Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (3 μέλη και 42 επισκέπτες)

arkoudiarhs

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
1
μιλισε και ο αγαπητικος της βοσκοπυλας....
ε ρε και παρω τον βερδενε και σε κανω μαυρο στο ξυλο...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Για ποια λεει αυτος οτι ειναι γυναικα ?  :think:
Μηπως για την βυζαρου στο αβαταρ του τσοντακια ?  :grin:

Παιδες αν παει κανεις απο Π Ερημητη και πετυχει Ρωξανα , ας ρωτησει αν ειναι εκει το Σαββατο το βραδυ ,
θα παω σε εναν Γαμο και θελω να ξερω αν αξιζει να το < σκασω > για λιγο

Οχι οτι περιμενω να τρελαθω , αλλα να μου φυγει το αχτι , πριν αρχησει η αποχη  :rockon:

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
Παιδες αν παει κανεις απο Π Ερημητη και πετυχει Ρωξανα , ας ρωτησει αν ειναι εκει το Σαββατο το βραδυ ,
θα παω σε εναν Γαμο και θελω να ξερω αν αξιζει να το < σκασω > για λιγο
  σωστος και η ρωξανα να μην ειναι δε γαμεις κανε μια βολτα στα σπιτακια  :2funny:

diaolakiss

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μια βόλτα μεσημεράκι από Citygate/Mύλο, δεν πέρασα από όλα:

-Αλιάκμωνος 8. Η σουμπουρλού μιλφ Ζωή.
-Μαντζάρου 10. Σάρα η busty.
-Μαντζάρου 1. Κλειστό.
-Κώττα. Η Ντόνα με την βραζιλιάνικη κωλάρα της. Ήθελα να μπω, μετά σκέφτηκα γιατί να μην πάρω Λούνα instead που έχει εξίσου συλλεκτική κωλάρα και είναι πολύ καλύτερη εμφανισιακά.
-Κωλέττη 17. Έφη (κατάθεση).
-Κεφαλληνίας 8. Κλειστό.
-Α. Γεωργίου 34. Δεν ήταν η Λούνα, η Μαρία η Σλοβάκα πάλι πίσω στις επάλξεις.
-Α. Γεωργίου 16. Κλειστό.
-26ης Οκτωβρίου 52. Η ψηλή και παχουλή μελαχρινή Τζούλια.

Το βράδυ λέω να πάω να χτυπήσω καμιά Τζέσυ...
φιλε μολις γιρισα απο τιν Λουννα βραδι ιναι το αστερι μας

george_thess

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παράθεση από: kikas στις 30/08/10, 22:10
εχουμε κανενα νεώτερο για το παληκάρι που κολυσε κονδυλωματα σε σπίτι στην θεσσαλονίκη??
για να πληροφορούμαστε και εμεις οι θεσσαλονικιοί..
Ναι, θα σας πω αρχικα αυτο που ενδιαφερει,αν και το μονο σιγουρο με αυτο τον ιο ειναι οτι ποτε δεν μπορεις να πεις με ασφαλεια απο που το κολλησες. Το ενα σπιτι ειναι στο βαρδαρη ειναι κοντα στη σαπφους 8 δεν ξερω με ακριβεια γιατι μπορει να εκλεισε παντως ειναι αυτο που βρισκεται αντικρυστα απο ενα αλλο, η κοπελα ηταν μια ξανθια, ψηλη που μιλουσε πολυ καλα ελληνικα και δεν ηθελε φιλια στο λαιμο γιατι γαργαλιοταν?!!? Το αλλο (πριν απο χρονο και πιο απιθανο) ηταν στο Lafemme με την μαρια αλλα απλως το αναφερω μιας και δεν πιστευω να κολλησε απο εκει.
Ο γιατρος του ειπε οτι θεραπευονται, οτι στους ανδρες δεν ειναι κινδυνος αλλα θελει προσοχη μην ξανακολλησει και να μην ξαναβγουν κατα την θεραπεια. Σκατα τα κολλησε στην περιοχη που βγαινουν τριχες και φυσικα εκει δεν προφυλασεσαι. Επισης επειδη διαβασα για την μεταδοτικοτητα θεωρω οτι οι περισσοτεροι το εχουμε απλως δεν θα εκδηλωθει. Δηλ 15% πιθανοτητα με καθε διαφορετικη επαφη. Επησης αποφευγετε πουτανες που κανουν συχνα διαλειματα για ''διακοπες'' τυπικα για 2 εβδομαδες που ειναι ο χρονος για να φυγει η ουλη.Κανονικα κανεις αποχη γι 4-6 μηνες. Δεν ξαναπατησα εγω σε μπουρδελο το ρισκο ειναι μεγαλο και ο ιος βρισκεται σε πανδημια παγκοσμιως. Οσοι εχετε κοπελες να τους πειτε για το εμβολιο και τεστ παπ καθε 6 μηνες αφου γι αυτο το λογο βγηκε. Πολλες πεθαινουν καθε χρονο απο καποιο στελεχος αυτου του ιου επειδη δεν κανουν το τεστ. Οι καιροι θελουν προσοχη συναδελφοι.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
βολτα πριν λιγο....

-Ερημιτη.η Ρωξανη.απορω τι της βρισκετε και τι συζητατε τοσο??μεγαλη ασχημοφατσα...
-Κατεχακη.η ομορφη Καρμεν.θελω να τη δοκιμασω αλλα με κρατανε οι μονο αρνητικες κριτικες.σε λιγες μερες επιστρεφει η Σιμονα μου ειπαν....
-26ης Οκτωβριου 52.η μαλακισμενη milf Αντζελα παλι αγενης και ειρωνικη στο σαλονι
--Προμηθεως 25(τερμα πανω).καινουργια μελαχρινη,ωραιο κορμακι ασχημη φατσα.στα 50ε γυμνο και 60ε 69
-Προμηθεως τερμα κατω.η γλυκεια Σιμονα
-Σαπφους 5.μια μελαχρινη πολυ αδυνατη αδιαφορη
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).η αδυνατη ξανθια Τζουλια
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).η πολυ ομορφη ξανθια με τα ωραια πιασιματα της οποιας το ονομα ακομα δεν ξερω ακομα.απο Μοσχα ειπε η τσατσα(χωρις να τη ρωτησω)
-Σαπφους 20.η ξανθια Κελλυ.μονο αρνητικες κριτικες...
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).η Ελενη.νεαρη τσαχπινα αερατη με ωραια πεταχτα βυζακια
-Τανταλου 14(αλουμινατο).η μελαχρινη Βικυ.πολυ ομορφο προσωπο και ωραια βυζακια.δουλευε και 26ης οκτωβριου 35
-Τανταλου 8.εδω ειμαστε.η ξανθια Νατασα με κατι φοβερες βυζαρες πεταμενες εξω.μου λεει η τσατσα 50ε γυμνο ή το γλειφομουνι και 60ε το 69.εσεις τι καταλαβατε δηλαδη??....εγω οτι με 60ε σου κανει και γυμνο και 69.μπαινω,ειμαι μπροστα στην πορτα του δωματιου και εχω την εμπνευση να ξεκαθαρισω οτι στα 60ε τα κανει και τα δυο....οχι αγορι μου,αν θες 69 με γυμνο παει στα 80ε.εισαι καλα την λεω,μας δουλευεις??οποτε σηκωθηκα και εφυγα.εχουμε ξεφυγει μου φαινεται.....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Παράθεση από: kikas στις 30/08/10, 22:10
εχουμε κανενα νεώτερο για το παληκάρι που κολυσε κονδυλωματα σε σπίτι στην θεσσαλονίκη??
για να πληροφορούμαστε και εμεις οι θεσσαλονικιοί..
Ναι, θα σας πω αρχικα αυτο που ενδιαφερει,αν και το μονο σιγουρο με αυτο τον ιο ειναι οτι ποτε δεν μπορεις να πεις με ασφαλεια απο που το κολλησες. Το ενα σπιτι ειναι στο βαρδαρη ειναι κοντα στη σαπφους 8 δεν ξερω με ακριβεια γιατι μπορει να εκλεισε παντως ειναι αυτο που βρισκεται αντικρυστα απο ενα αλλο, η κοπελα ηταν μια ξανθια, ψηλη που μιλουσε πολυ καλα ελληνικα και δεν ηθελε φιλια στο λαιμο γιατι γαργαλιοταν?!!? Το αλλο (πριν απο χρονο και πιο απιθανο) ηταν στο Lafemme με την μαρια αλλα απλως το αναφερω μιας και δεν πιστευω να κολλησε απο εκει.
Ο γιατρος του ειπε οτι θεραπευονται, οτι στους ανδρες δεν ειναι κινδυνος αλλα θελει προσοχη μην ξανακολλησει και να μην ξαναβγουν κατα την θεραπεια. Σκατα τα κολλησε στην περιοχη που βγαινουν τριχες και φυσικα εκει δεν προφυλασεσαι. Επισης επειδη διαβασα για την μεταδοτικοτητα θεωρω οτι οι περισσοτεροι το εχουμε απλως δεν θα εκδηλωθει. Δηλ 15% πιθανοτητα με καθε διαφορετικη επαφη. Επησης αποφευγετε πουτανες που κανουν συχνα διαλειματα για ''διακοπες'' τυπικα για 2 εβδομαδες που ειναι ο χρονος για να φυγει η ουλη.Κανονικα κανεις αποχη γι 4-6 μηνες. Δεν ξαναπατησα εγω σε μπουρδελο το ρισκο ειναι μεγαλο και ο ιος βρισκεται σε πανδημια παγκοσμιως. Οσοι εχετε κοπελες να τους πειτε για το εμβολιο και τεστ παπ καθε 6 μηνες αφου γι αυτο το λογο βγηκε. Πολλες πεθαινουν καθε χρονο απο καποιο στελεχος αυτου του ιου επειδη δεν κανουν το τεστ. Οι καιροι θελουν προσοχη συναδελφοι.

george_thess  ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ  και να τρομοκρατεις τον κοσμο.
υπενθυμιζω στους υπολοιπους οτι εσυ ησουν πριν καποιους μηνες που ανοιξες θρεντ με θεμα  οτι η τρανς Νανσυ ειναι φορεας HIV αφου οπως μας ειπες εισαι σε καποιο νοσοκομειο και τα ξερεις απο πρωτο χερι.....κανεις και διαγνωση με το χερι απ'οτι διαβασα :bigdick: :bigdick: :bigdick:

απο την αλλη,τα μισα μηνυματα σου εχουνε να κανουνε με πληροφοριες που ζητας για τραβεστι και πιατσες.λιγο αντιφατικο μου κανει αυτο....δε σου περασε το παιχνιδακι στο αλλο θρεντ και το'φερες απο δω.προφανως δεν ξερεις ουτε το ενα σπορ ουτε το αλλο...

και αφου φοβασαι τοσο και τα ξερεις τοσο καλα και ειναι ολοι αρρωστοι,τι δουλεια εχεις με πουτανες,πιατσες και τραβελια???κοψε αυτη μαλακια λοιπον και μη τρομοκρατεις κοσμο για την πλακα σου καθε φορα που μπαινεις στο σαιτ

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Οσοι εχετε κοπελες να τους πειτε για το εμβολιο και τεστ παπ καθε 6 μηνες αφου γι αυτο το λογο βγηκε. Πολλες πεθαινουν καθε χρονο απο καποιο στελεχος αυτου του ιου επειδη δεν κανουν το τεστ. Οι καιροι θελουν προσοχη συναδελφοι.

Προσοχή μπορεί να θέλουν αλλά σκέψου το σαν σκηνικό...

"Αγάπη μου κάνε ένα τεστ για κονδυλώματα και το εμβόλιο γιατί πηγαίνω στις πουτάνες"
"Α... καλά αγάπη μου. Ευχαριστώ που μ' ενημέρωσες..."

Δηλαδή ρε φίλε πατάμε καλά;;; Θα πάω να πω για τα νυχτοπερπατήματα μου στην γκόμενα; Και δεν θα φάω όλα τα έπιπλα του σπιτιού; Μετά θα πάω για άλλο λόγο στο νοσοκομείο και όχι για κονδυλώματα...

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Aν και καθυστερημενη, μια αναφορα για το περασμενο Π-Σ-Κ
Προμηθεως 25(τερμα πανω). Μια φορα πέτυχα την εξαιρετικα αδύνατη και ασχημόφατσα Κοσμινα, με τα στραβα δοντακια (η τσατσα έλεγε τις κλασικες μαλακιες οτι αν δεν μεινεις ικανοποιημενος τα λεφτα σου πίσω) και την αλλη φορα μια μελαχροινη με ωραιο σωματακι, μικρούλα και τσαχποινουλα (ποια ειναι αλήθεια?)
-Προμηθεως τερμα κατω.η γνωστη Τζέσικα (Ρωσιδα ψηλη, με ωραιο σωμα, φατσα οχι κατι το ιδιαίτερο,προ-milf θα ελεγα (από το πράσινο σπιτακι). Την εχω παρει 2 φορες, καλη παρουσια
-Σαπφους 5.Η Μιρελα με τις καλες κριτικες (δεν ξερω γιατι, μου βγαζει κατι το υπεροπτικο το υφος της), στα προσεχως...
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).η αδυνατη ξανθια Τζουλια με το πολυ βαψιμο και γενικα ωραιο σωμα
-Σαπφους 8(ανορθογραφο). Τη μια φορα ενα κοντοπούτανο μελαχροινο σγουρομαλλικο, με τακουναρες και κωλαρα για αγριο ξεσκισμα. Την εχει παρει κανεις? Την αλλη φορα η Μαριαννα (εμενα με εχει ικανοποιησει μια φορα που την πηρα)
-Σαπφους 20. Τη μια φορα η ξανθια Κελλυ, με αναμικτες κριτικες, και την αλλη ενα ζουμπουρλουδικο παλι καστανοξανθο ψηλο που εμπαινε στο δωματιο με την κρεμα ανα χειρας
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο). Τη μια φορα μια νεα βλαχοφατσα με πολυ μεγαλα βυζια, ψηλη σχετικα. Φαινοταν νεα κι απειρη. Την αλλη φορα παλι αλλη μια στο ιδιο στυλ.
-Τανταλου 14(αλουμινατο).η ξανθια κουκλαρα Αλισια, με τις καλες κριτικες κι αυτη.

george_thess

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
george_thess  ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ  και να τρομοκρατεις τον κοσμο.
υπενθυμιζω στους υπολοιπους οτι εσυ ησουν πριν καποιους μηνες που ανοιξες θρεντ με θεμα   οτι η τρανς Νανσυ ειναι φορεας HIV αφου οπως μας ειπες εισαι σε καποιο νοσοκομειο και τα ξερεις απο πρωτο χερι.....κανεις και διαγνωση με το χερι απ'οτι διαβασα :bigdick: :bigdick: :bigdick:

απο την αλλη,τα μισα μηνυματα σου εχουνε να κανουνε με πληροφοριες που ζητας για τραβεστι και πιατσες.λιγο αντιφατικο μου κανει αυτο....δε σου περασε το παιχνιδακι στο αλλο θρεντ και το'φερες απο δω.προφανως δεν ξερεις ουτε το ενα σπορ ουτε το αλλο...

και αφου φοβασαι τοσο και τα ξερεις τοσο καλα και ειναι ολοι αρρωστοι,τι δουλεια εχεις με πουτανες,πιατσες και τραβελια???κοψε αυτη μαλακια λοιπον και μη τρομοκρατεις κοσμο για την πλακα σου καθε φορα που μπαινεις στο σαιτ

Φιλε al pacino, δευτερη φορα που πας χωρις λογο να μου την πεις. Κριμα γιατι απο σενα διαβαζω κριτικες για τανες/πιατσες κτλ. 1ον αυτη τη καραμελα με τον HIV και το νοσοκομειο. Δες εδω ()
λες: 

Παράθεση από: george_thess στις 17/11/09, 02:02
Αυτο ειπα. για αυτην που λες κ την αλλη την ξανθια την αδυνατη που βγαινει εκει. Για μενα μαλακια ειναι να σου κανουν ακαποτες πιπες γιατι μπορεις να κολλησεις απο το πιο απλο μεχρι κατι αλλο κ να τρεχεις αδικα.
εσυ δεν ησουν που ανοιξες ενα θεμα που ελεγες οτι εισαι γιατρος και της βρηκατε AIDS.Mηπως σε μπερδευω με αλλον?

λεω:

οχι φιλε! δεν ειμαι εγω! εγω ειχα γραψει μια διευθυνση που ειχα βρει με αγγελιες για μια που εκανε πιπες τσαμπα κοντα σε ενα ξενοδοχιο νομιζω, (δεν ειμαι σιγουρος 100%) οτι εχει aids. οπωσς το βρηκα το εγραψα. νομιζω στο slando το ειχα δει. βεβαια τοτε ημουν με αλλο username κ μαλλον επειδη τον ειχα σβησει το λογαριαμμο μου, αυτο που εγραψα μαλλον σβηστηκε γιατι δεν το βλεπω στο θεμα περι AIDS! Γιαυτην λεγανε τελικα??

και λες:
οχι δεν εισαι εσυ αλλα μοιαζει πολυ το nickname σας.το χθεσινο ποστ αναφεροταν σ'εκεινον για εκεινα που εγραψε.αρα μπερδευτηκαμε...

ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ:

$ sandy $ trans sexy lotita $ sandy $

PROSOXH H SANDY TRANS LOLITA POU SAS KALEI DWREAN NA PERNATE MAZI THS STO AFRODITH XENODOXEIO THESSALONIKIS EINAI APO GALLIA PIGAINEI BELGIO KAI EINAI FOREAS HIV-AIDS
PROSOXH STIS SEXY APODRASEIS MAKRIA THS....

Αυτο το βρηκα σε αγγελια στο ιντερνετ.. Οποιος ξερει ποια ειναι ας πει.

Παρε και το σαιτ για να μη λες οτι τα βγαζω απο το μυαλο μου

2ον το thread με το HIV ειναι αυτο και οπως βλεπεις το ανοιξε ο Desperanto.

ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ. ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΣ.

ΥΣ. Τρομοκρατω το κοσμο γιατι κονδυλωματα περασα και εγω. Δεν σου λεω να τα κολλησεις κ εσυ να δεις πως ειναι γιατι ειναι χοντρο και ευχομαι να μην τα κολλησει κανεις (παιζει να ηταν απο τανες παιζει κ απο γκομενες. Δεν θα μαθω ποτε κ αυτο ειναι το χειροτερο). Εγω φιλε οταν μπαινω στο σαιτ βλεπω 5 πραγματα. Υγεια-Μπουρδελα-πιατσες-κολομπαρα-μασαζ. ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ. Οταν ο αλλος λεει οτι κολλησε κατι απο μια πουτανα που πιθανοτατα να την εχω παρει κ εγω, μπορει κ οχι γιατι ακομα δεν καταλαβα ποια ειναι, ΟΦΕΙΛΩ να το διαδωσω εκει που πρεπει δηλαδη στη Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης. Στην τελικη αν ο αλλος λεει μπαρουφες σε καλο θα βγει στους συναδερφους ( εκτος βεβαια απο την τανα που τσαμπα θα χασει τη πελατεια της).

Κ οσο για τα μηνυματα μου, οταν θα παω τσαρκα στα μπουρδελα θα γραψω κριτικη για αυτα. οταν θα παω  στις πιατσες θα γραψω για εκει. Μη μου κανεις κριτικη για το που παω κ τι ρωταω. Εγω δεν μπηκα καν να δω τα προγ μηνυματα σου γιατι δεν με ενδιαφερει τι κανεις κ που πας.

Για μενα το θεμα θεωρηται ληξαν μολις το διαβασεις κ καταλαβεις το λαθος σου. Ασχετα αν μου απαντησεις η οχι.
Συγνωμη για το κατεβατο,
Καλη μπουρδελο-κατασταση

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
εγω ειχα γραψει μια διευθυνση που ειχα βρει με αγγελιες για μια που εκανε πιπες τσαμπα κοντα σε ενα ξενοδοχιο νομιζω, (δεν ειμαι σιγουρος 100%) οτι εχει aids.

PROSOXH H SANDY TRANS LOLITA POU SAS KALEI DWREAN NA PERNATE MAZI THS STO AFRODITH XENODOXEIO THESSALONIKIS EINAI APO GALLIA PIGAINEI BELGIO KAI EINAI FOREAS HIV-AIDS
PROSOXH STIS SEXY APODRASEIS MAKRIA THS....
κι εσυ που τα ξερεις αυτα ρε μαλακα????δηλαδη οταν ζητουσες το τηλ της Κελλυ της ειχες κανει τεστ πρωτα???ή απλα την ηθελες για να μιλησετε??γιατι αυτο θα πεις μαλλον

και ασε τις πουστιες δεν εισαι εσυ.στο μην σου νο 27 απαντας σε δικο μου μην για το θεμα της Νανσυς σα να σε θιξαμε.τελοσπαντων αρκει καποιος να διαβασει τα μηνυματα σου για να καταλαβει τι ρολο βαρας εδω μεσα....

επαναλαμβανω ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ και βρες αλλου να κανεις το παιχνιδακια σου...

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
σταματηστε ρε παιδεσ τησ κωκορωμαχιεσ ενημερωση θελουμε οχι φασαριεσ εδω μεσα.ωσ προσ τησ ασθενειεσ αν καπιοσ ξερει κατι διαπιστομενα για καπια καλα κανει και το λεει ,μπορει να σωσει παιδια απο την καταστροφη αλλα.ειναι κριμα για μια κοπελα η τρανσ που εκδιδαιτε να την σπιλονουμαι ετσι στον αερα,ανθρωποι ειναι και αυτη ετσι δεν ειναι.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
σταματηστε ρε παιδεσ τησ κωκορωμαχιεσ ενημερωση θελουμε οχι φασαριεσ εδω μεσα.ωσ προσ τησ ασθενειεσ αν καπιοσ ξερει κατι διαπιστομενα για καπια καλα κανει και το λεει ,μπορει να σωσει παιδια απο την καταστροφη αλλα.ειναι κριμα για μια κοπελα η τρανσ που εκδιδαιτε να την σπιλονουμαι ετσι στον αερα,ανθρωποι ειναι και αυτη ετσι δεν ειναι.
το οτι ειναι για ενημερωση το θρεντ μη το λες σε μενα.επισης δεν ειμαστε οι φιλεναδιτσες εδω μεσα για να χαϊδευομαστε ολη την ωρα και να μη μαλωνουμε ποτε.
οταν καποιος πεταει μαλακιες εδω μεσα με σκοπο να το κανει μπαχαλο θα τα ακουει...

σου ειπα....κατσε και διαβασε τα μην του και βγαλε δικο σου συμπερασμα.τον παρακολουθω πολυ καιρο τον τυπο γι'αυτο αντιδραω ετσι

george_thess

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
κι εσυ που τα ξερεις αυτα ρε μαλακα????δηλαδη οταν ζητουσες το τηλ της Κελλυ της ειχες κανει τεστ πρωτα???ή απλα την ηθελες για να μιλησετε??γιατι αυτο θα πεις μαλλον

και ασε τις πουστιες δεν εισαι εσυ.στο μην σου νο 27 απαντας σε δικο μου μην για το θεμα της Νανσυς σα να σε θιξαμε.τελοσπαντων αρκει καποιος να διαβασει τα μηνυματα σου για να καταλαβει τι ρολο βαρας εδω μεσα....

επαναλαμβανω ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ και βρες αλλου να κανεις το παιχνιδακια σου...

Εφοσον συνεχιζεις δεν μπορω να κανω αλλιως

Τι εννοεις που τα ξερω ρε τυπε? Πλακα μου κανεις? Βλακας εισαι η μπουφος? Εδωσα λινκς για οτι εγραψα. copy paste ειναι απο αλλου. Κ το τηλ της κελλυς το ηθελα για να την απρω να τη γαμησω ποιο ειναι το προβλημα σου? η κελλυ εισαι? Οταν το ζητησα το ηθελα γιατι κατεβαινα κ δεν την πετυχαινα. Λογαριασμο θα σου δωσω ρε μαλακα? Η εισαι η bourdelo-police?

Το μηνυμα μου προς τα εσενα ειναι επειδη λες αυτα περι aids ειναι μαλακιες κ το προηγουμενο μηνυμα ηταν το δικο μου κ νομιζα-νομιζω οτι ανεφερεσαι σε μενα. ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΑΝΤΑΩ. και οποιος θελει ας διαβασει τα μηνυματα μου αν καταλαβει το ρολο μου.

ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΚΑΒΓΑ

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
al pacino οι ενημερωσεισ σου στο ειπα και πριν λιγεσ μερεσ ειναι και οι πρωτεσ  και μακαρι να συνεχισεισ ετσι.οσο για το κελλακι ειναι για μενα το νο1 χωρισ να θελω να την διαφιμισω,αλλα ξαναλεω αν καπιοσ ξερει κατι για καποια με ασθενεια να το πει φορα παρτιδαγια να σωσει κοσμο.εδω ειμαστε 98060 μελη φυσικο δεν ειναι να υπαρχουν και μαλακεσ,ρουφιανει κτλ..γιαυτο παλικαρια μην συγχυζαιστε και συνεχιστε αυτεσ τησ αναφορεσ για πιατσεσ,κολομπαρα κτλ.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
το οτι ειναι για ενημερωση το θρεντ μη το λες σε μενα.επισης δεν ειμαστε οι φιλεναδιτσες εδω μεσα για να χαϊδευομαστε ολη την ωρα και να μη μαλωνουμε ποτε.
οταν καποιος πεταει μαλακιες εδω μεσα με σκοπο να το κανει μπαχαλο θα τα ακουει...

σου ειπα....κατσε και διαβασε τα μην του και βγαλε δικο σου συμπερασμα.τον παρακολουθω πολυ καιρο τον τυπο γι'αυτο αντιδραω ετσι

+10000000000

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
βολτα πριν λιγο....

-Ερημιτη.η Ρωξανη.απορω τι της βρισκετε και τι συζητατε τοσο??μεγαλη ασχημοφατσα...

Aσχημοφατσα ?  :think:
για πανεμορφη την ειχα , μας γαμησες τωρα μπορει να μου εχει φυγει η ορεξη να την πηδηξω αλλα θελω να την δω σιγουρα
Δε ρωτησες προγραμμα για ΣΚ ε ?  :-

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Aσχημοφατσα ?  :think:
για πανεμορφη την ειχα , μας γαμησες τωρα μπορει να μου εχει φυγει η ορεξη να την πηδηξω αλλα θελω να την δω σιγουρα
Δε ρωτησες προγραμμα για ΣΚ ε ?  :-
δεν την εχεις ξαναδει??πραγματι εχει ωραιο κορμακι,βγαινει χαμογελαστη στο σαλονι αλλα στη φατσα ειναι ασχημη.βεβαια...γουστα ειναι αυτα

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
δεν την εχεις ξαναδει??πραγματι εχει ωραιο κορμακι,βγαινει χαμογελαστη στο σαλονι αλλα στη φατσα ειναι ασχημη.βεβαια...γουστα ειναι αυτα
Eίναι στα όρια του "βλέπετε" αλλά απο κορμί δηλητήριο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom