gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ε καλα δεν θα μεινει και ανεργη....δοξα τω θεω μπουρδελα γεμισαμε παντου.....θα αλλαξει και ονομα και ολα κουλ....Εγω νομιζω η Τζεσυ πηρε μπουλο απο Φριξου.
ε καλα δεν θα μεινει και ανεργη....δοξα τω θεω μπουρδελα γεμισαμε παντου.....θα αλλαξει και ονομα και ολα κουλ....Εγω νομιζω η Τζεσυ πηρε μπουλο απο Φριξου.
Την είχα πάρει κι εγώ πριν κανα μήνα Καραμαν..!
Κι εγώ τα ίδια, πολύ θετικές εντυπώσεις..!
Κ σε μένα τα ίδια είπε, ότι δε σκοπεύει να ξανανέβει.. Κρίμα..
Πάντως σκέφτομαι να ξαναπάω κ να πάρω το πρόγραμμα των 120..!
Τα βυζιά πολύ ωραία κ φαίνονται φυσικά, όμως εσύ που την πήρες κ πέρσι πες μου..
Δεν είναι κάπως μεγαλύτερα..; Στις περσινές φωτο δε φαίνονταν τόσο μεγάλα..!
Βέβαια, το στήθος μεγαλώνει καμιά φορά κ για φυσικούς λόγους, ορμονικά κτλ..
Όσο για τα στούντιο στην Αθήνα τα περισσότερα είναι έτσι κ γι' αυτό έχουν 50αρι ενώ τα μπουρδέλα 20αρι.. Υπάρχει μεγάλη διαφορά.. Ενώ εδώ είναι περίπου τα ίδια κ σε υπηρεσίες κ τιμές.. Το μόνο που πλησιάζει τα Αθηναϊκα είναι το Φρίξου 9, αλλά δεν έχει σφραγισμένη πετσέτα για ντουζ..
πως λες να το κανει ντοκ;ε καλα δεν θα μεινει και ανεργη....δοξα τω θεω μπουρδελα γεμισαμε παντου.....θα αλλαξει και ονομα και ολα κουλ....
Εγω ειχα κανει στην εκκλησια μπανακι , αλλα πλερωκα + 10 ευρα και μου φεραν πετετα ασφραφιστη (φυσικα ) η οποια δεν ξερω αν ηταν και πλημενη , η απλα ειχε ξεραθειΑλλα επαθα πλακα με την πετσετα, σε ολα τα στουντιο κατω εχουνε πετσετα??? ...ειναι πολυ συμαντικο να μπορεις να κανεις ενα μπανακι πριν το παιχνιδι,
η γυφτια στα δικα μας στουντιο ειναι ανευ οριου ...και με μενα τα ιδια...καποτε ημουν στην γυρα και ζητησα πετσετα με το απλο προγραμμα να κανω ενα ντουζ που ημουν ιδρωμενος και λεει η τσατσα α...με σαραντα δεν μπορεις να κανεις ντουζ,να ξοδεψεις και νερο,θερμοσιφωνα κλπ.....αν θες πληρωσε ενα δεκαρικο παραπανω να σου δωσω...τι να κανω ;τα δωσα...αλλα απαραδεκτο για στουντιο η συμπεριφορα αυτη....Εγω ειχα κανει στην εκκλησια μπανακι , αλλα πλερωκα + 10 ευρα και μου φεραν πετετα ασφραφιστη (φυσικα ) η οποια δεν ξερω αν ηταν και πλημενη , η απλα ειχε ξεραθει
απο το προηγουμενο τζακουζι
Πηρα τηλ σημερα στο εν λογο κτηριο και εχουμε Πρωι Αντριαννα βραδυ Εβελινα , παρμενα και τα δυο , οποτε μεχρι την επομενη εβδομαδα , δεν αναβω κερια
Οσο για την τζεσυ μπορει απλα να πηγε διακοπες πριν κανα δυο βδομαδες ελειπε η Αντριανα - ροσα πως την λενε...
πηρα σαρα βυζαρου στην μανταρου κατα τις 01:00
η τσατσα πανω στα πισωκολλητα ανοιγει την πορτα και τα ειδε ΟΛΑΑΑ..
**μαλλον μπερδευτηκε εκτος αν ηθελε να παρει ματι την κορμαρα μου**
πηγαινα για αφρο
αλλα ο νταβας μολις ξεπζευε απο την μηχανη με ειπε ειναι μια καινουργια
τζοαννα μαλλον πιοτερο καλη
αντε ρε τζο περιμενουμε ενημερωση .....δεν ξερεις την χριστινα που εγραψε ιστορια στην κοροβαγκου παλια;την πολωνεζα;μια ψηλη αδυνατη ξανθια;Περναω που και που απο Κιλκις , αλλα δεν εχω καταλαβει καλα
περιμενουμε να ανοιξει καινουριο μαγαζι καποια Χριστινα ? ποια ειναι αυτη ?
ειχε πει οτι θα το ανοιξει ? πειτε τι να ρωτησω και καποιον θα βρω κατα κει...
αντε ρε τζο περιμενουμε ενημερωση .....δεν ξερεις την χριστινα που εγραψε ιστορια στην κοροβαγκου παλια;την πολωνεζα;μια ψηλη αδυνατη ξανθια;
ποτε ειχα ερθει εγω πριν δυο μηνες και βαλε....τοτε μου το πε η ιδια στην φριξου 9 που την πηρα....και μια τσατσα πριν κανα μηνα που την ρωτησα κατι τετοιο ηξερε μεσες ακρες αλλα δεν ηταν και σιγουρη 100%....Οχι δε ξερω τιποτα !! κοροβαγγου ανποιχτο δεν πετυχα καν
εχει κανα δυμηνο που αρχισα τις ατασταλιες , ειχα χρονια αποχη ( με μικρα διαλειματα)
Ποιος ειπε οτι θα ανοιξει μαγαζι και ποτε ?
Κιλκις ενοουσε την πολη ?
ποτε εγινε η δηλωση ? ( μαν εγινε προχθες να μη ρωταω τζαμπα)
Αυτη η Χριστινα ποια ειναι ? ( καταγωγη , ηλικια κλτ)
*
Ασχετο , σημερα ακουσα οτι τσατσα (τεος ) εχει ανοιξει ουζερι αν υσχυει θα σας καλεσω για παρτυ με ΟΥΖΑ !!!
Οχι δε ξερω τιποτα !! κοροβαγγου ανποιχτο δεν πετυχα καν
εχει κανα δυμηνο που αρχισα τις ατασταλιες , ειχα χρονια αποχη ( με μικρα διαλειματα)
Ποιος ειπε οτι θα ανοιξει μαγαζι και ποτε ?
Κιλκις ενοουσε την πολη ?
ποτε εγινε η δηλωση ? ( μαν εγινε προχθες να μη ρωταω τζαμπα)
Αυτη η Χριστινα ποια ειναι ? ( καταγωγη , ηλικια κλτ)
*
Ασχετο , σημερα ακουσα οτι τσατσα (τεος ) εχει ανοιξει ουζερι αν υσχυει θα σας καλεσω για παρτυ με ΟΥΖΑ !!!