ο θρυλικος και αγαπημενος ολων σας al pacino συμπληρωσε την τεταρτη αποτυχημενη σερι καταθεση του.αυτα δε γινονται...εχει χαλασει τοσο πολυ το πραμα ή φταιω εγω??(το πρωτο πειτε για να με ανεβασετε).καταθεση πριν λιγο στην Οικονόμου-Κώττα Ρούλια στη μουναρα Ελινα.βγαινει ενα μουνι 2 μετρα γυμνο,με λωριδα μουνοτριχας και ναζι.μπαινω για 40ε,με το που μπαινει βαζει αμεσως καποτα στο ψοφιμι,αντε να σου σηκωθει μετα και παιρνει και αερα η καποτα.πιπα της πλακας,στησιματα της πλακας και πολυ μπλα μπλα και θεωρια.εφυγα χωρις να χυσω.η κοπελα δειχνει προθυμη και ευγενικη αλλα απο σεξ ΔΕΝ εχει ιδεα και φυσικα ΔΕΝ την προτεινω σε κανεναν
στα υπολοιπα....
-Κωλλετη 17.η Ντινα.ομορφη νεαρη μελαχρινη με καλο κορμι
-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).η μουναρα Μπιανκα.πολυ ψηλη Γερμανιδα με μεγαλα βυζια.ποσο παει ρωταω τη σπορου....τα ξερεις οπως ολες μου λεει.μα εχω 2 μηνες να ερθω.....τα ξερεις δε στα λεω....συμπερασματα δικα σας
-Φριξου 9(Villa erotica).η Αντριαννα.εξισου εντυπωσιακη γκομενα αλλα εμενα δε με ειχε ικανοποιησει μεσα
-Φριξου 14.η κωλαρου Ρουμανα Χριστινα.μηπως πρεπει να δοκιμασω εδω??μπας και σπασει η γκαντεμια
-Ερημιτη.η Ρωξανα απο Αλιακμωνος.μελαχρινη λεπτη γυφτοφατσα.τωρα εβαλε τους βυζους???
-Κατεχακη.η ομορφη Καρμεν με τις αρνητικες κριτικες
-Μαντζαρου 10.η Αννα η Σερβα.ομορφη κοπελα με πιασιματα στα κυβικα της Σαρας περιπου.εχει δοκιμασει κανεις??
-Ακιακμωνος 8.η πολυ αδυνατη Μαρια απο τανταλου 9.μελαχρινη και ομορφη με πολυ ωραιο κωλαρακι το οποιο δεν προσφερει πλεον
-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.η ξανθια Μαρια η Σλοβακα.καποτε ηταν καλη,πλεον δεν ξερω
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).η καυλιαρα Νικολ με τους μεγαλους βυζους. ξανθια milf δοκιμασμενη με καλες εντυπωσεις
-26ης Οκτωβριου 52.η Αντρεα,μια κοπελιτσα κανονικη και τιποτα το ιδιαιτερο
-26ης Οκτωβριου 35.η ξανθια Εμαννουελα.ωραιο αδυνατο γκομενακι με βυζακια εξω.δε ξερω τι ρολο βαραει μεσα
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).καινουργια μελαχρινη νεαρη γυφτοφατσα
-Προμηθεως τερμα κατω.η ξανθια Τζεσικα.οποτε παω ολο αυτην πετυχαινω
-Σαπφους 5.η γλυκεια Μιρελα.στο τελος μονο εκει θα καταληξουμε μου φαινεται
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).η αδυνατη Τζουλια με τις αρνητικες κριτικες
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).η μελαχρινη Μαριανα,μακριααααααααααα λεμεεεεεε
-Σαπφους 20.η Κελλυ
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).η Ελενα.ενα ευχαριστο γκομενακι με ωραια βυζακια την οποια εχω πετυχει σε 10 σπιτια ως τωρα.προφανως ειναι αναπληρωματικη
-Τανταλου 8.μαυρη
-Τανταλου 14(αλουμινατο).η γλυκεια Λαουρα με το ομορφο προσωπακι και την καλη περιποιηση.αυτη δοκιμαστε την αξιζει...
τα υπολοιπα που δεν αναφερονται ηταν κλειστα.οι τσατσαδες εχουν ξεφυγει επικινδυνα...