-λαφαμ η λουσι που δουλευει καλα το συστημα με διπλο διαφορικο απο πανω οταν ανεβαινει απο οσο θυμαμαι....
-ν ουρανου 26 μια νταρντανα μπουταρου και λιγο βυζαρου με μακρυ μαυρο μαλλι για λατρεις των παχουλων και μονο μωρων αλλα και του κουλουριου ενδεχομενως καθοτι απο το απλο που ξεκινα απο τριαντα παμε στα σαραντα με ισπανικο,πενηντα με γυμνο τσιμπουκι και 60 (!) με κωλαρακι,ντουζακι και γυμνο ....καλο ακουγεται για μια φορα μεν αλλα η γκομενα δεν πολυβλεπεται...τεσπα γουστα ειν αυτα...το ονομα της ειναι αλεξανδρα και η τσατσα επεμενε οτι ειναι 22 μαιων..
-ρουλια και κωττα η ντονα με το ωραιο κωλαρακι...παντα εχει εναν πελατη στο δωματιο δειγμα οτι καλα παν οι δουλειες...'
-αλιακμωνος λουξ η σαμπρινα οχι η σαμπρελα που ειχαμε πει παλιοτερα στην ματζαρου
αλλη...ψηλη κι αυτη,νταρντανουλα γκομενα με ωραια καμπυλωτα κυβικα,ομορφουτσικο προσωπο και ματια ,χαρακτηριστικα λιγο προς το ρωσικο-ανατολιτικα,εντονα βαμμενη....απο σαραντα το απλο.πενηντα ισπανικο ή μασαζ ή γλειψιμο,60 το 69 και εκατο τζακουζι νομιζω....γαμευσιμη γενικα
-ματζαρου 1 κλειστο
-κατεχακη μαρινα
-ματζαρου 14 η θεα σαρα και δεν δεχομαι κουβεντα....
ενταξει επειδη εγω περναω αραια και που και οποιος βλεπει εναν ανθρωπο απο καιρο σε καιρο αντιλαμβανεται καλυτερα τις διαφορες θα ελεγα οτι οπωσδηποτε δεν ειναι ακριβως η σαρα του 2007 με 2008 ετσι;ο χρονος περναει δυστυχως απο πανω απο ολους μας και αφηνει καποια σημαδια ....κατα τα αλλα ουτε καμια χοντρελω εγινε ουτε τιποτα...εξακολουθει να ειναι η πιο περιποιητικη γκομενα μεσα στο δωματιο απλα αρχιζει να τεινει προς το μιλφ....ωριμασε αρκετα ...οι βυζαρες βυζαρες και η κωλαρα κωλαρα.....εδω κατεθεσα πρωτα καθως ηταν το απωθημενο μου απο την προηγουμενη φορα που δεν την ειχα πετυχει πρωι....γλειφομουνι και πολυ καλο σεξσοου με χρηση του δονητη απο μενα να τον βαζω δυνατα μεσα στην μουναρα της και να την βλεπω να καυλωνει απιστευτα...πιπα πολυ καυλωτικη και γαμησι με δυνατο σφυροκοπημα και καλη συμμετοχη...τα προκαταρκτικα ηταν αρκετα καλα και παιχτηκαν και δυο πεταχτα φιλακια στο στομα αν και απεεφυγε ευγενικα τα γλωσσοφιλα....οι βυζαρες της δεν χορταινονται να τις γλειφεις....απλα ειπαμε προσωπικα μ αρεσουν οι γκομενες που εχουν και λιγο κρεας πανω τους....καποιοι μπορει να μην γουσταρουν το ξερω....οι τιμες φαρμακι....ας μην το σχολιασω...
-πετρου ερημιτου η ναντια παντα μονη της χωρις τσατσα μεσα με τον φυλακα στο αμαξι απεξω να περνα την ωρα του κι αυτος....εδω μπηκα αφου τελειωσα την γυρα για να κανω ανωμαλιες....ηθελα να πω τα προστυχολογα μου,να μου κανουν ενα καλο γυμνο περιποιημενο τσιμπουκι οπως μονο η ναντια ξερει και τελικα να χυσω μεσα στο στοματακι της αφου γλωσσοφιλιαστηκαμε....καποιοι σιχαινονται ξερω αλλα γουστα ειναι αυτα και πρεπει να βγαινουν ποτε ποτε....παντα καλοσυνατη και ευχαριστη και οικονομικη ολα αυτα με ενα εβδομηνταρι(συν γλειψιμο) ......οταν τελειωσαμε καναμε και το απαραιτητο κουτσομπολιο και μου λεγε για την πρωην συναδελφο της ειρηνουλα(ακους αβραμη;) που παντρευτηκε πια και ξεδηλωθηκε και πως ειχε πολλα λεφτα ο πατερας της αλλα μπηκε σε αυτην την δουλεια απο αντιδραση προς το σπιτι της και καλα ;)
-ερως 16 κλειστο
-ανδρεου γεωργιου 4 η βουλγαρα μιλφ ευα και μια τσατσα με το κοντο μαλλι που ηταν παλια στην εκκλησια σχεδον με το ζορι να θελει να με βαλει μεσα....εκανα λαθος ειπα ευγενικα νομισα ειναι η νικολ θα ρθω το βραδυ και καταφερα ετσι να ξεφυγω απο το μαντρωμα....
υγ το απλο της τζουλιας στα τζαμπο απεναντι ξεκινα απο 40 ευρω και εχει με πενηντα πιο χαλαρα και με 60 69...τζακουζι στο κατοσταρικο αν ακουσα καλα....