Ξεκινησα κατα της 5 η ωρα παω
Κωλετη για Αφρουλα να περασω εγγυημενα
καυλα! ...μπενω μεσα και ηταν η Αλινα. Την περημενα ποιο φαρδια αλλα ειναι τελικα στα μετρα μου, λιγο το πισω συστημα με χαλασε αλλα την εχω στην λιστα. Η Αφροδιτη ειπε η τσατσα περιοδευει και θα ειναι απο βδομαδα ξανα, η τυχη της Εφης αγνοειτε, στην πατριδα της λενε...
Εφυγα βαρδαρη...
Τανταλου 8 Οπως λεει και ο Apollo ηταν η Μαρινα με τα βυζια της σηκωμενα και κοτσο τα μαλια δεν μου γεμισε και εκανα μια γυρα...
Σαμφως 7 Μπηκα αλλα δεν θυμαμαι ποια ηταν
.!
Σαμφως 5 Η ξανθια Ηρα.
Προμηθεους 19 Η Μαιρουλα με το μαυρο καρε μαλλι...αλλα μου ειχε κανει κλικ ποιο πριν η Ηρα και γυρησα εκει,
Ηρα λοιπον...30 το απλο και 40 ολες οι στασεις με χαδακια, προτημησα το δευτερο, η κοπελα προσχαρη και με διαθεση για συζητηση Ελληνικα πολυ καλα, σαν χαρακτηρας μοιαζει την Αφροδιτη αλλα δεν συγγρινετε μαζι της, με χαλασε λιγο το χαλια σιλικονατο βυζι της, πολυ χαλια σε σημειο που με ξεκαυλωνε αλλα η διαθεση της Ηρας με ανεβασε...Λεπτομεριες αυριο.! Η Βερονικα και αυτη αγνοητε οπως μου ειπε η ιδια αλλα πιστευει οτι θα ξαναρθει...αμην και ποτε?
Κατα της 10.30 ξαναπηνασα
και εφυγα προς μυλο...
26ης Οκτωμβρη 52 μια πιτσιρικα ξανθια με ζουμπηγμενα τα βυζακια της γαμισιμη θα ελεγα..
Φριξου 9 Πρεπει να ηταν η Μαρτα, ξανθια ψιλη προς το νταρντανα, ωραιο προσωπακι και σωματακι επισης.
Ν.Ουρανου 26 Ενα ξανθο αδυνατο τσοκαροιδες κοριτσακι με καρε μαλι φορουσε και κατι χαντρες μεταλικες και κανανε θορυβο σαν τις αρκουδες που χορευουν στο παζαρι.!
(ποιο παζαρι
).
Ν.Ουρανου 1 Η ξανθια Αντρεα, μονο ωραιο σωματακι εχει μεσα δεν λεει και πολλα.
Πετρου Ερημιτη Η μελαχρινη βουλγαρα Αγγελικη βγηκε φορτσα τοπλεςς το βυζι καγκελο...την αγαπαω την κοπελα!!!
...
Κεφαληνιας Η μιλφ καστανοξανθη Χριστινα, μου αρεσε εξωτερικα, αν θα τον εδεινα σε μιλφ μπορει να ηταν αυτη.!
Α.Γεωργιου 34 Η ξανθια ψιλη Τζενη με τα μαυρα μαλια στην ριζα που προανεφερε καποιος παλιοτερα, ωραιο σωματακι μου εκανε ενα κλικ.!
Α.Γεωργιου 16 Μελαχρινη κοντοπουτανη, ωραιο βυζακι σιλικονατο μου φανηκε, ξεχυλιζε ωραια εξω απο το σουτιεν της, Ξερει κανενας καμια πληροφορια για αυτο το κοριτσακι???
Α.Γεωργιου 4 Καινουρια κοπελα και εδω Ανιτα την φωναξε η τσατσα μελαχρινη με βυζομπαλα χωρισμενα στην μεση, αλλα φατσουλα λιγακι τζοκερ.!
Πηγα και απο city gate μερια μονο στο ισογειο της...
Μαντζαρου 10 στο οποιο βγηκε ενα μελαχρινο αδιαφορο ευτραφη κοριτσακι, και στο...
Αλιακμονως 8 επειδη ειχε ανσασερ και δεν κουραστηκα να ανεβω τα σκαλια οπως τα αλλα δυο
Μαντζαρου 1Α, και
Ρουλια-Κωττα και ξεχασα να παω και
Κατεχακη .
Αλιακμωνως πανω απο τον Ζορμπα τραγουδουσε η μελαχρινη πιπινιτσα Ρωξανη...μαλλον.!!!...μπενουμε μεσα και η τσατσα λεει καθηστε η κοπελα λειπει!!!!!!! :S Που πηγε??? Λεει καπου πεταχτηκε κατα εξω!!!
Μηπως πηγε για τσιγαρα??? Περημεναμε λιγο και την καναμε για
Α.Γεωργιου 34 οπου τον εδωσα στην...
Τζενη...ξεπετα το κοριτσακι, ξανθο ομορφο πρωσωπο, σωματαρα, ποδαρες, βυζι σιλικονη πετρα δεν κουνιετε καθολου λες και το καρφωσε με ταβανοπροκες.!
την φλωμωσα στο ψεμα...το ποσο ομορφη ειναι...και τι μωρο εισαι εσυ?...εχω παθει πλακα...πεφτανε αστερια οταν σε γενουσε η μανα σου?...και κατι τετοια
αλλα δεν σκαμπαζε και πολλα.! Μετα το γυρησαμε στο Αγγλικο αλλα βαριομουνα να τα ξαναεπαναλαβω οπως και αυτη να κανει την δουλεια της! Η πιπα της μου εμεινε παρα πολυ καλη το στοματακι της ζεματαγε.! με το που τελειωσε την πιπα μου στηθηκε και στα 4 νωμιζε θα ξεμπερδεβε τοσο ευκολα... Αυριο αναλυτικα και για αυτο το πορνιδιο...
Καλημερα Σας.!