Αρα βουρ στην Σιμονα για μια καταθεση.!! Το ακιζει το καυλακι.!!! αν πεζουνε ευρα το Σαββατο θα την επισκευτω, γιατι ειμαι Δα-ντε-λα.!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (5 μέλη και 60 επισκέπτες)
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Αρχηγέ έχω καιρό να καταθέσω τον οβολό μου σε μπουρδέλο και έχασα επεισόδια. Ποιά προτείνεις ως top στη Θεσσαλονίκη?καραμαν να πας στην νατασα στο ερως 16
την πηρα προχθες φιλε....ειναι αλλου η γκομενα
εγω φιλε που τα γυρισα ολα το σαββατο πηρα την νατασα απο το ερως 16 στο μυλοΑρχηγέ έχω καιρό να καταθέσω τον οβολό μου σε μπουρδέλο και έχασα επεισόδια. Ποιά προτείνεις ως top στη Θεσσαλονίκη?
αν δεν επαιρνα αυτη θα κατεθετα στην αντριαννα στο φριξου 9.ειναι το στυλ της γκομενας που μ αρεσει
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Ωραία, θα την τιμήσω. Η τσατσά είναι ευγενική στο Έρως? Χαλιέμαι όταν είναι αγενείς και πιεστικές.εγω φιλε που τα γυρισα ολα το σαββατο πηρα την νατασα απο το ερως 16 στο μυλο
αν δεν επαιρνα αυτη θα κατεθετα στην αντριαννα στο φριξου 9.ειναι το στυλ της γκομενας που μ αρεσει
η τσατσα ειναι αναλογα με τα κεφιαΩραία, θα την τιμήσω. Η τσατσά είναι ευγενική στο Έρως? Χαλιέμαι όταν είναι αγενείς και πιεστικές.
εμενα μου μιλουσε πολυ καλα κ πριν δω την κοπελα πιασαμε θεματα για συνταξεις,τρεχα γυρευε....οταν ειδα την κοπελα μπηκα κ ηταν ακομα πιο καλη η τσατσα
αλλοι λενε οτι αν φυγεις ειναι σπασαρχιδο,αλλα χεστηκες κιολας πως θα ειναι η τσατσα μωρε,δεν θα γαμησεις αυτην
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
ελα ρε μαλακα ντεκερ.η τσατσα ειναι αναλογα με τα κεφια
εμενα μου μιλουσε πολυ καλα κ πριν δω την κοπελα πιασαμε θεματα για συνταξεις,τρεχα γυρευε....οταν ειδα την κοπελα μπηκα κ ηταν ακομα πιο καλη η τσατσα
αλλοι λενε οτι αν φυγεις ειναι σπασαρχιδο,αλλα χεστηκες κιολας πως θα ειναι η τσατσα μωρε,δεν θα γαμησεις αυτην
τι κανεις ρε?
που χαθηκες?
Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 509
- Πόντοι
- 7.135
Οσο για Σιμονα, πρεπει να την πετυχες μετα τις 11 που αλαζουν βαρδιες, κατα τις 10 που περασα ηταν μια αλλη κοπελιτσα αδιαφορη...
Ναι, διάβασα τη τσάρκα σου και βγήκα κατά τις 4. Στο Βαρδάρη τρεις βάρδιες έχουν δυο μαγαζιά, άντε τρια (Προμηθέους 25, Ταντάλου 14, όπου ήταν η Αλίσια, και μερικές φορές Ταντάλου κ Σαπφούς). Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι βρήκα κλειστά πολλά μπουρδελάκια που συνήθως μένουν ανοιχτά εκείνη την ώρα, Προμηθέους 14, Σαπφούς 8, Σαπφούς 20 ήταν κλειστά.
τι να κανω ρε φιλε?ελα ρε μαλακα ντεκερ.
τι κανεις ρε?
που χαθηκες?
υπομονη κανω....
δεν χαθηκα σχεδον καθε μερα μεσα ειμαι
εσυ τι λεει?
Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 509
- Πόντοι
- 7.135
Ωραία, θα την τιμήσω. Η τσατσά είναι ευγενική στο Έρως? Χαλιέμαι όταν είναι αγενείς και πιεστικές.
Ήταν από τις πιο σπαστικές και αγενείς τσατσάδες της πόλης, τώρα που έχει guaranteed πελατεία με την Νατάσα έχει χαλαρώσει.
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Το ξέρω, τη θυμάμαι! Μια από τις λίγες φορές που επισκέφτηκα το έρως δούλευε μια πουτάνα για την οποία εδώ γράφονταν τα καλύτερα, δε θυμάμαι πιά το όνομά της. Μόλις τη ρωτάω ποιά δουλεύει και μου λέει το όνομα της συγκεκριμένης κοπέλας, τη βλέπω, όντως πολύ μουνί, χαμογέλασα, είπα "ωραία", χαιρέτησα ευγενικά και έκανα να φύγω. Τι το'θελα? Άρχισε να λέει τα γνωστά, του στυλ αφου σου αρέσει και την ξέρεις γιατί δε μπαίνεις αλλιώς τι ήρθες και κάτι τέτοια. Δεν ξαναμπήκα εξαιτίας της. Το μαγαζί πάντως φέρνει πάντα αστέρια κοπέλες.Ήταν από τις πιο σπαστικές και αγενείς τσατσάδες της πόλης, τώρα που έχει guaranteed πελατεία με την Νατάσα έχει χαλαρώσει.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
α απο τοτε εχεις το ψυχικο τραυμα εσυ με τις τσατσαδες και με ρωταγες προχτες για λαρισα.....Το ξέρω, τη θυμάμαι! Μια από τις λίγες φορές που επισκέφτηκα το έρως δούλευε μια πουτάνα για την οποία εδώ γράφονταν τα καλύτερα, δε θυμάμαι πιά το όνομά της. Μόλις τη ρωτάω ποιά δουλεύει και μου λέει το όνομα της συγκεκριμένης κοπέλας, τη βλέπω, όντως πολύ μουνί, χαμογέλασα, είπα "ωραία", χαιρέτησα ευγενικά και έκανα να φύγω. Τι το'θελα? Άρχισε να λέει τα γνωστά, του στυλ αφου σου αρέσει και την ξέρεις γιατί δε μπαίνεις αλλιώς τι ήρθες και κάτι τέτοια. Δεν ξαναμπήκα εξαιτίας της. Το μαγαζί πάντως φέρνει πάντα αστέρια κοπέλες.
ΥΓ η μιλενα δουλευε τοτε;
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
είσαι αρχηγός λέμε!!!!α απο τοτε εχεις το ψυχικο τραυμα εσυ με τις τσατσαδες και με ρωταγες προχτες για λαρισα.....
Ναι μπράβο, η Μιλένα!!
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
μαγκες χθες βραδυ πηρα μιρελα στο σαπφους 5 και παροτι εχει βαλει κ προγραμματα πλεον εχω να δηλωσω οτι ειναι η απολυτη ξεπετα της ριχνω μαυρο δαγκωτο! μακρυα!
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.361
- Πόντοι
- 266
ντοκ για νατασα τι λες;α απο τοτε εχεις το ψυχικο τραυμα εσυ με τις τσατσαδες και με ρωταγες προχτες για λαρισα.....
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Πρωινη αναφορα
Αλιάκμωνος 8 Κλειστο
Ανδρέου Γεωργίου 16 Μαρινα
Ανδρέου Γεωργίου 34 Λουσι
Κεφαλληνίας 8 (& Ανδρέου Γεωργίου) δε ξερω ονομα , μια οχι και πολυ καλη :/
Νικηφόρου Ουρανού 1Β Εβελινα
Νικηφόρου Ουρανού 26 κλειστο
Οικονόμου K. & Ρούλια Κώττα Ντονα
Πέτρου Ερημίτη 2 Ναντια
Φρίξου 14 Αγαπη
Φρίξου 9 (Villa Erotica) Βικυ ( επαρθην θα γραψω κριτικη)
Ξεκωλετη πολεμος
ηρθε η Αφρο νεοι γεροι , παντρεμενοι , κουτσοι στραβοι ολοι εκει δε με επαιρνε να κατσω ηθελε ωρα....
Απ οτι καταλαβα ηρθε και η Εφη ( ? )
με την κουφη τσατσα δυσκολη η συνενοηση ας παει να δει καποιος το βραδυ
Παντως δε τρελαθηκα με την αφρο αν δεν ηταν οι κριτικες δε θα πηγαινα συντομα
Ξερει κανεις ηλικια καταγωγη αριθμο ΑΜΚΑ κλτ ?
Αλιάκμωνος 8 Κλειστο
Ανδρέου Γεωργίου 16 Μαρινα
Ανδρέου Γεωργίου 34 Λουσι
Κεφαλληνίας 8 (& Ανδρέου Γεωργίου) δε ξερω ονομα , μια οχι και πολυ καλη :/
Νικηφόρου Ουρανού 1Β Εβελινα
Νικηφόρου Ουρανού 26 κλειστο
Οικονόμου K. & Ρούλια Κώττα Ντονα
Πέτρου Ερημίτη 2 Ναντια
Φρίξου 14 Αγαπη
Φρίξου 9 (Villa Erotica) Βικυ ( επαρθην θα γραψω κριτικη)
Ξεκωλετη πολεμος
ηρθε η Αφρο νεοι γεροι , παντρεμενοι , κουτσοι στραβοι ολοι εκει δε με επαιρνε να κατσω ηθελε ωρα....
Απ οτι καταλαβα ηρθε και η Εφη ( ? )
με την κουφη τσατσα δυσκολη η συνενοηση ας παει να δει καποιος το βραδυ
Παντως δε τρελαθηκα με την αφρο αν δεν ηταν οι κριτικες δε θα πηγαινα συντομα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
δεν εχω προσωπικη αποψη....ακουω τον γενικο καλο ντορο και ψηνομαι....την εχω δει μονο εμφανισιακα.....ντοκ για νατασα τι λες;
α ρε τζο....παλια και πριν ποσταρω εγω ως τζι εδω το θρεντ ειχε γινει αφροδιτοκατασταση θεσσαλονικης μια περιοδο.....ομηρικες διαμαχες και ανταλλαγες χαρακτηρισμων για πουτανοκαψουρηδες,μπαζοφιλους ,γκαβους, τυφλους ,νταβαδες κλπ....ομηρου αφροδιτιαδα σου λεω....τρελο γελιο....Παντως δε τρελαθηκα με την αφρο αν δεν ηταν οι κριτικες δε θα πηγαινα συντομα
και συ τωρα ρωτας ποια ειναι η αφρουλα; θες φροντιστηριο...να διαβασεις 1000 σελιδες πισω και τα ξαναλεμε....
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
η νατασα ειναι πολυ καλη αλλα δε κανει καλη πιπα σε αντι8εση με αφρο κ σιμονα που ειναι οι απολυτες βασιλισσες αυτης της πολης κ δε σηκωνω κουβεντα πανω σ αυτο
υγ επιβεβαιωνω οτι σιμονα is back in town
υγ επιβεβαιωνω οτι σιμονα is back in town
bprelli_13
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα απ' το να έχεις γυρίσει μόλις από διακοπές στην Πάρο με ένα 50αρικο στην τσέπη,να ανοίγεις τον υπολογιστή,να μπαίνεις στο σαιτ και να βλέπεις ότι έχει επιστρέψει μετά από κανά τρίμηνο το πουλέν σου!!!!Μιρέλα ελπίζω να μην με απογοητεύσεις,που δεν το νομίζω,όπως τον φίλο παραπάνω,έρχομαι...
Μήπως ξέρει κάποιος τι ώρες αρχίζουν οι βραδυνες στο Σαπφούς 5 που είναι η Μιρέλα?
Μήπως ξέρει κάποιος τι ώρες αρχίζουν οι βραδυνες στο Σαπφούς 5 που είναι η Μιρέλα?
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
φιλε μη πετας τα λεφτα σου στη μιρελα μονο εμφανιση ειναι στο δωματιο κοιτα να σε ξεπεταξει μακρυαααα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις