Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (2 μέλη και 49 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αυτα ηταν χτες βραδυ μετα τις 8.....
από το λιγο που την ειδα Ξανθια μαυρισμενη με 3αρια καλουτσικη μου φανηκε
δεν δοκιμασα αλλά ειναι στα προσεχως!
την ειχα δει,δεν με τραβηξε κατι πανω της περα απο το στηθος οπως λες....η φατσα ανοστη εως χαζουτσικη μου φανηκε.....δεν μου βγαλε μια πουτανια ρε παιδι μου....

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
αυτα ηταν χτες βραδυ μετα τις 8.....την ειχα δει,δεν με τραβηξε κατι πανω της περα απο το στηθος οπως λες....η φατσα ανοστη εως χαζουτσικη μου φανηκε.....δεν μου βγαλε μια πουτανια ρε παιδι μου....
κανεις για την ατζελα?

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
ρωσιδα  :think:μαυρο μακρυ μαλλι,καλουτσικο σωματακι,σαρανταρα περιπου,κατηγορια μιλφ....γενικα περιποποιητικη μεσα....τι αλλο;
που δουλευει? και ποιες ωρεσ?
και ξερεις κανεις για την αλεξανδρα-ροζα(ισπανιδα)?

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Ωραια ειναι κ καλο σωμα για την ηλικια ητς αρκει να σου αρεσουν λιγο οι μπαμπατσικες. Εχει τα πιασιματα της.Σκαρι σαν την Σαρα ,λιγο πιο λεπτη και με ψευτικο βυζι. Στο κρεβατι ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ !

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ξερουμε τι παιζει φριξου κ στα 2?
για βραδυ

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
στο 9  αντριννα ( με επιφυλαξη )
στο 14 δεν εχω ιδεα , μια φορα πηγα , μια κορινα ειδα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
στο 9  αντριννα ( με επιφυλαξη )
στο 14 δεν εχω ιδεα , μια φορα πηγα , μια κορινα ειδα
παντως χτες βραδινη αντριαννα ηταν οντως.....στο αλλο οντως δεν ξερω....μπας και ειναι η χριστινα η αλβανορουμανα; :think:

Επισκέπτης
2η και τελευταία κατάθεση στην Μάρτα η οποία ήταν σήμερα απογευματινή στην Πέτρου Ερημίτη. Δεν το έχει η κοπέλα. Μετάνιωσα που πήγα, είναι πολύ όμορφη αλλά τελείως μα τελείως αμέτοχη κ δυσανασχετεί μιλώντας ρουμάνικα σε κάθε εναλλαγή στάσης. Συν τοις άλλοις τα πόδια της ήταν αξύριστα. No more euros for u girl.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
2η και τελευταία κατάθεση στην Μάρτα η οποία ήταν σήμερα απογευματινή στην Πέτρου Ερημίτη. Δεν το έχει η κοπέλα. Μετάνιωσα που πήγα, είναι πολύ όμορφη αλλά τελείως μα τελείως αμέτοχη κ δυσανασχετεί μιλώντας ρουμάνικα σε κάθε εναλλαγή στάσης. Συν τοις άλλοις τα πόδια της ήταν αξύριστα. No more euros for u girl.
ολες οι ρουμανες ειναι για τον πουτσο ....τελος.....ζητω η τσεχα και η ρωσιδα πουτανα που δεν μας φερνουν πια...γαμω την ευρωπαικη ενωση και τα σενκεν και το ΔΝΤ και την χρεοκοπια της ρουμανιας γαμω.....

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.379
Πόντοι
266
ολες οι ρουμανες ειναι για τον πουτσο ....τελος.....ζητω η τσεχα και η ρωσιδα πουτανα που δεν μας φερνουν πια...γαμω την ευρωπαικη ενωση και τα σενκεν και το ΔΝΤ και την χρεοκοπια της ρουμανιας γαμω.....
και η ουκρανη ντοκ
ξεχασες την βερο...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ροξάννα  :think:
λετε να ειναι ο δεξιος ψαλτης της εκκλησιας ?

σκευτικα να στειλω Πμ στον συναγωνιστη αλλα δεν βρισκω το θεμα με τις κοπελες της μπυρδελοκαταστασης ? που πηγε ?
που το εβαλες ρε καραμαν ?  :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
gl ακομα να αλλξεις αβαταρ ? εγω 5 μαλακιες εχω τραβηξει απο το απογευμα μεχρι τωρα με την φωτο ...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ειπα να ειμαι ευγενικος και να μην σε μουτζωσω το πρωι που το δα..... :headbang: :headbang:

αλλα την θες την μουτζα σου....  :P

τι να πειραχτω ρε;πλακα κανω....την εβα δεν την  αλλαζω

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δεν πιστευω να αλλαξες γουστα ?
(ουτε και οτι πειραχτηκες βεβαια  :huh:)

Δε μου λετε εσεις οι .. περσινοι ( μιας και εγω δεν πηγαινα τελευταια )
Ετσι ειναι ολο το χρονο ? 2 βαρδιες ?
ειδα καπου ( ισως σε Αθηναικα στουδιο) 3 βαρδιες  , συμβαινει το ιδιο και Σαλονικα το χειμωνα ?  :think:

(gl την περιπτωση λιλα δεν την εχω παρακολουθησει μονο οτι ειναι ενας που βαζει ουισκια στον κωλο του ξερω  , σορρυ αν ειπα μαλακια
παντως η φωτο με τα γιαλια μου φανηκε πολυ αστεια  :2funny:)

:think:
Το θεμα με τις φωτο που ειναι ρε παιδια ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
βαρδαρη (και ρουλια κωττα και κωλλετη ενα φεγγαρι)μονο δουλευουν με τρεις βαρδιες καποτε καποτε καποια ...στα αλλα δυο βαρδιες  ειναι....αθηνα ειναι θεμα αριθμου ιεροδουλων(Προσφορας εργασιας)και μεγαλου αριθμου πελατων(ζητησης)....εδω βαραν μυγες σε γενικες γραμμες....εκει και ειδικα στα μπουρδελα αμα καθονταν τοσες ωρες θα ξεκωλιαζονταν κανονικα οι πουτανες.....

επειτα εκει δεν συμπληρωνουν και εβδομαδιαια μεροκαματα σε ενα μαγαζι οι πουτανες....γιαυτο βλεπεις και αλλαζουν στουντιο μεσα στην βδομαδα και ενα και δυο.....ειναι μετακινουμενες οχι σαν τις δικες μας που μερικες ειχαν δεθει σε καποια μαγαζια σαν δημοσιοι υπαλληλοι..... :grin: :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
3 βαρδιες καλυτερα δεν ειναι ?  :think:
και ποιο ξεκουραστες γκομενες ,. και ποιο πολλες επιλογες ( και ποιο πολλες θεσσεις εργασιας  :grin: )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom