Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (5 μέλη και 60 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καραμαν να πας στην νατασα στο ερως 16
την πηρα προχθες φιλε....ειναι αλλου η γκομενα

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
καραμαν να πας στην νατασα στο ερως 16
την πηρα προχθες φιλε....ειναι αλλου η γκομενα
Αρχηγέ έχω καιρό να καταθέσω τον οβολό μου σε μπουρδέλο και έχασα επεισόδια. Ποιά προτείνεις ως top στη Θεσσαλονίκη?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Αρχηγέ έχω καιρό να καταθέσω τον οβολό μου σε μπουρδέλο και έχασα επεισόδια. Ποιά προτείνεις ως top στη Θεσσαλονίκη?
εγω φιλε που τα γυρισα ολα το σαββατο πηρα την νατασα απο το ερως 16 στο μυλο
αν δεν επαιρνα αυτη θα κατεθετα στην αντριαννα στο φριξου 9.ειναι το στυλ της γκομενας που μ αρεσει

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
εγω φιλε που τα γυρισα ολα το σαββατο πηρα την νατασα απο το ερως 16 στο μυλο
αν δεν επαιρνα αυτη θα κατεθετα στην αντριαννα στο φριξου 9.ειναι το στυλ της γκομενας που μ αρεσει
Ωραία, θα την τιμήσω. Η τσατσά είναι ευγενική στο Έρως? Χαλιέμαι όταν είναι αγενείς και πιεστικές.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ωραία, θα την τιμήσω. Η τσατσά είναι ευγενική στο Έρως? Χαλιέμαι όταν είναι αγενείς και πιεστικές.
η τσατσα ειναι αναλογα με τα κεφια
εμενα μου μιλουσε πολυ καλα κ πριν δω την κοπελα πιασαμε θεματα για συνταξεις,τρεχα γυρευε....οταν ειδα την κοπελα μπηκα κ ηταν ακομα πιο καλη η τσατσα
αλλοι λενε οτι αν φυγεις ειναι σπασαρχιδο,αλλα χεστηκες κιολας πως θα ειναι η τσατσα μωρε,δεν θα γαμησεις αυτην :grin:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
η τσατσα ειναι αναλογα με τα κεφια
εμενα μου μιλουσε πολυ καλα κ πριν δω την κοπελα πιασαμε θεματα για συνταξεις,τρεχα γυρευε....οταν ειδα την κοπελα μπηκα κ ηταν ακομα πιο καλη η τσατσα
αλλοι λενε οτι αν φυγεις ειναι σπασαρχιδο,αλλα χεστηκες κιολας πως θα ειναι η τσατσα μωρε,δεν θα γαμησεις αυτην :grin:
ελα ρε μαλακα ντεκερ.
τι κανεις ρε?
που χαθηκες?

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135
Οσο για Σιμονα, πρεπει να την πετυχες μετα τις 11 που αλαζουν βαρδιες, κατα τις 10 που περασα ηταν μια αλλη κοπελιτσα αδιαφορη...

Ναι, διάβασα τη τσάρκα σου και βγήκα κατά τις 4. Στο Βαρδάρη τρεις βάρδιες έχουν δυο μαγαζιά, άντε τρια (Προμηθέους 25, Ταντάλου 14, όπου ήταν η Αλίσια, και μερικές φορές Ταντάλου κ Σαπφούς). Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι βρήκα κλειστά πολλά μπουρδελάκια που συνήθως μένουν ανοιχτά εκείνη την ώρα, Προμηθέους 14, Σαπφούς 8, Σαπφούς 20 ήταν κλειστά.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135

Ήταν από τις πιο σπαστικές και αγενείς τσατσάδες της πόλης, τώρα που έχει guaranteed πελατεία με την Νατάσα έχει χαλαρώσει.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Ήταν από τις πιο σπαστικές και αγενείς τσατσάδες της πόλης, τώρα που έχει guaranteed πελατεία με την Νατάσα έχει χαλαρώσει.
Το ξέρω, τη θυμάμαι! Μια από τις λίγες φορές που επισκέφτηκα το έρως δούλευε μια πουτάνα για την οποία εδώ γράφονταν τα καλύτερα, δε θυμάμαι πιά το όνομά της. Μόλις τη ρωτάω ποιά δουλεύει και μου λέει το όνομα της συγκεκριμένης κοπέλας, τη βλέπω, όντως πολύ μουνί, χαμογέλασα, είπα "ωραία", χαιρέτησα ευγενικά και έκανα να φύγω. Τι το'θελα? Άρχισε να λέει τα γνωστά, του στυλ αφου σου αρέσει και την ξέρεις γιατί δε μπαίνεις αλλιώς τι ήρθες και κάτι τέτοια. Δεν ξαναμπήκα εξαιτίας της. Το μαγαζί πάντως φέρνει πάντα αστέρια κοπέλες.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Το ξέρω, τη θυμάμαι! Μια από τις λίγες φορές που επισκέφτηκα το έρως δούλευε μια πουτάνα για την οποία εδώ γράφονταν τα καλύτερα, δε θυμάμαι πιά το όνομά της. Μόλις τη ρωτάω ποιά δουλεύει και μου λέει το όνομα της συγκεκριμένης κοπέλας, τη βλέπω, όντως πολύ μουνί, χαμογέλασα, είπα "ωραία", χαιρέτησα ευγενικά και έκανα να φύγω. Τι το'θελα? Άρχισε να λέει τα γνωστά, του στυλ αφου σου αρέσει και την ξέρεις γιατί δε μπαίνεις αλλιώς τι ήρθες και κάτι τέτοια. Δεν ξαναμπήκα εξαιτίας της. Το μαγαζί πάντως φέρνει πάντα αστέρια κοπέλες.
α απο τοτε εχεις το ψυχικο τραυμα εσυ με τις τσατσαδες και με ρωταγες προχτες για λαρισα..... :grin: :grin: :grin: :grin:

ΥΓ η μιλενα δουλευε τοτε; :think:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
μαγκες χθες βραδυ πηρα μιρελα στο σαπφους 5 και παροτι εχει βαλει κ προγραμματα πλεον εχω να δηλωσω οτι ειναι η απολυτη ξεπετα της ριχνω μαυρο δαγκωτο! μακρυα!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Πρωινη αναφορα

Αλιάκμωνος 8 Κλειστο
Ανδρέου Γεωργίου 16 Μαρινα
Ανδρέου Γεωργίου 34 Λουσι
Κεφαλληνίας 8 (& Ανδρέου Γεωργίου) δε ξερω ονομα , μια οχι και πολυ καλη :/
Νικηφόρου Ουρανού 1Β Εβελινα
Νικηφόρου Ουρανού 26 κλειστο
Οικονόμου K. & Ρούλια Κώττα Ντονα
Πέτρου Ερημίτη 2 Ναντια
Φρίξου 14 Αγαπη
Φρίξου 9 (Villa Erotica) Βικυ ( επαρθην θα γραψω κριτικη)

Ξεκωλετη πολεμος  :rockon:
ηρθε η Αφρο νεοι γεροι , παντρεμενοι , κουτσοι στραβοι ολοι εκει δε με επαιρνε να κατσω ηθελε ωρα....

Απ οτι καταλαβα ηρθε και η Εφη ( ?  :think:)
με την κουφη τσατσα δυσκολη η συνενοηση ας παει να δει καποιος το βραδυ

Παντως δε τρελαθηκα με την αφρο  αν δεν ηταν οι κριτικες δε θα πηγαινα συντομα
Ξερει κανεις ηλικια καταγωγη αριθμο ΑΜΚΑ κλτ ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
ντοκ για νατασα τι λες;
δεν εχω προσωπικη αποψη....ακουω τον γενικο καλο ντορο και ψηνομαι....την εχω δει μονο εμφανισιακα.....

Παντως δε τρελαθηκα με την αφρο  αν δεν ηταν οι κριτικες δε θα πηγαινα συντομα
Ξερει κανεις ηλικια καταγωγη αριθμο ΑΜΚΑ κλτ ?
α ρε τζο....παλια και πριν ποσταρω εγω ως τζι εδω το θρεντ ειχε γινει αφροδιτοκατασταση θεσσαλονικης μια περιοδο.....ομηρικες διαμαχες και ανταλλαγες χαρακτηρισμων για πουτανοκαψουρηδες,μπαζοφιλους ,γκαβους, τυφλους ,νταβαδες κλπ....ομηρου αφροδιτιαδα σου λεω....τρελο γελιο....

και συ τωρα ρωτας ποια ειναι η αφρουλα; :think:  θες φροντιστηριο...να διαβασεις 1000 σελιδες πισω και τα ξαναλεμε....

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
η νατασα ειναι πολυ καλη αλλα δε κανει καλη πιπα σε αντι8εση με αφρο κ σιμονα που ειναι οι απολυτες βασιλισσες αυτης της πολης κ δε σηκωνω κουβεντα πανω σ αυτο :smitten:

υγ επιβεβαιωνω οτι σιμονα is back in town  :smitten:

bprelli_13

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα απ' το να έχεις γυρίσει μόλις από διακοπές στην Πάρο με ένα 50αρικο στην τσέπη,να ανοίγεις τον υπολογιστή,να μπαίνεις στο σαιτ και να βλέπεις ότι έχει επιστρέψει μετά από κανά τρίμηνο το πουλέν σου!!!!Μιρέλα ελπίζω να μην με απογοητεύσεις,που δεν το νομίζω,όπως τον φίλο παραπάνω,έρχομαι...
Μήπως ξέρει κάποιος τι ώρες αρχίζουν οι βραδυνες στο Σαπφούς 5 που είναι η Μιρέλα?

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
φιλε μη πετας τα λεφτα σου στη μιρελα μονο εμφανιση ειναι στο δωματιο κοιτα να σε ξεπεταξει μακρυαααα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom