Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (7 μέλη και 37 επισκέπτες)

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Παιδες, πρώτη φορά για από πίσω, σε πια να πάω? Και παρεπιπτώντος η καλύτερες που δοκίμασα με σειρά απο την καλήτερη στην χειρότερη ήταν
Εφη GFE experience (Θεικό κούνημα, αυτομάτος πιλότος όλα τα λεφτά)
Κριστίν ( Πολύ μπλα μπλά, GFE , τρελό Deepthroat)
Αντριάννα (Σωματάρα, πρόσχαρη κοπέλα, δεν λέει όχι.)
Τζούλια Ρουμάνα (Καθαριότητα και προσεκτική)
Γκαμπριέλλα (Εμφανιασιακά καλή, αλλά το πήγε για ξεπέτα και ξενέρωσα) Οχι στις στάσεις δεν είπε πάντως, και την αλλαξα 4-5 φορές
Τσέσικα (Μεγάλη Απάτη)

Την Νατάσα με ποια θα την συγρκίνατε στη λίστα?

εχω παρει τις 3 προτες και πιστευω εκει μεσα παίζει και η Νατασα. ΤΟ μονο μου με ενοχλει στο συγκεκριμενο στουντιο ειναι η κοντη ξανθια τσατσα. Μου ζαλισε τα @@ επειδη ειχα 50αρικο και ηθελα με 40 και οχι με 50 και μετα ουτε δεν μιλιοτανε... με κοιτουσε με τετοια κακια..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

πολυ πεσμενη πια η σαμπρινα....καμια σχεση με περισυ που την εκθειασα ως πολωνικη νεα δυναμη....και προς στιγμην κατηγορησα τον εαυτο μου οτι ημουν ντεφορμε αλλα βλεπω κι αλλος συναγωνιστης εφαγε φολα..... :headbang:

Επισκέπτης

πολυ πεσμενη πια η σαμπρινα....καμια σχεση με περισυ που την εκθειασα ως πολωνικη νεα δυναμη....και προς στιγμην κατηγορησα τον εαυτο μου οτι ημουν ντεφορμε αλλα βλεπω κι αλλος συναγωνιστης εφαγε φολα..... :headbang:

Δεν φταίς εσύ gl παλίοτερα ήταν όντως καλή μέσα. Φαίνεται κουράστηκε η κοπέλα.

Veros

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Μήπως  τα λεφτά της τα δίνουν σε κέρματα και βάρυνε; :2funny: Μια φορά που την είδα τυχαία έχει καιρό στα τζάμπο απέναντι ωραία γυναίκα αλλά απαθής.

υγ.Κανένα νέο από Βέρονικα;

mitsos10

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
φιλε την σιμονα γιατι την ψαχνεις?κ εγω την ειχα παρει στη κατεχακη αλλα ηταν μαπα
Πλακα κανεις. Η κοπελα ειναι απαιχτη στο κρεβατι.
Δες τα σχολια απο Karaman 7
και dokimazo που ειναι μαστερ των μπουρδελοκαταστασεων.
Μπορει να απαντησει καποιος να μην τραβιεμαι τζαμπα στον Βαρδαρη.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585

Εγω εχω μεινει πληρως ικανοποιημενος απο την Σιμονα που τοσο καιρο την εβλεπα και δεν την δοκιμαζα, το κοριτσι εμφανησιακα δεν ειναι και καμια μουναρα, προσωπακι μετριο, αλλα μεσα στο δωματιο βαζει φωτιες, ευγενικη και ομιλιτικη, ακομα λενε η ακαποτη πιπα της την οποια δεν εχω δοκιμασει γιατι δεν κανω τετοια ειναι για νομπελ.!!
Μηπως ο deker δοκιμασε καποια αλλη γιατι τελευταια στο Τανταλου 14 ηταν μια Σιμονα η οποια δεν εχει καμοια σχεση με την οριτσιναλ, τωρα αυτη στο προμηθεους 25, δεν ξερω αν ειναι αυτη αν γυρησε, καποιος δεν περασε απο εκει να μας πει???

Κατα 90% θα βγω γυρα-καταδρομικη (αν δεν εχει ζεστη) το βραδυ και αν εχω ορεξη θα τα γυρησω ολα, θα περασω να δω τι παιζει... :o

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ειχα ετοιμασει τεφτερι , μολυβι σβηστρα κλτ για σημερα αλλα δε μου κατσε
καραμαν αν πας και θυμηθεις ρωτα για αυριο στην βιλλα αν ξερουν να σου πουν , ισως χτυπησω Αντριαννα αν ειναι πρωι

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Οτι θα κανω μια γυρα θα κανω...μαλλον θα παω στις βυζαρες τις Εβελινας.!!!! :tits: :tits: :tits2: :tits2:

Για αυτο Εβελινα....Ετοιμασου.!!!  :knockinb: :knockinb: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μιλαω αλλη γλωσσα?
ειπα ρε φιλε οτι η σιμονα που ηταν κατεχακη ηταν για τον πουτσο
αυτη του βαρδαρη ουτε καν την ανεφερα....
τι δεν καταλαβες εσυ?

υ.γ
δοκιμαζο εσυ εισαι ρε μαλακα κ εκανες κλωνο?λεει καλα λογια για σενα...που να ξερε οτι κανουμε μαζι τσαρκες
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εγω εχω μεινει πληρως ικανοποιημενος απο την Σιμονα που τοσο καιρο την εβλεπα και δεν την δοκιμαζα, το κοριτσι εμφανησιακα δεν ειναι και καμια μουναρα, προσωπακι μετριο, αλλα μεσα στο δωματιο βαζει φωτιες, ευγενικη και ομιλιτικη, ακομα λενε η ακαποτη πιπα της την οποια δεν εχω δοκιμασει γιατι δεν κανω τετοια ειναι για νομπελ.!!
Μηπως ο deker δοκιμασε καποια αλλη γιατι τελευταια στο Τανταλου 14 ηταν μια Σιμονα η οποια δεν εχει καμοια σχεση με την οριτσιναλ, τωρα αυτη στο προμηθεους 25, δεν ξερω αν ειναι αυτη αν γυρησε, καποιος δεν περασε απο εκει να μας πει???

Κατα 90% θα βγω γυρα-καταδρομικη (αν δεν εχει ζεστη) το βραδυ και αν εχω ορεξη θα τα γυρησω ολα, θα περασω να δω τι παιζει... :o
του το ειπα τωρα μολις
εγω ειπα στον αλλο τον φιλο οτι η σιμονα που ηταν κατεχακη ηταν για τον πουτσο
απλα ο τωρα αυτος ηθελε κατι να πει κ το εγραψε....λες κ εμεις δεν εχουμε κανει καμια τσαρκα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ειχα ετοιμασει τεφτερι , μολυβι σβηστρα κλτ για σημερα αλλα δε μου κατσε
καραμαν αν πας και θυμηθεις ρωτα για αυριο στην βιλλα αν ξερουν να σου πουν , ισως χτυπησω Αντριαννα αν ειναι πρωι
η αντριαννα αυτη την εβδομαδα ειναι βραδυ
την πετυχα χθες

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Οτι θα κανω μια γυρα θα κανω...μαλλον θα παω στις βυζαρες τις Εβελινας.!!!! :tits: :tits: :tits2: :tits2:

να δωσεις χαιρετισματα , ειδικα στο δεξι βυζι που το συμπαθω περισσοτερο  :grin:
πριν 2 βδομαδες ημουν εκει , εκανα και τζακουζι
χρωσταω μια κριτικη την οποια λογο ζεστης την αφησα στην μεση , ειναι και για γκομενα που εχω ηδη γραψει οποτε την αμελησα

100 ευρω μου το αφησαν κατοπιν συνενοησης τσατσα + εβελινα τους ξεκαθαρισα οτι δεν θελω γυμνα πρωκτικα 69 κτλ
ενα απλο προγραμμα + τζακουζι
δηλαδι 40 + 60 !! για 15 λεπτα στο νερο , 30 λεπτα ηταν ολη η φαση

γενικα δεν βλεπω κριτικες με τζακουζια , πιστευετε οτι αξιζει ?
εγω το βρισκω υπερβολικο , για μια φορα το τριμηνο ισως , καλο ειναι  :cheesy:

deker ευχαριστω για την < ειδηση > ετσι πιστευα και γω , απλα φοβαμαι μην επιστρεψει η τζεσυ  :idiot:

baycity

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
βραδυνή βολτα στον βαρδάρη, έχουμε και λέμε :

μαρινόσπιτο μια μέτρια και πρόσχαρη στο σαλόνι μαυρούλα

έρως μια νόστιμη μελαχρινή με ωραίο κώλο αλλά μικρό βυζί, με μακρύ μαλλί

σαπφούς 20  η χριστίνα απο πειραιά, μελαχρινή ελληνίδα νοστιμουλα με βυζάρες. την πήρα σχετικά πρόσφατα στην νικηφόρου ουρανού τέρμα πάνω, ανέβασα κριτική

σαπφούς απέναντι απο τα δίδυμα μια κοντή μελαχρινή αέξια απο ρουμανία, ένα αίσχος, καμία απολύτως σχέση με την Αλεξια απο τα δίδυμα, καστανόξανθη με αντάυγες και ατελείωτους βύζους

σαπφούς το πρώτο απο τα δίδυμα μια ψηλή με πλατινε μαλλί και μεγάλα βυζιά, μάλλον σιλικόνη, έμοιαζε με μια Μάντελάιν πριν καιρό που πέρασε απο την πόλη αλλά δεν είμαι και σίγουρος

σαπφούς με προμηθέως η αυτού μεγαλοιώτης Μιρέλα, με αρχοντικό στιλ στο σαλόνι, το πουλέν μου. Ήθελα πολύ να την φάω σήμερα αλλά αν την έτρωγα δε θα είχα λεφτά λεφτά να φάω μετά εγώ. την άφησα για άλλη φορά

προμηθέως τέρμα κάτω η τζούλια απο ουκρανία, πολύ όμορφη γυναίκα με σώμα μοντέλου αλλά πολύ κρύα μέσα. και γι αυτήν ανέβασα κριτική, μια φορά την πήρα και 2η δε θα υπάρξει.

προμηθέως ροζ μια ελληνίδα τζένη μιλφ μέτρια

κωλλέτη μια συμπαθητική αννίτα. τι ξέρουμε γι αυτήν?

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
μιλαω αλλη γλωσσα?
ειπα ρε φιλε οτι η σιμονα που ηταν κατεχακη ηταν για τον πουτσο
αυτη του βαρδαρη ουτε καν την ανεφερα....
τι δεν καταλαβες εσυ?

υ.γ
δοκιμαζο εσυ εισαι ρε μαλακα κ εκανες κλωνο?λεει καλα λογια για σενα...που να ξερε οτι κανουμε μαζι τσαρκες
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαλακιες η σιμονα στη κατεχακη ηταν  τρελο τσιμπουκι και με πολυ καλη συμετοχη γαμω τα κοματια απο τα λιγα που περασαν κριμα που χαθηκε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και γω της κατεχακη ακουγα να εκθειαζουν τρελο αγορι και πατσινο αν θυμαμαι καλα για γυμνα τσιμπουκια και ετσι....μαλλον μπλεξατε τις σιμονες ολοι σας...... :grin: :grin: :grin:

δεν ειμαστε και αθηνα εδω να πεταχτει η σιμονα να ποσταρει κι αυτη.... :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και ειπαμε προμηθεως 25 και κατεχακη συγκοινωνουντα δοχεια ...καντε τις αναγωγες σας..... :sunglasses:

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
και ειπαμε προμηθεως 25 και κατεχακη συγκοινωνουντα δοχεια ...καντε τις αναγωγες σας..... :sunglasses:

εγω τον κοβω οτι αλλη λεει ο ντεκερ αυτη ηταν κορυφη παιζει να καναν τραμπα εκεινη τη μερα τα 2 μπουρδελα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ο καραμαν λεει οτι η μουφα ηταν στο αλουμινατο ετσι κι αλλιως....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom