Μπηκα στην βιλα με σκοπο να βρω την Αντριαννα που δεν ειχα παρει
η την Χριστινα για 2 γυρο τρελοκόριτσα , και ευχομουν να μην ηρθε η τζεσυ
Βικη λεει η τσατσα απο Γερμανια , λαθος στο ονομα λεω θα κανει και περιμενω να βγει απ το δωματιο
Και να σου μια κουναμενη συναμενη μια ξανθια με καρε μαλλακι ωραιο στρογκυλο ποπο και μεσαιο βυζι
Το σκευτομουν , μιας και δεν ειχα διαβασει και κριτικες , τελικα μπηκα αφου η τσατσα με διαβεβαιωσε οτι η κοπελα ακολουθει την γραμμη του μαγαζιου , δεν βιαζετε κλτ κλτ ( οχι οτι την πιστεψα αλλα... )
Γενικα , ομορφη συμπαθητικη κοπελιτσα , 20 ετων δηλωσε .
Επι της ουσιας μπηκα και περιμενα , δεν αργησε
ξαπλωσα και ηρθε μου εβαλε τα βυζια στα μουτρα , λιγο πασπατεμα και μετα πηγε στην τσουτσου την επαιξε , την σηκωσε και εβαλε καποτα αγαρμπα ενω δεν ειχα παρει φορα το εργαλειο :/
Πιπα καλουτσικη , τιμησε και τα μπαλακια ,αλλα δεν το εχει και πολυ , τα ψιλοπονεσε στο πιασιμο
και με την γλωσσα λιγα πραγματα προσπαθησε παντως , το τσουτσουνι καπως καλυτερα αρκετα < υγρη > ειδα την πιπα αλλα δεν ενοιωσα και πολλα λογο προφυλακτικου ...
Δε γαμιομαστε σιγα σιγα ?...
Ανηβηκε απο πανω χωρις να το ζητησω και δεν ειχα αντιρρηση λιγο κουνημα και αρκετο πανω κατω δυνατο και ωραιο , χοροπηδουσε ωρα , το κρεβατι συντονιστηκε και ετριζε πολυ και ετσι αλλαξαμε σε πισοκωλητο
ωραιο το ποπουδακι πολυ ωραιο και το μουνακι καλοσχηματισμενο φανηκε , οστωσο θεωρω οτι δεν το χαρηκα , οσο θα ηθελα ( οραση- αφη )
κατι δε μαρεσε με την καποτα και σταματησα τον κουνησα λιγο πηγα να την στρωσω , αυτη γυρισε και προσεφερε της βυζουμπες της για χυσιμο , , εγω ειχα σκοπο αλλαγη στασης αλλα το μετανοιωσα , σιγα μη καθομαι να χτυπιεμαι σαν τον μαλακα λεω ... παμε για βυζοχυσια , και ετσι εγινε.
Αφου σκουπιστηκαμε δεν εφυγε τρεχοντας , περιμενε να ντυθω πεταξαμε καποτες χαρτια κλτ στον καδο
φιλιθηκαμε σταυρωτα σαν παλιοφιλοι και γεια χαρα
Δεν ξερω γιατι αλλα δεν εχω σαφη εικονα για το αν ηταν καλη η οχι η εμπειρια
γιαυτο ισως ξανατιμηθει αστο μελλον , αλλα ΟΧΙ με extra προγραμματα που αφησε να ενοηθει ...
και εξηγω :
Μεταξι τον αλλων ειπωθηκε
- Την αλλη φορα θα παρω καλυτερο προγραμμα...
- Ε ναι ! τι με το απλο και συ...
- Μα πρωτη φορα σε ειδα , εκανα δοκιμη
- Ε ναι καλα εκανες...
Επισης μου ειπε οτι Δουλευε σε Στουντιο στη Συγκρου και στα Χανια ! (για 2 μηνες)
για περισσοτερες κριτικες ψαξτε εκει
Εδω θα κατσει κανα δυμηνο μου ειπε
Στα συν
Κατι πρεπει να γραψω τωρα....
Συμπαθητικη κοπελα , καλο βυζακι - ποπουδακι
νομιζω αξιζει μια δοκιμη
Στα πλην
Ελειψη προκαταρκτικων ( το κουνημα του πεους ΔΕΝ ειναι προκαταρκτηκο )
Υποψια ξεπετας στο απλο προγραμα ( σε λιγο καιρο )
Χώρος/καθαριότητα χώρου* εβαλα 9 , αλλα με κεινα τα κοπροσκυλακια εκει μεσα δεν κερδιζετε κατι
ΓΑΒ ΓΑΒ
Ισως να αδικω λιγο την κοπελα λογο του οτι πηγα ετοιμος να συναντησω Αντριαννα η Χριστινα και αυτη μου ηρθε ουρανοκατεβατη
Αυτα , περισσοτερα στην μπουρδελοκατασταση