Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (4 μέλη και 40 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Μιλάνα την έλεγαν.. Το μιλένα είναι πλοίο!  :2funny: :2funny: :2funny:

Το μεσημέρι κατέθεσα στην milf (gilf) Εύα.. Η γυναίκα μάγκες δεν παίζεται. Λυπάμαι αυτούς που δεν γούστάρουν milf  :2funny: :2funny:
κολλησα με την αποστολακη μαλλον.... :grin: :grin: :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Για νατασσα την εχω στα υπ οψιν και γω μαζι με αφρο & εφη
Για εβελινα , δεν απορω που κουραστηκε απορω πως την παλευει και αυτην την Δευτερα και την Δευτερα 16-8 που πηγα εγω δουλευε πρωι στο καπακι απο βραδυ  :idiot: ξεκουραστητε κοριτσια , χαλατε το ονομα σας
Για Αφρο φιλε gl δεν εχω ιδεα τι παιζοταν προ δυμηνου , Αν θυμασαι ηλικια - καταγωγη πες μου , να ψαξω παλιες συζητησεις δεν μπορω τωρα :/
Για Βικυ DE (villa)
Εγραψα κριτικη , επιδι μπορει να αργησει την ποσταρω και εδω
Μπηκα στην βιλα με σκοπο να βρω την Αντριαννα που δεν ειχα παρει
η την Χριστινα για 2 γυρο τρελοκόριτσα  , και ευχομουν να μην ηρθε η τζεσυ
Βικη λεει η τσατσα απο Γερμανια , λαθος στο ονομα λεω θα κανει και περιμενω να βγει απ το δωματιο

Και να σου μια κουναμενη συναμενη μια ξανθια με καρε  μαλλακι ωραιο στρογκυλο ποπο και μεσαιο βυζι
Το σκευτομουν , μιας και δεν ειχα διαβασει και κριτικες  , τελικα μπηκα αφου η τσατσα με διαβεβαιωσε οτι η κοπελα ακολουθει την γραμμη του μαγαζιου , δεν βιαζετε κλτ κλτ ( οχι οτι την πιστεψα αλλα... )

Γενικα , ομορφη συμπαθητικη κοπελιτσα , 20 ετων δηλωσε .

Επι της ουσιας μπηκα και περιμενα , δεν αργησε
ξαπλωσα και ηρθε μου εβαλε τα βυζια στα μουτρα , λιγο πασπατεμα και μετα πηγε στην τσουτσου την  επαιξε , την σηκωσε και εβαλε καποτα αγαρμπα ενω δεν ειχα παρει φορα το εργαλειο :/

Πιπα καλουτσικη , τιμησε και τα μπαλακια ,αλλα δεν το εχει και πολυ , τα ψιλοπονεσε στο πιασιμο
και με την γλωσσα λιγα πραγματα  προσπαθησε παντως , το τσουτσουνι καπως καλυτερα  αρκετα < υγρη >  ειδα την πιπα αλλα δεν ενοιωσα και πολλα λογο προφυλακτικου ...
Δε γαμιομαστε σιγα σιγα ?...
Ανηβηκε απο πανω χωρις να το ζητησω και δεν ειχα αντιρρηση λιγο κουνημα και αρκετο πανω κατω δυνατο και ωραιο , χοροπηδουσε ωρα , το κρεβατι συντονιστηκε και ετριζε πολυ και ετσι αλλαξαμε σε πισοκωλητο
ωραιο το ποπουδακι  πολυ ωραιο  και το μουνακι καλοσχηματισμενο φανηκε , οστωσο θεωρω οτι δεν το χαρηκα , οσο θα ηθελα ( οραση- αφη )
κατι δε μαρεσε με την καποτα και σταματησα τον κουνησα λιγο πηγα να την στρωσω , αυτη γυρισε και προσεφερε της βυζουμπες της για χυσιμο , , εγω ειχα σκοπο αλλαγη στασης αλλα το μετανοιωσα , σιγα μη καθομαι να χτυπιεμαι σαν τον μαλακα λεω ... παμε για βυζοχυσια , και ετσι εγινε.

Αφου σκουπιστηκαμε δεν εφυγε τρεχοντας , περιμενε να ντυθω πεταξαμε καποτες χαρτια κλτ στον καδο
φιλιθηκαμε σταυρωτα σαν παλιοφιλοι  και γεια χαρα :)

Δεν ξερω  γιατι αλλα δεν εχω σαφη εικονα για το αν ηταν καλη η οχι η εμπειρια :think:
γιαυτο ισως ξανατιμηθει αστο μελλον , αλλα ΟΧΙ με extra προγραμματα που αφησε να ενοηθει ...
και εξηγω :
Μεταξι τον αλλων ειπωθηκε
- Την αλλη φορα θα παρω καλυτερο προγραμμα...
- Ε ναι ! τι με το απλο και συ...
- Μα πρωτη φορα σε ειδα , εκανα δοκιμη
- Ε ναι καλα εκανες...

Επισης μου ειπε οτι Δουλευε σε Στουντιο στη Συγκρου και στα Χανια ! (για 2 μηνες)
για περισσοτερες κριτικες ψαξτε εκει
Εδω θα κατσει κανα δυμηνο μου ειπε

Στα συν
:think: Κατι πρεπει να γραψω τωρα....
Συμπαθητικη κοπελα , καλο βυζακι - ποπουδακι
νομιζω αξιζει μια δοκιμη

Στα πλην
Ελειψη προκαταρκτικων  ( το κουνημα του πεους ΔΕΝ ειναι προκαταρκτηκο )
Υποψια ξεπετας στο απλο προγραμα ( σε λιγο καιρο )
Χώρος/καθαριότητα χώρου* εβαλα 9 , αλλα με κεινα τα κοπροσκυλακια εκει μεσα δεν κερδιζετε κατι
ΓΑΒ ΓΑΒ

Ισως να αδικω λιγο την κοπελα λογο του οτι πηγα ετοιμος να συναντησω Αντριαννα η Χριστινα και αυτη μου ηρθε ουρανοκατεβατη

Αυτα , περισσοτερα στην μπουρδελοκατασταση

ΥΓ
Επισης μου ειπε οτι Δουλευε σε Στουντιο στη Συγκρου και στα Χανια
Την ηξερε κανεις ρε παιδια να δουμε κριτικες και απο κει ...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Jo το καλοσωρισες το κοριτσι??? Αξιζε??
Για αφρο μπες με κλειστα τα ματια, :knockinb: δεν θα χασεις αν και εγω προτειμαω Εφη...δαγκωτο.!!

Ναι το καλοσωρισα μαλιστα η τσατσα ( ο φιλος μου ο ψευτης  :2funny:) μου ειπε οτι ημουν ο δευτερος
Αφρο Εφη θα μπω οταν βολεψει

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
η εφη απο αρχες σεπτεμβρη μαλλον λενε....δεν ειναι ακομη παντως τζο....

τζο την αφρο ψαξτην ως τσυπρια ρε συ.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

εντιτ
ε αμα δουλευε συγγρου ειναι σιγουρη ξεπετα....οι αθηναιοι συναγωνιστες μιλανε για τριγγετοξεπετο-γερμανικη-αλυσιδα :grin: :grin: :grin: :grin:

lastpontian

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
11
λοιπον εχουμε κ λεμε....
τσαρκα σημερα το απογευμα στις 8.30 στην περιοχη του μυλου

πρωτη σταση στην κατεχακη οπου ηταν κ η γκαμπριελα

στην ματζαρου τερμα πανω η βικυ,καστανη λιγο γεματουλα για τα γουστα μου

στην εκκλησια η γνωστη σε ολους εβελυνα

νικ ουρανου τερμα ηταν μια ψηλη ξανθια ανοστη κ αγευστη που δεν ρωτησα καν το ονομα της

απο πισω στου πετρου ερημιτη ηταν η μαρτα,οχι η γνωστη με το κωλαρακι το σουπερ αλλα ενα αλλο μελαχρινο αβυζο,με ωραιο προσωπακι κ καλουτσικο κωλαρακι,δεν με ενθουσιασε

φριξου 9 η αντριαννα

φριξου 14 η χριστινα η ρουμανα

κατεχακη η κορινα,κοντο αδυνατο κ αβυζο ξενερωτο πουτανακι

λα φαμ η λουνα με τις βυζαρες

κ τελευταιος μου σταθμος το ερως 16 οπου κ ειχα πει οτι αν δεν δω κατι καλο θα παω αντριαννα....κ βλεπω την νατασα.
κοντουλα με σιλικονατους βυζους πολυ ωραιους,καυλοφατσα,τελειο πατουρι κ καρε μαλλακι οπως μ αρεσει σε μια γκομενα....μπηκα μεσα κ την περιμενα 2 λεπτα
παιδες η γκομενα τα σπαει,τρελα χαδακια κ φιλακια,με δαγκωνε μαλακα κ με χαιδεε παντου.αφηνε να της βαζω δαχτυλο κ γενικοτερα σου εδινε εντυπωση της γκομενας σου....
πιπα βαθυα κ δυνατη κ απο γαμησι το κατι αλλο.τα βυζια ηταν καλη ποιοτητα σιλικονη γιατι ηταν καλοσχηματισμενα κ μαλακα....
στο τελος μου λεει κ ενα 'μυριζεις υπεροχα,θελω να σε παρω στο σπιτι μου'....
εγω να δειτε τι της ειχα πει
με χιλια να την παρετε
ειχες δικιορεσυ τετοια γλωσοφυλα μονο αυτη και η μιρελα η ρουμανα μου εδωσαν

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
τον αραπη κ αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας  :headbang: :jerking: :idiot:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
τζο την αφρο ψαξτην ως τσυπρια ρε συ.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

εντιτ
ε αμα δουλευε συγγρου ειναι σιγουρη ξεπετα....οι αθηναιοι συναγωνιστες μιλανε για τριγγετοξεπετο-γερμανικη-αλυσιδα :grin: :grin: :grin: :grin:

Κυπρια ?  :think: σιγα .. δεν ειναι ξενη ?
Η Εφη ειναι πολωνεζα ? ξερει κανεις τις ηλικιες τους ?
τελος ερωτησεων .

Τζέσυ βλεπω , manty ( αδερφη Χριστινας) βλεπω αρα παιζει να < συνεργαζονται >  με βιλα
αλλα Βικυ δεν βλεπω , εκτος αν την ελεγαν αλλιως

Για Χανια που ειπε , δεν ξερω , εχουμε εδω κανα συντεκνο να μας πει ?

Οπως και να χει , θα δειξει , αρχη ειναι ακομα και με μια κριτικη , δεν βγαινει συμπερασμα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Κυπρια ?  :think: σιγα .. δεν ειναι ξενη ?
Η Εφη ειναι πολωνεζα ? ξερει κανεις τις ηλικιες τους ?
τελος ερωτησεων .

Τζέσυ βλεπω , manty ( αδερφη Χριστινας) βλεπω αρα παιζει να < συνεργαζονται >  με βιλα
αλλα Βικυ δεν βλεπω , εκτος αν την ελεγαν αλλιως

Για Χανια που ειπε , δεν ξερω , εχουμε εδω κανα συντεκνο να μας πει ?

Οπως και να χει , θα δειξει , αρχη ειναι ακομα και με μια κριτικη , δεν βγαινει συμπερασμα

Τελευταια δουλευε Πατρα, γιατι περασα απο εκει στις διακοπες μου και ειχα δει απο πριν τι παιζει στην Πατρα, μπας και ριξουμε κανα πουτσο :2funny: και την ειχανε στο προγραμμα, στο Γλαυκου...αλλα δεν βολεψε, παρα μονο Αθηνα που πηγα κατα τυχη...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
εφη πολωνεζα ναι...ετσι δηλωνε τουλαχιστον.....σαν την σαμπρινα/σαμπρελα που μετα εγινε κινεζα.... :grin: :grin: :grin: :grin:

puaro

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα
τι ωρα ανοιγουν τα μπουρδελα/studio?

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
[size=14pt]Έλεγχοι σε οίκους ανοχής[/size]

Έρευνα θα πραγματοποιηθεί στους οίκους ανοχής της Θεσσαλονίκης ύστερα από έγγραφο αίτημα του εισαγγελέα Πρωτοδικών, Δημήτρη Μητρουλιά.

Ο έλεγχος ζητήθηκε για να διαπιστωθεί εάν πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις οι άδειες  εγκατάστασης των εκδιδόμενων γυναικών.

Πριν από λίγο καιρό έγινε προσφυγή από ανεξάρτητη επιτροπή σχετικά με παραποιημένα στοιχεία όσον αφορά τις αποστάσεις από σχολεία και εκκλησίες στα πιστοποιητικά που δόθηκαν από υπηρεσίες του δήμου.

Στο παρελθόν είχε γίνει προκαταρκτική εξέταση για την ίδια ακριβώς περίπτωση, καθώς πολλοί κάτοικοι της συμπρωτεύουσας διαμαρτυρήθηκαν πως οίκοι ανοχής λειτουργούσαν με άδεια παρόλο που δεν είχαν τις προϋποθέσεις.

www.cosmo.gr/News/Hellas/286402.html]http://www.cosmo.gr/News/Hellas/286402.html[/url]

petros1908

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
paidia piga simera stin katexaki kai itan i gkabriela to kontopoutano,polu oraio moro kai oraia peripiish.Mou eipe oti apo ayrio douleuei vardari alla den iksere na mou eksigisei se poio.Gnorizei kaneis tipota?

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285

Stories

Νέο!