Άρτι αφιχθής από βόλτα (μεγάλη) και αναλυτικό ρεπορτάζ μετά κατάθεσης.
Και ξεκινάω από περιοχή Μύλου. Η βόλτα ξεκίνησε στις 00:43.
Πέτρου Ερημίτου. Η Αλεξάνδρα με το σημαδάκι κάτω από το στήθος.
Νικηφόρου Ουρανού τέρμα. Μια ψηλή, ξανθιά, ψιλονταρντάνα (αλλά όχι άσχημα!), με σπαστά Ελληνικά και ωραίο βυζί που φάνηκε κάτω από το ροζ μπέιμπι ντολ.
Φρίξου9. Η Αντριάννα
Φρίξου 14. Μία μετρίου αναστήματος με καστανό μαλλί. Δεν εντυπωσιάστηκα!
Εκκλησία, Κεφαλληνίας και Έρως 16 κλειστά
Λα Φαμ. Η Λούσυ. Πολύ παίνεμα από την τσατσά (η μικρότερη, η καλύτερη, δεν βιάζεται, δεν σου λέει μη) αλλά πολύ ντροπαλή μου φάνηκε...
Ανδρέου Γεωργίου 4. Η Γαλλίδα Νικόλ.
Διαστημόπλοιο. Η Ελίνα. Οι γνώμες διήστανται!
Κατεχάκη. Η Σιμόνα.
Μαντζάρου 14 (πρώην 10). Η Αντζέλικα.
Μαντζάρου 1. Κλειστά.
Και τώρα Βαρδάρη...
Σαπφούς 20. Η Κέλυ. Για μια στιγμή ψήθηκα να μπω, όταν την είδα με τα μπλε εσώρουχα, μπλε παπούτσια, το χαμόγελο και τα μεγάλα βυζιά αλλά δεν υπέκειψα!
Σαπφούς με Ταντάλου (πράσινο). Μια αδιάφορη ξανθιά με μικρό βυζί που εμφανίστηκε και τόπλες...
Ταντάλου 8. Μια μαύρη που έχει στεριώσει εκεί μέσα και δεν την κουνάει ούτε σεισμός. Αντιθέτως σεισμό προκαλεί η παλινδρομική κίνηση του κώλου της κατά την αναχώρησή της μετά την βόλτα στο σαλόνι!
Αλουμινάτο. Μια ωραία ξανθιά, καυλούλα αλλά με το λιπαντικό στο χέρι...
Ανορθόγραφο. Μία μαυρομάλλα, κοντή και στρουμπουλή (υπέρ του δέοντος για τα γούστα μου... αλλά γούστα είναι αυτά!)
Δίσυμο (έναντι Ανορθόγραφου). Μία πολύ ωραία καστανόξανθη με μέτριο προς μικρό βυζί. (Αν ξέρουμε λεπτομέρειες!)
Δίδυμο (γωνιακό). Μιρέλλα, οπού έγινε και η κατάθεση.
Προμηθέως τέρμα κάτω. Μία μέτρια σε όλα με μεγάλα βυζιά αλλά δεν ξέρω αν θα παρέμεναν στητά αν έβγαινε ο στηθόδεσμος.
Η κατάθεση έγινε στην Μιρέλα. Μου είχε λείψει το τζαναμπέτικο. Πήγε διακοπές στην χώρα του και γύρισε ανανεωμένη και ευδιάθετη. Πάντα με την καλή περιποίηση... Απλά ήταν πολλοστή φορά που πήγα και περίμενα να υπάρχουν και εναλλακτικές! Μία εναλλακτική καλή, για μένα, είναι το άλλο δίδυμο που θα τιμήσω την κοπέλα και θα την
dokimaso!
Λήξη βόλτας 02:08!