κ τελευταιος μου σταθμος το ερως 16 οπου κ ειχα πει οτι αν δεν δω κατι καλο θα παω αντριαννα....κ βλεπω την νατασα.
κοντουλα με σιλικονατους βυζους πολυ ωραιους,καυλοφατσα,τελειο πατουρι κ καρε μαλλακι οπως μ αρεσει σε μια γκομενα....μπηκα μεσα κ την περιμενα 2 λεπτα
παιδες η γκομενα τα σπαει,τρελα χαδακια κ φιλακια,με δαγκωνε μαλακα κ με χαιδεε παντου.αφηνε να της βαζω δαχτυλο κ γενικοτερα σου εδινε εντυπωση της γκομενας σου....
πιπα βαθυα κ δυνατη κ απο γαμησι το κατι αλλο.τα βυζια ηταν καλη ποιοτητα σιλικονη γιατι ηταν καλοσχηματισμενα κ μαλακα....
στο τελος μου λεει κ ενα 'μυριζεις υπεροχα,θελω να σε παρω στο σπιτι μου'....
εγω να δειτε τι της ειχα πει
με χιλια να την παρετε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (1 μέλη και 49 επισκέπτες)
Στην Κωλλετη πρεπει να ειχαν βαφτησια!
πως εχω την εντυπωση οτι μια που συστηνοταν διαφορετικα τωρα την πλασαρουν με αλλο ονομα!
ας περασει κανας ρεπορτερ να μας πει...
προσοχη μην εχουμε κλαματα
λες για την απογευματινή-νυχτερινή βάρδια, μια ξανδιά ψυλή?
ollandos3
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
ρε ντεκερ αυτη η νατασα 40ευρω δεν παιρνει για το απλο? εσυ αλλα μας ελεγες οτι δεν δινεις τοσα λεφτα για απλο προγραμμα, εκτος κ αν ειναι δοκιμασμενη απο πριν και τα αξιζει τα λεφτα της!.....................
κ τελευταιος μου σταθμος το ερως 16 οπου κ ειχα πει οτι αν δεν δω κατι καλο θα παω αντριαννα....κ βλεπω την νατασα.
κοντουλα με σιλικονατους βυζους πολυ ωραιους,καυλοφατσα,τελειο πατουρι κ καρε μαλλακι οπως μ αρεσει σε μια γκομενα....μπηκα μεσα κ την περιμενα 2 λεπτα
παιδες η γκομενα τα σπαει,τρελα χαδακια κ φιλακια,με δαγκωνε μαλακα κ με χαιδεε παντου.αφηνε να της βαζω δαχτυλο κ γενικοτερα σου εδινε εντυπωση της γκομενας σου....
πιπα βαθυα κ δυνατη κ απο γαμησι το κατι αλλο.τα βυζια ηταν καλη ποιοτητα σιλικονη γιατι ηταν καλοσχηματισμενα κ μαλακα....
με χιλια να την παρετε
ε?ρε ντεκερ αυτη η νατασα 40ευρω δεν παιρνει για το απλο? εσυ αλλα μας ελεγες οτι δεν δινεις τοσα λεφτα για απλο προγραμμα, εκτος κ αν ειναι δοκιμασμενη απο πριν και τα αξιζει τα λεφτα της!
μαλλον αλλον ντεκερ διαβαζες φιλε κ τωρα λες οτι να ναι
ξερεις ποσες φορες εχω δωσει 40αρια για δοκιμη?
αυτο που ελεγα ειναι να μην δινει καποιος πολλα σε προγραμματα κυριως αν δεν εχει δοκιμασει την κοπελα κ φαει φολα
κ ενα συμπληρωματικο ποστ στο προηγουμενο,αν δεν αξιζει να δωσει κανεις 40ε για δοκιμη τοτε που θα παει να γαμησει στη θεσ νικη καποιος?
στον βαρδαρη?
αν εχεις διαβασει ολες μου τις κριτικες κ τις αναφορες δεν γραφω πολυ συχνα για βαρδαρη γιατι δεν μ αρεσει...οποτε μαλλον κατι δεν εχεις καταλαβει σωστα
στον βαρδαρη?
αν εχεις διαβασει ολες μου τις κριτικες κ τις αναφορες δεν γραφω πολυ συχνα για βαρδαρη γιατι δεν μ αρεσει...οποτε μαλλον κατι δεν εχεις καταλαβει σωστα
βρε πολλα επιβαλλονται.τωρα τουλαχιστον σου ελυσα την απορεια πανω σ αυτο που ρωτησες μαλλον κακοπροαιρετα??επιβαλλεται πορνοεκδρομη με τον ΟΣΕ αυθημερον προς Αθηναι.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
καλημερα αλεξ...Στην Κωλλετη πρεπει να ειχαν βαφτησια!
πως εχω την εντυπωση οτι μια που συστηνοταν διαφορετικα τωρα την πλασαρουν με αλλο ονομα!
ας περασει κανας ρεπορτερ να μας πει...
προσοχη μην εχουμε κλαματα
για να γραψεις και συ καλα λογια παει να πει αυτη η νατασα αξιζει....κατα τα αλλα στο τελος της κριτικης σου λυθηκα στα γελια....χαζια ε χαζια.....
αυτην στην κωλετη πως ηταν μηπως μελαχρινη,αδυνατη;
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
επιβαλλεται πορνοεκδρομη με τον ΟΣΕ αυθημερον προς Αθηναι.
Που δηλωνω συμετοχη??? Γαμωτο μου.!!!
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
λοιπον εχουμε κ λεμε....
τσαρκα σημερα το απογευμα στις 8.30 στην περιοχη του μυλου
πρωτη σταση στην κατεχακη οπου ηταν κ η γκαμπριελα
στην ματζαρου τερμα πανω η βικυ,καστανη λιγο γεματουλα για τα γουστα μου
στην εκκλησια η γνωστη σε ολους εβελυνα
νικ ουρανου τερμα ηταν μια ψηλη ξανθια ανοστη κ αγευστη που δεν ρωτησα καν το ονομα της
απο πισω στου πετρου ερημιτη ηταν η μαρτα,οχι η γνωστη με το κωλαρακι το σουπερ αλλα ενα αλλο μελαχρινο αβυζο,με ωραιο προσωπακι κ καλουτσικο κωλαρακι,δεν με ενθουσιασε
φριξου 9 η αντριαννα
φριξου 14 η χριστινα η ρουμανα
κατεχακη η κορινα,κοντο αδυνατο κ αβυζο ξενερωτο πουτανακι
λα φαμ η λουνα με τις βυζαρες
με χιλια να την παρετε
Δηλαδη μια απο τα ιδια.!! ολοκληρο καλοκαιρι μια αναβαθμιση δεν κανανε.!! Ποτε θα παμε μπροστα σε αυτην την πολη?????
Παντως η Νατασσα αυτη την στιγμη ειναι μια απο τις τοπ της πολης μας...μετρημενες στα δαχτυλα της μιας παλαμης.!
joooo..!!! εγω τα ειχα πει.....Μηπως η ελλινις ?
Ποιος ψηνετε να ανοιξουμε μπουρδελο ? οργανωμενο , να δειξουμε στους αλλους πως πρεπει να ειναι
Μαγκες εχω να παω κατα Βαρδαρη μερια αρκετο καιρο. Μηπως η κοπελα που λεει ο φιλος ειναι η γνωστη Σιμονα που δουλευε πριν απο κανα τριμηνο στη Κατεχακη? Δωστε πληροφοριες πλιζ την ψαχνω εδω και καιρο και δεν μπορω να την βρω. Η τσατσα στη Κατεχακη με ελεγε οτι ειναι σε δικοπες και θα γυρισει τον Αυγουστο αλλα πιασαμε σεμπτεμβρη και δουλευει εκει η γνωστη πλεον Γκαμπριελλαρε αυτη ειναι η παλια βουλγαρα σιμονα που δουλευε στο ερως στον μυλο;
και τωρα εγινε ρουμανα;
ξερεις κανεις κατι;
φιλε την σιμονα γιατι την ψαχνεις?κ εγω την ειχα παρει στη κατεχακη αλλα ηταν μαπαΜαγκες εχω να παω κατα Βαρδαρη μερια αρκετο καιρο. Μηπως η κοπελα που λεει ο φιλος ειναι η γνωστη Σιμονα που δουλευε πριν απο κανα τριμηνο στη Κατεχακη? Δωστε πληροφοριες πλιζ την ψαχνω εδω και καιρο και δεν μπορω να την βρω. Η τσατσα στη Κατεχακη με ελεγε οτι ειναι σε δικοπες και θα γυρισει τον Αυγουστο αλλα πιασαμε σεμπτεμβρη και δουλευει εκει η γνωστη πλεον Γκαμπριελλα
οπως τα λες φιλε.....Δηλαδη μια απο τα ιδια.!! ολοκληρο καλοκαιρι μια αναβαθμιση δεν κανανε.!! Ποτε θα παμε μπροστα σε αυτην την πολη?????
Παντως η Νατασσα αυτη την στιγμη ειναι μια απο τις τοπ της πολης μας...μετρημενες στα δαχτυλα της μιας παλαμης.!
joooo..!!! εγω τα ειχα πει.....
Παιδες, πρώτη φορά για από πίσω, σε πια να πάω? Και παρεπιπτώντος η καλύτερες που δοκίμασα με σειρά απο την καλήτερη στην χειρότερη ήταν
Εφη GFE experience (Θεικό κούνημα, αυτομάτος πιλότος όλα τα λεφτά)
Κριστίν ( Πολύ μπλα μπλά, GFE , τρελό Deepthroat)
Αντριάννα (Σωματάρα, πρόσχαρη κοπέλα, δεν λέει όχι.)
Τζούλια Ρουμάνα (Καθαριότητα και προσεκτική)
Γκαμπριέλλα (Εμφανιασιακά καλή, αλλά το πήγε για ξεπέτα και ξενέρωσα) Οχι στις στάσεις δεν είπε πάντως, και την αλλαξα 4-5 φορές
Τσέσικα (Μεγάλη Απάτη)
Την Νατάσα με ποια θα την συγρκίνατε στη λίστα?
Εφη GFE experience (Θεικό κούνημα, αυτομάτος πιλότος όλα τα λεφτά)
Κριστίν ( Πολύ μπλα μπλά, GFE , τρελό Deepthroat)
Αντριάννα (Σωματάρα, πρόσχαρη κοπέλα, δεν λέει όχι.)
Τζούλια Ρουμάνα (Καθαριότητα και προσεκτική)
Γκαμπριέλλα (Εμφανιασιακά καλή, αλλά το πήγε για ξεπέτα και ξενέρωσα) Οχι στις στάσεις δεν είπε πάντως, και την αλλαξα 4-5 φορές
Τσέσικα (Μεγάλη Απάτη)
Την Νατάσα με ποια θα την συγρκίνατε στη λίστα?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
χριστινα ρουμανα στην φριξου 14 ....πιστευω να μην το κοψε το κουλουρι τωρα....το κατειχε πολυ καλα και δεν ηταν ουτε πολυ σφιχτη να παλευεις να μπεις ουτε πηγαδι.....Παιδες, πρώτη φορά για από πίσω, σε πια να πάω?
Επισκέπτης
Χτες βράδυ στην 26ης Οκτ καινούργιο μωρό δεν 8υμάμαι το όνομα τώρα και καλά ισπανίδα. Teen φάση, κλασσικά ήρθε κάθησε στα πόδια μου κ είχα την ευκαιρία λίγο να περιεργαστώ το σωματάκι της. Λοιπόν από φάτσα δεν λέει κ κάτι τρομερό, σχετικά άβυζη αλλά με δυνατό κάτω σύστημα πολύ ωραίο κώλο κ πόδια κ πολύ σφιχτή, επίσης ωραίο απαλό δέρμα. Φαινόταν πρόσχαρη αλλά δεν την δοκίμασα. Η τσατσά η ευγενικότερη κ καλύτερη ever.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις