Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

fuck al pa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
την τσατσα που ρώτησα στο προμηθεους τερμα πανω για την σιμονα μου ειπε οτι ειχε αδεια.

@καραμαν. Καλη πατάτα φάγαμε χτες βράδυ... Και όπως το κόβω πρέπει να την έφαγε πολυς κοσμάκις..
αυτο με την παταπα ισως εχει να κανει σε ποιο μαγαζι  δουλευει γιατι καποια ειναι θυγατρικα αλλων,δεν την περιμενα να αλαξει σπιτι τοσο γρηγορα οποτε παιζει μπαλα στα μαγαζια του αφεντικου,ακουσα την περασμενη αβδομαδα για μια πιτσιρικα στην κατεχακη και πηγα πεμπτη βραδυ κατα τις δυο,πριν τρεις μερες, ειναι η κοσμινα,μικρουλα ε οποτε λεω αυτη θα ειναι ,50ε γυμνο τσ,μπαινω σε 1/2 λεπτο μεσα και το κοριτσακι,μου τον σκουπισε με μωρομαντηλο πολυ καλα και αρχισε πιπα ,οπως ειπαν και τα παιδια μετρια πιπα αλλα με μερακι!το κακο οτι εβαλε τον κωλο της προς τον ομω μου και δεν κοιτουσα τι εκανε,οποτε στεκομαι ορθιος και την γαμουσα το στοματακι της, που και που πνιγοτανε αλλα συκωνε τα ματια και με χαμογαλουσε,αυτα τα ωραια παιδικα-πεταχτα δοντακια τις τα ισιωσα!!!μετα ιεραποστολικο,πονουσε το κοριτσακι μονο που δεν δακρυσε και τραβιωταν προς τον τειχο,μολις εφτασε το κεφαλι στον τειχο εβαλε τα χερια κοντρα και εκει την γαμησα καλυτερα αλλα μονο με πρωτη ,οταν εβαζα δευτερα νομιζα οτι θα ερθει το η8ων να με φωρτωσει,πολυ πιουρ το μωρο που αν δεν ειχα πειει 2 τζακ αμαρετο θα τις τα ειχα δωσει εκει επιτοπου,ανεβαινει απο πανω την γαμαω 2-3 λεπτα κουραζομαι -σταματαω, και με κοιταει ,αντε τις λεω γιου φακ μι ναου,και εντεδρασε σαν να το ακουσε πρωτη φορα, γελασε και αρχισε να προσπαθειμονη της και τα πηγε αρκετα καλα οχι στην λειτουγρεικο-σωματικο τομεα αλλα στην αντιδραση της που με κοιτουσε καθε λιγο  και χαμογελουσε  σαν να το ευχαριστιωτανε,γυρισαμε  και στο πλαι και εκει μονο με πρωτη αλλα ιδη το γουσταρε  και ειχε δεσει η χυμεια μας , στο τελος στα 4, ισα ισα τον εβαλα και σφαδαζε, ισα ισα μισο λεπτο και μου λεει οχι αλλο πλιζ (πισοκολητο),με βαζει κατω και αρχιζει να με γαμαει μονη της κανα πενταλεπτο σιγουρα(αρκετα αρτσουμπαλο κουνημα σαν να το εκανε πρωτη φορα,αλλα με φιλοτιμο),δεν τελιωνα με τιποτα οποτε τις λεω παιξτον μου να τελιωνουμε τον παιζει και κανα δυλεπτο και την διωχνω απο μονος μου για δεν γινοταν να τελιωσω απτο τζακ,συνεχιζω να τον παιζω καθως ντυνοτανε,την ρωταω ποτε δουλευει και μου λεει παντα βραδυ και παντα εδω σε αυτο το μαγαζι, γιαυτο ρωτησα πως αλαξε τοσο γρηγορα  οποτε πρεπει να ειναι του ιδιου και οταν ειναι βαρδαρη να λεει και τελιωνε,σε εμ1 οχι τελιωνε δεν ειπε αλλα ειναι η πρωτη φορα που Πουτανα εκατσε τοση ωρα, με φιλισε ,εγω ξαπλωμενος, μολις εκλεισε η πορτα την φωναζω,,, ΚΟΣΜΙΝΑ    ΚΟΣΜΙΝΑ,,, ξαναρχερται και εχω χυσει,ηρθε μεχρι το κρεβατι μπραβο μωρο μου και  μλκς τετοιες,φευγοντας μου λεει η τσατσα μπραβο ποιος στην χαρη σου τοση ωρα, και λεω καληνυχτα στο κοριτσι και με επιασε απτο μπρατσο και με συνοδεψαι ως την πορτα,παω στο αμαξι που με περιμενε ο κολητος  και μου λεει 25 λεπτα λειπεις ΤΙ ΦΑΣΗ??τι να πω?? ισως στον βαρδαρη προσφερει την ντεμο εκδοση ,ισως η μερα ηωρα η στιγμη ?? τι να πω η χημεια? σε σχεση με τις 2 κριτικες που διαβασα παντως απτα παληκαρια για προμηθεως τερμα πανω  καμια σχεση με οτι χαρακτηρα ειδα εγω,                        τελικα αυτη η πιτσιρικα που λεγαν καποιοι για κατεχακη την περασμανη εβδομαδα αυτη ηταν ή παιζει και ποιο μικρη??

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
H Μαρτα και η ΜαντελαΪν ειναι τυπικες διαδικασιες.εγω θα σου ελεγα να μη δωσεις 120ε για μια απ'αυτες.δικη σου η αποφαση βεβαια.και κατι ακομα....το villa erotica με το Σαπφους 7 ειναι συνεταιρικα.στη Σαπφους σε χρεωνουν 50ε το γυμνο και 60ε το 69 ενω στο villa 80e και 100ε αντιστοιχα.οι ιδιες κοπελες πηγαινουν και στα 2 σπιτια.μαλακιες δηλαδη.ας ρωτησει καποιος αποψε απο περιεργεια στο villa ποσο χρεωνει εκει τα εξτρα η Μαντελαϊν...

Τί λες ρε Αλ σοβαρά..; Δηλ, αυτή η Μαντελάϊν που έδωσα σήμερα 40ε στη Φρίξου 9 είναι η ίδια που γράφατε πριν για το Σαπφούς 7, κ θα μπορούσα να κάνω κ γυμνό με 10 ευρώ ακόμα..;
Βέβαια, δεν έχουν καμιά σχέση οι δυο χώροι μεταξύ τους, το Φρίξου 9 είναι παλατάκι, αλλά μέχρι τώρα δεν είχα καλές εμπειρίες εκεί..
Τώρα για περισσότερες λεπτομέρειες θα προσπαθήσω να γράψω κριτική.. Χρωστάω κι άλλες κ θα τις κάνω μαζεμένες μάλλον.. Γενικά, μου θύμισε πολύ τη Μάντυ.. Στο ίδιο στυλ με περισσότερα κιλά κ μεγαλύτερες βυζάρες (βέβαια η Μάντυ είναι πολύ γυμνασμένη), αλλά γενικά είναι ψηλές με βυζάρες κι οι δυο κ αρκετά μέτρια φάτσα κατά τη γνώμη μου..
Κ κάπως ψυχρές κι απότομες.. Εγώ προτιμώ πιο τρυφερές καταστάσεις.. Μου φάνηκε επίσης ότι μύριζε κάπως άσχημα.. Δεν ξέρω αν ήταν απ' τον ιδρώτα της ή κάτι άλλο (αλλά δεν είναι η μόνη, πολλές μου φαίνεται ότι μυρίζουν κάπως)..
Πάντως οι βυζάρες της ήταν ωραίες κ τεράστιες κι όχι τόσο σκληρές όσο φοβόμουνα..
Έχω κι ένα πρόβλημα, επειδή μ' αρέσουν πολύ οι βυζάρες ειδικά όταν είναι τόσο μεγάλες, όπως αυτής ή της Μαίρης, θέλω πολύ να τις φιλάω κ να τις χαϊδεύω..
Η μόνη στάση που μπορείς να το κάνεις αυτό όταν το κάνετε, είναι μ' αυτή από πάνω..
Όμως οι πιο πολλές το πολύ να το κάνουν αυτό για κανα δίλεπτο, αν το κάνουν κιόλας..
Κ γενικά στο απλό πρόγραμμα οι πιο πολλές προσπαθούν να σε πετάξουν στο 5λεπτο (φωτεινές εξαιρέσεις η Αφρούλα κι η Μαιρούλα) κ μετα βίας προλαβαίνεις να τ' αγγίξεις τα βυζιά..
Πώς μπορείς να πάρεις ένα πρόγραμμα για να 'χεις χρόνο για προκαταρκτικά κ ν' ασχοληθείς πιο πολύ με το στήθος..; Δε μιλάω για ισπανικό, αυτό είναι άλλο..
Εμένα μου τη σπάει που κατευθείαν με το γεια σου περναν το προφυλακτικό κι αρχίζουν το τσιμπούκι, ενώ εσύ θες να παίξεις λίγο πρώτα με τις βυζάρες..
Κ δεν υποτίθεται ότι το απλό είναι περίπου 10-15 λεπτά..; Γιατί όλες αρχίζουν να σε αγχώνουν στο 5λεπτο..;
Κ τα άλλα προγράμματα που υποτίθεται ότι είναι για περισσότερο χρόνο, για πόσο χρόνο είναι στην πραγματικότητα..;
Γιατί αν είναι για 25-30 λεπτά αξίζει να δώσεις κ 60-70 ευρώ, αν είναι όμως λιγότερο δεν αξίζει..
Λοιπόν, μετα τη Μάντελαϊν έκανα κ μια βραδινή τσάρκα, πρώτα είδα τις Σόνια, τη Μαίρη κ τη Χριστίνα στην περιοχή του Μύλου, που δεν μ' άρεσε καμία ιδιαίτερα.. Η Βίκα δεν ήταν γιατί το σπίτι το βάφανε..
Μετά πήγα από Βαρδάρη.. Η Ντέσυ δεν ήταν στο πράσινο, μου παν ότι έφυγε.. Πότε όμως.. Πριν λίγες μέρες ήταν εδώ..
Στο Ταντάλου 14 ήταν η Αλίσια κ στο Ταντάλου 9 η Τζέσικα..
Στο Σαπφούς 7 ήταν μια πολλή όμορφη καστανή Ισπανίδα είπε η τσατσά Έλενα με ωραίο βυζάκι όχι πολύ μεγάλο φυσικό.. Την ξέρει κανείς μου φάνηκε πολλή καλή κ μου 'πε ότι θα 'ναι βράδια μετά τις 9..
Στο μπλε ήταν η Μαιρούλα κ πιο πάνω στο Προμηθέως 25 πέτυχα επιτέλους την Κάρμεν που χετε ξαναγράψει..
Απίστευτο ξανθό γλυκό πιπινάκι με το πανέμορφο φυσικό βυζάκι απ' έξω να κάνει βόλτα στο σαλόνι κ να κλείνει το μάτι.. Δεν σκόπευα να παω, αλλά μου ΄πε ότι συνήθως δουλεύει αργά μετά τις 11, κι αυτό το ωράριο δε με βολεύει δυστυχώς.. Κι επειδή φοβήθηκα ότι δε θα την ξαναπετύχω είπα να μπω τελικά.. Μεγάλη μαλακία τελικά, γιατί πονούσα από πριν απο τη Μαντελαϊν κ με το που μου βάζει το προφυλακτικό κι αρχίζει την πίπα, άρχισα να πονάω πολύ κ τελικά μ' όλα αυτά δεν ήταν καλή απόφαση για δεύτερη φορά στο καπάκι..
Αλλά σαν γκομενάκι είναι πολλή καλή κι αν την ξαναδω θα ξαναπάω..

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Α, ξέχασα να πω ότι στο Σαπφούς 8 ήταν μια Ελληνίδα Τζούλια, καστανόξανθη σχετικά ψηλή κι αδύνατη με ωραίο σωματάκι κ προσωπάκι κ σχετικά μικρό αλλά στητό βυζάκι.. Ποιά είναι αυτή..; Μου φάνηκε κι αυτή πολλή ωραία.. Γενικά, πρώτη φορά είδα τόσες όμορφες κοπέλες μαζεμένες σε μια τσάρκα.. Κι όπως γκρινιαζα παλιά άλλες φορές, τώρα οφείλω να το σημειώσω κι αυτό..!

ENO

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μετά πήγα από Βαρδάρη.. Η Ντέσυ δεν ήταν στο πράσινο, μου παν ότι έφυγε.. Πότε όμως.. Πριν λίγες μέρες ήταν εδώ..

Δεν γινεται στις 11 το βραδυ που πηγα εγω εκει ηταν σημερα... Ποιος σου ειπε οτι εχει φυγει ειδες καμια αλλη κοπελα???  :S :S

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Α, ξέχασα να πω ότι στο Σαπφούς 8 ήταν μια Ελληνίδα Τζούλια, καστανόξανθη σχετικά ψηλή κι αδύνατη με ωραίο σωματάκι κ προσωπάκι κ σχετικά μικρό αλλά στητό βυζάκι.. Ποιά είναι αυτή..; Μου φάνηκε κι αυτή πολλή ωραία.. Γενικά, πρώτη φορά είδα τόσες όμορφες κοπέλες μαζεμένες σε μια τσάρκα.. Κι όπως γκρινιαζα παλιά άλλες φορές, τώρα οφείλω να το σημειώσω κι αυτό..!

Είναι πολύ καλή εμφανισιακά όντως, αλλά έχει μάσει κάμποσες αρνητικές κριτικές εδώ.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Τί λες ρε Αλ σοβαρά..; Δηλ, αυτή η Μαντελάϊν που έδωσα σήμερα 40ε στη Φρίξου 9 είναι η ίδια που γράφατε πριν για το Σαπφούς 7, κ θα μπορούσα να κάνω κ γυμνό με 10 ευρώ ακόμα..;
ετσι ακριβως ειναι.το ιδιο ισχυει και για την καινουρια τη Συλβια που ψαχνουμε,το ιδιο ισχυε και για την Μαντυ οταν περασε και απο Σαπφους.
εκανα κι εγω βολτα χθες και ξεχωριζω την Ελενα στο Σαπφους 7.πολυ ομορφη κοπελιτσα που κανει ολα τα εξτρα.
λογικα πηγες πριν τις 23.00 γιατι αργα στο Προμηθεως 25 ηταν η Κοσμινα η οποια δε μ'άρεσε καθολου.το σπιτι δουλευει με 3 βαρδιες πλεον.η Σιμονα ηταν στην Κατεχακη χθες
επισης μου αρεσε η ξανθια βυζαρου στην Τανταλου 8
και Φριξου 14 ηταν η Πατριτσια η βυζαρου η οποια ζητουσε 70ε για 69 με γυμνο και 80 κωλαρακι χωρις αλλα εξτρα.δεν σηκωνε παζαρακι οποτε και εφυγα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
καταθεση χθες τη νυχτα στο Κεφαλληνιας στη αγαπημενη μου milf Χριστινα.την πηρα για 70ε με 69 και γυμνο τσιμπουκι.τα κωλομερια της πανω στη μουρη σου ειναι φοβερη εμπειρια.η γυναικα ειναι απαιχτη.....να σε χαιδεψει,να σε φιλησει,να σου μιλησει ομορφα.στο πισωκολλητο μου ζητησε να σαλιωσω δαχτυλο και να της το βαλω στον κωλο.εχουμε ξαναπει οτι ειναι η ιερεια του πρωκτικου!ο αντιχειρας μου γλιστρησε για πλακα μεσα.ολες οι στασεις αδιαμαρτυρητα και υπομονετικα.οταν τελειωσαμε εκατσε κανενα 10λεπτο και με χαΪδευε και μιλουσαμε.θελετε κι αλλα δηλαδη???απλα δοκιμαστε και μετα μου λετε....

PARADISE LOST

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Καλησπερα σας,θελω να δοκιμασω μια απο μαρθα,αγαπη η ναντια σημερα για βραδυ ομως.Θα παιζει μπαλιτσα καποια απο αυτες;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Καλησπερα σας,θελω να δοκιμασω μια απο μαρθα,αγαπη η ναντια σημερα για βραδυ ομως.Θα παιζει μπαλιτσα καποια απο αυτες;
η Αγαπη ειναι πρωινη,η Μαρθα απ'οτι λενε οι τσατσαδες λειπει στην πατριδα της και τη Ναντια δε την ξερω.αν εννοεις αυτη απο Μαντζαρου 1,εχει κατι μηνες που εφυγε

Gavlacticos

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2009
Κριτικές
19
Like
29
Πόντοι
10
Ρε al, ποια μπουρδελιάρα γκόμενα "πουτάνα" προτείνεις για φθηνό, κουνιστό κωλαράκι;
Όλες όσες είδα είναι τσουχτερές

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Αναμενουμε το "τρελο αγορι" να μας πει ιστοριες για ακαποτα τρομπονια και χαλκινα  :pipa2:,σουβλακια και κουκουτσια σταφιδα αλλα και για το ξενερωτο μπουρνουζι της Κορινας. :2funny: :2funny: :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Ρε al, ποια μπουρδελιάρα γκόμενα "πουτάνα" προτείνεις για φθηνό, κουνιστό κωλαράκι;
Όλες όσες είδα είναι τσουχτερές
Κατω απο 80ε δεν υπαρχει.μονο μια μαυρουλα στο Τανταλου 8 τον εδινε για 60ε αλλα εχω καιρο να τη δω

Gavlacticos

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2009
Κριτικές
19
Like
29
Πόντοι
10
Κατω απο 80ε δεν υπαρχει.μονο μια μαυρουλα στο Τανταλου 8 τον εδινε για 60ε αλλα εχω καιρο να τη δω

Σε ευχαριστώ ρε al.
Πως θα ρίξουμε τις κωλοτιμές κάτω από τα 80 €;

Vradinos

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
η Αγαπη ειναι πρωινη,η Μαρθα απ'οτι λενε οι τσατσαδες λειπει στην πατριδα της και τη Ναντια δε την ξερω.αν εννοεις αυτη απο Μαντζαρου 1,εχει κατι μηνες που εφυγε

Η αγαπη που παιζει μπαλα???

Vradinos

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αυτή είναι στη σφαίρα δικαιοδοσίας άλλων μελών... εσύ είσαι βραδυνός!

αν αξιζει θα κανω μια εξερεση...εχω ακουσει πολλα γι αυτην και για την Σιμονα και σκεφτομαι να επισκευτο σημερα μια απο της 2....

αΛ πατσινο thnx

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
καταθεση χθες τη νυχτα στο Κεφαλληνιας στη αγαπημενη μου milf Χριστινα.την πηρα για 70ε με 69 και γυμνο τσιμπουκι.τα κωλομερια της πανω στη μουρη σου ειναι φοβερη εμπειρια.η γυναικα ειναι απαιχτη.....να σε χαιδεψει,να σε φιλησει,να σου μιλησει ομορφα.στο πισωκολλητο μου ζητησε να σαλιωσω δαχτυλο και να της το βαλω στον κωλο.εχουμε ξαναπει οτι ειναι η ιερεια του πρωκτικου!ο αντιχειρας μου γλιστρησε για πλακα μεσα.ολες οι στασεις αδιαμαρτυρητα και υπομονετικα.οταν τελειωσαμε εκατσε κανενα 10λεπτο και με χαΪδευε και μιλουσαμε.θελετε κι αλλα δηλαδη???απλα δοκιμαστε και μετα μου λετε....

+1000

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
al τσεκαρε πμ. Αυτήν την χριστίνα πως και δεν την έχω πετύχει εγώ? Αλλα ξέχασα εχω και μια προιστορια με το κεφαληνιας πάντα κλείστο το πετύχαινα. :headbang:

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Αναμενουμε το "τρελο αγορι" να μας πει ιστοριες για ακαποτα τρομπονια και χαλκινα  :pipa2:,σουβλακια και κουκουτσια σταφιδα αλλα και για το ξενερωτο μπουρνουζι της Κορινας. :2funny: :2funny: :2funny:

Eντάξει λοιπόν!!!

Βραδιά τέχνης και λόγου χθες με τον blastbeat. Συνάντηση στο παρκινγκ Σαπφούς με Ταντάλου στις 20:00 και βουρ για σούβλισμα!

Ταντάλου Ερως η Μαρία η Βυζοκωλού γνωστή από Κοζάνη

Αλουμινάτο ψηλό ξανθό αλλά ελαφρώς αδιαφορο

Μαρινόσπιτο δεν θυμάμαι

Πράσινο Σαπφούς με Ταντάλου το κοντοπούτανο που δεν μιλάει ελληνικά και με είχε στραβογαμήσει

Σαπφούς ανορθώγραφο ένα κουκλί ζωγραφιστό καστανόξανθο με γαλάζιες ματάρες, άπαχο αλλά ... χιλιοθαμμένο από τους συναγωνιστές

Σαπφούς ΕΝΑΝΤΙ ανορθόγραφου η ατσούμπαλη Αννίτα! Το κεφτεδάκι της θα το φάω κάποια στιγμή σύντομα!

Σαπφούς έταιρο δίδυμο η ψηλή αδύνατη γεωργιανή Μιρέλα φιλότιμη στο δωμάτιο

Προμηθέως χαμηλά η τσατσά με τα σπόρια μας έδιωξε λέγοντας ότι την ξέρουμε την κοπέλα και δε μπαίνουμε ποτέ!!!   :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :idiot:

Προμηθέως στο μπλε ... δε μπήκαμε

Απέναντι ψηλή ξανθιά αλλά ελαφρώς αδιάφορη

Προμηθέως 25 βγήκε ένας ψηλός αδύνατος μουναρος με βυζιά που δείχναν προς τα πάνω!!! Αφού μας καταγκάβλωσε με το μπούτσαρο που έφαγε στο δωμάτιο (σύστηκε ο τόπος!!!) μας καταγκάβλωσε και με την κορμάρα της! τώρα πως του ήρθε του blast ότι είδε πολλά αρνητικά σχόλια στο σαιτ  :huh: :huh: :huh: :huh:

Οπισθεν Carrefour City Gate Κατεχάκη η Σιμόνα! Είχα ακούσει πολλά για το γυμνό  :pipa1: :pipa1: :pipa1: και είπα να της το δώσω. Ο δίπλα κάρφωσε δίκροκα (back to back που λέμε εδώ στο Ελλάντα) και δεν της χαρίστηκε καθόλου  :fuck1: :fuck1:!!! Ήρθε η ωρα μου και απόλαυσα ένα ΥΠΕΡΟΧΟ γυμνό τρομπόνι χωρίς χέρια! Την παρακαλούσα να τα πάρει στο στόμα αλλά μάταια!!! Τα παρακάλια με ανάψανε και την έχυσα στην πίπα! Με άρεσε ειδικά το γλύψιμο των όρχεων (sic) κατά την εξερμάτιση (ξανά sic)! Γενικά η εμπειρία ήταν πιο νόστιμη και από σουβλάκι Αγ. Προδρόμου!!! Και το κουκούτσι αμύγδαλο σε λέω! Θα ξαναπάω!!!

Π. Ρούλια μία Τζουλια ψηλή μελαχρινή, πρόσχαρη και χαρωπή 30-35 μαϊων. Τουρλωτός πωπός με λεοπαρδαλέ στριγκ έκανε μια κίνηση που τρέλανε τον blastbeat στο σαλόνι! Πήδηξε πάνω του και προσποιήθηκε ότι το κάνουν στα όρθια!!! Με το τρέλανε το αγόρι! όοιος έχει πληροφορίες παρακαλώ να τις καταθέσει!

Μπυραρία Gambrinus Συγγρού ήπιαμε δύο κρύες τσέχικες μπύρες και το εργαλείο ξαναφόρτισε!!!

Σαπφούς έναντι πάρκινγκ: Κορίνολάουρα ή Λαουροκορίνα!!! Τρομπόνι Σαλέας vol 2!!! φωτιά και ... Λάουρα η Κορίνα! ο blast έκανε τράκα τσιγάρο. Εγώ της είπα ότι δεν θα τα χρειαστεί μιας και θα καπνίσει το δικό μου! Ανανεωμένο το μωρό! κορμάρα και ανεβασμένη ψυχολογικά! Είναι από τα αγαπημένα μου χαλκινα!!!! λίγο ξενέρωτο το μπουρνουζέτο της αλλά ο πάτος της είναι μαγέία!!!

Δίκροκο το γαμίσι, διπλή η απόλαυση!!!

Πάντα τέτοια!!!  :rockon: :dancing: :rockon: :dancing: :rockon: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom