Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (3 μέλη και 54 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Αυριο το μενου λετε να εχει Αφρουλα??

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Λοιπον.! Ευτηχως σημερα ηταν ενα δροσερο βραδακι και μπορεσα να κανω μια γυρα χωρις να ταλαιπωρηθω, φυσουσε και βαρδαρης, ταμαμ για γυρα.!! Εχουμε και λεμε αν και ειπε μερικα ο συναθλητης baycity παραθετω και εγω την δικια μου γυρα...το τρελο πανυγηρι στα μπουρδελα μας συνεχιζετε ακαθεκτο.!!! και αρχιναω απο Βαρδαρη οπου ειχε λιγο κοσμο, κανα δυο παρεες απο αλοδαπα πιτσιρικια...

Τανταλου 14. Νεο κοριτσι καστανοξανθο, αδυνατο, ωραιο κοματι...
Τανταλου 9. Μελαχρινο πιπινακι με σγουρο μαλακι πολυ ομορφουλικο που ακουει στο ονομα Ρεμπεκα, ωραιο σωματακι, θα το εγδερνα ανετα αλλα ο χωρος ειναι ο ποιο αθλιος απο ολα τα σπιτια.!
Τανταλου 8Α. Η μοναδικη μαυρη ισως στην πολη μας, αυτη που καφετιζει λιγακι και την παρουσιαζει η τσατσα σαν βραζηλιανα...
Τανταλου και Σαπφως γωνια. Κατα 90% η Ραμονα, μελαχρινη ταχα ισπανιδα, πολυ χτυκιαρα μου φανηκε.! Τζανκι σκετο.!!! :2funny:
Σαπφως 20. Η Ελληνιδα Κριστυ-Χριστινα, μελαχρινη με ελαφρια πιασηματακια, λιγακι ασχημουλα για μενα...
Σαπφως 7. καινουρια κοπελα, πρωτη φορα την εβλεπα, ξανθο πλατινε μαλι, ειχε τα ποιασηματακια της θα ελεγα, απο προσωπο μετριο, εκεινη την ωρα ετρωγε τα βρωμικα της με την τσατσα και το μπουρδελακι μυριζε σαν γυραδικο-κωλαδικο.!!! :2funny:
Σαπφως 5. Η μαυρομαλα Μιρελα, οποιος γουσταρει μπενει και περναει καλα, εγω δεν ξαναμπενω.!!! ;)
Προμηθεους 11. Η κρυοκωλη Τζουλια η αδυνατη, ωραιο σωματακι, ωραιο μικρο βυζακι, αλλα μεσα... :headbang: :headbang: :headbang:
Προμηθεους 14. Μιλφ καστανομαλα, Ελληνιδα Τζενη, η τσατσα λεει πολυ καλη κοπελα κανει και για παντρεια.!! :2funny: καλουτσικο μιλφ εμφανησιακα, μπουταρες και ωραιο προσωπακι...
Προμηθεους 19. Το ξεκωλιδιο η ξανθια Ουκρανεζα Βικη. :cum: :cum: :cum: αν και παχυνε λιγακι και δεν τα εχασε, μαλλον και αυτη χτυπαει τα βρωμικα της απο τον βαρδαρη.!!! :2funny:
Πρωμηθεους 25. Μελαχρινο αδυνατο αδιαφορο πιπινακι, τιποτα το ιδιετερο για να το πληρωσεις αν δεν ξερεις τι ρολο βαραει μεσα...

Δρομο για citygate μερια...
Τον παππου με το Α3 σημερα ισως ειναι η μοναδικη φορα που δεν τον πετυχα... :think: :2funny:
Ρουλια και Κωττα. :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: Τι ειναι αυτο???? Μου ειπε ονομα αλλα δεν θυμαμαι...με ριχνει ισα με 2 κεφαλια η μανδαμ.!!! το ταιρι του φασουλα.!!! :2funny: Οντως λιγο τραβελοφερνει στην φατσα, αλλα δεν το κοβω να ειναι αγορακι.! και μαλλον δεν θα ρισκαρω να το μαθω απο κοντα.! :2funny: παντως εχει μια κωλαρα κατι καπουλια η μανδαμ.!!!! :cum: :cum: :cum:
Μαντζαρου 10. Η Βικη η σερβα, δεν μ'αρεσει.!!! :grin:
Μαντζαρου 1Α. Το διωξατε το κοριτσι.!! για την Σαμπρινα λεω...μαλλον διαβασε εδω που την θαβετε και το εκλεισε το μπουρδελο..!! :2funny:
Αλιακμωνος 8. Η μελαχρινη Καρινα, απο Κωλετη, μαυρισμενη οσο δεν γινετε.! Μετανιωσα που δεν της τον εδωσα...ηταν το backup μου σημερα.!!!
Κατεχακη 13. Το κοντοπουτανο μελαχρινο πιπινακι η Γκαμπριελα, σαν να κατσουφιασε που εφευγα...αλλα ειναι must για μια καταθεση το κοντοπουτανο.!!

και απο μυλο μερια...
Κωλετη. Η ξανθια Ανιτα...πατατα μεγαλη στο δωματιο, κοινος νταμαρι.!!
Κεφαληνιας. Η Κορινα που δουλευε Τανταλου 14, εκοψε το μαλι της καρε και το εβαψε προς το ξανθο, αλλα παραμενει ΑΣΧΗΜΗ.!! :2funny: :2funny:
Α.Γεωργιου 34. Η Λουνα-παρκ.! με τα βυζια της οξω και τα μαλια της ανεμελα.!! πριν λιγο καιρο μου φενοταν σαν να ομορφηνε...σημερα την ειδα και ανατριχιασα.!! :huh:
Α.Γεωργιου 16. Η Ρωσιδουλα κοντουλα Νατασσα, με τους σιλικονατους βυζους της,  η μονη κοπελα μεχρι στιγμης στην πολη μας που προσφρει 100% GFE...αξιζει με χιλια να την δοκιμασει οποιος δεν την εχει φαει ακομα...
η τσατσα η κοντοχοντρη απο Μαντζαρου 1Α πηρε μεταθεση εδω, λιγο ξυνη αν φυγεις αλλα ολο γλυκες να κατσεις....
Α.Γεωργιου 4.  :badair: :badair: :badair: Η μιλφ Νικολ...την ειδα απο κοντα...απορω πως σας σηκωνετε ρε παιδια για να το γαμησετε αυτο το τραβελοφατσο??? Γουστα του καθενος δεν λεω...αλλα απαπαπαπαπαπα :badair: :badair: :badair:
26ης Οκτωβρη 52. Αντζελα μου ειπε η τσατσα, οχι η Βουλγαρα, ειχε προγραμμα μεσα και δεν περημενα...
26ης Οκτωβρη 35Α. Νεο πιπινακι χαμηλοτερων κυβικων απο Λαουρα και Βικη, μελαχρινο, με μικρο μυτερο βυζι, κρεμας ανετα την καποτα εκει.!! :2funny: δεν προκειτε να το τιμισω...
Π.Ερημιτη. Το μελαχρινο πιπινακι η Μαρτα, απο τον Βαρδαρη Προμηθεους 25, πηρε μεταγραφη εδω...αφου δεν αξιζει μεσα δεν την υπολογιζω...
Ν.Ουρανου 26. Νεα ψιλη καστανοξανθη αδυνατη κοπελιτσα, αδυνατα ποδαρακια, μετριο προσωπακι...
Φριξου 9. Η κοπελα μεσα ειχε τζακουζια κλεισμενα, μαλλον η Αντριανα, θα ηταν ετσι λεει το προγραμμα, η τσατσα η γερμανογυφτισα, συνεχιζει να κραταει τα σκυπτρα της αγενειας...καριοοοοοολααα.!! :tickedoff:
Φριξου 14.... μου ξεφυγε το συγγεκριμενο  :headbang: :headbang: :headbang:
Ν.Ουρανου 1Β. Η βυζαρου Εβελινα, καταθεση εδω, σημερα μου τα χαλασε το κοριτσακι :tickedoff: την περημενα ποιο δυναμικη, βαριωτανε παααααρααα πολυ.! ευτηχως αφησε δαχτυλακια στο μουνακι και προσφερε καραμελωμα στα μπαλακαι :dancing:...τεταρτη λεει φευγει 15 μερες αδεια, αρα υπολογιστε να λυψει κανα μηνα...

Αυτα απο την μπουρδελιαρα Σαλονικη μας.!! Το χαος και ακομα χειροτερα.!!! Η κατασταση ειναι ανεξελεκτη.! Το μπαζο παει συννεφο και τα κομοδινα πεφτουνε Βροχη.!! Οι τσατσαδες συνεχιζουν να αποθουν με την αγενεια τους......

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135
Εύγε Καραμάνο!!!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τιμη και δοξα στον ρεπορτερ  :rockon:

Ν.Ουρανου 1Β
Παιρνει τα βυζια της και την κανει ... οποτε καποια θα ερθει
γιατι αν ειναι να μεινει μονη της η Αντριαννα , καλητερα να πουλανε τσιγαρα και σοκολατες
Η εχουμε come  back ροξανας ή κατι καινουριο
Α.Γεωργιου 4.
Φανταζομαι καποιον να τρεχει στις σκαλες... :2funny: :2funny: :2funny:
Ρουλια και Κωττα
Εσυ να τα βλεπεις που θες και υποκαταστηματα αθηναικων στουδιο  :-

Καλημερες και καλες μεταγραφες συντομα  :dancing:

neko72

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Την Έφη την βρίσκουμε ακόμα στην Κωλλέτη τα βράδια?

Η Αλίνα είναι ακόμα εκεί?

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Βίκυ από φρίξου 9 έχει πάρει κανείς;
Γιατί ψάχνω review και δεν βρίσκω...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.361
Πόντοι
266
ρε παιδια τι γινεται με βερο :'( :'(
ειναι αναγκη ρε παιδια :'( :'(

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Βίκυ από φρίξου 9 έχει πάρει κανείς;
Γιατί ψάχνω review και δεν βρίσκω...

Η Βικη εκατσε μια βδομαδα και την εκανε, τραγουδαει πατρα...αρα μην την υπολογιζεις, εκτος και αν ξαναρθει.
Α.Γεωργιου 4.
Φανταζομαι καποιον να τρεχει στις σκαλες... :2funny: :2funny: :2funny:

Στανταααρ.!!!  :2funny: :2funny: :2funny: αφου σκεφτομουνα να μπω?? να μην μπω?? ...ξανα δεν μπενω.!! :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Στο site την δείχνει πρωινη σήμερα...

Αρα γυρησε, αν θες για κριτικες δες στα στουντιο της πατρας αν εχουν γραψει.

ΥΓ. Θα εχει πλακα να ηταν αυτη χθες η ξανθια που ειδα στο Σαπφως 7. :think: :think: :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
του το ειπα τωρα μολις
εγω ειπα στον αλλο τον φιλο οτι η σιμονα που ηταν κατεχακη ηταν για τον πουτσο
απλα ο τωρα αυτος ηθελε κατι να πει κ το εγραψε....λες κ εμεις δεν εχουμε κανει καμια τσαρκα

Μηπως πηρες την Κοσμηνα και την μπερδεβεις με την Σιμονα?? :think: Ενταξει γουστα ειναι αυτα μπορει να μην σε εκατσε καλα δεν αντιλεγω...
και οι δυο αδυνατες μαυρομαλες, με μικρο βυζι και οι δυο, ωραιο κωλαρακι και οι δυο, αλλα η Κοσμηνα κανει μπαμ απο την οδοντοστοιχια της που ειναι λιγο πεταχτη προς τα εξω.!! :2funny: :2funny: :2funny:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135
Αρα γυρησε, αν θες για κριτικες δες στα στουντιο της πατρας αν εχουν γραψει.

ΥΓ. Θα εχει πλακα να ηταν αυτη χθες η ξανθια που ειδα στο Σαπφως 7. :think: :think: :think:

Λες;;

Χθες το βράδυ πέρασα από Βαρδάρη και την πέτυχα, η τσατσά δεν ήξερε να μου πει όνομα, πάντως κάπως μπαμπάτσικη μου φάνηκε σε σχέση με τις φωτογραφίες.

Τα σημαντικά νέα όμως είναι ότι επιβεβαιώνεται η επιστροφή της Σιμόνας, την πέτυχα Προμηθέους 25 όπου φυσικά και μπήκα, από σήμερα το βράδυ επιστρέφει στο γνωστό της πόστο στην Κατεχάκη!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.361
Πόντοι
266
Λες;;

Χθες το βράδυ πέρασα από Βαρδάρη και την πέτυχα, η τσατσά δεν ήξερε να μου πει όνομα, πάντως κάπως μπαμπάτσικη μου φάνηκε σε σχέση με τις φωτογραφίες.

Τα σημαντικά νέα όμως είναι ότι επιβεβαιώνεται η επιστροφή της Σιμόνας, την πέτυχα Προμηθέους 25 όπου φυσικά και μπήκα, από σήμερα το βράδυ επιστρέφει στο γνωστό της πόστο στην Κατεχάκη!
ποια σιμονα η βουλγαρα;
που ηταν καποτε στο ερως;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Λες;;

Δεν την θυμαμαι και τοσο στην φατσα, αλλα ηταν ποιο μπαρμπατσικια οπως λες, το λεω μηπως ηταν αυτη γιατι ανταλασουν κοπελες τα συγγεκριμενα.
Οσο για Σιμονα, πρεπει να την πετυχες μετα τις 11 που αλαζουν βαρδιες, κατα τις 10 που περασα ηταν μια αλλη κοπελιτσα αδιαφορη...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μηπως πηρες την Κοσμηνα και την μπερδεβεις με την Σιμονα?? :think: Ενταξει γουστα ειναι αυτα μπορει να μην σε εκατσε καλα δεν αντιλεγω...
και οι δυο αδυνατες μαυρομαλες, με μικρο βυζι και οι δυο, ωραιο κωλαρακι και οι δυο, αλλα η Κοσμηνα κανει μπαμ απο την οδοντοστοιχια της που ειναι λιγο πεταχτη προς τα εξω.!! :2funny: :2funny: :2funny:
ναι ρε αρχοντα
τζαμπα εκραζα τον κοσμο
αυτην ειχα παρει ενα βραδυ με εναν φιλο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
οπως τα λες
αλλα απο τα τοσα πορνιδια εχω χασει την μπαλα

Αρα βουρ στην Σιμονα για μια καταθεση.!! :2funny: Το αξιζει το καυλακι.!!! αν πεζουνε ευρα το Σαββατο θα την επισκευτω, γιατι ειμαι Δα-ντε-λα.!!! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom