Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Κι εγώ τα ίδια.. Γούσταρα τρελά..! Άνετα θα θελα να την έχω γκόμενα.. Αφού της ζήτησα κ το facebook της για να κρατάμε επαφή..! Κ μου 'πε βαλε Μόνικα κ Σλοβακία κ θα με βρεις.. Λέω σκέτο Μόνικα, κ μου λέει ναι.. Παπαριές, έχει κανα εκατομύριο..!
Από Πειραιώς 193 γουστάρω κι αυτή τη Βανέσσα που δουλεύει τώρα..! Αν κάτσει κάποια φορά που να δουλεύουν την ίδια μέρα θέλω να τις πάρω κ τις δυο..!
Εχώ πάει σ' αυτό κ σ' άλλα δυο, στο Ισμήνης 2 είχαν κι εκεί σφραγισμένη πετσέτα, ενώ στο Συγγρού 144 ήταν ασφράγιστη..
Κ στο Φρίξου 9 έχει πετσέτα στο δωμάτιο, αλλά δεν έχω κάνει ντουζακι..
και το 144 ομως ειχε κανει γαματη ανακαινιση....εγω το θυμηθηκα και παλιοτερα....καμια σχεση,μπανιο για τον πουτσο.....τωρα εχει δωματια πολυτελη σαν κλασατου ξενοδοχειου και εμενα μου χαν δωσει πετσετες(οχι μια) σε σελοφαν...αλλα γαμησα ενα σκετο κομοδινο πρωην σιτυτουρ οταν πηγα προ καιρου..... :tickedoff:

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
για μια μελαχρινη απο σαπφους 7  που δουλευει απογευμα βραδυ τι εχετε να πειτε .θυμαστε τι εξτρα κανει

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

εμ τα λεγα εγω :tickedoff:....καλα η τσατσα ειναι μορφη....οχι σαν μονο να καθαριζει μπαμιες....σε μενα κοιμοταν στο σαλονι..... :grin: :grin: :grin:

Λες την ασπρομαλλα την γιαγια??? Τι ξαναγυρησε?? Οταν πηγα στην εφη ηταν μια καινουρια, και φανατστηκα οτι θα πηρε ποδι η συγγεκριμενη...
Μπενω μια μερα για καταθεση και τις δινω 50αρικο, αρχισε την γκρινια που θα βρει 10αρικο για ρεστα και οτι ολοι 50αρικο φερνουν αφου ξερουν οτι ειναι 40...τις λεω να φυγω να παω να το χαλασω...σιγα μην αφηνε τα λεφτα να φυγουνε.! :2funny: σαν ποτε βρηκε ρεστα... :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Την ποιο εντυπωσιακη τσατσα την ειχα πετυχει σαπφους 5 η 7
80 την εκανα ,  κοντη ξανθια με ασπρες ριζες και ομιλια γεροντιστικη

ποοο λυ κααλη κοοπελαα , αχ βρε χωστα χωστα κλτ
:cheesy:

Θυμαστε απο αλλες χρονιες , αν παιζει < μεταγραφικη περιοδος > ?
αν υπαρχουν χρονικες περιοδοι ενοω που αλλαζουν οι γκομενες < μαζικα >
πχ το τελος καλοκαιριου μπορει να ειναι μια τετοια , η αρχη του ετους  κλτ

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
τι λετε για 26 ης οκτωβριου 52?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μικρο τηλεφωνικο ρεπορταζ απο χιλιομετρα μακρια για οσους βαριουνται να παν να δουν απο κοντα......

ερως 16 η πολυ καλη νατασσα
ματζαρου 1 η βικυ η σερβα :think:
εκκλησια η καλη εβελινα
κεφαλληνιας μια καινουρια λεει ανελλα.....οποιος παει να δωσει περιγραφη και περαιτερω στοιχεια ταυτοτητας....
26 οκτ52 η μιλφοειδης αντζελα
λαφαμ η κωλαρου λουνα
κωλετη η ανιτα και
βιλα εροτικα η αντριαννα....

πιθανως να περασω προσεχως και ηθελα να μαθω λιγο τι παιζει βραδια....
η σαρα ειναι πρωινη σταθερα μου ειπε η τσατσα του ερως16 στην ματζαρου 14 φυσικα....βεβαια με αυτην την σιγουρια την πατησα την αλλη φορα αλλα τεσπα.... :headbang:

desait

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ego pou piga tsarka na do ti paizei, kai vrika tin mana enos filou mou , na me kani psistiri gia na mpo me to koritsi? Ti na po... Ekana pos den tin gnorisa, ekane h den me gnorise, kai me elafra pidimatakia ekei pou me eixe sto psistiri, alekos.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ego pou piga tsarka na do ti paizei, kai vrika tin mana enos filou mou , na me kani psistiri gia na mpo me to koritsi? Ti na po... Ekana pos den tin gnorisa, ekane h den me gnorise, kai me elafra pidimatakia ekei pou me eixe sto psistiri, alekos.
σωπα ρε συ.....ενταξει μιση ντροπη που λενε..... :grin:

desait

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Το site το διαβάζω χρόνια τώρα σχεδόν κάθε μέρα, αλλά ποτέ δεν εγραψα τίποτα. Χαιρετώ τους συναγωνιστές.

Με γλυτώσατε με τις κρητικές και τα σχολιά σας από πολλα. Ευχαριστώ.

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
μικρο τηλεφωνικο ρεπορταζ απο χιλιομετρα μακρια για οσους βαριουνται να παν να δουν απο κοντα......

ερως 16 η πολυ καλη νατασσα
ματζαρου 1 η βικυ η σερβα :think:
εκκλησια η καλη εβελινα
κεφαλληνιας μια καινουρια λεει ανελλα.....οποιος παει να δωσει περιγραφη και περαιτερω στοιχεια ταυτοτητας....
26 οκτ52 η μιλφοειδης αντζελα
λαφαμ η κωλαρου λουνα
κωλετη η ανιτα και
βιλα εροτικα η αντριαννα....

πιθανως να περασω προσεχως και ηθελα να μαθω λιγο τι παιζει βραδια....
η σαρα ειναι πρωινη σταθερα μου ειπε η τσατσα του ερως16 στην ματζαρου 14 φυσικα....βεβαια με αυτην την σιγουρια την πατησα την αλλη φορα αλλα τεσπα.... :headbang:

Να σαι καλά..!
Γιατί όντως βαριέμαι να πάω αυτές τις μέρες..
Τη Νατάσα κ την Εβελίνα τις έχω στη λίστα.. Κι η Άντζελα ψιλοτούμπανο μου φάνηκε κι αυτή..
Τη Λούνα δε την έχω δει απ' τις φωτο, αλλά μου φαίνεται λίγο σκυλί..!
Εντάξει, κάτι έχει η βραδινή βάρδια..!

giavas26

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
kalispera sinagonistes, kserei kaneis ti paizei simera sta spitia????

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
Μηπως η ελλινις ?  :think:

Ποιος ψηνετε να ανοιξουμε μπουρδελο ? οργανωμενο , να δειξουμε στους αλλους πως πρεπει να ειναι
ναι ι κριστι η ελληνιδα
αξιζει?
και ποια ειναι η ατζελα στην 26 οκτωβριου 52?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
εχω γραψει κριτικη αδερφε , δες στο Π ερημητη
επισης εχει στο προμηθεους 25 κανα δυο , και μια κωλετη οπου διαβασα οτι την ειδα τελευταια
δεν ξερω που βρισκεται τωρα , αν πηγε κωλετη μταγραφη η αν εκανε κανα ρεπο

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
εχω γραψει κριτικη αδερφε , δες στο Π ερημητη
επισης εχει στο προμηθεους 25 κανα δυο , και μια κωλετη οπου διαβασα οτι την ειδα τελευταια
δεν ξερω που βρισκεται τωρα , αν πηγε κωλετη μταγραφη η αν εκανε κανα ρεπο
για την ατζελα γνωριζουμε τιποτα?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ολα αυτα για πρωινες ωρες η για βραδυ?

Stories