george_thess ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ και να τρομοκρατεις τον κοσμο.
υπενθυμιζω στους υπολοιπους οτι εσυ ησουν πριν καποιους μηνες που ανοιξες θρεντ με θεμα οτι η τρανς Νανσυ ειναι φορεας HIV αφου οπως μας ειπες εισαι σε καποιο νοσοκομειο και τα ξερεις απο πρωτο χερι.....κανεις και διαγνωση με το χερι απ'οτι διαβασα
απο την αλλη,τα μισα μηνυματα σου εχουνε να κανουνε με πληροφοριες που ζητας για τραβεστι και πιατσες.λιγο αντιφατικο μου κανει αυτο....δε σου περασε το παιχνιδακι στο αλλο θρεντ και το'φερες απο δω.προφανως δεν ξερεις ουτε το ενα σπορ ουτε το αλλο...
και αφου φοβασαι τοσο και τα ξερεις τοσο καλα και ειναι ολοι αρρωστοι,τι δουλεια εχεις με πουτανες,πιατσες και τραβελια???κοψε αυτη μαλακια λοιπον και μη τρομοκρατεις κοσμο για την πλακα σου καθε φορα που μπαινεις στο σαιτ
Φιλε al pacino, δευτερη φορα που πας χωρις λογο να μου την πεις. Κριμα γιατι απο σενα διαβαζω κριτικες για τανες/πιατσες κτλ. 1ον αυτη τη καραμελα με τον HIV και το νοσοκομειο. Δες εδω (
)
λες:
Παράθεση από: george_thess στις 17/11/09, 02:02
Αυτο ειπα. για αυτην που λες κ την αλλη την ξανθια την αδυνατη που βγαινει εκει. Για μενα μαλακια ειναι να σου κανουν ακαποτες πιπες γιατι μπορεις να κολλησεις απο το πιο απλο μεχρι κατι αλλο κ να τρεχεις αδικα.
εσυ δεν ησουν που ανοιξες ενα θεμα που ελεγες οτι εισαι γιατρος και της βρηκατε AIDS.Mηπως σε μπερδευω με αλλον?
λεω:
οχι φιλε! δεν ειμαι εγω! εγω ειχα γραψει μια διευθυνση που ειχα βρει με αγγελιες για μια που εκανε πιπες τσαμπα κοντα σε ενα ξενοδοχιο νομιζω, (δεν ειμαι σιγουρος 100%) οτι εχει aids. οπωσς το βρηκα το εγραψα. νομιζω στο slando το ειχα δει. βεβαια τοτε ημουν με αλλο username κ μαλλον επειδη τον ειχα σβησει το λογαριαμμο μου, αυτο που εγραψα μαλλον σβηστηκε γιατι δεν το βλεπω στο θεμα περι AIDS! Γιαυτην λεγανε τελικα??
και λες:
οχι δεν εισαι εσυ αλλα μοιαζει πολυ το nickname σας.το χθεσινο ποστ αναφεροταν σ'εκεινον για εκεινα που εγραψε.αρα μπερδευτηκαμε...
ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ:
$ sandy $ trans sexy lotita $ sandy $
PROSOXH H SANDY TRANS LOLITA POU SAS KALEI DWREAN NA PERNATE MAZI THS STO AFRODITH XENODOXEIO THESSALONIKIS EINAI APO GALLIA PIGAINEI BELGIO KAI EINAI FOREAS HIV-AIDS
PROSOXH STIS SEXY APODRASEIS MAKRIA THS....
Αυτο το βρηκα σε αγγελια στο ιντερνετ.. Οποιος ξερει ποια ειναι ας πει.
Παρε και το σαιτ για να μη λες οτι τα βγαζω απο το μυαλο μου
2ον το thread με το HIV ειναι αυτο
και οπως βλεπεις το ανοιξε ο Desperanto.
ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ. ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΣ.
ΥΣ. Τρομοκρατω το κοσμο γιατι κονδυλωματα περασα και εγω. Δεν σου λεω να τα κολλησεις κ εσυ να δεις πως ειναι γιατι ειναι χοντρο και ευχομαι να μην τα κολλησει κανεις (παιζει να ηταν απο τανες παιζει κ απο γκομενες. Δεν θα μαθω ποτε κ αυτο ειναι το χειροτερο). Εγω φιλε οταν μπαινω στο σαιτ βλεπω 5 πραγματα. Υγεια-Μπουρδελα-πιατσες-κολομπαρα-μασαζ. ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ. Οταν ο αλλος λεει οτι κολλησε κατι απο μια πουτανα που πιθανοτατα να την εχω παρει κ εγω, μπορει κ οχι γιατι ακομα δεν καταλαβα ποια ειναι, ΟΦΕΙΛΩ να το διαδωσω εκει που πρεπει δηλαδη στη Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης. Στην τελικη αν ο αλλος λεει μπαρουφες σε καλο θα βγει στους συναδερφους ( εκτος βεβαια απο την τανα που τσαμπα θα χασει τη πελατεια της).
Κ οσο για τα μηνυματα μου, οταν θα παω τσαρκα στα μπουρδελα θα γραψω κριτικη για αυτα. οταν θα παω στις πιατσες θα γραψω για εκει. Μη μου κανεις κριτικη για το που παω κ τι ρωταω. Εγω δεν μπηκα καν να δω τα προγ μηνυματα σου γιατι δεν με ενδιαφερει τι κανεις κ που πας.
Για μενα το θεμα θεωρηται ληξαν μολις το διαβασεις κ καταλαβεις το λαθος σου. Ασχετα αν μου απαντησεις η οχι.
Συγνωμη για το κατεβατο,
Καλη μπουρδελο-κατασταση