Καλησπέρα σε όλους.Γνωρίζει κανείς κάτι για την Ναταλί στην Σαπφούς απέναντι απο το ανορθόγραφο καθώς και για την Τζένη την ελληνίδα milf στην Προμηθέως?Είναι οι μόνες που μου άρεσαν απο τη βόλτα που έκανα.Γενικά πολύ μπάζο και αγένεια και θράσος απο της τσατσάδες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (3 μέλη και 51 επισκέπτες)
Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 509
- Πόντοι
- 7.135
Μεσημεριανή βόλτα στο Μύλο πριν κλείσουν οι δρόμοι, πολύ λίγος κόσμος στη γύρα:
-26ης Οκτωβρίου 35. Βίκυ, το γνωστό κοντό μελαχρινό πιπίνι, εμένα δε μου λέει πολλά πράγματα εμφανισιακά.
-Π. Ερημίτη 2. Η μελαχρινἠ έκφυλη μπατάλα Καμέλια.
-Ν. Ουρανού 26. Και άλλη μελαχρινή μπατάλα, η ρουμάνα Αλεξάνδρα. Κάνει με 60ε ντουζάκι+ακάπωτο+69+κωλαράκι όλα μαζί!!
-Φρίξου 9. Η Ρόζα-Ανδριάνα.
-Φρίξου 14. Δεν ήταν η Αγάπη-Ελένη εκεί και δεν θυμάμαι το όνομα της κοπέλας, ήταν μέσα στο δωμάτιο.EDIT: Ζωή.
-Ν.Ουρανού 1. Ανδριάνα (με τίποτα).
-Κωλέττη 17. Έφη, άδεια όλα τα δωμάτια. Θα έμπαινα αλλά ήθελα σήμερα τζακούζια και ιστορίες.
-Αλιάκμωνος 8. Μια ψηλή ξανθιά με εκ πρώτης όψεως καλό κορμί, Κάτια. Δεν την έχω ξαναδεί, για πείτε αν ξέρετε για αυτήν.
-Κατεχάκη 13. Η ξανθιά μιλφ Μαρίνα με το υπέροχο στήθος, αλλά είναι πολύ μεγάλη για τα γούστα μου.
-Ρούλια Κώττα. Η μελαχρινἠ Ντόνα, είναι μικρόσωμη με απίστευτη μεγάλη καλοσχηματισμένη ΚΩΛΑΡΑ. Για ραπ βίντεο είναι η άτιμη. Θα την πάρω κάποια στιγμή μόνο και μόνο για να φύγει το άχτι.
-Κεφαλληνίας 8. Σφραγισμένο από τον δήμο.
-Α. Γεωργίου 34. Λούνα.
-Α. Γεωργίου 16. Κλειστό
-26ης Οκτωβρίου 52. Η ξανθιά Μαριά, μόλις άκουσα το όνομά της μεταβολή και έξω.
-Α. Γεωργίου 4. Εύα, όπου χτύπησα το τζακουζάκι μου. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για την Εύα, κατά τη γνώμη μου είναι το καλύτερο μιλφ στην πόλη αυτή την στιγμή.
-26ης Οκτωβρίου 35. Βίκυ, το γνωστό κοντό μελαχρινό πιπίνι, εμένα δε μου λέει πολλά πράγματα εμφανισιακά.
-Π. Ερημίτη 2. Η μελαχρινἠ έκφυλη μπατάλα Καμέλια.
-Ν. Ουρανού 26. Και άλλη μελαχρινή μπατάλα, η ρουμάνα Αλεξάνδρα. Κάνει με 60ε ντουζάκι+ακάπωτο+69+κωλαράκι όλα μαζί!!
-Φρίξου 9. Η Ρόζα-Ανδριάνα.
-Φρίξου 14. Δεν ήταν η Αγάπη-Ελένη εκεί και δεν θυμάμαι το όνομα της κοπέλας, ήταν μέσα στο δωμάτιο.EDIT: Ζωή.
-Ν.Ουρανού 1. Ανδριάνα (με τίποτα).
-Κωλέττη 17. Έφη, άδεια όλα τα δωμάτια. Θα έμπαινα αλλά ήθελα σήμερα τζακούζια και ιστορίες.
-Αλιάκμωνος 8. Μια ψηλή ξανθιά με εκ πρώτης όψεως καλό κορμί, Κάτια. Δεν την έχω ξαναδεί, για πείτε αν ξέρετε για αυτήν.
-Κατεχάκη 13. Η ξανθιά μιλφ Μαρίνα με το υπέροχο στήθος, αλλά είναι πολύ μεγάλη για τα γούστα μου.
-Ρούλια Κώττα. Η μελαχρινἠ Ντόνα, είναι μικρόσωμη με απίστευτη μεγάλη καλοσχηματισμένη ΚΩΛΑΡΑ. Για ραπ βίντεο είναι η άτιμη. Θα την πάρω κάποια στιγμή μόνο και μόνο για να φύγει το άχτι.
-Κεφαλληνίας 8. Σφραγισμένο από τον δήμο.
-Α. Γεωργίου 34. Λούνα.
-Α. Γεωργίου 16. Κλειστό
-26ης Οκτωβρίου 52. Η ξανθιά Μαριά, μόλις άκουσα το όνομά της μεταβολή και έξω.
-Α. Γεωργίου 4. Εύα, όπου χτύπησα το τζακουζάκι μου. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για την Εύα, κατά τη γνώμη μου είναι το καλύτερο μιλφ στην πόλη αυτή την στιγμή.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
ποια λες;την σλοβακα;πηγε εκει μηπως;-26ης Οκτωβρίου 52. Η ξανθιά Μαριά,
ΥΓ τελικα επιβεβαιωνεται η φιλολογια του καλοκαιριου για τουλαχιστον εξι αδειες σπιτιων που θα τις παιρναν πισω;
Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 509
- Πόντοι
- 7.135
ποια λες;την σλοβακα;πηγε εκει μηπως;
Όχι, όχι, μια παχουλούτσικη είναι με ξυνισμένο ύφος. Δύσκολα να μπει κάποιος σ΄αυτήν.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
δεν την ξερω μαλλον ή δεν μου λεει κατι....Όχι, όχι, μια παχουλούτσικη είναι με ξυνισμένο ύφος. Δύσκολα να μπει κάποιος σ΄αυτήν.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
Επιλεκτικη γυρα πριν κανα 2ωρο-, απο μυλο μπηκα μονο Φριξου 14 η Χριστινα η Ρουμανα, 26ης Οκτωβρη 35Α η πιτσιρικα Αντρε? μαυρομαλα με μικρο βυζακι, αλλου δεν σταματησα, Κεφαληνιας και Α.Γεωργιου 16 κλειστα.
Μια μικρη βολτα στον βαρδαρη, με της θειτσες εξω απο το κολωμπαρο στην προμηθεους που κανανε την ταμπελα τους να αναβει, δεν την θυμαμαι να αναβε! με φωναξανε να μπω, ταχα θα περασω καλα.!!
Προμηθεους 11 Η Τζοανα, εκανε λιγο το μαλακι της μπουκλωτο, Σαμφως 20 η μελαχρινη Βανεσα, Μολδαβεζα την διαφημιζε η τσατσα.! Τανταλου 9 κλειστο οπως και το Προμηθεους 19 κλειστο Τανταλου 14 το πιπινακι η Λαουρα, εβαψε κατι ξανθιες ανταβιες στα μαλια της.
Και απο citygate...Το Μαντζαρου 1Α παραμενει κλειστο, Αλιακμωνως μια μαυρομαλα ζουμπουρλου, Ελληνικο προιον ελεγε η τσατσα, και τελευταια σταση Κατεχακη 13 ΣΙ ΜΟ ΝΑ.- ...ολα τα λεφτα το καυλακι, θα της ελεγα οτι βγηκε SummerEdition 2010 της Μπουρδελοκαταστασης, αλλα θα χαλουσα την ατμοσφαιρα οποτε το κρατησα και πηγαν ολα οπως θα επρεπε...εβγαλε τα λεφτα της.! συμετοχη αριστη.! αφηνε δαχτυλακια στην μουναρα της φιλακια και χαδακια +προκαταρτικα, πιπα μετρια σημερα δεν το ειχε και τοσο αλλα παθιασμενη πιπα.! εγλυψε και λιγο απαλα τα μπαλακια, αλλα δεν με χαλασε καθολου, ευκαιρια για περισοτερες στασεις ιεραποστολικα και ανοιγοντας τα ποδια της σπαγγατο, η ολη εικονα ειναι για Οσκαρ πρωτου ρολου.!! κρατηθηκα με το ζορι μην πεταξω καρο σημαια και αλαγη στα 4.! εκει ακομα καλητερη η εικονα.!! κωλαρακι τελειο.! οι τρυπουλες τις φενονται και οι δυο καθαρα με αυτη των αποβλητων!! λιγο δουλεμενη μου φανηκε.!! συμετοχη και δικη της με κουνηματα της λεκανης, και πανηγυρικος τερματισμος, χερετησμα με ενα φιλακι και καληνυχτησμα...ως την αλλη φορα...οποιος δεν εχει παρει Σιμονα, απλα χανει.!!
Μια μικρη βολτα στον βαρδαρη, με της θειτσες εξω απο το κολωμπαρο στην προμηθεους που κανανε την ταμπελα τους να αναβει, δεν την θυμαμαι να αναβε! με φωναξανε να μπω, ταχα θα περασω καλα.!!
Προμηθεους 11 Η Τζοανα, εκανε λιγο το μαλακι της μπουκλωτο, Σαμφως 20 η μελαχρινη Βανεσα, Μολδαβεζα την διαφημιζε η τσατσα.! Τανταλου 9 κλειστο οπως και το Προμηθεους 19 κλειστο Τανταλου 14 το πιπινακι η Λαουρα, εβαψε κατι ξανθιες ανταβιες στα μαλια της.
Και απο citygate...Το Μαντζαρου 1Α παραμενει κλειστο, Αλιακμωνως μια μαυρομαλα ζουμπουρλου, Ελληνικο προιον ελεγε η τσατσα, και τελευταια σταση Κατεχακη 13 ΣΙ ΜΟ ΝΑ.- ...ολα τα λεφτα το καυλακι, θα της ελεγα οτι βγηκε SummerEdition 2010 της Μπουρδελοκαταστασης, αλλα θα χαλουσα την ατμοσφαιρα οποτε το κρατησα και πηγαν ολα οπως θα επρεπε...εβγαλε τα λεφτα της.! συμετοχη αριστη.! αφηνε δαχτυλακια στην μουναρα της φιλακια και χαδακια +προκαταρτικα, πιπα μετρια σημερα δεν το ειχε και τοσο αλλα παθιασμενη πιπα.! εγλυψε και λιγο απαλα τα μπαλακια, αλλα δεν με χαλασε καθολου, ευκαιρια για περισοτερες στασεις ιεραποστολικα και ανοιγοντας τα ποδια της σπαγγατο, η ολη εικονα ειναι για Οσκαρ πρωτου ρολου.!! κρατηθηκα με το ζορι μην πεταξω καρο σημαια και αλαγη στα 4.! εκει ακομα καλητερη η εικονα.!! κωλαρακι τελειο.! οι τρυπουλες τις φενονται και οι δυο καθαρα με αυτη των αποβλητων!! λιγο δουλεμενη μου φανηκε.!! συμετοχη και δικη της με κουνηματα της λεκανης, και πανηγυρικος τερματισμος, χερετησμα με ενα φιλακι και καληνυχτησμα...ως την αλλη φορα...οποιος δεν εχει παρει Σιμονα, απλα χανει.!!
Cecell
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 4.525
σχεδον στα ίδια πήγα και έγώ ήθελα να καταθέσω νατάσσα αλλά ήταν κλειστό έπρεπε να πάω κατεχάκη, τελικά κατέθεσα βαρδάρη στην Μιρέλλα, κομπλέ όπως πάντα. Πολύ άδειος ο βαρδάρης σήμερα. Ψυχή δεν κυκλοφορούσε. Πήγα γύρω στις 23 παρα
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Χελοου ;)
Μετα απο μικρη αποχη σημερα βγηκα βολτα ,
Ντονα στο Ρουλια-Κωττα την πηρε φιλος , καλη λεει.
Αντριαννα στην βιλλα , με τις βυζαρες της αλλα ρε γαμω κατι με χαλαει , αυτα τα τραβελοχειλα μαλλον , δε μου εκανε κλικ να περασω αν και θα ηθελα
Κωλετη η Εφη , περασα (κυριως λογο κριτικων)
Φιλικη , Ευχαριστη , μη βιαστηκη προτεινε μονη της αλλαγες γενικα καλο κλιμα αλλα...
δε τρελαθηκα ρε παιδια , θα μου πεις τι αλλο θελεις , δεν ξερω , απλα δεν με απογειωσε
ισως να βαριοταν λιγο , ισως να βαριομουν εγω ξερω γω.... μηπως να ξαναδοκιμασω ?
Την προηξγουμενη φορα μετα απο μασαζ πηγα και πηδουσα ποση ωρα την Αντριανα - κομοδινο ( εκκλησια)
και τωρα με την περιφημη Εφη να μην τελειωσω αμεσως , να αλλαξουμε 5 στασεις και στο τελος να εχουμε < χειροτεχνια > ?
Τι να πω.... γερναμε ?
κριτικη να γραψω ?
edit
Οσο περιμενα τον εναν που ηταν μεσα ηρτε και ενα μαυριντερο με μοστακι αλλα μολις ειντε εφη και μενα που μπηκα την κουπανισε
Η τσατσα διανυει τον τελευταιο μηνα της καριερας της μου ειπε , κρεμαει την ποδια krete ( σημα κατατεθεν )
edit 2
τωρα που το ειδα εχω πηδηξει ,
2 Εφες ( εκτος αν ειναι η ιδια , δουλευε η Εφη ποτε προμηθεους 11 ? )
2 Βικες
2 Χριστινες
μου λειπει αλλη μια αντριανα και μια Εβελινα
edit 3
Ειχαν μπλοκο οι Τεμπελχαναδες της ΔΙΑΣ σημερα εξω απο την βιλα και γραφανε , δεν ξερω τι εγινε απ την μια ειναι καλη η παρουσια της αστυνομιας στην περιοχη αλλα απ την αλλη
επιδι ουδεμια εμπιστοσυνη εχω σε μπατσους , βαζω στοιχημα καναν φουκαρα συναγωνιστη θα γραφανε επιδι δεν θα φορουσε ζωνη , για να δικαιολογησουν την υπαρξη τους
Φαντασουν να πας να πηδηξεις και να σε γραψουνε...
Μπατσοι - Γουρουνια -Δολοφονοι
Edit 4
Διαβασα την κριτικη του καραμαν τωρα
Karaman 7 > ροζ μουνακι της ..
ΕΓΩ > ηταν καφετι
Karaman 7 > Ξαπλα διπλα διπλα χαιδευοντας την και χωρις να βιαζετε καθολου ασχετα αν περημενα αλλοι δυο στα δωματια...
Εγω > Νηπτηρας, πλησιμο , γεια σου τυπικη χαιρετουρα...
Σε αλλη γκομενα πηγα ?
Μετα απο μικρη αποχη σημερα βγηκα βολτα ,
Ντονα στο Ρουλια-Κωττα την πηρε φιλος , καλη λεει.
Αντριαννα στην βιλλα , με τις βυζαρες της αλλα ρε γαμω κατι με χαλαει , αυτα τα τραβελοχειλα μαλλον , δε μου εκανε κλικ να περασω αν και θα ηθελα
Κωλετη η Εφη , περασα (κυριως λογο κριτικων)
Φιλικη , Ευχαριστη , μη βιαστηκη προτεινε μονη της αλλαγες γενικα καλο κλιμα αλλα...
δε τρελαθηκα ρε παιδια , θα μου πεις τι αλλο θελεις , δεν ξερω , απλα δεν με απογειωσε
ισως να βαριοταν λιγο , ισως να βαριομουν εγω ξερω γω.... μηπως να ξαναδοκιμασω ?
Την προηξγουμενη φορα μετα απο μασαζ πηγα και πηδουσα ποση ωρα την Αντριανα - κομοδινο ( εκκλησια)
και τωρα με την περιφημη Εφη να μην τελειωσω αμεσως , να αλλαξουμε 5 στασεις και στο τελος να εχουμε < χειροτεχνια > ?
Τι να πω.... γερναμε ?
κριτικη να γραψω ?
edit
Οσο περιμενα τον εναν που ηταν μεσα ηρτε και ενα μαυριντερο με μοστακι αλλα μολις ειντε εφη και μενα που μπηκα την κουπανισε
Η τσατσα διανυει τον τελευταιο μηνα της καριερας της μου ειπε , κρεμαει την ποδια krete ( σημα κατατεθεν )
edit 2
τωρα που το ειδα εχω πηδηξει ,
2 Εφες ( εκτος αν ειναι η ιδια , δουλευε η Εφη ποτε προμηθεους 11 ? )
2 Βικες
2 Χριστινες
μου λειπει αλλη μια αντριανα και μια Εβελινα
edit 3
Ειχαν μπλοκο οι Τεμπελχαναδες της ΔΙΑΣ σημερα εξω απο την βιλα και γραφανε , δεν ξερω τι εγινε απ την μια ειναι καλη η παρουσια της αστυνομιας στην περιοχη αλλα απ την αλλη
επιδι ουδεμια εμπιστοσυνη εχω σε μπατσους , βαζω στοιχημα καναν φουκαρα συναγωνιστη θα γραφανε επιδι δεν θα φορουσε ζωνη , για να δικαιολογησουν την υπαρξη τους
Φαντασουν να πας να πηδηξεις και να σε γραψουνε...
Μπατσοι - Γουρουνια -Δολοφονοι
Edit 4
Διαβασα την κριτικη του καραμαν τωρα
Karaman 7 > ροζ μουνακι της ..
ΕΓΩ > ηταν καφετι
Karaman 7 > Ξαπλα διπλα διπλα χαιδευοντας την και χωρις να βιαζετε καθολου ασχετα αν περημενα αλλοι δυο στα δωματια...
Εγω > Νηπτηρας, πλησιμο , γεια σου τυπικη χαιρετουρα...
Σε αλλη γκομενα πηγα ?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
αυριο ....παιδια μηπως γνωριζει καποιος αν αυτή τη στιγμή ειναι η αφρούλα στο γνωστό σπίτι?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
μαλλον για κλειστο το κοβω παλι....πειτε μου λιγο σας παρακαλω....ερως 16 στο μυλο ειναι η νατασα σημερα το βραδυ?ξερουμε απο καμια προσφατη βολτα μηπως?
παλι?μαλλον για κλειστο το κοβω παλι....
τιποτα αλλο εχουμε?
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ρε ντεκερ ο τυπος αρκανς 100 που χαθηκε?παλι?
τιποτα αλλο εχουμε?
στην κοσμαρα του λογικαΡε ντεκερ ο τυπος αρκανς 100 που χαθηκε?
μπαινει που κ που
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
τι να σου πω;ή θα λυσεις την παρεξηγηση περι σιμονας κλπ ή δες αυτην την ανιτα στην κωλετη τι φρουτο ειναι να μας δωσεις και καμια περιγραφη....χριστινες και τραβελοφερουσες γκομενες πχ ρουλια κωττα και τα σχετικα καθως και μιλφ δεν θυμαμαι να σ αρεσουν εσενα....παλι?
τιποτα αλλο εχουμε?
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Καλος ειναι,πεταει κατι ωραια....στην κοσμαρα του λογικα
μπαινει που κ που
μα τα ειπαμε για την σιμονατι να σου πω;ή θα λυσεις την παρεξηγηση περι σιμονας κλπ ή δες αυτην την ανιτα στην κωλετη τι φρουτο ειναι να μας δωσεις και καμια περιγραφη....χριστινες και τραβελοφερουσες γκομενες πχ ρουλια κωττα και τα σχετικα καθως και μιλφ δεν θυμαμαι να σ αρεσουν εσενα....
την ειχα μπερδεψει με την κοσμινα που δουλευε εκει κ ηταν για τον πεο....
οσο για την ανιτα την ειχα πετυχει πριν καιρο,παιζει να ηταν κ η πρωτη της μερα,ειχα παει με τον δοκιμαζο τσαρκα,ειναι μια ξανθια ψηλη μετρια γκομενα
τιποτα το ιδιαιτερο για μενα,οπως κ για τον δοκιμαζο
ουτε χοντρη,ουτε κοκαλο,βυζι μετριο κωλαρακι καλο
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
η Ρωξανα αν ψηνεσαι , πρεπει να ειναι βραδυ πανε να δεις αν ξεκουραστηκε
βιλα πρεπει να ειναι η τζεσυ , ( εχουν και καινουριο κοπρο , , εκτος απ τα ασπρα σημερα μου βγηκε ενα μπαυρο σαν ποντικι , ετοιμη την ειχα την κλωσια ... γκολ στις αντριανας τα βυζια θα εβαζα )
βιλα πρεπει να ειναι η τζεσυ , ( εχουν και καινουριο κοπρο , , εκτος απ τα ασπρα σημερα μου βγηκε ενα μπαυρο σαν ποντικι , ετοιμη την ειχα την κλωσια ... γκολ στις αντριανας τα βυζια θα εβαζα )
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις