Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (5 μέλη και 58 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
paidia piga simera stin katexaki kai itan i gkabriela to kontopoutano,polu oraio moro kai oraia peripiish.Mou eipe oti apo ayrio douleuei vardari alla den iksere na mou eksigisei se poio.Gnorizei kaneis tipot
πρωτα θα ελεγα να δεις στην προμηθεως 25 για τους γνωστους λογους....

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
:2funny: :2funny: Χαχαχαχα τι κριτικη."το προσωπο της τιποτα το ιδιαίτερο, με ενα στομα σα της Χρονοπουλου μετα το 16ο lifting." Ελιωσα  :2funny: :2funny:

Btw που ειναι ο al pacino? :huh:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585

Εγω ξενερωσα με αλλα...η περηγραφη του τεροιαζει με την Νατασσα, αλλα διαφιλω τις επιφυλαξεις μου... ;)

ΥΓ. το μελλος λεγετε Vassel και οταν πατας να δεις το προφιλ του τον βγαζει ως...Basilis.!!!!! :think: :think: :think: :think: :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
:2funny: :2funny: Χαχαχαχα τι κριτικη."το προσωπο της τιποτα το ιδιαίτερο, με ενα στομα σα της Χρονοπουλου μετα το 16ο lifting." Ελιωσα  :2funny: :2funny:

Btw που ειναι ο al pacino? :huh:
θα ειναι ακομα θαλασσα ο τυχερος...... ;)
Εγω ξενερωσα με αλλα...η περηγραφη του τεροιαζει με την Νατασσα, αλλα διαφιλω τις επιφυλαξεις μου... ;)

ΥΓ. το μελλος λεγετε Vassel και οταν πατας να δεις το προφιλ του τον βγαζει ως...Basilis.!!!!! :think: :think: :think: :think: :think:
θα ειχε κανει αλλαγη νικ με αιτημα μαλλον

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.361
Πόντοι
266

ο τυπος ειναι υπερβολικος
την πηδηξα εχθες
μια χαρα ειναι το μωρο
πλησιαζει κατα πολυ τα προτυπα της βερο
μπηκα με το 50αρικο μεσα
και καθησα κανα 25λεπτο γιατι δεν εχυνα
δεν ελεγε να φυγει αν δεν τελειωνα
ειναι αρκετα υπομονετικη και παθιαρα...
την προτεινω για μια επισκεψη 100%
υγ1:καθως ερχομουν απο κεντρο παω να στιψω στο βενζιναδικο στο ερως για να μην κανω τον κυκλο
και ειναι δυο ζηταδες παρατεταγμενοι
μου κανουν νοημα να σταματησω
-μου λεει μονοδρομος
-οκ λεω εχεις δικιο
-τι δουλεια εχεις εδω
-να λεω παω εδω διπλα
-που ακριβως;
-στο κωλοχανειο κυρ αστυνομε
-χαμογελασαν και οι δυο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
υγ2:παντως εχθες πολυ μπατσαρια σε ολη την πολη
παιζει καμια τρομοκρατικη επιθεση στα μπουρδελα...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
ο τυπος ειναι υπερβολικος
την πηδηξα εχθες
μια χαρα ειναι το μωρο
πλησιαζει κατα πολυ τα προτυπα της βερο
μπηκα με το 50αρικο μεσα
και καθησα κανα 25λεπτο γιατι δεν εχυνα
δεν ελεγε να φυγει αν δεν τελειωνα
ειναι αρκετα υπομονετικη και παθιαρα...
την προτεινω για μια επισκεψη 100%
υγ1:καθως ερχομουν απο κεντρο παω να στιψω στο βενζιναδικο στο ερως για να μην κανω τον κυκλο
και ειναι δυο ζηταδες παρατεταγμενοι
μου κανουν νοημα να σταματησω
-μου λεει μονοδρομος
-οκ λεω εχεις δικιο
-τι δουλεια εχεις εδω
-να λεω παω εδω διπλα
-που ακριβως;
-στο κωλοχανειο κυρ αστυνομε
-χαμογελασαν και οι δυο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
υγ2:παντως εχθες πολυ μπατσαρια σε ολη την πολη
παιζει καμια τρομοκρατικη επιθεση στα μπουρδελα...

Εφαγες καλα δηλαδη???
Μας σταματανε ενα βραδυ Γιαννιτσων οι μπατσοι με την καραμουζα που σε φωναζουνε να σταματησεις, μετα τον ελενχο μας ρωτησανε που παμε τετοια ωρα...Μπουρδελοτσαρκα...απαντησαμε.! Μας λενε μην πατε στον Βαρδαρη ολες βρωμαρeς ειναι παντε λεει προς τον Μυλο εχει καλυτερους χωρους και καλυτερα κοριτσια...ετοιμος ημουν να ρωτησω τον μπατσο αν μπενει και στο Bourdela.! :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εφαγες καλα δηλαδη???
Μας σταματανε ενα βραδυ Γιαννιτσων οι μπατσοι με την καραμουζα που σε φωναζουνε να σταματησεις, μετα τον ελενχο μας ρωτησανε που παμε τετοια ωρα...Μπουρδελοτσαρκα...απαντησαμε.! Μας λενε μην πατε στον Βαρδαρη ολες βρωμαρeς ειναι παντε λεει προς τον Μυλο εχει καλυτερους χωρους και καλυτερα κοριτσια...ετοιμος ημουν να ρωτησω τον μπατσο αν μπενει και στο Bourdela.! :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Εφαγες καλα δηλαδη???
Έπρεπε να πεις, ποιό είναι το nick σου?  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Εφαγες καλα δηλαδη???
ασε ρε μπατσε επρεπε να πεις που ξες και απο μπουρδελα... :grin: :grin: :grin: :grin:

north_sac

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδία καμμια ενημέρωση παίζει. Βγήκα με άδεια και είμαι σκασμένος.
Fast όμως γιατί δεν μας παίρνει...

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
307
Πόντοι
21
Για πειτε για βραδυνη βαρδια τι παιζει στα στουντιο αποψε?
Που αξιζει επισκεψη??

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Nick-Thess , μιας και εισαι απο thess δε πας να ριξεις ενα ματι να μας πεις και μας τους ποιο μακρινουνς αν αξιζει να καψουμε βενζινη  :fuck2:
η να δουμε τηλεοραση....  :idiot:

Εχω περιεργεια να δω αν επιστρεφει η ρωξαννα η αν ερθει νεο αιμα  στην εκκλησια,  σημερα φευγει διακοπες η εβελινα αν θυμαμαι καλα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Αν και δεν θελω να παω, λογω οτι τραβελοφερνει στο προσωπο...γιατι μου εχει μπει στο μυαλο μου να παω στην ψιλη την φιλη του φασουλα στο Ρουλια και Κωττα??? :think: :think: :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Να πας , εχεις ολα τα προσοντα  ( τρεχεις και , συ οπως γω , γρηγορα στις σκαλες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: )
ή εσυ ή εγω πρεπει αν κανουμε την δοκιμη και να δοσουμε την πρωτη κριτικη στον λαο

Προχθες που ηταν εκει η ντονα εκανα μπανιστηρι χεχεχε , ηταν ανοιχτη η πορτα στο κουζινακι και μολις την
ειδα και κατεβηκα πηγα στο παρκινγ απεναντι και την εβλεπα που αναψε τσιγαρο και εκανε βολτες  :grin: :grin:  :tits2:

karaman  παρε μια κιθαρα και πανε να κανεις κανταδα στην τραβελοφερνουσσα , απο κατω θα φανει καλυτερα αν κρεμετε κανας παργαλατσος απ το κυλοτακι  :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Να πας , εχεις ολα τα προσοντα  ( τρεχεις και , συ οπως γω , γρηγορα στις σκαλες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: )
ή εσυ ή εγω πρεπει αν κανουμε την δοκιμη και να δοσουμε την πρωτη κριτικη στον λαο

Προχθες που ηταν εκει η ντονα εκανα μπανιστηρι χεχεχε , ηταν ανοιχτη η πορτα στο κουζινακι και μολις την
ειδα και κατεβηκα πηγα στο παρκινγ απεναντι και την εβλεπα που αναψε τσιγαρο και εκανε βολτες  :grin: :grin:  :tits2:

karaman  παρε μια κιθαρα και πανε να κανεις κανταδα στην τραβελοφερνουσσα , απο κατω θα φανει καλυτερα αν κρεμετε κανας παργαλατσος απ το κυλοτακι  :2funny: :2funny: :2funny:
κ αν τρεχει κ αυτη-ος γρηγορα στις σκαλες?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom