οχιπαιδια καμια γνωμη για εκεινο το ψηλο στην ρουλια κωτα που τραβελοφερνει
αξιζει;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.361
- Πόντοι
- 266
δοκιμασες;
δοκιμασες;
δες την δευτερη κριτικη,η πρωτη ειναι υποπτη....(νταβας φαση)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
ναντια και σαρα πρωινες...και στην σαλονικη οταν λεμε πρωινες εννοουμε απο 10πμ εως 7 ισως και 8.....δεν εχει τρεις βαρδιες εδω σαν την αθηνα...Παίδες, αύριο θα έρθω μια γρήγορη βόλτα από Σαλόνικα και θέλω να περάσω να δώ μια από τις 3 μαμάδες:
Νικόλ (Ανδ. Γ.) ή Σάρα (Μαντζάρου) ή Νάντια (Ερημίτη).
Ξέρει κανείς με σίγουρια (όσο γίνεται...) ποιες ώρες μπορώ να τις πετύχω;
Πήγα 6,7 σελίδες πίσω και βρήκα κανα 2 αναφορές αλλά έχω μπερδευτεί λίγο .. πρωινές είναι... μεσημεριανές είναι... τι γίνεται;
Thanks!
Edit: Α! Και η Μαιρούλα από Προμηθέως αν ξέρει κανείς... μου λείψανε η βυζούμπες της! Αυτή απ'όσο θυμάμαι είναι μεσημεριανή αλλά παίζει ακόμα;
νικολ βραδινη αρα μετα τις 7-8 να υπολογιζεις.....
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
μακρυα λεμεεεε...προχθες την πηραπαιδια καμια γνωμη για εκεινο το ψηλο στην ρουλια κωτα που τραβελοφερνει
αξιζει;
πραγματι η μουσικη παιζει τερμα σε βαθμο που σε αποσυντονιζει λες και εισαι σε κλαμπ.επισης σε σηκωνει ορθιο για πιπα κατι που εμενα δε βολευει καθολου.ακριβως οπως τα λεει η δευτερη κριτικη ειναι.....ο ΠΑΡΤΑΟΛΑΣ ειναι μαλακας!
δες την δευτερη κριτικη,η πρωτη ειναι υποπτη....(νταβας φαση)
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
''Δεν μπορεις να την καθοδηγησεις σε τιποτα, ακολουθει ενα μπουσουλα στο γαμησι σ'αρεσει ειτε οχι''παιδια καμια γνωμη για εκεινο το ψηλο στην ρουλια κωτα που τραβελοφερνει
αξιζει;
δανειζομαι αυτη τη φραση απο την κριτικη αλλου μελους....περιγραφει ακριβως και τη δικη μου εμπειρια μαζι της
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Καλησπερεεες
Μιας και μιλαμε για κωττα , την περασμενη βδομαδα φιλος πηρε την Ντονα
η ρωσιδα τσατσα με ενημερωσε οτι
'' κανει ολο προγγραμα , εκτος πρακτικο , ξερει τι ειναι πρακτικο ε ? κουλαρακι ''
Οσοι θελετε πρακτικο λοιπων , να πατε αλλου , δειτε εδω ας πουμε
Πλακα πλακα λεω να παω για κουλουρι , πραγμα το οποιο δεν εχω κανει
ειχα ρωτησει και παλιοτερα αλλα δεν ειχαμε πολους κουλουραδες
Εχει κανεις να προτεινει κατι ?
'' κανει ολο προγγραμα , εκτος πρακτικο , ξερει τι ειναι πρακτικο ε ? κουλαρακι ''
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.361
- Πόντοι
- 266
αποδεκτη η αποψη''Δεν μπορεις να την καθοδηγησεις σε τιποτα, ακολουθει ενα μπουσουλα στο γαμησι σ'αρεσει ειτε οχι''
δανειζομαι αυτη τη φραση απο την κριτικη αλλου μελους....περιγραφει ακριβως και τη δικη μου εμπειρια μαζι της
απομακρυνομαι
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
δεν δοκιμαζεις αυτην την αλεξανδρα στην ουρανου 26 πρωινη;το διαφημιζει το κουλουρι στα 60 ευρω με γυμνο τσιμπουκι και ντουζακι μαζι της.....βεβαια ειναι λιγο νταρντανα και δεν πολυβλεπεται αλλα νταξει για την εμπειρια θα πας.....και ειναι και οικονομικη...ειχα ρωτησει και παλιοτερα αλλα δεν ειχαμε πολους κουλουραδες
εντιτ για σταθακη....παιζει ακομη η μαιρη φιλε ......
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
Mεχρι και προχθες το βραδυ τουλαχιστον το σπιτι ηταν ακομα κλειστοΑν ξερει καποιος αν η Μαιρη τραγουδαει.! αυριο το μεσημερι ας ενημερωσει...
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
Mεχρι και προχθες το βραδυ τουλαχιστον το σπιτι ηταν ακομα κλειστο
Τελευταια που περασα βραδυ κλειστο ηταν, ακομα κλειστο ειναι???
Οκ θενκς, παει και η τελευταια μου ελπιδα.... :'( ...αρα απεχω μεχρι να ερθει κανα καλο.!
Επισκέπτης
Καλησπερεεες
Εγώ κάτι ενδιαφέρον. Σε επίσκεψη χτές στο ανορθόγραφο ήταν μια κοντοζουμπουρλού φαινομενικά χάλια με πολύ σφιχτό κορμί κ κωλαράκι δε που με έψηνε να μπώ για απλό κ να της γαμήσω το κωλοτρυπίδι κρύφα από τη τσατσά..
mystery777
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αλλη μια που θελω να δω τουλαχιστων και ισως παρω , παρα τις κακες κριτικες μονο και μονο επιδι την εψαχνα πριον φυγει και μετα εγυφε διακοπες και γυρισε τωρα
( μηνα και βαλε )
Τα βυζια τα εβαλε τον Ιουνιο , ενας φιλος που την ειχε παρει τοτε του ειπε οτι ειναι μιας βδομαδας , απο κει και περα αν δεις κριτικες οσοι πηγαν τους ελεγε οτι πονουσαν και δεν τα < εδινε >
μπορει να ελεγε και αληθεια ....
Εσενα πως σου φανηκε ( εμφανισιακα - χαρακτηρας ) ?
Φιλε τζο, την ρωξαννη την ειχα παρει ενα απογευμα του χειμωνα στο αλιακμωνος, περασα στο δωματιο καραγοητευμενος απο την παρουσια της στο σαλονι με τα χαμογελα και την τσαχπινια που εξεπεμπε. Βεβαια μεσα στο δωματιο μπηκε πολυ πιο μαζεμενη και ψυχρη χωρις να μπορουμε να συνεννοηθουμε (ουτε αγγλικα ουτε ελληνικα), τις ελεγα "μη βγαζεις τα τακουνια, με ταυλωνεις περισσοτερο ετσι" αλλα ΠΟΥ? φαινεται ηταν ορμηνεμενη απο την τσα2 να βγαζει τα παπουτσακια στο κρεβατι για να μην λερωνει θυμαμαι εντονα οτι το μωρο ηταν τοσο φρεσκο και μυρωδατο που παρολη την μετρια συμμετοχη, οπως οι περισσοτεροι συναγωνιστες εχουν προλαλησει κι εγω θα προσθεσω οτι αν εισαι στο mood για την φαση περνα στα ενδοτερα και μονο για την πιπινοεμπειρια. Να φανταστεις δεν θελησα να τελειωσω γιατι εφυγε νωρις, (και μετα πηγα καπακι βαρδαρη σε τακουνατο μωρο Αυτο το μωρο ειναι μονο για ολονυχτια γουστα αλλα να γουσταρει και αυτη αλλιως αστο καλυτερα. Οταν την ειδα απο πισω καθως εφευγε απο το δωματιο ηθελα να ξαναμπω αλλα "Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού" ή αλλιως "παρακαλετο νιμου, ξινο μαμησι". Ελπιζω να σε βοηθησα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
το τακουνατο μωρο στον βαρδαρη ποιο ηταν;καμια γνωστη;για πες.....Φιλε τζο, την ρωξαννη την ειχα παρει ενα απογευμα του χειμωνα στο αλιακμωνος, περασα στο δωματιο καραγοητευμενος απο την παρουσια της στο σαλονι με τα χαμογελα και την τσαχπινια που εξεπεμπε. Βεβαια μεσα στο δωματιο μπηκε πολυ πιο μαζεμενη και ψυχρη χωρις να μπορουμε να συνεννοηθουμε (ουτε αγγλικα ουτε ελληνικα), τις ελεγα "μη βγαζεις τα τακουνια, με ταυλωνεις περισσοτερο ετσι" αλλα ΠΟΥ? φαινεται ηταν ορμηνεμενη απο την τσα2 να βγαζει τα παπουτσακια στο κρεβατι για να μην λερωνει θυμαμαι εντονα οτι το μωρο ηταν τοσο φρεσκο και μυρωδατο που παρολη την μετρια συμμετοχη, οπως οι περισσοτεροι συναγωνιστες εχουν προλαλησει κι εγω θα προσθεσω οτι αν εισαι στο mood για την φαση περνα στα ενδοτερα και μονο για την πιπινοεμπειρια. Να φανταστεις δεν θελησα να τελειωσω γιατι εφυγε νωρις, (και μετα πηγα καπακι βαρδαρη σε τακουνατο μωρο Αυτο το μωρο ειναι μονο για ολονυχτια γουστα αλλα να γουσταρει και αυτη αλλιως αστο καλυτερα. Οταν την ειδα απο πισω καθως εφευγε απο το δωματιο ηθελα να ξαναμπω αλλα "Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού" ή αλλιως "παρακαλετο νιμου, ξινο μαμησι". Ελπιζω να σε βοηθησα
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
το τακουνατο μωρο στον βαρδαρη ποιο ηταν;καμια γνωστη;για πες.....
Μολις διαβασα που πηγες Σαρα...χθες βραδυ την ειδα στο ονειρο μου.!!! καναμε τρελα πραγματα οσπου μπουκαρε μεσα ο ψυχολογος της και μας διεκοψε.!!!
Λεω να παω να δω αν ειναι εκει να συνεχισουμε, εχεις καμια πληροφορια μηπως δεν ειναι εκει σημερα???
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
λογικα θα ειναι.....ο ψυχολογος πως σου ρθε στο ονειρο;Μολις διαβασα που πηγες Σαρα...χθες βραδυ την ειδα στο ονειρο μου.!!! καναμε τρελα πραγματα οσπου μπουκαρε μεσα ο ψυχολογος της και μας διεκοψε.!!!
Λεω να παω να δω αν ειναι εκει να συνεχισουμε, εχεις καμια πληροφορια μηπως δεν ειναι εκει σημερα???
εφαγες βαρια το βραδυ;
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
λογικα θα ειναι.....ο ψυχολογος πως σου ρθε στο ονειρο;
εφαγες βαρια το βραδυ;
Δεν βγηκα χθες, παραγγειλα 2 γυρακια απο τον Πρ.... ξερεις ειναι και τεραστια τα γαμημενα και τα χτυπησα καθως εβλεπα dvd, στο 2ο ομολογω οτι κατεβαλα τεραστειες προσπαθειες να το φαω.!!
Θα παω μια βολτα ειμαι ειδη ψιμενος.!..για Σαρα.!!
mystery777
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
το τακουνατο μωρο στον βαρδαρη ποιο ηταν;καμια γνωστη;για πες.....
Δεν ρωτησα ονομα ηταν μια μελαχρινη λευκη επιδερμιδα μακρυ ισιο μαλλι 1,65 πιπινακι καστανα ματακια ομορφο προσωπακι και οπισθιο συστημα, δυστυχως μολις ειχε βγαλει το σουτιεν κατοπιν δικης μου παροτρυνσης διαπιστωσα οτι τα φυλλα ηταν μαραμενα (προσθετικη-αφαιρετικη=κακο πραμα) Αυτο ειναι το σημειο κλειδι, οποιοσδηποτε καταλαβε ας βοηθησει κι εμενα να μαθω το ονομα . Τοτε στο "Ταντάλου 9" και την ξαναπετυχα μεσα στο καλοκαιρακι στο "Προμηθέως 14" αν δεν απατωμαι απο τις φωτο. Μάλιστα στο προμηθέως τοτε, η πορτα ηταν ανοιχτη και ακούω φασαρία και γέλια μέσα, μπήκα απο περιέργεια αφου ειδα 2-3 παλικάρια να διασκεδάζουν με κάτι που εβλεπαν. Η εν λόγω κοπελιά εκανε μασάζ στη τσα2, η οποία ηταν ξαπλωμενη στον καναπε και παραπονιοταν για το "ρημαδι το αιρκοντισιον το οποιο ολη μερα την σακατευει". Ειχε και ενα δικιο εδω που τα μιλαμε.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
χαχα μαλιστα....Δεν ρωτησα ονομα ηταν μια μελαχρινη λευκη επιδερμιδα μακρυ ισιο μαλλι 1,65 πιπινακι καστανα ματακια ομορφο προσωπακι και οπισθιο συστημα, δυστυχως μολις ειχε βγαλει το σουτιεν κατοπιν δικης μου παροτρυνσης διαπιστωσα οτι τα φυλλα ηταν μαραμενα (προσθετικη-αφαιρετικη=κακο πραμα) Αυτο ειναι το σημειο κλειδι, οποιοσδηποτε καταλαβε ας βοηθησει κι εμενα να μαθω το ονομα . Τοτε στο "Ταντάλου 9" και την ξαναπετυχα μεσα στο καλοκαιρακι στο "Προμηθέως 14" αν δεν απατωμαι απο τις φωτο. Μάλιστα στο προμηθέως τοτε, η πορτα ηταν ανοιχτη και ακούω φασαρία και γέλια μέσα, μπήκα απο περιέργεια αφου ειδα 2-3 παλικάρια να διασκεδάζουν με κάτι που εβλεπαν. Η εν λόγω κοπελιά εκανε μασάζ στη τσα2, η οποία ηταν ξαπλωμενη στον καναπε και παραπονιοταν για το "ρημαδι το αιρκοντισιον το οποιο ολη μερα την σακατευει". Ειχε και ενα δικιο εδω που τα μιλαμε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά