Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (4 μέλη και 58 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
η Ρωξανα αν ψηνεσαι , πρεπει να ειναι βραδυ πανε να δεις αν ξεκουραστηκε
βιλα πρεπει να ειναι η τζεσυ ,  ( εχουν και καινουριο κοπρο , , εκτος απ τα ασπρα σημερα μου βγηκε ενα μπαυρο σαν ποντικι , ετοιμη την ειχα την κλωσια ... γκολ στις αντριανας τα βυζια θα εβαζα )
την ρωξανα την κανω τρελο κεφι αλλα ρε πουστη μου ολο χαλια κριτικες διαβαζα κ δεν γουσταρω να πεταξω χρηματα ενω το ξερω οτι ειναι μαπα
η τζεσυ ειναι?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Και γω την εχω στο ματι την ρωξανα , αν και δεν τηνε χω δει καν ισως πεταξω κανα 40 οταν μου περισσεψει
Για τσεσυ δεν ξερω μια φορα πηγα να την δω και εφυγε σαν συφουνας ,στραβωμενη  και οι κριτικες δεν ειναι και πολυ σουπερ...
θελω να την ξαναδω αλλα δεν νομιζω να μου κανει το κλικ να μπω

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
-Ν. Ουρανού 26. Και άλλη μελαχρινή μπατάλα, η ρουμάνα Αλεξάνδρα. Κάνει με 60ε ντουζάκι+ακάπωτο+69+κωλαράκι όλα μαζί!!

Η γνωστή αδύνατη πιτσιρίκα με την ουλή κάτω από το στήθος;
Αν είναι έτσι αξίζει  :grin:
Θα είναι εκεί πρωινή βάρδια μέσα στη βδομάδα να πάμε να καταθέσουμε;

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135
Η γνωστή αδύνατη πιτσιρίκα με την ουλή κάτω από το στήθος;
Αν είναι έτσι αξίζει  :grin:
Θα είναι εκεί πρωινή βάρδια μέσα στη βδομάδα να πάμε να καταθέσουμε;

Δεν είναι αυτή, απλή συνωνυμία, αυτή είναι ένα κοντοπαχουλούτσικο κουβαδάκι.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Edit 4

Διαβασα την κριτικη του καραμαν τωρα
Karaman 7 > ροζ μουνακι της ..
ΕΓΩ > ηταν καφετι
Το μουνακι της εαν το ανοιξεις ειναι ροζ απο μεσα.!! εκτος αν το εκανε ηλιοθεραπεια και μαυρισε.!! :2funny: :2funny:

Karaman 7 > Ξαπλα διπλα διπλα χαιδευοντας την και χωρις να βιαζετε καθολου ασχετα αν περημενα αλλοι δυο στα δωματια...
Εγω > Νηπτηρας,  πλησιμο , γεια σου τυπικη χαιρετουρα...
Εδω μαλλον εχω ποιο πολλα ενσημα απο εσενα.!! :2funny: :2funny: αλλα οσες φορες πηγα με την Εφη που εχω χασει το λογαριασμο παντα ηταν το ιδιο πραγμα...τελεια.!!!

Σε αλλη γκομενα πηγα ?  :think:

μα τα ειπαμε για την σιμονα
την ειχα μπερδεψει με την κοσμινα που δουλευε εκει κ ηταν για τον πεο....
οσο για την ανιτα την ειχα πετυχει πριν καιρο,παιζει να ηταν κ η πρωτη της μερα,ειχα παει με τον δοκιμαζο τσαρκα,ειναι μια ξανθια ψηλη μετρια γκομενα
τιποτα το ιδιαιτερο για μενα,οπως κ για τον δοκιμαζο
ουτε χοντρη,ουτε κοκαλο,βυζι μετριο κωλαρακι καλο

deker την Ανιτα απο κωλετη ξεγραψε την απο την λιστα σου εκτος και αν θελεις να πεταξεις λεφτα.!...πηγαινε καρφι για Σιμονα με κλειστα ματια...και αν εισαι και ωραιο παιδι.!! ;) ;)...θα περασεις και γαμάτα.!!!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μπορει να ηταν θεμα χημειας η λαθος ταιμινγκ
δεν περασα ασχημα , απλα δεν με αναψε και τοσο ... δεν την κραζω σε καμια περιπτωση
μη παραξηγηθουμε , μια χαρα ηταν η γκομενα , στα σημεια κριθηκε το παιχνιδι μαλλον θα ξαναπαω καποια στιγμη

Στην Αντριαννα στην βιλα πως θα παω πες μου , την ειχα για σιγουρη αλλα σημερα που την ξαναειδα... ε γαμω τις επεμβασεις μου στα χειλη τι τις ηθελε ?  :headbang:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
δεν περασα ασχημα , απλα δεν με αναψε και τοσο ... δεν την κραζω σε καμια περιπτωση
μη παραξηγηθουμε , μια χαρα ηταν η γκομενα , στα σημεια κριθηκε το παιχνιδι μαλλον θα ξαναπαω καποια στιγμη

Στην Αντριαννα στην βιλα πως θα παω πες μου , την ειχα για σιγουρη αλλα σημερα που την ξαναειδα... ε γαμω τις επεμβασεις μου στα χειλη τι τις ηθελε ?  :headbang:

Πηγαινε αντριανα δεν ειναι και τοσο χαλια.!! αν την προσεξεις καλυτερα, σε σχεση με αλλες, ετσι.!! ;) ;)
...επικεντρωσου σε αλλα οπως τα βυζια της.!! :2funny: γυρνα την στα 4αρα...για μενα αξιζει, μια φορα πηγα, μαλλον δεν θα ξαναπαω ομως.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
θα προσπαθησω  , θα κανω την καρdια μου πετρα
το θεμα ειναι πως να κανω και την τσουτσου μου πετρα , μη φαμε κανα στραπατσο  :headbang:

Τιθετε θεμα συγγκρισης Αφρο - Εφης ?  αν και δυσκολα να πετυχω την αφρο  καθημερινη πρωι
λεω να την παρω και αυτη ( μαλλον)

ΞΕχασα να σας πω οτι η Ντονα σημερα βγηκε με <φορεμα> και ηταν πολυ σεξυ  :bigdick:
ποιο σεξυ απ την Εβελινα με τα βυζια χυμα , oh yes....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
θα προσπαθησω  , θα κανω την καρdια μου πετρα
το θεμα ειναι πως να κανω και την τσουτσου μου πετρα , μη φαμε κανα στραπατσο  :headbang:

Τιθετε θεμα συγγκρισης Αφρο - Εφης ?  αν και δυσκολα να πετυχω την αφρο  καθημερινη πρωι
λεω να την παρω και αυτη ( μαλλον)

ΞΕχασα να σας πω οτι η Ντονα σημερα βγηκε με <φορεμα> και ηταν πολυ σεξυ  :bigdick:
ποιο σεξυ απ την Εβελινα με τα βυζια , oh yes....

Απο σερβις τα ιδια κυβικα, ειναι, αλλα εγω πρωτειμω Εφη, την αφρο 2 φορες ολο και ολο, και τις 2 φορες σουπερ, αλλα καπου δεν μου κολαει, ειναι ποιο ευγενικη και ποιο γλυκια απο την Εφη... Δοκιμασε και Αφρο, ειναι μαστ.!

Η Αντριανα προσφερει προκαταρτικα, τουλαχιστων ετσι θα σου τον κανει Πετρα.!! :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
im gona try...

θυμαται κανεις τι ρολο βαραει απο προκαταρκτικα η Ρωξανα ,
αντε να την παρω και αυτην να κλεινει η λιστα με τις < ανοιχτες πληγες>

Παω για ξαπλα καληνυχτα  :rockon:

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Δεν είναι αυτή, απλή συνωνυμία, αυτή είναι ένα κοντοπαχουλούτσικο κουβαδάκι.

Τσάμπα χάρηκα  :(

μη παραξηγηθουμε , μια χαρα ηταν η γκομενα

Και με εμένα το ίδιο συνέβη

qwerty84

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Like
22
Πόντοι
0
Ρε σεις παιδες , η Αφρο τελικα καποιος ανεφερε οτι επεστρεψε. Ειναι αληθεια? αν ναι , μπορειτε σας παρακαλω να πειτε ποτε εχει βαρδια αν ειναι ευκολο.. ?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Ρε φιλε,και σε οσους διαβαζουν αυτο το γαμημενο thread.Καντε εναν κοπο να διαβασετε τις προηγουμενες σελιδες.Το εχουμε πει 10 φορες.Δηλαδη μαλακες ειναι οσοι δινουν πληροφοριες?

qwerty84

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Like
22
Πόντοι
0
1ον , μην γινεσαι επιθετικος. Για να ρωταω ισως να σημαινει οτι δεν το ειδα/ προσεξα / μπερδευτηκα φιλε μου. 2ον , δεν ειπα κατι για κανεναν ουτε οτι ειναι μαλακας ουτε τιποτα. Αν τωρα δεν μπορεις να πεις , τοτε κατατοπισε με σε ποια σελιδα ειναι , και θα σου πω και ευχαριστω..

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Ι.Κωλετη 17 Δε-Τρι-Τε 10.00-19.00

Δε γινομαι επιθετικος με σενα.Απλα πολλα μελη δε δινουν σημασια στα ποστ των συναγωνιστων και ρωτανε συνεχεια τα ιδια πραγματα με αποτελεσμα να μη μπορει να ανασανει το thread.

qwerty84

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Like
22
Πόντοι
0
Ευχαριστω πολυ φιλε μου :) θα ενημερωσω αυριο για την εν λογω επισκεψη =)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Δεν χρειαζεται να ενημερωσεις για Αφρο. ηδη εχουμε πει ολοι για αφρο, μουχαχαχα. πλακα κανω, θα περασεις καλα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
im gona try...

θυμαται κανεις τι ρολο βαραει απο προκαταρκτικα η Ρωξανα ,
αντε να την παρω και αυτην να κλεινει η λιστα με τις < ανοιχτες πληγες>

Παω για ξαπλα καληνυχτα  :rockon:

Προκαταρτικα...0

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
deker την Ανιτα απο κωλετη ξεγραψε την απο την λιστα σου εκτος και αν θελεις να πεταξεις λεφτα.!...πηγαινε καρφι για Σιμονα με κλειστα ματια...και αν εισαι και ωραιο παιδι.!! ;) ;)...θα περασεις και γαμάτα.!!!
δεν ειχα σκοπο φιλε να παω γιατι δεν μου γεμιζει το ματι
αλλα σ ευχαριστω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom