Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (6 μέλη και 66 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585
Σημερα περασα απο κει ( εισοδο πολης απο σαλονικη ) αμα ηξερα θα εριχνα κανα ματι αν ειναι πανω στο δρομο θα φαινετε

Θα προσπαθησω να μαθω απο τοπικους , ρωτηστε και σεις  αν εχετε καποιον (τσατσα - πουτανα) μπορεινα μην εχει ανοιξει και να ψαχνουμε φαντασματα

edit

καραμαν , ( γεια σου )
σιγα μην ανοιξε και εχει και πολυ κοσμο ,... και που στο Κιλκις  
δυσκολο υο κοβω  :P

Τζο ασε την Σαλονικα και κανε κανα δρομολογιο Λαρισσα...
Λαρισσα πηγα σε 2 συγκροτηματα ισον με 6 στουντιο, η μια ηταν μουναρα, η δυο πολυ καλες, οι δυο καλες και η μια δεν μου αρεσε....
Εδω Σαλονικη αυτην την στιγμη εχουμε 30 στουντιο και μπουρδελα και ειναι ζητημα αν δουλευουν αυτην την στιγμη πανω απο 2 μουναρες...μερικες μετριες και μπολικα μπαααααααααααααζαααααααααα.!!! :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τζο ασε την Σαλονικα και κανε κανα δρομολογιο Λαρισσα...
Λαρισσα πηγα σε 2 συγκροτηματα ισον με 6 στουντιο, η μια ηταν μουναρα, η δυο πολυ καλες, οι δυο καλες και η μια δεν μου αρεσε....
Εδω Σαλονικη αυτην την στιγμη εχουμε 30 στουντιο και μπουρδελα και ειναι ζητημα αν δουλευουν αυτην την στιγμη πανω απο 2 μουναρες...μερικες μετριες και μπολικα μπαααααααααααααζαααααααααα.!!! :2funny: :2funny:
γιαυτο και το θρεντ να μετονομαστει μπαζοκατασταση θεσσαλονικης...... :grin: :grin: :grin: :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αυτο εχω καταλαβει αν και οι βολτες μου μετριουνται στα δαχτυλα  για τα μπαζα γενικος η φτωχομανα  >:(
Υγεια να χουμε , ορεξη , και κανα φραγκο , ολο και καμια μακρυνη χειμερινη βολτα θα κανουμε ,  :rockon:

παω για νανι μαγκες καληνυχτα  :tits2:

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Kαλημερα στην παρεα.
Χθες απογευματακι καταθεση Ανδρ.Γεωργιου 4 Νικολ (εχω αφησει κριτικη).
Στα υπολοιπα (24/8):
Προμηθεως 25 μια μελαχροινη αδυνατη με ωραιο σωματακι.
Προμηθεως 19 Μια ζουμπουρλουδικη μαυρουλα.
Προμηθεως 11 η Τζούλια (?) Πιπινι καστανοξανθο, με πολυ ωραιο σωμα, μικρο σφικτο βυζακι, αναλογιες μοντελου
Σαπφους 5 Μελαχροινη αδυνατη ψηλη, περισσότερο σου εκανε σαν το κοριτσι της διπλανης πορτας. Πολυ μικρη ηλικιακα, ευχαρις και πρόσχαρη (στο σαλονι)
Σαπφους 7 Μελαχροινη (παλι), με πολυ ωραια βυζια, με καμπυλες-κατι απο τσιγγάνα κανει, αλήθεια ποια ειναι?
Ανορθογραφο Δεν θυμαμαι
Ρουλια@Κωττα Δωρα Μελαχροινο μωρο πολυ ομορφο σωμα και φατσα, σχετικα κοντουλα. Καλη ειναι?

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Νομιζω Δωρα ακουσα. Μελαχροινη, ωραιο σωματακι, ωραιος κωλος. Σε Ελληνιδα μου κανει

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Νομιζω Δωρα ακουσα. Μελαχροινη, ωραιο σωματακι, ωραιος κωλος. Σε Ελληνιδα μου κανει
αν ειναι αλλη δεν την ξερω :think:....η ντονα που ταιριαζει περιγραφικα  μετρια προς καλη θα λεγα.....

paolito

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Τζέση γύρνα στην Αθήνα. Μας έλειψες!

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
H αλλη στο Σπαφους 7 (μεσημερι) ποια ειναι? Εχει βυζαρες και ειναι μελαχροινη. Ξερουμε τιποτα?

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Ναι, γεματουλα ειναι. Μαλλι δεν θυμαμαι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ναι, γεματουλα ειναι. Μαλλι δεν θυμαμαι
μπορει να ηταν και η δαναη.....δεν εχω περασει προσφατα να ξερω σιγουρα....πριν καποιες μερες ηταν στο διπλα που την πετυχα....μελαχρινη,τατουαζ στην γαμπα χαμηλα,βυζια μεγαλα,λιγο παχουλη αλλα το μαλλι συνηθως μαζεμενο κοτσο....καμια φορα το χει και σγουρο .......φοραει συνηθως ολοσωμο εσωρουχο......

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Oχι, ολοσωμο σιγουρα δεν φορουσε. Την εχω δει εκει αρκετες φορες μεσημερι-απογευμα. Κατι απο τσιγγανα φερνει

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
525
Πόντοι
7.135
Μάλλον την Αγγελική εννοεί...

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Tι εστι Αγγελικη λοιπον? Επειδη ψηνομαι..

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
525
Πόντοι
7.135
Tι εστι Αγγελικη λοιπον? Επειδη ψηνομαι..

Δεν κάνει παπάδες μέσα, παλιότερα ήταν πιο κεφάτη, τώρα την βλέπω πεσμένη. Πάρτην με το 30άρι αν ψήνεσαι για να σου φύγει το άχτι..

Α, και μην τρομάξεις όταν ανοίξει το στόμα της!  :tooth: :tooth: :tooth:

Kingbe

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα

άξιος ο συναγωνηστής που ανέφερε οτι εντόπισε Μιρέλα τις προάλλες...  :rockon: :rockon:

ποιός ξέρει τι ώρες δουλέυει;;; και αν επιτέλους κάνει κανα εξτραδάκι... :s&m_1: όποιος ξέρει να πει...

μένω μακρια και δεν είναι ευκολο να τσεκάρω...

Ευχαριστώ...

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Oχι, ολοσωμο σιγουρα δεν φορουσε. Την εχω δει εκει αρκετες φορες μεσημερι-απογευμα. Κατι απο τσιγγανα φερνει

Ναταλί ειναι 100% η γκόμενα που λες . Αντε 99% . Τσιγγανοκατάσταση εμενα μου είπε ειμαι απο Μαδαγασκάρη ! Σε φίλο μου είπε κρητικιά ! Τρέχα γύρευε γιουφτα ειναι αλλα στο δωμάτιο καλή είναι μια φορα που την πήρα.Με 40 ευρώ άφηνε και χύσιμο στα βυζιά.Έχει ενα τατουαζ ενα γατάκι πάνω απο τον κώλο στην μεση χαμηλά !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom