Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ευχαριστω λεμε, εψαχνα στο
bourdela.com > Οίκοι ανοχής > Οίκοι ανοχής Θεσσαλονίκη >
παιζει να το διαβασα 50 φορες , θα το σβησαν οι διαχειρηστες λεω... αφου δε το βλεπω

:2funny:

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
κωλεττη που ανοιξε καμια γνωστή δεν είδα ακομα, καθε φορα διαφορετικό όνομα αλλα δεν καθομουν ουτε να δω αμα δεν ακουγα αφροδιτη η εφη.

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
οι ρουμανες δεν ειναι τοσο χαλια γενικα ..ειναι καλα κοριτσια και καθολου ψωνισμενα ....γενικα ειναι οτι πιο gfe εχω δει ...με αποκορυφωμα την Τζοαννα ...(Ρουμανα δεν ειναι ??) σχεδον ολες οτι μονο αφηνουν αλλα γουσταρουν γλωσσοφιλα

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Περασα απο Κιλκις σημερα , ειδα ενα μπλε σπιτι με διαφημησεις cosmote απο πανω , live show προλαβα να διαβασω , και νομιζω ελεγε playboy
δεν προλαβα να βγαλω φωτος , για κανα κολομπαρο το κοβω παντως και οχι για το μαγαζι της Χριστινας που λεγατε

Το ξερει κανεις ? ή εκανα νεα ανακαλυψη ?  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Περασα απο Κιλκις σημερα , ειδα ενα μπλε σπιτι με διαφημησεις cosmote απο πανω , live show προλαβα να διαβασω , και νομιζω ελεγε playboy
δεν προλαβα να βγαλω φωτος , για κανα κολομπαρο το κοβω παντως και οχι για το μαγαζι της Χριστινας που λεγατε

στριπ θα ναι..... :tits2: :grin:

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Άλλη μια κατάθεση στην λουνα κλασσικη αξια  :rockon: :rockon:. Περασα και απο προμηθεως 25 να ψαξω για την μιλφ την χριστινα αλλα μου ειπε η τσατσα ρεπατζου και τωρα εκοψε δουλεια. Η επισης τουρμπατη Άννα λειπει ρουμανια

Vradinos

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
αδερφια γυρησα απο στρατο εχει κανεις καμοια καλη προταση για σημερα....ευχαριστω προκαταβοληκα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγω προσωπικα αν ημουνα σημερα να παω καπου θα πηγαινα εβελινα στην εκκλησια ή λουνα για βραδυ....αν περιμενα θα πηγαινα σαρα ματζαρου ή κριστιν στην φριξου το πρωι....

εντιτ καλος πολιτης....
:grin: :grin: :grin:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.379
Πόντοι
266
εγω προσωπικα αν ημουνα σημερα να παω καπου θα πηγαινα εβελινα στην εκκλησια ή λουνα για βραδυ....αν περιμενα θα πηγαινα σαρα ματζαρου ή κριστιν στην φριξου το πρωι....

εντιτ καλος πολιτης....
:grin: :grin: :grin:
ενταξει μωρε καλη η σαρα
αλλα οχι και Α ΟΥ

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
χθεσινη βολτα σε 2 μαγαζια. Κεφαλληνίας γυρω στις 3 με 4 το βραδυ που μαζευτηκαμε καμια 11 ατομα και επεσε πολυ γελιο, του τυπου να κανουμε καμια ομαδα ποδοσφαιρου και ετσι, περιμενα καμια εμαννουελα δεν ήταν και απο εφυγα για Νατασα στο ερως οπου πέρασα σουπερ τοπ. 40ευρω το απλό καθησε μέσα κανα 20λεπτο +. Φορούσε μαυρα εσώρουχα και ζαρτιέρες και ήταν σουπερ καβλα. Καναμε σουπερ τοπ σεξακι και πιστεύω οτι πιάνει επιδόσεις εφης και αφροδίτης.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.379
Πόντοι
266
χθεσινη βολτα σε 2 μαγαζια. Κεφαλληνίας γυρω στις 3 με 4 το βραδυ που μαζευτηκαμε καμια 11 ατομα και επεσε πολυ γελιο, του τυπου να κανουμε καμια ομαδα ποδοσφαιρου και ετσι, περιμενα καμια εμαννουελα δεν ήταν και απο εφυγα για Νατασα στο ερως οπου πέρασα σουπερ τοπ. 40ευρω το απλό καθησε μέσα κανα 20λεπτο +. Φορούσε μαυρα εσώρουχα και ζαρτιέρες και ήταν σουπερ καβλα. Καναμε σουπερ τοπ σεξακι και πιστεύω οτι πιάνει επιδόσεις εφης και αφροδίτης.
εχεις δικιο φιλαρακο
πολυ καλο μωρο
αλλα με μουνι φρεαρ :- :- :- :-

Antony27

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ω ρε... Στην bila erotica τώρα παίζει ένα ξανθο 2μετρο με τακουνια, μακρι ζγουρο μαλι ισπανιδα, έτσι λέει.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
λοιπον εχουμε κ λεμε....
τσαρκα σημερα το απογευμα στις 8.30 στην περιοχη του μυλου

πρωτη σταση στην κατεχακη οπου ηταν κ η γκαμπριελα

στην ματζαρου τερμα πανω η βικυ,καστανη λιγο γεματουλα για τα γουστα μου

στην εκκλησια η γνωστη σε ολους εβελυνα

νικ ουρανου τερμα ηταν μια ψηλη ξανθια ανοστη κ αγευστη που δεν ρωτησα καν το ονομα της

απο πισω στου πετρου ερημιτη ηταν η μαρτα,οχι η γνωστη με το κωλαρακι το σουπερ αλλα ενα αλλο μελαχρινο αβυζο,με ωραιο προσωπακι κ καλουτσικο κωλαρακι,δεν με ενθουσιασε

φριξου 9 η αντριαννα

φριξου 14 η χριστινα η ρουμανα

κατεχακη η κορινα,κοντο αδυνατο κ αβυζο ξενερωτο πουτανακι

λα φαμ η λουνα με τις βυζαρες

κ τελευταιος μου σταθμος το ερως 16 οπου κ ειχα πει οτι αν δεν δω κατι καλο θα παω αντριαννα....κ βλεπω την νατασα.
κοντουλα με σιλικονατους βυζους πολυ ωραιους,καυλοφατσα,τελειο πατουρι κ καρε μαλλακι οπως μ αρεσει σε μια γκομενα....μπηκα μεσα κ την περιμενα 2 λεπτα
παιδες η γκομενα τα σπαει,τρελα χαδακια κ φιλακια,με δαγκωνε μαλακα κ με χαιδεε παντου.αφηνε να της βαζω δαχτυλο κ γενικοτερα σου εδινε εντυπωση της γκομενας σου....
πιπα βαθυα κ δυνατη κ απο γαμησι το κατι αλλο.τα βυζια ηταν καλη ποιοτητα σιλικονη γιατι ηταν καλοσχηματισμενα κ μαλακα....
στο τελος μου λεει κ ενα 'μυριζεις υπεροχα,θελω να σε παρω στο σπιτι μου'....
εγω να δειτε τι της ειχα πει
με χιλια να την παρετε

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ω ρε... Στην bila erotica τώρα παίζει ένα ξανθο 2μετρο με τακουνια, μακρι ζγουρο μαλι ισπανιδα, έτσι λέει.
η αντριαννα φιλε ειναι αυτη
με τις σιλικονατες βυζαρες
αλλοι λενε καλα λογια αλλοι οχι
εμενα μ αρεσει

Antony27

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ναι τελικά η Αντριαννα είναι.

Πολύ καλή στο δωμάτιο, ίσος επειδή είχε αγώνα και καθόλου κίνηση στα μαγαζιά.

lastpontian

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
11

live show ειναι δεν πηγα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom