Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (3 μέλη και 52 επισκέπτες)

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
-Αλιάκμωνος 8. Μια ψηλή ξανθιά με εκ πρώτης όψεως καλό κορμί, Κάτια. Δεν την έχω ξαναδεί, για πείτε αν ξέρετε για αυτήν.

Κορμάρα η βουλγάρα ! Πολύ ωραίο βυζί !

... αλλά παγοκολώνα σκέτη ! Που την είχαν το καλοκαίρι με τις ζέστες για να μην χρειαζόμαστε a/c ? Ψυχρή και αμίλητη, κατευθείαν την καπότα στην σταφίδα. Τέλειωνε να φύγουμε του έλεγα του μήτσου μου ... Δοκίμασε κανας άλλος ;

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
καταλαβα.. παλι με την υποψια οτι ειμαι πουστης θα φυγω η΄θα βαρεσω καμια μαλακια με ομορφη παρεα  :2funny:

Ρωξάνη καλούτσικη... τουλάχιστον στη δική μου δοκιμή καλούτσικη! Όχι ότι θα ξαναπάω αλλά για μια φορά... Και ο Vradinos είχε δοκιμάσει και έτσι γνωριστήκαμε κιόλας...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
βολτα στις 7 το απογευμα στην περιοχη του μυλου κ εχουμε κ λεμε

φριξου 9 χριστινα γερμανιδα

φριξου 14 αγαπη,ξανθια,ομορφουτσικη αλλα χωρις βυζι

νικ ουρανου-εκκλησια ηταν κλειστο

νικ ουρανου τερμα η αλεξανδρα,χοντρη,μελαχρινη κ γενικοτερα ενα χαλι

απο πισω πετρου ερημιτη ηταν η μιλφαρα που δουλευει παντα μονη της

ερως 16 κλειστο

λα φαμ ειχε παρα πολυ κοσμο απ εξω λογω ξενοδοχειου κ δεν μπηκα καν

ξεκωλλετη περασα απ εξω,υπεθεσα οτι παιζει μπαλα η αφρουλα κ ειχε κ 8 αμαξια οποτε δεν μπηκα καν στον κοπο να μπω

διαστημοπλοιο η εμμανουελα,ξανθια με πολυ μικρο βυζι,καλο κωλαρακι,δεν ειναι η ιδια εμμανουελα που δουλευε στο πρωμηθεως,μην μπερδευεστε

κατεχακη η μιλφ μαρινα στην οποια δεν της τον εδινα με την καμια

αλιακμωνος πετυχα πανω σε αλλαγη κ μου ειπε η τσατσα οτι ειναι η νικολετα κ να περασω σε 20 λεπτα πραγμα που δεν εκανα

ματζαρου 1 κλειστο

δεν κατεθεσα πουθενα γιατι δεν μου αρεσε καμια....

ξαναπερασα απο την ξεκωλετη να παρω αφρο κ ειχε 6 αμαξια οποτε δεν μπηκα παλι στον κοπο να μπω μεσα

αυτα απο εμενα κυριοι,ειχα να κανω καιρο βολτα σε πρωινη βαρδια κ απογοητευτικα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535

Αφού είσαι γκαντέμης... μπορεί να κάνω βραδυνή τσάρκα αν ψήνεσαι στείλε πμ... όχι όμως σαν την άλλη φορά... κατσαπλιά!

Αλιάκμωνος και νικολέττα;;; Εγώ πως δεν το ξέρω;;;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Αφού είσαι γκαντέμης... μπορεί να κάνω βραδυνή τσάρκα αν ψήνεσαι στείλε πμ... όχι όμως σαν την άλλη φορά... κατσαπλιά!

Αλιάκμωνος και νικολέττα;;; Εγώ πως δεν το ξέρω;;;
αφου δεν με πηρες κ να ειμαι μεσα σε μπουρδελο να σε βαλω να ακουσεις καμια τσατσα σημερα,παλι καλα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το βραδυ τι ωρα?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Και με εμένα το ίδιο συνέβη

ααα μαιστα...
την εχεις ξαναπαρε αδερφε η και συ πρωτη φορα ?
ετσι για να δουμε αν πεσαμε απλα σε λαθος μερα της

( ξαναλεω , δεν ηταν στραβη , απλα δεν εβαλε φωτια , ενω μπορει το ξερω...)
ουτε τ @@δακια μου πειραξε , ενω μπορει.. το ξερω  :grin:

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
παίδες αν σας πώ οτι πήρα την αφρουλα και δεν με εντυπωσίασε θα με κράξετε?
για τους παρακάτω λόγους.
1. κατι με χαλούσε στην χροιά της φωνής της - κάτι που δεν με κάβλωνε
2. Είναι πολύ αδύνατη για τα γούστα μου. προτιμώ να εχει η πουτανα πιασίματα, να εχει τα κιλακια της ρε παιδί μου.
3. εκανε αγαρμπες κινήσεις για να με καβλώσει, αγαρμπα κουνιώταν , αγαρμπα με φιλούσε..κλπ

οσον αφορα τον χρόνο που αφιερώνει, την ευγένεια της, και το χαμόγελο της δεν εχω να πώ τίποτα, ειναι αψογη...

ειχα πάρει πριν καιρό σε καποια αλλη περιοχή..καπου πίσω απο τον οπαπ μια ραμονα σιμονα δενθυμαμαι μια με ποιασίματα καβλιαρα και ηταν η ιδανική για εμενα...

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
ααα μαιστα...
την εχεις ξαναπαρε αδερφε η και συ πρωτη φορα ?
ετσι για να δουμε αν πεσαμε απλα σε λαθος μερα της

( ξαναλεω , δεν ηταν στραβη , απλα δεν εβαλε φωτια , ενω μπορει το ξερω...)
ουτε τ @@δακια μου πειραξε , ενω μπορει.. το ξερω  :grin:

μια φορά μόνο την πήρα, σχεδόν ένα χρόνο πριν, είχα γράψει και κριτική
τώρα που την ξαναδιαβάζω ίσως να ήταν λίγο πιο αυστηρή από όσο έπρεπε αλλά θυμάμαι ότι δε μου είχε αρέσει και είχα ξενερώσει αρκετά, λαμβάνοντας κιόλας υπόψιν τις πολύ υψηλές προσδοκίες που είχα έχοντας διαβάσει τους διθυράμβους εδώ στο forum
πιστεύω όμως ότι μάλλον την πέτυχα σε κακή στιγμή, ίσως και να την ενόχλησε και το ότι πήγαμε, την είδαμε, φύγαμε και ξαναγυρίσαμε για την κατάθεση (δεν ξέρω, λέω ίσως ???)

πάντως τα @@ τα είχε χαϊδέψει λίγο απ' όσο θυμάμαι  :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Άρτι αφιχθής από βόλτα (μεγάλη) και αναλυτικό ρεπορτάζ μετά κατάθεσης.

Και ξεκινάω από περιοχή Μύλου. Η βόλτα ξεκίνησε στις 00:43.

Πέτρου Ερημίτου. Η Αλεξάνδρα με το σημαδάκι κάτω από το στήθος.
Νικηφόρου Ουρανού τέρμα. Μια ψηλή, ξανθιά, ψιλονταρντάνα (αλλά όχι άσχημα!), με σπαστά Ελληνικά και ωραίο βυζί που φάνηκε κάτω από το ροζ μπέιμπι ντολ.
Φρίξου9. Η Αντριάννα
Φρίξου 14. Μία μετρίου αναστήματος με καστανό μαλλί. Δεν εντυπωσιάστηκα!
Εκκλησία, Κεφαλληνίας και Έρως 16 κλειστά
Λα Φαμ. Η Λούσυ. Πολύ παίνεμα από την τσατσά (η μικρότερη, η καλύτερη, δεν βιάζεται, δεν σου λέει μη) αλλά πολύ ντροπαλή μου φάνηκε...
Ανδρέου Γεωργίου 4. Η Γαλλίδα Νικόλ.
Διαστημόπλοιο. Η Ελίνα. Οι γνώμες διήστανται!
Κατεχάκη. Η Σιμόνα.
Μαντζάρου 14 (πρώην 10). Η Αντζέλικα.
Μαντζάρου 1. Κλειστά.

Και τώρα Βαρδάρη...

Σαπφούς 20. Η Κέλυ. Για μια στιγμή ψήθηκα να μπω, όταν την είδα με τα μπλε εσώρουχα, μπλε παπούτσια, το χαμόγελο και τα μεγάλα βυζιά αλλά δεν υπέκειψα!
Σαπφούς με Ταντάλου (πράσινο). Μια αδιάφορη ξανθιά με μικρό βυζί που εμφανίστηκε και τόπλες...
Ταντάλου 8. Μια μαύρη που έχει στεριώσει εκεί μέσα και δεν την κουνάει ούτε σεισμός. Αντιθέτως σεισμό προκαλεί η παλινδρομική κίνηση του κώλου της κατά την αναχώρησή της μετά την βόλτα στο σαλόνι!
Αλουμινάτο. Μια ωραία ξανθιά, καυλούλα αλλά με το λιπαντικό στο χέρι...
Ανορθόγραφο. Μία μαυρομάλλα, κοντή και στρουμπουλή (υπέρ του δέοντος για τα γούστα μου... αλλά γούστα είναι αυτά!)
Δίσυμο (έναντι Ανορθόγραφου). Μία πολύ ωραία καστανόξανθη με μέτριο προς μικρό βυζί. (Αν ξέρουμε λεπτομέρειες!)
Δίδυμο (γωνιακό). Μιρέλλα, οπού έγινε και η κατάθεση.
Προμηθέως τέρμα κάτω. Μία μέτρια σε όλα με μεγάλα βυζιά αλλά δεν ξέρω αν θα παρέμεναν στητά αν έβγαινε ο στηθόδεσμος.

Η κατάθεση έγινε στην Μιρέλα. Μου είχε λείψει το τζαναμπέτικο. Πήγε διακοπές στην χώρα του και γύρισε ανανεωμένη και ευδιάθετη. Πάντα με την καλή περιποίηση... Απλά ήταν πολλοστή φορά που πήγα και περίμενα να υπάρχουν και εναλλακτικές! Μία εναλλακτική καλή, για μένα, είναι το άλλο δίδυμο που θα τιμήσω την κοπέλα και θα την dokimaso! :2funny:

Λήξη βόλτας 02:08!

isvoleass

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Κατάθεση χθες βράδυ στο δεξιά από τα δίδυμα.ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΦΑ!Τζούλια αδύνατη καστανόξανθη.Με ξεγέλασε η εμφάνιση και μπήκα αλλά από υπηρεσίες τίποτα. Χωρίς καθόλου προκαταρκτικά,πίπα μέτρια,στήσιμο στα 4 σαν τσουβάλι.Και πάνω που της λέω για αλλαγή στάσης αντιδράει!ΜΑΚΡΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!

baster2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
107
Πόντοι
1
βολτα στις 7 το απογευμα στην περιοχη του μυλου κ εχουμε κ λεμε

φριξου 9 χριστινα γερμανιδα

φριξου 14 αγαπη,ξανθια,ομορφουτσικη αλλα χωρις βυζι

νικ ουρανου-εκκλησια ηταν κλειστο

νικ ουρανου τερμα η αλεξανδρα,χοντρη,μελαχρινη κ γενικοτερα ενα χαλι

απο πισω πετρου ερημιτη ηταν η μιλφαρα που δουλευει παντα μονη της

ερως 16 κλειστο

λα φαμ ειχε παρα πολυ κοσμο απ εξω λογω ξενοδοχειου κ δεν μπηκα καν

ξεκωλλετη περασα απ εξω,υπεθεσα οτι παιζει μπαλα η αφρουλα κ ειχε κ 8 αμαξια οποτε δεν μπηκα καν στον κοπο να μπω

διαστημοπλοιο η εμμανουελα,ξανθια με πολυ μικρο βυζι,καλο κωλαρακι,δεν ειναι η ιδια εμμανουελα που δουλευε στο πρωμηθεως,μην μπερδευεστε

κατεχακη η μιλφ μαρινα στην οποια δεν της τον εδινα με την καμια

αλιακμωνος πετυχα πανω σε αλλαγη κ μου ειπε η τσατσα οτι ειναι η νικολετα κ να περασω σε 20 λεπτα πραγμα που δεν εκανα

ματζαρου 1 κλειστο

δεν κατεθεσα πουθενα γιατι δεν μου αρεσε καμια....

ξαναπερασα απο την ξεκωλετη να παρω αφρο κ ειχε 6 αμαξια οποτε δεν μπηκα παλι στον κοπο να μπω μεσα

δεν ειναι ουτε η πατρινια που δουλευε κεφαλληνιας μονο πρωινα???

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Άρτι αφιχθής από βόλτα (μεγάλη) και αναλυτικό ρεπορτάζ μετά κατάθεσης.

Και ξεκινάω από περιοχή Μύλου. Η βόλτα ξεκίνησε στις 00:43.

Πέτρου Ερημίτου. Η Αλεξάνδρα με το σημαδάκι κάτω από το στήθος.
Νικηφόρου Ουρανού τέρμα. Μια ψηλή, ξανθιά, ψιλονταρντάνα (αλλά όχι άσχημα!), με σπαστά Ελληνικά και ωραίο βυζί που φάνηκε κάτω από το ροζ μπέιμπι ντολ.
Φρίξου9. Η Αντριάννα
Φρίξου 14. Μία μετρίου αναστήματος με καστανό μαλλί. Δεν εντυπωσιάστηκα!
Εκκλησία, Κεφαλληνίας και Έρως 16 κλειστά
Λα Φαμ. Η Λούσυ. Πολύ παίνεμα από την τσατσά (η μικρότερη, η καλύτερη, δεν βιάζεται, δεν σου λέει μη) αλλά πολύ ντροπαλή μου φάνηκε...
Ανδρέου Γεωργίου 4. Η Γαλλίδα Νικόλ.
Διαστημόπλοιο. Η Ελίνα. Οι γνώμες διήστανται!
Κατεχάκη. Η Σιμόνα.
Μαντζάρου 14 (πρώην 10). Η Αντζέλικα.
Μαντζάρου 1. Κλειστά.

Και τώρα Βαρδάρη...

Σαπφούς 20. Η Κέλυ. Για μια στιγμή ψήθηκα να μπω, όταν την είδα με τα μπλε εσώρουχα, μπλε παπούτσια, το χαμόγελο και τα μεγάλα βυζιά αλλά δεν υπέκειψα!
Σαπφούς με Ταντάλου (πράσινο). Μια αδιάφορη ξανθιά με μικρό βυζί που εμφανίστηκε και τόπλες...
Ταντάλου 8. Μια μαύρη που έχει στεριώσει εκεί μέσα και δεν την κουνάει ούτε σεισμός. Αντιθέτως σεισμό προκαλεί η παλινδρομική κίνηση του κώλου της κατά την αναχώρησή της μετά την βόλτα στο σαλόνι!
Αλουμινάτο. Μια ωραία ξανθιά, καυλούλα αλλά με το λιπαντικό στο χέρι...
Ανορθόγραφο. Μία μαυρομάλλα, κοντή και στρουμπουλή (υπέρ του δέοντος για τα γούστα μου... αλλά γούστα είναι αυτά!)
Δίσυμο (έναντι Ανορθόγραφου). Μία πολύ ωραία καστανόξανθη με μέτριο προς μικρό βυζί. (Αν ξέρουμε λεπτομέρειες!)
Δίδυμο (γωνιακό). Μιρέλλα, οπού έγινε και η κατάθεση.
Προμηθέως τέρμα κάτω. Μία μέτρια σε όλα με μεγάλα βυζιά αλλά δεν ξέρω αν θα παρέμεναν στητά αν έβγαινε ο στηθόδεσμος.

Η κατάθεση έγινε στην Μιρέλα. Μου είχε λείψει το τζαναμπέτικο. Πήγε διακοπές στην χώρα του και γύρισε ανανεωμένη και ευδιάθετη. Πάντα με την καλή περιποίηση... Απλά ήταν πολλοστή φορά που πήγα και περίμενα να υπάρχουν και εναλλακτικές! Μία εναλλακτική καλή, για μένα, είναι το άλλο δίδυμο που θα τιμήσω την κοπέλα και θα την dokimaso! :2funny:

Λήξη βόλτας 02:08!
ειναι το λιγο που θα εβγαινες ε?

chrisdeberg

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καμια καλη μαυρουλα που θα βρουμε ρε παιδες να μας φυγει αυτη η εμμονη?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Όπως τα λέει ο gl. Βραδυνή βάρδια στο Ταντάλου 8 (ανάμεσα στο πράσινο και στο Αλουμινάτο) αλλά δεν ξέρω αν θα σου φύγει η εμμονή...

ειναι το λιγο που θα εβγαινες ε?

Αφού δεν ήρθες να κάνουμε καταδρομική, έκανα πλήρη περιπολία...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
παίδες αν σας πώ οτι πήρα την αφρουλα και δεν με εντυπωσίασε θα με κράξετε?

:2funny: θα σε σπασουμε στο ξυλο , παρε τον λογο σου πισω γρηγορα  :2funny:
αυτο σκευτομουν και γω οταν δεν ειχα διθυράμβικα σχολια  στο μυαλο μου για την Εφη αλλα τελικα το ξεστομησα , ελατε μη ντρεπεστε οσοι πηγατε κρυφα στην κωλετη και δεν βγηκατε χοροπηδοντας , εμφανιστητε

μια φορά μόνο την πήρα, σχεδόν ένα χρόνο πριν, είχα γράψει και κριτική

πάντως τα @@ τα είχε χαϊδέψει λίγο απ' όσο θυμάμαι  :2funny:

τα Δικα μου @@ δεν τα πειραξε  :tickedoff:

Οπως και να εχει εγραψα κριτικη , οπως παντα προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος και να περιγραψω απλα αυτο που εζησα χωρις πολλα
δειτε την και πειτε μου αν θελετε μηπως αφηνω υποσυνειδητα κατι < αρνητικο >
Θα ξαναδοκιμασω καποια στιγμη , αλλα πρωτα λεω να χτυπησω Αφρο  :tits2:

Οριστε και η κριτηκη για να μην περιμενετε

Επισκεψη στην Εφη στην κωλετη

Περιμενα λιγο με τη τσατσα στο σαλονακι , βγηκε απο το δωματιο και μπηκα
δεν αργησε να ρθει  ( κλασικα κανα τσιγαρο θα εκανε γιατι μυριζε κιολας )
Ξαπλωσαμε , τριφτηκε λιγο , πηγα να βαλω στομα στο βυζι αλλα τραβηχτηκε
τελικα με αφησε αλλα ειπε οχι δυνατα . προφανως νομιζε θα της τα δαγκωνα πραγματο to οποιο δεν σκευτικα καν τελικα τα παρατησα μιας και δεν ηταν και το σουπερ ντουπερ βυζι
και φοβηθηκα μη της χαλασω το κεφι πασπατευοντας τα , σε καποια φαση μου τα εχωσε μεσα στα μουτρα (  για αποζημειωση :p )
σιγα σιγα σηκωθηκε και το εργαλειο το οποιο ειχε αρχησει να χαιδολογει , περασμα καποτας καλτσα style ! και παμε για πιπα
Καλη η πιπα αλλα με την καποτα , λιγα πραγματα απο αισθηση το παλεψε παντως αρκετα  . καμια σχεση με αλλες αεροπιπες
για @@ ουτε λογος ( αν και φρεσκοπλημενα  φρεσκοξυρισμενα ) πραγμα το οποιο με ψιλοχαλασε :/
Παμε στο σεχ ,  με ρωτησε τι μ αρεσει αλλα δεν ηξερα τι να απαντησω , δεν ειχα κατι στο μυαλο μου εκεινη την στιγμη τεςπα αρχιζουμε με ιεραποστολικο , οπου με προετρεψε να κοψω ρυθμο οταν αρχισα να παιρνω φορα , μετα πισοκολητο , μετα λιγο στα ορθια με αυτην σκυμενη στην πολυθρονα μετα ηρθε απο πανω , οπου πηγαιναμε καλα αλλα κουραστηκε μαλλον , με ρωτησε τι αλλη σταση θελω αλλα ειδα την καποτα που ειχε στιφογυρισει οπως ναναι , και τελικα την εβγαλα μην εχουμε κανα ατυχημα , ειχα ζεσταθει λιγο ,  ειχε περασει και η ωρα ετσι προτεινα και περασαμε σε χειροτεχνια και τελικα τελειωσα πανω στην κοιλια μου
( τα βυζια μου ηταν λιγο μακρυα δε τα εφτασα, χαχαχα )
Πληθηκαμε και την εκανε με ενα γεια , δεν ειχαμε φιλακια σημερα...

Στα Συν η γενικα καλη συμπερηφορα - διαθεση της κοπελας , οι εναλλαγες στασεων και η μη βιασυνη
( δηλαδι τα αυτονοητα ...)
Η σχετικα καλυτερη αισθηση στο σεξ απο κατι αλλα λαδωμενα πιπινια που εχω παρει

Στα πλην ο χωρος , στεναχωρο δωματιο  , οι συζητησεις που ακους απ εξω , και ζεστη που εκανε παρα την λειτουργια του κλιματιστικου
καθαρα ηταν παντως  η θειτσα παρα τα χρονια της κανει καλη δουλεια

40 Ευρος φτωχοτερες εφυγα , με αναμεικτα συναισθηματα
παντως δεν εφυγα απογοητευμενος ουτε αποκλειεται δευτερη επισκεψη

kikas περιμενω κριτικη για Αφρο , χωρις φοβο και παθος

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
kikas περιμενω κριτικη για Αφρο , χωρις φοβο και παθος
καθε περσι και καλυτερα που λεει κι ο λαος.....τωρα βεβαια δεν ξερω τι ακριβως προσδοκατε και σεις απο τον αγοραιο ερωτα  :think:.....μην τρεφουμε και ψευδαισθησεις γυρω απο κοπελες που περναν απο πανω τους δεκα και εικοσι ατομα την μερα....επι χρονια

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
...το βασικοτερο πιστευω ειναι να μην ξαναεχουμε "Κωλετομαχιες".Ειναι ενα εργο που εχει παιξει πολλες φορες στις οθονες μας και εχει κουρασει υπερβολικα.Καλυτερα να ασχολουμαστε με τη μπουρδελοκατασταση γενικοτερα παρα με ενα συγκεκριμενο μαγαζι.
και ρωτω.Μια μελαχρινη που δουλευει Σαπφους 20 πριν την Κελυ την εχει παρει κανεις?Λεει τπτ μεσα?Η τσατσα την παρουσιαζει ως "ποντια" (LOL) στο σαλονι.

Edit.Επισης (η τσατσα) στην παρουσιαση λεει οτι κανει πολυ δυνατο γαμησι και οτι θα το νιωσεις σε ολα τα κοκκαλα σου,ενα-ενα :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom