Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 81 άτομα (11 μέλη και 70 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585
Την είχα πάρει κι εγώ πριν κανα μήνα Καραμαν..!
Κι εγώ τα ίδια, πολύ θετικές εντυπώσεις..!
Κ σε μένα τα ίδια είπε, ότι δε σκοπεύει να ξανανέβει.. Κρίμα..
Πάντως σκέφτομαι να ξαναπάω κ να πάρω το πρόγραμμα των 120..!
Τα βυζιά πολύ ωραία κ φαίνονται φυσικά, όμως εσύ που την πήρες κ πέρσι πες μου..
Δεν είναι κάπως μεγαλύτερα..; Στις περσινές φωτο δε φαίνονταν τόσο μεγάλα..!
Βέβαια, το στήθος μεγαλώνει καμιά φορά κ για φυσικούς λόγους, ορμονικά κτλ..
Όσο για τα στούντιο στην Αθήνα τα περισσότερα είναι έτσι κ γι' αυτό έχουν 50αρι ενώ τα μπουρδέλα 20αρι.. Υπάρχει μεγάλη διαφορά.. Ενώ εδώ είναι περίπου τα ίδια κ σε υπηρεσίες κ τιμές.. Το μόνο που πλησιάζει τα Αθηναϊκα είναι το Φρίξου 9, αλλά δεν έχει σφραγισμένη πετσέτα για ντουζ..

Ρε φιλε δεν ξερω με το που εφυγα απο την Μονικα ειχα μια γαληνη.!! μεσα μου λες και δεν πηδηχτηκα με πουτανα.!  :grin:
Το χαμογελο της τα σπαει.!  :rockon:
Τα βυζακια της τα θυμομουν λιγο ποιο μικρα και ποιο σφιχτα, τωρα μου φανηκαν ποιο μεγαλα και ποιο χαλαρα αλλα απο σχημα, ειναι οτι καλυτερο εχω ποιασει,! ειναι ακριβως οπως τις φωτογραφιες τα βυζακια της, οι φωτο λιγο την αδικουν την κανουνε λιγο νταρντανα αλλα ειναι μια κανονικη κοπελα με τελειες αναλογιες.! ...καποιο μελος περισυ που την ειχε παρει του ειχε πει οτι ηθελε να κανει πλαστικη, τωρα αν εκανε και προσθεσε λιγο, εγινε πολυ καλη δουλεια, εμενα μου φανηκε φυσικο 99%.!
Θα ξανακατεβω καποια στιγμη κατω, ελπιζω ομως να μην περασει χρονος!!
Αλλα επαθα πλακα με την πετσετα, σε ολα τα στουντιο κατω εχουνε πετσετα??? ...ειναι πολυ συμαντικο να μπορεις να κανεις ενα μπανακι πριν το παιχνιδι, εκανα μπανιο πριν φυγω απο εκει που ημουνα και μεχρι το μεσημερι που πηγα εκει αν και δουλευε το κλιμα στο αμαξι, ανυσηχουσα μηπως εχω ιδρωσει, αν ηξερα οτι παιζει πετσετα θα ημουνα ποιο χαλαρος..!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
πηρα σαρα βυζαρου στην μανταρου κατα τις 01:00
η τσατσα πανω στα πισωκολλητα ανοιγει την πορτα και τα ειδε ΟΛΑΑΑ..
**μαλλον μπερδευτηκε εκτος αν ηθελε να παρει ματι την κορμαρα μου**
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πηγαινα για αφρο
αλλα ο νταβας μολις ξεπζευε απο την μηχανη με ειπε ειναι μια καινουργια
τζοαννα μαλλον πιοτερο καλη

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
ε καλα δεν θα μεινει και ανεργη....δοξα τω θεω μπουρδελα γεμισαμε παντου.....θα αλλαξει και ονομα και ολα κουλ.... :grin: :grin: :grin:
πως λες να το κανει ντοκ;
τσεσικα
αχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αλλα επαθα πλακα με την πετσετα, σε ολα τα στουντιο κατω εχουνε πετσετα??? ...ειναι πολυ συμαντικο να μπορεις να κανεις ενα μπανακι πριν το παιχνιδι,
Εγω ειχα κανει στην εκκλησια μπανακι , αλλα πλερωκα + 10 ευρα και μου φεραν πετετα ασφραφιστη (φυσικα ) η οποια δεν ξερω αν ηταν και πλημενη , η απλα ειχε ξεραθει
απο το προηγουμενο τζακουζι
Πηρα τηλ σημερα στο εν λογο κτηριο και εχουμε Πρωι Αντριαννα βραδυ Εβελινα , παρμενα και τα δυο , οποτε μεχρι την επομενη εβδομαδα , δεν αναβω κερια

Οσο για την τζεσυ μπορει απλα να πηγε διακοπες πριν κανα δυο βδομαδες ελειπε η Αντριανα - ροσα πως την λενε...

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ερωτημα πρωτον η σιμονα που λετε ειναι η ιδια που δουλευε σ'αυτο που ειναι διπλα στο σιτυ γκειτ? αποκλειεται γτ η συγκεκριμενη ειναι απο τις καλυτερες!
οσο για το ερωτημα σχετικα με κορινα πηγα φριξου 14 και η πουτανα μου ειπε οτι η κορινα ειναι φιλη της κ δουλευει στην νικηφορου στο εκκλησιοσπιτο τωρα αν ειναι οντως ετσι διατηρω τις επιφυλαξεις μου

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
μπορει να πηγε για κανα ρεπο Αντριαννα Εβελινα ειναι στις επαλξεις οπως σας ειπα και πριν

εσυ ποια πετυχες εκει ? (Φρ 14) :think:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
δε συγκρατησα ονομα μια με βαμμενα ξαν8α μαλλια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εγω ειχα κανει στην εκκλησια μπανακι , αλλα πλερωκα + 10 ευρα και μου φεραν πετετα ασφραφιστη (φυσικα ) η οποια δεν ξερω αν ηταν και πλημενη , η απλα ειχε ξεραθει
απο το προηγουμενο τζακουζι
Πηρα τηλ σημερα στο εν λογο κτηριο και εχουμε Πρωι Αντριαννα βραδυ Εβελινα , παρμενα και τα δυο , οποτε μεχρι την επομενη εβδομαδα , δεν αναβω κερια

Οσο για την τζεσυ μπορει απλα να πηγε διακοπες πριν κανα δυο βδομαδες ελειπε η Αντριανα - ροσα πως την λενε...
η γυφτια στα δικα μας στουντιο ειναι ανευ οριου :jerking: :jerking:...και με μενα τα ιδια...καποτε ημουν στην γυρα και ζητησα πετσετα με το απλο προγραμμα  να κανω ενα ντουζ που ημουν ιδρωμενος και λεει η τσατσα α...με σαραντα δεν μπορεις να κανεις ντουζ,να ξοδεψεις και νερο,θερμοσιφωνα κλπ.....αν θες πληρωσε ενα δεκαρικο παραπανω να σου δωσω...τι να κανω ;τα δωσα...αλλα απαραδεκτο για στουντιο η συμπεριφορα αυτη.... :tickedoff:

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα φιλοι
εχθεσ εκανα μια βολτα απο σαπφουσ 7 ηταν μεσα ενα πολυ ομορφο μωρο με πολυ ωραια βυζακια και εντονη ρωγα,το ονομα δεν μου το ειπε η τσατσα αλλα αν ξερει κανεισ κατι ασ μασ πει να ξερουμε σκεφτωμαι να παω μια βολτα αποψε
ηταν γυρω στισ 22,00 το βραδυ

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.666
Πόντοι
25.165
πηρα σαρα βυζαρου στην μανταρου κατα τις 01:00
η τσατσα πανω στα πισωκολλητα ανοιγει την πορτα και τα ειδε ΟΛΑΑΑ..
**μαλλον μπερδευτηκε εκτος αν ηθελε να παρει ματι την κορμαρα μου**
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πηγαινα για αφρο
αλλα ο νταβας μολις ξεπζευε απο την μηχανη με ειπε ειναι μια καινουργια
τζοαννα μαλλον πιοτερο καλη

Και εγω την ΑΦρο περιμενω πως και πως!! Η τσατσα ειπε τελος αυγουστου θα ερθει... αντε να δουμε απο δευτερα.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Κανεις απο Κιλκις?  :rolleyes:
Εχουμε κανα νεο απο τη Χριστινα?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Περναω που και που απο Κιλκις  , αλλα δεν εχω καταλαβει καλα
περιμενουμε να ανοιξει καινουριο μαγαζι καποια Χριστινα ? ποια ειναι αυτη ?  :think:
ειχε πει οτι θα το ανοιξει ? πειτε τι να ρωτησω και καποιον θα βρω κατα κει...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Περναω που και που απο Κιλκις  , αλλα δεν εχω καταλαβει καλα
περιμενουμε να ανοιξει καινουριο μαγαζι καποια Χριστινα ? ποια ειναι αυτη ?  :think:
ειχε πει οτι θα το ανοιξει ? πειτε τι να ρωτησω και καποιον θα βρω κατα κει...
αντε ρε τζο περιμενουμε ενημερωση .....δεν ξερεις την χριστινα που εγραψε ιστορια στην κοροβαγκου παλια;την πολωνεζα;μια ψηλη αδυνατη ξανθια;
Suicide.gif

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρωτα αν ανοιξε κανα καινουριο μπουρδελο και ποια η ποιες δουλευουν.....μαλλον δεν θα δουλευει η ιδια απλα της ανηκει......αν δουλευε θα δουλευε ελεγε λιγο στην αρχη.....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
αντε ρε τζο περιμενουμε ενημερωση .....δεν ξερεις την χριστινα που εγραψε ιστορια στην κοροβαγκου παλια;την πολωνεζα;μια ψηλη αδυνατη ξανθια;
Suicide.gif

Οχι δε ξερω τιποτα !! κοροβαγγου ανποιχτο δεν πετυχα καν
εχει κανα δυμηνο που αρχισα τις ατασταλιες  , ειχα χρονια αποχη ( με μικρα διαλειματα)

Ποιος ειπε οτι θα ανοιξει μαγαζι και ποτε ?
Κιλκις ενοουσε την πολη  ?
ποτε εγινε η δηλωση ? ( μαν εγινε προχθες να μη ρωταω τζαμπα)
Αυτη η Χριστινα ποια ειναι ? ( καταγωγη , ηλικια κλτ)

*
Ασχετο , σημερα ακουσα οτι τσατσα (τεος ) εχει ανοιξει ουζερι αν υσχυει θα σας καλεσω για παρτυ με ΟΥΖΑ !!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εχει κανα δυμηνο που αρχισα τις ατασταλιες  , ειχα χρονια αποχη ( με μικρα διαλειματα)

*
Ασχετο , σημερα ακουσα οτι τσατσα (τεος ) εχει ανοιξει ουζερι αν υσχυει θα σας καλεσω για παρτυ με ΟΥΖΑ !!!
ποτε ειχα ερθει εγω πριν δυο μηνες και βαλε....τοτε μου το πε η ιδια στην φριξου 9 που την πηρα....και μια τσατσα πριν κανα μηνα που την ρωτησα κατι τετοιο ηξερε μεσες ακρες αλλα δεν ηταν και σιγουρη 100%....

πολωνεζα δηλωνε εικοσιπενταρα και βαλε ειναι....

μαλλον στον δρομο θεσσαλονικης κιλκις καταλαβα στην εισοδο της πολης ή κατι τετοιο.....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585

*

Πριν κανα δυμηνο ειχε ερθει δουλευε Φριξου 9, σε ολους οπως και σε εμενα ελεγε οτι θα ανοιξει μαγαζι στο κιλκις, θα εχει και αλλες κοπελες, στην αρχη θα δουλευει και αυτη αλλα στο μελλον θα σταματησει...μπορει να το ανοιξε αλλα δε θα το διαφημηζε?? ή ισως εχει κοσμο και δεν θελει αλλη διαφημηση...ποιος ξερει???

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Σημερα περασα απο κει ( εισοδο πολης απο σαλονικη ) αμα ηξερα θα εριχνα κανα ματι αν ειναι πανω στο δρομο θα φαινετε

Θα προσπαθησω να μαθω απο τοπικους , ρωτηστε και σεις  αν εχετε καποιον (τσατσα - πουτανα) μπορεινα μην εχει ανοιξει και να ψαχνουμε φαντασματα

edit

καραμαν , ( γεια σου )
σιγα μην ανοιξε και εχει και πολυ κοσμο ,... και που στο Κιλκις  
δυσκολο υο κοβω  :P

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Ευχαριστω ρε παιδακια.Αν μαθετε κατι καινουργιο ενημερωστε...α ρε Χριστινα νταλκας -εχω πιει κι ενα μπουκαλι βοτκα-  :-
Α και ενα μικρο edit.Jo αν θες δες το thread του Καραμαν που εχει τις photos απο τη Χριστινα.Ξερεις ποιο ουζερι ανοιξε η τσατσα?Ετσι να παμε να κοκκαλωσουμε εκει μια μερα  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom