You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (1 μέλη και 34 επισκέπτες)
kklld
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 0
- Πόντοι
- 10
Ναταλί ειναι 100% η γκόμενα που λες . Αντε 99% . Τσιγγανοκατάσταση εμενα μου είπε ειμαι απο Μαδαγασκάρη ! Σε φίλο μου είπε κρητικιά ! Τρέχα γύρευε γιουφτα ειναι αλλα στο δωμάτιο καλή είναι μια φορα που την πήρα.Με 40 ευρώ άφηνε και χύσιμο στα βυζιά.Έχει ενα τατουαζ ενα γατάκι πάνω απο τον κώλο στην μεση χαμηλά !
thx φιλος
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αν ειναι νυχτερινη αποψε σαρα στην ματζαρου προτεινω εγω σταθερα.....και ομορφη και περιποιητικη....παιδια τι προτινετε για βραδινη επισκεξη...???
(να εχει και καλη περοιποιηση)
εχει καλω στηθωσ?αν ειναι νυχτερινη αποψε σαρα στην ματζαρου προτεινω εγω σταθερα.....και ομορφη και περιποιητικη....
μιπως ξερεις για καμια κριστι???
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
πολυ καλο....ποια κριστι την γερμανιδα;εχει καλω στηθωσ?
μιπως ξερεις για καμια κριστι???
δεν ξερω..δεν λεει?πολυ καλο....ποια κριστι την γερμανιδα;
δουλευει ανδρεα γεωργιου 4.... επειδη εχει αδεια η ευα...
extramask
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 50
- Like
- 163
- Πόντοι
- 3.285
Επαναληπτικό session χτες βράδυ στη Γκαμπριέλα από Κατεχάκη
Πάλι βιαστική και κρύα σαν το air condition που είχε ανοίξει στο τέρμα η τσατσά και το είχα δαγκώσει μέχρι να έρθει το μωρό
Στα συν όμως το fuck face στην πίπα και η κωλάρα της, την πλάκωσα στα γρήγορα στο πισωκολλητό, ήταν σύντομο αλλά τουλάχιστον το ευχαριστήθηκα
Από προγράμματα πάσχει όμως. Το sex show και καλά είναι ότι παίρνει μια πλαστική ψωλάρα και κατά τη διάρκεια του πισωκολλητού γλύφει λίγο το κεφάλι της, μαλακία μεγάλη
Πάλι βιαστική και κρύα σαν το air condition που είχε ανοίξει στο τέρμα η τσατσά και το είχα δαγκώσει μέχρι να έρθει το μωρό
Στα συν όμως το fuck face στην πίπα και η κωλάρα της, την πλάκωσα στα γρήγορα στο πισωκολλητό, ήταν σύντομο αλλά τουλάχιστον το ευχαριστήθηκα
Από προγράμματα πάσχει όμως. Το sex show και καλά είναι ότι παίρνει μια πλαστική ψωλάρα και κατά τη διάρκεια του πισωκολλητού γλύφει λίγο το κεφάλι της, μαλακία μεγάλη
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Τι να προτεινοουμε ρε αδερφε , εδω λεμε δεν ξερουμε ποια δουλευει που , δεν εχουν σελιδες να ενημερωνεσε
της τσαρκας το καγκελο γινετε , και οποιος φιλοτιμηθει λεει και στους αλλους τι ειδεε
παρε στυλο και χαρτι και τραβα , περιμενουμε αναφορα ;)
της τσαρκας το καγκελο γινετε , και οποιος φιλοτιμηθει λεει και στους αλλους τι ειδεε
παρε στυλο και χαρτι και τραβα , περιμενουμε αναφορα ;)
diaolakiss
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδια πια ιναι αυτι σιμερα στο λαφαμμε? κενουργια??? τιν λουνα ψαχνο... το προγραμμα ετζι λει.... αλλα αυτι για Κλεοπατρα μου φανικε !!! ξερει κανις τιποτα???
rexaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Μετά απορείς γιατί το πουλί σου βγάζει σπυράκια ε;!πραγματικα τελειως ανοργανωτα εδω.. Κατω Αθηνα που πήγα. Μπαινεις στην σελιδιτσα, κοιτας τα γκομενακια τι σου αρεσει. Κοιτας τα προγραμματα εχει και λινκ για κριτικες ολα ετοιμα στα εχει
Συνημμένα
oso_nixtonei
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Η Σάρα κοπελάρα παλια μου αγάπη την είδα ομως τις προάλλες και μου φάνηκε πεσμένη (εμφανισιακά)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
:o :o :o :o :oμαυρισμενη αλλα παχυνε...
και λιγο βιαστικη στο δωματιο
εγω επαιρνα με ογδονταρι για να γλειφω και την κωλαρα της και τοτε δεν ηταν βιαστικη καθολου...πουτανες....ολο το χρημα εχουν στο μυαλο τους.....
ακριβη ομως και ακριβη κι η αλυσιδα που δουλευει....οι δε καρτουλες καρτουλες ακομη.....πολυ προφεσιονελ πραγματα.....αθηναικα ναουμε.....
ΥΓ το δωματιο με το στρογγυλο κρεβατι σ αρεσει;
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
όλο αβάταρ νέα βλέπω αλλά ίδια υπογραφή. καλημέρα φίλε και σε όλους(gl κλπ) ;)μαυρισμενη αλλα παχυνε...
και λιγο βιαστικη στο δωματιο
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
καλημερα....ναι πρεπει να εχει μια καθηλωση στο πρωκτικο σταδιο ο αλεξ......όλο αβάταρ νέα βλέπω αλλά ίδια υπογραφή. καλημέρα φίλε και σε όλους(gl κλπ) ;)
ειναι απο τα πολλα σιτυτουρ......στα μπουρδελα κανουμε χρονια να βρουμε κωλο αξιογαμητο της προκοπης.....
sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 456
- Πόντοι
- 2.357
Ρε φιλε δεν ξερω με το που εφυγα απο την Μονικα ειχα μια γαληνη.!! μεσα μου λες και δεν πηδηχτηκα με πουτανα.!
Το χαμογελο της τα σπαει.!
Τα βυζακια της τα θυμομουν λιγο ποιο μικρα και ποιο σφιχτα, τωρα μου φανηκαν ποιο μεγαλα και ποιο χαλαρα αλλα απο σχημα, ειναι οτι καλυτερο εχω ποιασει,! ειναι ακριβως οπως τις φωτογραφιες τα βυζακια της, οι φωτο λιγο την αδικουν την κανουνε λιγο νταρντανα αλλα ειναι μια κανονικη κοπελα με τελειες αναλογιες.! ...καποιο μελος περισυ που την ειχε παρει του ειχε πει οτι ηθελε να κανει πλαστικη, τωρα αν εκανε και προσθεσε λιγο, εγινε πολυ καλη δουλεια, εμενα μου φανηκε φυσικο 99%.!
Θα ξανακατεβω καποια στιγμη κατω, ελπιζω ομως να μην περασει χρονος!!
Αλλα επαθα πλακα με την πετσετα, σε ολα τα στουντιο κατω εχουνε πετσετα??? ...ειναι πολυ συμαντικο να μπορεις να κανεις ενα μπανακι πριν το παιχνιδι, εκανα μπανιο πριν φυγω απο εκει που ημουνα και μεχρι το μεσημερι που πηγα εκει αν και δουλευε το κλιμα στο αμαξι, ανυσηχουσα μηπως εχω ιδρωσει, αν ηξερα οτι παιζει πετσετα θα ημουνα ποιο χαλαρος..!
Κι εγώ τα ίδια.. Γούσταρα τρελά..! Άνετα θα θελα να την έχω γκόμενα.. Αφού της ζήτησα κ το facebook της για να κρατάμε επαφή..! Κ μου 'πε βαλε Μόνικα κ Σλοβακία κ θα με βρεις.. Λέω σκέτο Μόνικα, κ μου λέει ναι.. Παπαριές, έχει κανα εκατομύριο..!
Από Πειραιώς 193 γουστάρω κι αυτή τη Βανέσσα που δουλεύει τώρα..! Αν κάτσει κάποια φορά που να δουλεύουν την ίδια μέρα θέλω να τις πάρω κ τις δυο..!
Εχώ πάει σ' αυτό κ σ' άλλα δυο, στο Ισμήνης 2 είχαν κι εκεί σφραγισμένη πετσέτα, ενώ στο Συγγρού 144 ήταν ασφράγιστη..
Κ στο Φρίξου 9 έχει πετσέτα στο δωμάτιο, αλλά δεν έχω κάνει ντουζακι..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις