Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (4 μέλη και 55 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
τα ιδια κ με εμενα ακριβως gl μονο που εγω την πηρα στο σαπφους 20 με ενα 30 αρικο,αλλα ιδιο σκηνικο,ψιλοκομοδινο,μονο τα βυζια τα πλουσια αξιζαν στην ολη φαση...για κανα ξελαφρωμα με ενα 30 αρικο καλη ειναι,για παραπανω οχι με τιποτα... ;)
ναι γενικα αυτο το διημερο στοχευσα βυζια :tits:....υπηρχε μια βυζοελλειψη τελευταια στις μπουρδελοεπισκεψεις μου....μονο γιαυτο αξιζε η συγκεκριμενη....
υγ αλλα το σαρανταρι σαρανταρι στο απλο και καλα οτι ειναι και στουντιο το μαγαζι ....και με 60 σε βαζουν και στο μικρο δωματιο.... :headbang:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Κριμα γαμωτο,γιατι φανηκε προθυμη και χαμογελαστη.

Επισης τι καταντια ειναι αυτη σε πολλα μπουρδελα να μη βγαινουν οι γκομενες να τις δεις κανονικα,και να μουτρωνουν κιολας -τσατσα και πουτανα- οταν ζητας να βγουνε λιγο πιο εξω να τσεκαρουμε κωλο.
Πως την ειδαν ρε?Ποιος τους εδωσε το δικαιωμα να εχουν τετοιον τσαμπουκα?
Βγες μωρη πουτανα να σε δουμε καλα και να σκεφτουμε αν θα σε γαμησουμε,αν δε γουσταρεις τραβα στη σκατοχωρα σου να κανεις χωραφι.

+1 ...και συνηθως αυτες που στραβωνουν εχουν και τα ποιο μπαζα πουτανες.!! πριν λιγο καιρο Κεφαληνιας ηταν η ασχημη η Κορινα και καθως εφευγα μου την ειπε κιολας το μπαζο.!! Τζαμπα να μου καθοταν δεν της τον εδεινα και οπως δεν τον δεινω τζαμπα σε καμια αμα δεν γουσταρω, ποσο μαλλον να την πληρωσω κιωλας...ή στο Ν.ουρανου 1Β με την κομοδινα την Ρωξανη και το ψυγειο την Αντρεα και μου λεει η παρτσωλα η τσατσα εκεινη η χτικιαρα με τα μαλια τα ξανθα που ειναι λες και βγηκε απο videoclip των begees...ερχεσε ολο βλεπεις και δεν περνας...οταν της ειπα οτι θυμαται μονο τις φορες που δεν μπηκα και δεν θυμαται αυτες που πληρωσα εκανε μουγκα.!! Η αλλη κολωγρια εχω καιρο να την δω απο Α.Γεωργιου 16 η γκριζομαλα που δουλευε με την Μιλανα, αν δεν εμπενες σε εβριζε με το που εκλεινες την πορτα πισω σου...και ποσες ακομα τσατσαδες σβησμενες απο την ζωη, που να βρουνε τροπους, ολες με την ξινηλα στα μουτρα τους, οι περισοτερες στα νιατα τους πουτανες με το ζορι γαμιοντουσαν, τους ετρωγε τα λεφτα ο νταβας η ο αγαπητικος και τωρα μετα απο χρονια παλι μεσα στα μπουρδελα να βγαλουνε το μεροκαματο και οτι αρπαξουνε...που να βρουνε τροπους να σου μηλησουνε, μονο τα γκαφρα να σου αρπαξουνε...

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
η παρτσωλα η τσατσα εκεινη η χτικιαρα με τα μαλια τα ξανθα που ειναι λες και βγηκε απο videoclip των begees...
:2funny: :2funny: :2funny:

Παρομοια συμπεριφορα εχει και η μαλακω Γεωργιανη τσατσα που δουλευε με το κομοδινο την Ανιτα απεναντι απο το μπλε.Μαλιστα εκεινη ειχε το θρασος να βγαινει να τη λεει και εξω απο την πορτα.Προφανως ενιωθε προστασια απο τους υπανθρωπους που αραζουν στις γωνιες.
Ε ρε κουνια που τους κουναγε  :jerking:

Kingbe

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Το Προμηθέως 16 ανακαινίζεται ή κατεδαφίζεται...;;;

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ακουσα κατι.. δε ξερω κατα ποσο ειναι ααληθεια η φημη
θα γινει λεει ( καποτε ) βιβλιοθηκη στην περιοχη του βαρδαριου και ετσι ολα τα σπιτακια εκει αυτοματα ειναι υπο διωγμο

:think:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Καιρό υπάρχει η άποψη να φύγουν από εκεί τα σπίτια. Και οι αντιδράσεις των κατοίκων συνηγορούν σ' αυτό! Αλλά για βιβλιοθήκη δεν το άκουσα.

Άκουσα τον Μπουτάρη που είπε, ξανά, για περιοχή με σπίτια με κόκκινα φώτα...

Kingbe

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
άντε, να αποφασίσουν και τα εν λόγο ιδρύματα να μετεγκατασταθούν σε κανενα καθαρότερο περιβάλον... πληρώνουμε που πληρώνουμε ας μη βρωμαει μούχλα το place... :S :S

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Ακουσα κατι.. δε ξερω κατα ποσο ειναι ααληθεια η φημη
θα γινει λεει ( καποτε ) βιβλιοθηκη στην περιοχη του βαρδαριου και ετσι ολα τα σπιτακια εκει αυτοματα ειναι υπο διωγμο

:think:
για κινεζικο εμπορικο κεντρο ειχε ειπωθει κατι στο παρελθον....δεν ξερω αν δοθηκε συνεχεια......γεγονος ειναι οτι ο βαρδαρης καλο ειναι σαν περιοχη να αναβαθμιστει...ειχαν γινει καποιες κινησεις τελευταια και πρεπει να συνεχιστουν.....και τα κτιρια ειναι τρισαθλια τι να λεμε;και διατηρητεα να ειναι ενα δυο θελαν ανακαινιση δεν το συζηταμε....

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
...κι ας αποφασισει η αστυνομια περα απο φαινομενα διαφθορας να καθαρισει την πολη απο καθε ειδους μουνοπανο νταβατζη και σκατοπαρανομο.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
το θεμα ειναι οτι οσο υπαρχει ο βαρδαρης ειναι καπως καλυτερα ( και ακριβοτερα ) σε gate & μυλο , αν πανε ολα εκει θα ρθουν μαζι του και διαφορα αλλα ...
για ντερτι μεταναστιανς μιλαω περισσοτερο

Φανταζομαι πολλοι θα συμφωνουν ...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
το θεμα ειναι οτι οσο υπαρχει ο βαρδαρης ειναι καπως καλυτερα ( και ακριβοτερα ) σε gate & μυλο , αν πανε ολα εκει θα ρθουν μαζι του και διαφορα αλλα ...
για ντερτι μεταναστιανς μιλαω περισσοτερο

Φανταζομαι πολλοι θα συμφωνουν ...
δεν καταλαβα τιποτα.....ποιοι θα ρθουν και που; :think:
ο διαχωρισμος μπουρδελο στουντιο πρεπει να υπαρχει παντα για πολλους λογους αλλα δεν χρειαζεται να ειναι και τα μπουρδελα μες στην αθλιοτητα....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
αν ειναι ολα στην σειρα ομως , μικρη διαφορα θα εχει το μουρδελο απ το στουντιο
( εκτος αν παιζει πορτιερης  :2funny: )

τεςπα , μεχρι να φυγουν απ τον βαρδαρη θα εχω γινει καλο παιδι και δεν θα παω σε μπουρδελα  :P

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Καιρό υπάρχει η άποψη να φύγουν από εκεί τα σπίτια. Και οι αντιδράσεις των κατοίκων συνηγορούν σ' αυτό! Αλλά για βιβλιοθήκη δεν το άκουσα.

Άκουσα τον Μπουτάρη που είπε, ξανά, για περιοχή με σπίτια με κόκκινα φώτα...
αρα τι κανουμε?
ψηφιζουμε μπουταρη?
ρε σεις λετε να ειναι ενας απο εμας κ να γραφει εδω μεσα?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
παιδιά, κανένας συναγωνιστής για το τί παίζει σήμερα το βράδυ??

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Γύρισε η Εμμανουέλα η Πατρινιά???

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
ρε σεις λετε να ειναι ενας απο εμας κ να γραφει εδω μεσα?

Μπα φίλε... εγώ είμαι υπέρ της ιδεολογικής αναρχίας. Και στην κάλπη ψηφοδέλτιο με μορταδέλα...

Κατά τ' άλλα μια βόλτα που πέρασα από τα σπίτια κοντά ψιλονέκρα...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
ο θρυλικος και αγαπημενος ολων σας al pacino συμπληρωσε την τεταρτη αποτυχημενη σερι καταθεση του.αυτα δε γινονται...εχει χαλασει τοσο πολυ το πραμα ή φταιω εγω??(το πρωτο πειτε για να με ανεβασετε).καταθεση πριν λιγο στην Οικονόμου-Κώττα Ρούλια στη μουναρα Ελινα.βγαινει ενα μουνι 2 μετρα γυμνο,με λωριδα μουνοτριχας και ναζι.μπαινω για 40ε,με το  που μπαινει βαζει αμεσως καποτα στο ψοφιμι,αντε να σου σηκωθει μετα και παιρνει και αερα η καποτα.πιπα της πλακας,στησιματα της πλακας και πολυ μπλα μπλα και θεωρια.εφυγα χωρις να χυσω.η κοπελα δειχνει προθυμη και ευγενικη αλλα απο σεξ ΔΕΝ εχει ιδεα και φυσικα ΔΕΝ την προτεινω σε κανεναν

στα υπολοιπα....
-Κωλλετη 17.η Ντινα.ομορφη νεαρη μελαχρινη με καλο κορμι
-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).η μουναρα Μπιανκα.πολυ ψηλη Γερμανιδα με μεγαλα βυζια.ποσο παει ρωταω τη σπορου....τα ξερεις οπως ολες μου λεει.μα εχω 2 μηνες να ερθω.....τα ξερεις δε στα λεω....συμπερασματα δικα σας
-Φριξου 9(Villa erotica).η Αντριαννα.εξισου εντυπωσιακη γκομενα αλλα εμενα δε με ειχε ικανοποιησει μεσα
-Φριξου 14.η κωλαρου Ρουμανα Χριστινα.μηπως πρεπει να δοκιμασω εδω??μπας και σπασει η γκαντεμια
-Ερημιτη.η Ρωξανα απο Αλιακμωνος.μελαχρινη λεπτη γυφτοφατσα.τωρα εβαλε τους βυζους???
-Κατεχακη.η ομορφη Καρμεν με τις αρνητικες κριτικες
-Μαντζαρου 10.η Αννα η Σερβα.ομορφη κοπελα με πιασιματα στα κυβικα της Σαρας περιπου.εχει δοκιμασει κανεις??
-Ακιακμωνος 8.η πολυ αδυνατη Μαρια απο τανταλου 9.μελαχρινη και ομορφη με πολυ ωραιο κωλαρακι το οποιο δεν προσφερει πλεον
-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.η ξανθια Μαρια η Σλοβακα.καποτε ηταν καλη,πλεον δεν ξερω
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).η καυλιαρα Νικολ με τους μεγαλους βυζους. ξανθια milf δοκιμασμενη με καλες εντυπωσεις
-26ης Οκτωβριου 52.η Αντρεα,μια κοπελιτσα κανονικη και τιποτα το ιδιαιτερο
-26ης Οκτωβριου 35.η ξανθια Εμαννουελα.ωραιο αδυνατο γκομενακι με βυζακια εξω.δε ξερω τι ρολο βαραει μεσα
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).καινουργια μελαχρινη νεαρη γυφτοφατσα
-Προμηθεως τερμα κατω.η ξανθια Τζεσικα.οποτε παω ολο αυτην πετυχαινω
-Σαπφους 5.η γλυκεια Μιρελα.στο τελος μονο εκει θα καταληξουμε μου φαινεται
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).η αδυνατη Τζουλια με τις αρνητικες κριτικες
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).η μελαχρινη Μαριανα,μακριααααααααααα λεμεεεεεε
-Σαπφους 20.η Κελλυ
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).η Ελενα.ενα ευχαριστο γκομενακι με ωραια βυζακια την οποια εχω πετυχει σε 10 σπιτια ως τωρα.προφανως ειναι αναπληρωματικη
-Τανταλου 8.μαυρη
-Τανταλου 14(αλουμινατο).η γλυκεια Λαουρα με το ομορφο προσωπακι και την καλη περιποιηση.αυτη δοκιμαστε την αξιζει...

τα υπολοιπα που δεν αναφερονται ηταν κλειστα.οι τσατσαδες εχουν ξεφυγει επικινδυνα...

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
εκανα χτες μια απογευματινη βολτα στο βαρδαρη ...σχεδον ολες μπαζα ...φυσικα δεν κατεθεσα ...απλα ειδα 2 που θα μπορουσα αλλα δεν ειχα πληροφορηση ...1η στο πρασινο μια ξανθια τοπλες με μαγκικο στυλακι (μιλαει ελληνικα με λιγο περιεργη σαν ρωσοποντιακη προφορα) ..και στην προμηθεως χαμηλα μια νεαρη μελαχρινη με μεγαλο ωραιο θυλικο στηθος και μεγαλη σχετικα ρωγα (οχι η Τζοαννα) ,

ξερουμε τιποτα ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom