Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (3 μέλη και 52 επισκέπτες)

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Mόλις γύρισα από σπρώξιμο και μινι τσάρκα στον Βαρδάρη.

Ανορθόγραφο στη Σαπφούς. Η ψιλοκακακάσχημη Κάρμεν. Πήρα το πρόγραμμα με το γυμνό (50€) και έμεινα ... καταπογοητευμένος! Χάλια πίπα με πολύ χέρι και λίγο στόμα. Φοβώταν εμφανώς μήπως εκπυρσοκροτήσω στο στόμα της. πισωκολητά έπρεπε να την γαμήσω με κεφαλιά ψαράκι και επειδή χαλάστηκα εντελώς την έδιωξα! Δεν είναι η πρώτη φορά που διώχνω κοπέλα από το δωμάτιο αλλά είναι η πρώτη φορά που διώχνω κοπέλα εν μέσω γκάβλας!!! ΜΑΚΡΙΑ!!!

Σαπφούς ένεντι ανορθόγραφου ένα δίπορτο ψυγείο ψηλό ξανθό και νταρντάνικο με την κακή έννοια!

Προμηθέως χαμηλά η ''ελληνίδα'' Χριστίνα. ακάποτο στα 40€. ΟΚ ήτανε, κατηγορία Μαίρη Παναγιωταρά, δηλαδή ''τίποτα το σπέσιαλ, το καταπλικτικό''! Έχυσα στο πισωκολητό. Το έχει λίγο μεγάλο το μωρο. Δεν το πολυκαταλάβαινα πάνω μου.

Δεν πήγα αλλού! Μετάνιωσα που δεν πήγα στο Μαρινάκι με 35€ και έδωσα 90€ για τα αυτονόητα!!!!!  :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
:tits: :tits:

Βυζονέα: Η Έλενα η "ιταλίδα" με ρουμάνικο διαβατήριο ήταν Βίλλε Ερότικα χτες το βράδυ.

Νικηφόρου Ουρανού 1Β - γυρνάει η Εβελίνα με τις βυζάρες και το ξεχειλωμένο μουνί από την επόμενη βδομάδα βράδυ.

:tits: :tits:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Μεσημεριανο καφεδακι παραλιακης και πιασανε οι ζεστες συναθλητες! αφου μας τελειωσε το κολυριο και δεν θα ηταν πρεπον να τις βγαλουμε και να τις χτυπαμε πανω στο τραπεζι μεχρι να ματωσουν... :2funny: βουρ στουντιοτσαρκα...εχομαι και λεμεν...

Πετρου ερημητη. Μια μιλφ ξανθια με παραπανησια κιλα, δεν την ξερω...
Ν.Ουρανου 26. Μελαχρινη κορασιδα ατσουμπαλη με βυζαρες χτυπουσε ακαποτα τσιμουκια μεσα και ξαναβγηκε να παρει καποτα, Σαμπρινα στο ονομα ειπε η τσατσα...
Ν.Ουρανου 1Β. Η μελαχρινη Σονια, εστηλα προχτες εναν συστημενο και δεν του αρεσε, μηπως βαρεθηκε η κορασιδα?? :think:
Κωλετη 17. Η μελαχρινη topless Καρινα, ωραιο στητο βυζακι, ωραιο σωματακι και προσωπακι αλλα διαβαζω αρνητικα σχολια...
Φριξου 9. Η Ξανθια 29αρα Πολωνεζα Συλβια. Κατεθεσα εδω...επεσα θυμα της καυλας μου με καυλωσε και αυτη οσο μπορουσε και με εστηλε αδιαβαστο στην 5η :knockinb: παληνδρομιση.!!! :grin: Γενικα περασα πολυ καλα μαζι της, αλλες 2 βδομαδες και την κανει λεει αν καταλαβα καλα...
Φριξου 14. Η πανυψυλη μελαχρινη μιλφ θεια Τζωρτζια...μονο το στηθος της μου αρεσε που φενοτανε μεσα απο το διαφανες μπλουζακι που φορουσε, μαγισσοφατσα...αλλα δεν σφαξανε να της τον δωσουμε...κανονικα αυτη επρεπε να μας πληρωνει, η και τσαμπα καλα θα΄ταν  :2funny:...
Κεφαληνιας. Μπαζοιδες κοριτσακι Συση...με το που ειπε γεια σας με λενε Συση...με ποιασανε τα γελια, θυμηθηκα τον Σεφερλη...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Α.Γεωργιου 34. Μια μελαχρινη πιτσιρικα με καλο κατω συστημα αλλα δεν μας εκανε κλικ... στα τοπ η τσατσα απο Α.Γεωργιου 4 που δεν βαζει γλωσσα μεσα... :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:
Α.Γεωργιου 16. Η Τατιανα η μελαχρινη που ηταν παλαιοτερα στο Ρουλια... εδω δεν τους αγγιζει η κριση με τιποτα...ακουσαμε προγραμματα του τυπου 160 εως 250 ευρω για μια ωρα :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: δεν ξερουνε οτι υπαρχουνε και city???... ρε μπας και πηρανε δανειο αυτοι απο το ΔΝΤ???
Α.Γεωργιου 4. Η Ξανθια Βικη...καποια μετα θα την ξαναχτυπησω ... :fuck2:
26ης Οκτωμβρη 52. Η μελαχρινη νταρνανα Σαμπρινα... :knockinb: :knockinb:
26ης Οκτωμβρη 35. Η ξανθια παγοκολωνα Μιχαελα αλλα εξισου η ποιο ομορφη σημερα στην γυρα μας, αν βαλει λιγο μυαλο θα καψει πολους πουτσους, αλλα...ποτισε η βαφη...

και απο citygate μερια ειχαμε τα εξης...

Ρουλια και Κωττα. Καινουριο μελαχρινο κοριτσακι ξεπροβαλε απο το παραβαν λες και ερχοταν για φασαρια.!! Σηκωσε και τους ομους της ψυλα...
Μαντζαρου 10. Κλειστο
Μαντζαρου 1Α. Η Μαρινα η ρουμανα μελαχρινη με ωραιο σωμα αλλα εως εκει...καλυτερα να βαλετε φωτια τα ευρω σας, ποιο πολυ θα καυλωσετε.!!! :2funny:
Αλιακμωνως. Μια νταρντανοιδες κοπελαρα μελαχρινη αλλα φενοταν το σωματακι της σφιχτο αλλα οχι...
Κατεχακη 13. Και εδω βγηκε μια μιλφαρα αλλα δεν θυμαμαι χαρακτηρηστικα μονο που μας ρωτησε αν θελαμε να περασουμε καλα...

Αυτα λοιπον...η κατασταση εχει μεινει στασιμη, σημερα μαλλον ηταν η μερα των μιλφ.! και στα συν του οτι το μπαζο παει συννεφο.! Δεν γινετε τετιοι χλιδατοι χωροι και να εχουν τετοια μπαζα να μας πλασσαρουν! ΗΜΑΡΤΟΝ.!!! ακομα και οι παπουδες φευγανε.!!

Καλησπερα σας.!!!

[move] :bounce:[/move]

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
για την σονια φιλε εγραψα κ εγω προχθες
δεν μ αρεσε κ την ειχα ξαναπαρει
εχει χαλασει

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Παρτε και μια βραδυνη...

Φριξου 9. Η ξανθια Μαρτα...ωραιο κοματι.
Ν.Ουρανου 1Β. Η ξανθια Αντρεα, σωματαρα κωλαρα, ωραια φατσα, για μια φορα κανει.
Κωλετη. Ηταν παλι η Καρινα, πηγα πριν τις 11, δεν ξερω αν θα αλαζε βαρδια μετα η θα το επερνε σερι απο το πρωι...
Κεφαληνιας. Η μιλφ καστανοξανθη Χριστινα.
26ης Οκτωμβρη 52. Η ξανθια πιτσιρικα Μαρια με τα μεγαλα βυζια, την πηρα πριν λιγο καιρο στο Α.Γεωργιου 16. δεν λεει τιποτα μεσα...
26ης Οκτωμβρη 35. Η πρωινη τσατσα ελεγε οτι το απογευμα θα ειναι καινουρια κοπελα πρωτη μερα, οντως πρωτη φορα την εβλεπα μελαχρινη πιτσιρικα με ωραιο νεανικο βυζακι, ντροπαλη φανηκε, ηρθε μας χερετησε και δεν εφυγε κατευθειαν μεσα.
Α.Γεωργιου 34. Η Λουση, ομορφυνε λιγακι το κοριτσακι...
Α.Γεωργιου 16. Μελαχρινο κοριτσακι με πλουσιο μπουστο, ψινομονα να καταθεσω,αλλα μου την εσπασε η τσατσα και δεν ξαναγυρησα.
Α.Γεωργιου 4. Ανιτα μελαχρινη σκυλοφατσα...ειπα δε γαμας? και γαμησα εδω.!!! Βουλγαρα 24 χρωνων, ψιλομπαζακι.!!! ωραιο φυσικο βυζακι το οποιο με παρακαλεσε να μην το ζουλαω δυνατα και να μην την φυλαω στο λαιμο γιατι ειχε κατι σημαδια και την πονουσαν, πιπα παρα παρα πολυ καλη αν την αφηνα ακομα λιγο θα τα επερνε μεσα, μετα ανακαλυψα οτι εχει σκουλαρικη στην γλωσσα!! :cum: ...δαχτυλακια στο μουνακι της ελευθερα δεν εφερε αντιρηση, δεν ανεβηκε απο επανω γιατι λεει δεν δουλευει απο επανω, καλη περιπτωση για μια φορα, δεν τα εκλαψα αλλα δεν προκειτε να την ξανατιμισω...
[move]
:bounce:[/move]

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Παρτε και μια βραδυνη...

Φριξου 9. Η ξανθια Μαρτα...ωραιο κοματι.
Ν.Ουρανου 1Β. Η ξανθια Αντρεα, σωματαρα κωλαρα, ωραια φατσα, για μια φορα κανει.
Κωλετη. Ηταν παλι η Καρινα, πηγα πριν τις 11, δεν ξερω αν θα αλαζε βαρδια μετα η θα το επερνε σερι απο το πρωι...
Κεφαληνιας. Η μιλφ καστανοξανθη Χριστινα.
26ης Οκτωμβρη 52. Η ξανθια πιτσιρικα Μαρια με τα μεγαλα βυζια, την πηρα πριν λιγο καιρο στο Α.Γεωργιου 16. δεν λεει τιποτα μεσα...
26ης Οκτωμβρη 35. Η πρωινη τσατσα ελεγε οτι το απογευμα θα ειναι καινουρια κοπελα πρωτη μερα, οντως πρωτη φορα την εβλεπα μελαχρινη πιτσιρικα με ωραιο νεανικο βυζακι, ντροπαλη φανηκε, ηρθε μας χερετησε και δεν εφυγε κατευθειαν μεσα.
Α.Γεωργιου 34. Η Λουση, ομορφυνε λιγακι το κοριτσακι...
Α.Γεωργιου 16. Μελαχρινο κοριτσακι με πλουσιο μπουστο, ψινομονα να καταθεσω,αλλα μου την εσπασε η τσατσα και δεν ξαναγυρησα.
Α.Γεωργιου 4. Ανιτα μελαχρινη σκυλοφατσα...ειπα δε γαμας? και γαμησα εδω.!!! Βουλγαρα 24 χρωνων, ψιλομπαζακι.!!! ωραιο φυσικο βυζακι το οποιο με παρακαλεσε να μην το ζουλαω δυνατα και να μην την φυλαω στο λαιμο γιατι ειχε κατι σημαδια και την πονουσαν, πιπα παρα παρα πολυ καλη αν την αφηνα ακομα λιγο θα τα επερνε μεσα, μετα ανακαλυψα οτι εχει σκουλαρικη στην γλωσσα!! :cum: ...δαχτυλακια στο μουνακι της ελευθερα δεν εφερε αντιρηση, δεν ανεβηκε απο επανω γιατι λεει δεν δουλευει απο επανω, καλη περιπτωση για μια φορα, δεν τα εκλαψα αλλα δεν προκειτε να την ξανατιμισω...
[move]
:bounce:[/move]

η μαρτα δεν λεει και πολλα. ολο μη και δεν ειναι.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
110ε λεει το γυμνο τσιμπουκι με ντουζακι με την κοπελα.ειναι τρελοι οι ανθρωποι!

και συμπληρωνω....χθες τη νυχτα
-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).η μελαχρινη ζουμπουρλου Ευγενια
-Φριξου 9(Villa erotica).την ωρα που πηγα εγω ηταν η Ελενα η Ιταλιδα,οχι η Μαρτα.ρε σεις αυτη ηταν η ιδια που γαμησα εγω πριν κανα 6μηνο.γιατι τη θυμομουν πιο ομορφη??
-Φριξου 16.μια καινουργια μινιον Ουγγαρεζα Μαρια με ξανθια περουκα
-Ερημιτη.κλειστο
-Μαντζαρου 10.μια πολυ ωραια καστανη κοπελιτσα απο Σερβια.αλλα οι τιμες ιδιες....δεν παιρνουν χαμπαρι
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η Καρμεν με τις βυζαρες της εξω
-Προμηθεως 14.η ξανθια Αννιτα.δινει κωλο στα 70ε πλεον.αρχισαν τα καλα
-Προμηθεως τερμα κατω.η κοντουλα Αλεξια
-Σαπφους 5.η γλυκεια και περιποιητικη Μιρελα
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).η Μαντελαιν με τις βυζαρες.δε με ικανοποιησε
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).το αγγουρι η Μαριανα με μια ξανθια περουκα.γελοιο το θεαμα...
-Σαπφους 20.η Ελενη.μια ψηλη νταρντανουλα με μικρο βυζακι και ομορφο προσωπο
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).η ξανθια Τζεσικα με ωραιες μεγαλες φυσικες βυζαρες εξω.αυτη μ'αρεσε,επρεπε να μπω μαλλον
-Τανταλου 8.μια ξανθια μικρουλα ταλαιπωρη τιποτα το ιδιαιτερο
-Τανταλου 14(αλουμινατο).η ξανθια Αλισια.επισης ομορφο γκομενακι με ωραιο κορμι και μεγαλα βυζια

Νεκρα,νεκρα,νεκρα.....παρακαλουσανε να μπεις με παζαρακια σχεδον σε ολα.το μονο καλο που θα βγει απο την κριση μαλλον,ειναι οτι θα πεσουν οι τιμες στα μπουρδελα.δεν υπαρχει περιπτωση να συνεχισουν ετσι.δε βγαινει....
Μαντζαρου 1-Μαντζαρου 10-Ερως 16 αλλα και villa erotica μαλλον ζουνε σε αλλη χωρα.την τριαδα ετσι κι αλλιως την εχω σε εμπαργκο εδω και καιρο.αλλα στο villa χθες μου την εσπασε η δηθεν ευγενικη τσατσα.της λεω δε ριχνετε κανενα 10ε εδω περα στα εξτρα??70ε το 69 και 80ε γυμνο εχουν.εμας δε μας πιανει η κριση μου λεει...

Επισκέπτης
Εξαρτάται και καμιά φορά απο την τσατσά Αλ, έμενα μου έχει τύχει να πάω Ματζάρου 1 50Ε γυμνό τσιμπούκι πχ που κανονικά το έχουν 80, σπάνιο σκηνικό αλλά έγινε. Και καλά κάνουν όποιος σου κάνει έκπτωση γιατί οι τιμές που έχουν είναι υπερβολικές. Δεν είμαστε κ εφοπλιστές στην τελική.

Τα σέβη μου για την ενημέρωση κ στους 2 σας πάντως. Αν αυτή η Αννίτα που λέει ο Κάραμαν είναι το μώρο που έψαχνα θα γουστάρω πολύ, κατά 80% πάντως πιστεύω αυτή είναι. Τρελό γαμήσι αυτό το μωράκι.  :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
110ε λεει το γυμνο τσιμπουκι με ντουζακι με την κοπελα.ειναι τρελοι οι ανθρωποι!
Ειναι τρελοι.! για δεσιμο στο Ερως 16 και αυτη η τσατσα η Μαλακω αποθει κοσμο με την συμπεριφορα της, και χθες το σκεφτομουνα να μπω μεσα μονο και μονο να μην δω τα μουτρα της, της λεω θα κανω μια βολτα και αυτη τα κλασικα της ...τετοιο μωρο και φευγεις???

Μεχρι στιγμης φτηνα στουντιο που θυμαμαι απο χθες, σε πολλα ειναι το Αλιακμωνως, 70 ευρω ντουζακι. και το 26ης Οκτωμβριου 35, 50ευρω 69. μονο αυτα θυμαμαι απο τιμες χθες.

Και το μπαμ που μας ελεγε το μεσημερι η τσατσα στο Ερως 16 250ευρω :jerking: φουλ προγραμμα για να παρεις την Τατιανα!!!??? που ουτε στα 40 δεν αξιζει...το μπαζο.!

-Φριξου 9(Villa erotica).την ωρα που πηγα εγω ηταν η Ελενα η Ιταλιδα,οχι η Μαρτα.ρε σεις αυτη ηταν η ιδια που γαμησα εγω πριν κανα

Σαν να εχεις δικιο, περασα πριν της 11 φορουσε ενα μαυρο φορεματακι, αν και την εχω παρει μια φορα την Ελενα δεν την θυμηθηκα χθες γιατι οταν την πηρα ειχε τα μαλια της κοτσο και χθες τα ειχε ελευθερα, και δεν την γνωρησα, υπεθεσα οτι ηταν η Μαρτα.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
767
Πόντοι
4.535

Ναι καλά ας περιμένουν... και αν υπάρχουν "άτομα" ή κορόιδα που τα δίνουν... συγχαρητήρια!

-Μαντζαρου 10.μια πολυ ωραια καστανη κοπελιτσα απο Σερβια.αλλα οι τιμες ιδιες....δεν παιρνουν χαμπαρι

Γιατί με κολάζεις, κολασμένε;;; Σέρβα;;; Ωχχχ.... το πορτοφόλι μου!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
767
Πόντοι
4.535
Και όσο για το αν τους έπιασε, τους πιάνει ή θα τους πιάσει η κρίση... είναι θέμα χρόνου και υπομονής να το δούμε!

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Πετρου ερημητη. Μια μιλφ ξανθια με παραπανησια κιλα, δεν την ξερω...

Το έπος η Ναντια!!! Δεν της φαίνεται αλλά κάνει ΕΠΙΚΟ γαμήσι!!! Εγώ την τιμώ κανονικά!

Αν την βοηθούσε και λίγο η εμφάνιση ...

Vradinos

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Γιατί με κολάζεις, κολασμένε;;; Σέρβα;;; Ωχχχ.... το πορτοφόλι μου!

Σερβια αλλη κλασση γυναικας...

Το έπος η Ναντια!!! Δεν της φαίνεται αλλά κάνει ΕΠΙΚΟ γαμήσι!!! Εγώ την τιμώ κανονικά!

Αν την βοηθούσε και λίγο η εμφάνιση .

χαχα σοστος ο παικτης....I LOVE MILF :tits: :knockinb: :knockinb:

Επισκέπτης
Τσάρκα χτες βράδυ.

Πέτρου Ερημίτου: Μια πολύ αδύνατη με ωραίο κωλαράκι, φαίνεται φιλική αλλά νομίζω το όλο σκηνικό στο σαλόνι είναι μηχανικό.

Νικ. Ουρανού 26: Νταρντανούλα λίγο μελαχροινή την είχα πετύχει βαρδάρη απέναντι από το ανορθόγραφο πολλές φορές, παρέα με την λαρυγγάτη τσατσά που τρώει σπόρια.

Ματζάρου 10: Πήγα για να τσεκάρω το σερβάκι που λέγαμε, φάγαμε άκυρο λόγω περιόδου όμως. Στην θέση της δουλεύει η Άντζελα, μελαχροινή και ψηλή με καλό σώμα.

--

Προμηθέως 25: Κάρμεν σε διευκρίνηση για το αν κάνει ισπανικό με προφυλακτικό η χωρίς, απάντησε με προφυλακτικό  :tickedoff:

Μπλε(Προμ 17): Η Τζούλια η αδυνατούλα, σκέφτομαι να της ξαναδώσω καμιά ευκαιρία για να λέμε την αλήθεια.

Ρόζ (Προμ 14): Αννίτα  :- Η τσατσά μου λέει επίσης ότι είναι καινούργια η κοπέλα..

Προμηθέως τέρμα κάτω: Αλεξία.

Γωνία προμηθέως-σαπφούς: Μιρέλλα.

Διδυμάκι απέναντι από ανορθόγραφο: Μάντελαϊν.

Ανορθόγραφο: Μια λίγο γεματούλα αλλά με πολύ σέξυ κούνημα-περπάτημα, και έξυπνο πρόσωπο. Αυτή μου βγάζει μια έλξη παρ'όλο που δεν θα λεγα ότι μ'αρέσει εμφανισιακά.

Πράσινο: Η κρεμασταρβυζαρού Τζέσσικα (δεν είμαι σίγουρος για το όνομα)

Μαρινόσπιτο: Η επίσης βυζαρού αλλά στητοβυζαρού Μαργαρίτα με λίγα έξτρα κιλάκια.

Ταντάλου 14: Η Αλίσια

Έρως: Η ομορφούλα Μαρία, teen λεπτό κορμάκι.

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
εχθεσ περασα και κατεθεσα προμηθεωσ 14 τετοια ωρα
ηταν μια μιλ πολυ χαλια την πηρα
φιλοι μου μακρια ειναι χαλια
ολο μη και μη ηταν
τη να πω δεν ξερω
χαλια παιδια ΜΑΚΡΙΑ
εγω εχω τρελα με μαντελαιν ξερει κανεισ τιποτα καλο να μασ πει?
και καμια που να βγαζει τα γουστα τησ μαντελαιν και σιμονασ εχετε να προτεινεται??
ασ και μιλφ αρκει να γουσταρει

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
τι γουστα βγάζει η μαντελαιν δηλαδη ? αντικειμενικα ...
δεν εχω ακουσει και οτι ειναι τιποτα το ιδιαιτερο.

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
τι γουστα βγάζει η μαντελαιν δηλαδη ? αντικειμενικα ...
δεν εχω ακουσει και οτι ειναι τιποτα το ιδιαιτερο.
σε μενα παντοσ εβγαλε τρελα γουστα και κυριωσ αυτα που θελω
το τη κανει στουσ αλλουσ δεν ξερω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom