο σεξσοου με χρηση του δονητη απο μενα να τον βαζω δυνατα μεσα στην μουναρα της και να την βλεπω να καυλωνει απιστευτα...πιπα πολυ καυλωτικη και γαμησι με δυνατο σφυροκοπημα και καλη συμμετοχη...τα προκαταρκτικα ηταν αρκετα καλα και παιχτηκαν και δυο πεταχτα φιλακια στο στομα αν και απεεφυγε ευγενικα τα γλωσσοφιλα....οι βυζαρες της δεν χορταινονται να τις γλειφεις....απλα ειπαμε προσωπικα μ αρεσουν οι γκομενες που εχουν και λιγο κρεας πανω τους....καποιοι μπορει να μην γουσταρουν το ξερω....οι τιμες φαρμακι....ας μην το σχολιασω...
-πετρου ερημιτου η ναντια παντα μονη της χωρις τσατσα μεσα με τον φυλακα στο αμαξι απεξω να περνα την ωρα του κι αυτος....εδω μπηκα αφου τελειωσα την γυρα για να κανω ανωμαλιες....ηθελα να πω τα προστυχολογα μου,να μου κανουν ενα καλο γυμνο περιποιημενο τσιμπουκι οπως μονο η ναντια ξερει και τελικα να χυσω μεσα στο στοματακι της αφου γλωσσοφιλιαστηκαμε....καποιοι σιχαινονται ξερω αλλα γουστα ειναι αυτα  και πρεπει να βγαινουν ποτε ποτε....παντα καλοσυνατη και ευχαριστη και οικονομικη ολα αυτα με ενα εβδομηνταρι(συν γλειψιμο) ......οταν τελειωσαμε καναμε και το απαραιτητο κουτσομπολιο και μου λεγε για την πρωην συναδελφο της ειρηνουλα(ακους αβραμη;) που παντρευτηκε πια και ξεδηλωθηκε και πως ειχε πολλα λεφτα ο πατερας της αλλα μπηκε σε αυτην την δουλεια απο αντιδραση προς το σπιτι της και καλα ;) :grin: :grin:
-ερως 16 κλειστο
-ανδρεου γεωργιου 4 η βουλγαρα μιλφ ευα και μια τσατσα με το κοντο μαλλι που ηταν παλια στην εκκλησια σχεδον με το ζορι να θελει να με βαλει μεσα....εκανα λαθος ειπα ευγενικα νομισα ειναι η νικολ θα ρθω το βραδυ και καταφερα ετσι να ξεφυγω απο το μαντρωμα....

υγ το απλο της τζουλιας στα τζαμπο απεναντι ξεκινα απο 40 ευρω και εχει με πενηντα πιο χαλαρα και με 60 69...τζακουζι στο κατοσταρικο αν ακουσα καλα....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
και τελικα πηγες citygate για καφε ?

περιμενουμε κριτικη για την σεβιτορα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

edit εκκλησια απλα κλειστη ¨η σφραγισμενη ?
απλα κλειστη.... :sunglasses:

εντιτ η βολτα περιελαμβανε φυσικα και ενα σαντουιτσακι απο σιτι γκειτ με σως φετας και απο ολα και μια σοκολατα απο τα σταρμπακς για τον δρομο.....αλλα 5 ευρω; :headbang: :headbang: :headbang: :think: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Φιλακια , πιπουλες.. αρραβωνας κανονικος , να ζησετε  :grin:

ποσων ετων ειναι η Μανδαμ ? 
2 φορες την εχω δει αλλα με ξερω γιατι δεν περασα αν και ημουν σιγουρος οτι θα περασω πολυ καλυτερα απο οποιοδηποτε πιπινι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Φιλακια , πιπουλες.. αρραβωνας κανονικος , να ζησετε  :grin:

ποσων ετων ειναι η Μανδαμ ? 
2 φορες την εχω δει αλλα με ξερω γιατι δεν περασα αν και ημουν σιγουρος οτι θα περασω πολυ καλυτερα απο οποιοδηποτε πιπινι
ποια λες;την ναντια ή την σαρα; :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
την ναντια ελεγα αλα πες και για την Σαρα ,
επισης τοποθετησε την σαρα μαζι με το δυδιμο της κωλετη στο βαθρο αν θες

Δεν ξερω που να χτυπησω την επομενη φορα ,

Αφρο με το προγραμμα που εχει λιγο δυσκολο
Ρωξανα μπορει κανα ΣΚ να την πετυχω αλλα θα το σκευτω
Αντριανα (βιλας) πρεπει να ξεπερασω το τραβελοσυνδρομο απ το οποιο πασχω
Βαρδαρη δε με τραβαει ακομα

Μου φαινετε θα ρθω για κανα καφε προς την Λαρισσα  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
την ναντια ελεγα αλα πες και για την Σαρα ,
επισης τοποθετησε την σαρα μαζι με το δυδιμο της κωλετη στο βαθρο αν θες

Δεν ξερω που να χτυπησω την επομενη φορα ,

Αφρο με το προγραμμα που εχει λιγο δυσκολο
Ρωξανα μπορει κανα ΣΚ να την πετυχω αλλα θα το σκευτω
Αντριανα (βιλας) πρεπει να ξεπερασω το τραβελοσυνδρομο απ το οποιο πασχω
Βαρδαρη δε με τραβαει ακομα

Μου φαινετε θα ρθω για κανα καφε προς την Λαρισσα  :grin:
η σαρα ειναι στην τοπ τριαδα για μενα...πρωτη η εφη θα λεγα ,τριτη η αφρο και ισως και πιο κατω..... :grin:
η ναντια πρεπει να ειναι 35αρα και ,η σαρα μαλλον τριανταρα....

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
η δαναη που μπαινει στα τοπ σου gl?  ;) αλη8εια την πετυχες καθολου μηπως?  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom